Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 12 Februarie 2025 sunt:
Bună, vreau sa vă întreb dacă aș urma facultatea de marketing pot sa lucrez in statistică?
as vrea sa ma duc in martie anul viitor la armata, merita sa ma angajez ca si soldat gradat profesionist (SGP) si cum e salariul, liberele si daca trebuie sa mai fac studii pe langa liceul...? (mai mult)
cine stie cum e la continental SIBIU am auzit ca e o firma si tot o fabrica foarte mare de anvelope cu cateva mii de angajati, imi puteti spune daca as putea sa ma angajez acolo nu am experienta...? (mai mult)
As avea nevoie de ajutor! Sunt in clasa a- X- a, iar de la anul, în clasa a- XI- A as vrea sa ma transfer la Pedagogic, pe profil de științe sociale, dar nu știu în ce constă probele/examenele...? (mai mult)
Sunt la facultatea de farmacie și uneori ma gândesc ca îmi doresc mai mult decât sa devin o simpla farmacista. As dori sa merg in cercetare însă nu știu in ce consta mai exact acest lucru....? (mai mult)
Bună, TPU! Sunt clasa a8a și mă pricep foarte bine la română, vreau să dau la un profil de filologie. Apoi vreau să dau la Facultatea de Constructii Civile, întrebarea mea este: Dacă sunt pe...? (mai mult)
As vrea sa merg la facultatea de Automatica si Calculatoare in cadrul Universitatii Tehnice Cluj Ce se studiaza acolo, cat e taxa, care sunt mediile de admitere, din ce se da admiterea, pe siteul lor...? (mai mult)
Buna seara TPU! Am primit o oferta de munca pe duba de 3, 5 tone pe comunitate. 4- 5 saptamani plecat, respectiv 1- 2 acasa. Duba este un Ford Transit 2017 (cu prelata). Salar aprox 1.400- 1.500 euro/luna....? (mai mult)
Salut, anul acesta m- am inscris la o facultate de management hotelier.Ideea este ca nu imi place de nicio culoare.Nu cred ca sunt potrivit pentru asa o cariera si m- am gandit sa ma las dupa ce termin...? (mai mult)
ce posibilitati de angajare am daca termin facultatea de stiinte politice? Credeti ca se castiga bine?
Hei TPU, cam cata castiga un kinetoterapeut pe luna in Romania? Si merita job-ul?
Bună tuturor! Aș dori după terminarea liceului să dau admitere la facultatea de științe ale educației (pedagogie) din cadrul Universității De Vest, pentru ca asta îmi doresc sa fac și aș ...? (mai mult)
Am 15 ani si sunt elev la un profil de filologie, in clasa a IX a.Am ales acest profil in detrimentul celui de mate- info pentru ca ma chinuise foarte mult matematica iar la noi in liceu profesorii...? (mai mult)
Care credeți ca ar fi mai avantajoasa pe viitor? UNATC(regie/scenografie) sau ASE(marketing și turism)?
Cum pot sa ajung la liceul militar? Sunt in clasa a 7-a si ma pasioneaza militaria si armata. Vreau un raspuns detaliat, dau funda.
Salut TPU , parerea voastra cat castiga un youtuber?
Hey, am 13 ani si ma gandesc destul de departe dar as vrea sa stiu.Am planuri de viitor sa ma duc pe It si nu stiu sigur in ce ma bag.As vrea sa stiu daca se castiga bine, cum sta treaba adica poate...? (mai mult)
Pot urma o cariera in politie si daca fac administratie publica(in cadrul altor facultati)? Ce poti face mai exact dupa?
Salutare. M- am gandit sa dau la facultatea la profil de "stiinte aplicate". Cam ce as putea sa profesez dupa ce termin facultatea? Care ar fi posibilitatile de lucru si cu ce se ocupa acest profil?...? (mai mult)
Merita sa fii traducator si cat se castiga?
De ce am nevoie pentru a intra la un curs de IT ( gen wed desing, graphic design sau orice in IT). Am nevoie de matematica? ( sunt praf) Multumesc>
La cât ar ajunge salariul unui inginer în telecomunicații?
Care dintre aceste cursuri este mai ok? Ma refer la dificultate, salariu si cat de cautat este : )) https://www.absoluteschool.net/cursuri-informatica.php
Bună ziua. Datorita unor probleme personale am fost nevoita sa demisionez. Mi- am cerut demisia la zi, dar a fost refuzata pe motiv ca Trebuie sa respect perioada de preaviz, cu toate ca nu intenționează...? (mai mult)
Cât are salariu de început un subofițer jandarm?
