Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 12 Februarie 2025 sunt:
"Student sau absolvent studii tehnice" inseamna studii liceale sau universitare?
Salut, TPU! Sunt in clasa a 12- a si vreau sa dau admitere la UBB Cluj, la Facultatea de Litere. Specializarea as vrea sa fie Engleza si Norvegiana/Finlandeza. Vreau sa stiu la ce dau examen, din cate...? (mai mult)
Buna, TPU! Vreau să știu ce materii se fac la Facultatea de Constructii Civile, adică în timpul anilor de studiu, și câți ani se fac? Sunt clasa a10a pe profilul real ce materii ar trebui sa învăț...? (mai mult)
Îmi puteți spune niște firme în domeniul electric din Cluj unde se câștigă bine? Am calificare ca electrician.
In Arabia/Dubai poți ajunge la fel de ușor ca in Germania, Spania? Îți trebuie ceva acte? Că în celelalte țări e de ajuns buletinul
Bună TPU, vreau să vă întreb ce pot ieși din facultatea de contabilitate si informatica de gestiune si care ar fi salariul?
Este cineva de aici inginer automatist sau are idee in mare parte despre ce este vorba? Am inteles ca inginerul automatist programeaza PLC- uri si le administreaza prin HMI. Ce alte atributii...? (mai mult)
Mi- am dat seama ca drumul meu este sportul in viata ca sa ma exprim astfel, si la varsta de 9- 11 ani am facut tenis de camp, dupa care nu am mai facut, dar mi- am dat seama ca asta vreau...? (mai mult)
Salut, as vrea un manual pdf despre informatica...de la 0 as vrea sa incep cu inceputul.Si incet sa ajung la c si c++.
Am de ales dupa terminarea liceului o cariera in silvicultura sau la pompieri. Sfaturi?
Știți pe cineva care predă canto și mai exact genul metal în București?
Aș vrea să devin profesoară de limba franceză, îmi puteți recomanda câteva licee la care aș putea merge, dar nu de fițe?
Vreau sa strang o anumita suma de bani iar salariul asta din Romania nu ma ajuta. In orasul meu salariul este de 1000 - 1500 ron dar nu ma ajuta plus ca nu vreau sa le mai cer parintilor ca ei...? (mai mult)
Buna, cineva de aici a terminat facultatea la Titu Maiorescu? Vreau sa stiu daca practica din semestrul 2 in vara este obligatorie sau nu....merge sa nu ma duc sau sa pun pe cineva sa ma treaca chiar...? (mai mult)
Ce as putea sa fac mai departe dacă dau la mate-info, filologie sau științe sociale?
Este cineva care lucreaza la smurd? As avea niste intrebari. Multumesc!
Am 28 ani, lucrez excavator cu barba sau sclav pe bani putini. In ciuda varstei pe care o am, dar abia acum imi continui scoala gimnaziala. Sunt "elev" in clasa VII- VIII intr- un program educational ...? (mai mult)
Salutare, as vrea sa stiu si eu daca in cadrul scolii de subofiteri (jandarmi) pot sta altundeva decat in incinta scolii(caminul), precum la o garsoniera, cu chirie, etc.
Ce avantaje are cofetarul care face torturi si prajituri la comanda? Zic ca acasa. Castiga multi bani, poate avea clienti? Vinde rar comenzile la evenimente?
Ce salariu are un nutriționist?
Cate ore de practica se fac la asistent medical generalist in cadrul unui postliceal?
As vrea sa stiu daca agentii de politie(cei care termina la Breaza) primesc decontarea chiriei si bani de masa.
Sunt conditiile de viata in Ungaria mai bune decat cele din Romania? Ma refer in special in domeniul salariilor si job- urilor. Eu sunt unguroaica, nascuta in Romania. Vorbesc ambele limbi, plus...? (mai mult)
Propria afacere (cofetarie,patiserie), inginer tehnolog intr o fabrica sau inspector produse alimentare? care este mai banoasa si care sunt calitatile si defectele, cateva pareri :*
In care domeniu sunt salarii mai mari? Arhitectura sau Informatica (automatica)?
