Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 12 Februarie 2025 sunt:
Cum as putea sa devin subofiter? Am inteles ca nu merge direct din civil. Dar nu stiu care ar fi pasii sa devin subofiter. Multumesc anticipat!
Stie cineva informatii despre concursul de cunoștințe de la business ubb? Sau despre cel de la fsega? Nu gasesc nimic.
Am 18 ani si inca nu stiu unde sa dau, as vrea sa dau la kinetoterapie, dar din cate am auzit salariul e slab si ma gandeam la arhitectura talent la desen am, la mate sunt destul de slaba. Unii...? (mai mult)
pentru cei care sunt la Academia de politie, au fost sau se pregatesc pentru asta, cam cat de greu e, in ceea ce priveste probele sportive.Eu sunt in clasa a 11- a, din pacate mi- am dat...? (mai mult)
as vrea sa ma mut la Sibiu, gasesc chirie pana in 150 de euro? Cu un salariu de 2 mii de lei m- as descurca? Fiindca eu nu stiu cum stau treburile deorece locuiesc intr- un oras mic departe...? (mai mult)
luna viitoare as vrea sa ma angajez la Continental Sibiu, producatorii de anvelope si am auzit ca e o firma serioasa si foarte mare si daca ma angajez la ei mi- ar putea oferi locuinta la ei,...? (mai mult)
Ce materii trebuie să știe un IT / Programator Ed: ( Matematica, Romana, Fizica, Biologie etc. ) Dau funda dacă îmi dau seama cum
Ce trebuie sa faci ca sa poti lucra intr-un club ca bodyguard? I-am vazut pe baietii de pe acolo si sunt lejer de 2 ori cat ei, fac strongman, nu vad de ce nu as putea sa fiu si eu. De ce ai nevoie?
Este cineva care a participat la un program de internship in cadrul firmei P&G? As vrea si eu sa aplic si m-ar interesa cateva detalii privind interviul. Multumesc!
Daca am dioptriile de 2.5(cilindrul este de 2.5) mai am sanse la academia de politie?
Vreau sa dau la Academia de Politie, dar nu stiu ce sa aleg dintre politist(OSP), jandarm sau politist de frontiera.Nu stiu prea bine cu ce se ocupa un jandarm sau un politist de frontiera.Ce ...? (mai mult)
Vreau sa dau la Academia de Politie, dar nu stiu ce sa aleg dintre politist(OSP), jandarm sau politist de frontiera.Nu stiu prea bine cu ce se ocupa un jandarm sau un politist de frontiera.Ce salerii...? (mai mult)
Doresc sa dau la Colegiul militar dar as vrea sa stiut ce institutii de invatamant pot urma dupa ce termin colegiul militar?
Salut, sunt in clasa a 12- a si vreau sa urmez scoala de Subofiteri Jandarmi de la Falticeni si vreau sa stiu, dupa ce termin si ma repartizez unde doresc, cum e cu chiria? Ce procentaj din chirie sau...? (mai mult)
Cu ce medie se intra la liceu economic? Va rog răspundeți!
Pot ca dupa clasa a vııı-a sa merg la liceu de poliție? Unde pot sa merg? Si la ce licee?
Buna TPU.Imi poate explica cineva munca unui tehnician ecolog si ce salariu are acesta?
Buena ziua. A făcut cineva cursuri la Software Development Academy? Doresc să fac un curs de Java și mi- ar prinde bine niște păreri. Sau dacă îmi puteți recomanda pe altcineva în...? (mai mult)
Am cateva intrebari in ceea ce priveste profesia de asistent medical. De la cat incepe salariul pentru un asistent cu studii de postliceala si la cat poate ajunge in timp(salar net)? Ce sporuri ...? (mai mult)
Daca faci liceul /facultatea militara, nu mai poti pleca din tara? ...Adica de a avea o slujba in alta tara
Care se spune ca ar fi cea mai buna scoala postliceala sanitara din Bucuresti?
Sunt in clasa A 11a si ma gandesc sa plec in Franta dupa liceu; Niste pareri legate despre sedere, facultati, joburi si rezidenta permanenta in Franta?
Care profil este mai avantajos? Stiinte sociale sau filologie La ce facultati poti merge dupa ce le urmezi Ce meserie poti avea?
Buna sunt disperata. Daca puteti sa- mi dati niste date despre Todoran Simona Ioana preda ca profesor la liviu Rebreanu din Targu Mures. Cele mai bune date vor primi funda. Va rog mult vreau cat mai rapid...? (mai mult)
Cam cat castiga un meditator la o scoala de meditatii particulara in Bucuresti? Penteu job part time sau full time? Si cate ore sau cu cati copii trebuie sa lucreze pentru part time?