Vreau sa dau pentru categoriile de tir, îmi poate spune și mie cum se procedează, ce categorii trebuie și cât ar costa aproximativ? Momentan am doar B.
As fori sa stiu si eu ce materii se studiaza la facultatile de mate-info si cate ore sunt pe saptamana la fiecare
Sunt student la Bioterra si voiam sa va cer parerea daca este ok s- o termin sau ar trebui sa ma mut de la anul si sa renunt la asta deoarece am auzit ca nu este o facultate chiar ok, anul trecut...? (mai mult)
Cum pot afla daca patronul plateste cartea de munca?
Cand eram in clasa a-11 am luat locul 1 pe tara la Matematica M1! As merita gradul de COLONEL?
Salut, visul meu este sa testez jocuri. Ce job exista pentru a putea testa jocuri si ce scoala ar trebui sa urmez ca sa ajung acolo. Multumesc anticipat!
Ce presupune meseria de Sudor? Este o munca dificila?
In viitor vreau sa merg la o facultate de mate- info (Din Cluj sau Oradea) pentru ca vreau sa programez si intrebarea mea este ce trebuie sa invat pentru a fi la zi cu ceilalti viitori colegi? Caci...? (mai mult)
Cum poti sa ajungi profesor ( de liceu)?
Ce pot a deveni după ce termin liceul cu profil științe sociale și iau bacul? Spre ce facultăți pot opta?
As avea o anumita curiozitate. După liceu, îmi doresc sa urmez facultatea de limbi străine (litere parca se cheamă) și as dori sa dau pe romana- germana. Și problema e: e nu fac germana, ...? (mai mult)
Stie cineva care sunt sferele de exprimare a sportului? Dau funda
Daca esti sasait poti sa intri la liceul militar, adica ai sanse sa treci de orar sau esti eliminat din start?
Buna ziua TPU. Am o intrebare si as dori sa raspunda doar cei care stiu. As dori sa aplic pentru un post in cadrul MAI dar exista o problema: media la purtare este de 8.50. Pentru ce posturi pot aplica...? (mai mult)
Cum este la facultatea de medicina? Este chiar atat de greu? Adica cate 1000-1500 de pagini la fiecare examen, cursuri de 8 ore pe zi?
Anul asta voi da bacul si doresc sa intru la o facultate. Un profesor mi- a spus de Universitate din Pitesti. Ce parere aveti despre aceasta? Este folositoare? Este pierdere de timp? Ma va ajuta...? (mai mult)
Sunt clasa a 12- a si dupa terminarea liceului vreau să dau la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica". Să zicem că am intrat, am facut școala și după terminare...? (mai mult)
Bună seara, îmi doresc sa dau la Facultatea de Drept din Bucuresti, dar nu stiu daca reusesti sa faci ceva cu ea fara a avea pe cineva avocat/judecator. Eu una sunt dispusa sa invat in cei patru ani...? (mai mult)
Daca fac aici facultatea, voi putea aplica la un maater in alta tara? ( USA, CA)
vreau ca vara care urmeaza sa ma angajez si sa livrez mancare pe bicicleta. Optiunile mele sunt foodpanda in Cluj sau Uber EATS in Bucuresti, ce infornatii stiti despre asta? Cat se castiga?...? (mai mult)
Nu știu în ce alt loc sa pun această întrebare, dar consider că îmi veți putea răspunde. In viitor, vreau sa devin paramedic. Știu că este nevoie de Postliceală de Asistenți...? (mai mult)
Buna tuturor, am 18 ani si anul viitor o sa termin liceul dar inca nu stiu 100% ce vreau sa fac mai departe si ce profesie este de viitor, pentru ca nu a- si vrea sa termin o facultate dupa care sa nu...? (mai mult)
Ce parere aveti de facultatea de agronomie din Craiova? Se merita sa ma inscriu?
Buna Seara! Am un saxofon si as vrea sa invat sa pot canta la el? Unde trebuie sa ma duc?
Care sunt criteriile pentru a deveni profesor universitar sau asistent universitar? Pana la ce nivel trebuie sa fi ajuns cu studiile in domeniu? Cat conteaza notele din facultate la angajare, in ce pondere,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre fructe
Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...