Un medic militar are un salariu in jur de 60 de milioane sau cam cat?
Cum imi pot afla pasiunea, destinul la ce sunt buna, ce o sa ma fac, vreau sa stiu!?
Sunt clasa a 12- a și după ce termin liceul vreau să dau la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza". Vreau să dau la facultatea de politie, mai exact la ofițerii. Chestia e că ...? (mai mult)
Nu iau bacul, sunt un prost, un ratat. In strainatate unde ma pot duce sa muncesc si sa incep viata de la 0? Nu am nicio experienta
Salut, as vrea sa intreb daca este cineva din Brasov, sau nu numai, dar de preferat, care se ocupa cu designul grafic.As vrea sa dezvolt o cariera in domeniul acesta, dar nu stiu daca exista vreun...? (mai mult)
Ce studii trebuie să am pentru a deveni jandarm? Și unde trebuie să aplic pentru post?
As vrea sa devin cântăreț sau macar sa cânt și eu odată la televizor ma puteti ajuta?:))
Salutare! Sunt clasa a 12- a și urmează să dau bac- ul. După ce termin liceul, aș vrea să dau în domeniul Armatei/Poliției. Mai exact aș vrea să dau la ofițeri. Din câte am auzit pentru...? (mai mult)
Vreau sa ma angajez part time. Stiu cum se procedeaza, insa am o nelamurire. I- am explicat unei doamne de acolo ca sunt si cu scoala, iar dansa mi- a spus ca va face programul in functie si de...? (mai mult)
Academia tehnica militara, academia de politie sau academia forțelor terestre de la Sibiu? Vreau sa aflu păreri(salarii și gradul de dificultate la locul de munca)
Cum e la facultatea de arte vizula pe specificare de model sau designer vestimentar?
Sunt in clasa a 12 a la profilul pedagogic si as vrea sa stiu care sunt cele mai bune meserii si ce facultate trebuie urmata pentru fiecare pentru ca nu vreau sa raman in domeniul in care am optat...? (mai mult)
Cum as putea sa vb engleza fluent?
merita sa ma angajez normal in armata ca si soldat gradat profesionsit si cum e salariul si daca trebuie sa mai fac studii pe langa liceul cu bacul luat pe care le am?
Îmi poate da cineva detalii legate de școală de agenți de poliție Vasile Lascăr? Orice informație îmi va fi foarte utila.
Hai salut! Daca urmez o facultate de inginerie(TCM de exemplu) si optez pentru modulul psiho-pedagogic,dupa facultate voi putea preda matematica,fizica, chimia sau desenul tehnic in licee?
Cunoasteti ceva site- uri /platforme cu diverse cursuri care se pot face in Bucuresti in urma carora sa te si poti angaja. Sau intership- uri unde sa te invete de la 0 si sa nu dureze eventual 3ani cat...? (mai mult)
Anul acesta termin liceul dar nu stiu la ce sa aplic..nu imi place deloc matematica, chimia si fizica nici istoria dar in schimb as suporta cat de cat matematica si imi place foarte mult biologia,...? (mai mult)
Cum este la academia de politie din Bucuresti?
Daca anul asta m- am angajat si in decembrie fac 6 luni de munca pot cere concediu la anul in ianuarie? Cate zile pot beneficia si cum se calculeaza zilele de concediu? Seful meu a spus ca nu vrea...? (mai mult)
Care este salariul la politia locala clasa 1 debutant?
Ce facultati de stat de drept sunt la București?
Stiu ca e un vis frumos dar e doar un vis. Din pacate vreau sa devin cantareata si dansatoare. Am fost la dansuri de 1000 de ori dar totusi nu imi placea din cauza copiilor de acolo pur si simplu ma simteam...? (mai mult)
Se poate trece de la învăţământ cu frecvenţă la învăţământ la distanţă in semestrul 2?
Îmi puteți spune, vă rog, care este materia voastră preferată și ce meserie doriți sa aveți? Am nevoie pentru un proiect la școală.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!