Salut.As vrea sa ma angajez la dedeman.18 ani, mai am 1 an pana sa termin liceul. Oare angajeaza daca nu am bacul inca? Ma pricep in domeniul constructiilor, am lucrat cu tot felul de materiale si imi...? (mai mult)
Care sunt cele mai grele specialitati medicale? Ce parere aveti de psihiatrie?
Am descoperit ca frizeria nu imi place. Dar ce meserii merg in ziua de azi? Ma refer la cele de calificare. O zi faina. La multi ani de Sfantul Andrei. Va pup. ????
Stie careva daca petru a te inrola in armata iti trebuie diploma de bac? Daca ai facut profesionala poti sa te inrolezi?
Vreau sa intreb despre Scoala de Agenti de Politie Septimiu Muresan Cluj Napoca.Cat dureaza absolvirea acestei scoli la ce sa da admitere care este limita de varsta si daca dupa alsolvire este incadrat...? (mai mult)
Care facultatea de medicina sa aleg: Craiova(orasul natal), cluj, Iasi sau Bucuresti? si care are admiterea cea mai usoara? ca oras si ca oameni as alege clujul, plus ca muti zic ca este cea mai...? (mai mult)
Este careva care a lucrat la depozit 4px co unlimited uk!? Ce intrebari se dau la testul dinaintea angajarii? Fundă
Stiti licee sau facultati de spion? Sau cum ajung spion si unde ar trebui sa ma duc?
Asistent medical in Romania sau in alta tara? Argumentația răspunsul.
Bună. Am terminat liceul pe specializarea de alimentație. Vreau sa fac un curs ca să fiu inspector alimentar, există?
Merita sa fii angajat ca asistent medical intr-un spital? Se castiga bine?
Buna ziua TPU, am cateva întrebări! Fiindca aș vrea să fiu lămurit in cateva informații. Mi- aș dori foarte mult sa ma înscriu ca soldat in armata romana ca SGP, imi doresc acest lucru de mic!...? (mai mult)
Buna**. Am niste intrebari: *As vrea sa ma fac reprezentant avon sau oriflame, si nu stiu pe care dintre ele sa o aleg. Care ar fi mai avantajosa? Am auzit ca minimul comenzii e de 50 de lei nu? *Daca...? (mai mult)
Bună ziua TPU, am și eu nevoie de o infirmiera/asistenta sa îmi răspundă la niște întrebări... Sunt foarte multe și le am în poze dacă ma puteți ajuta va rog sa ma contactați în privat sau...? (mai mult)
Ce inseamna gestionarea stocurilor, ca lucrator comercial intr-un magazin de haine? te pune si la casa?
Bună seara! Vreau să devin polițist dar vreau la poliția rutieră, ce ziceți?
Salutare, daca ati fi angajatori, sau daca sunteti angajatori am cateva intrebari: 1.)Cat de lung ar trebui sa fie cv- ul, din punctul vostru de vedere? 2.)Daca ati avea in fata 2 cv- uri: unul cu ...? (mai mult)
Buna seara TPU. Am nevoie de ajutor. Vreau sa devin polițist de frontieră dar exista o problema: media la purtare este de 8.50 din cauza absențelor. Ce pot face in aceasta situatia?
Eu sunt in clasa a 10-a la filologie. După ce termin liceul, pot deveni ceva si fara sa merg la facultate?
Salut, am si eu o intrebare! Sunt in ultimul an de liceu si chiar vreau sa merg in armată dupa ce termin liceul, cat timp dureaza(eu am auzic că 6 luni dar nu sunt sigur) câți bani mă costa, ce ...? (mai mult)
Hey,TPU! Daca o persoana are probleme psihice, nu grave(spre exemplu:tulburare obsesiv compulsiva) poate deveni medic? Exista o conditie in legatura cu aceasta profesie si bolile psihice?
Daca lucrezi ca personal pentru restaurant, costumele de ospatari si altele le dau ei sau le cumperi tu?
Hey TPU! Vreau sa încep prin a spune ca am văzut ca mulți oameni ce spun ca e greu sa trăiești din muzică în România și e foarte greu sa te lansezi sau sa "dai lovitura". La partea...? (mai mult)
Bună. Dacă esti invitat la un interviu de angajare si te-ai razgandit intre timp ce faci? In caz de neprezentare ce se intampla?
Bună TPU, vreau să vă întreb dacă există post de economist în statistică si cam cât ar câștiga acesta pe lună.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!