Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 12 Februarie 2025 sunt:
Sunt în momentul în care trebuie să mă decid la ce facultate să merg mai departe, dar nu sunt foarte sigur. Am început din luna octombrie pregătirea pentru Facultatea de Drept din cadrul...? (mai mult)
Buna, am 21 de ani, sunt din Buc si as vrea sa incerc... sa devin o actrita xxx. Exista vreo agentie ok la noi in tara?
Cat este un salariu part time 4 ore la magazinele de haine din mall? H&M, C&A, RESERVED sau altele?
Hei! Este dificil sa termini o facultate(licenta- la zi) in general? Ce examene se dau? Cat de grele sunt? Dar examenul de absolvire? Ofer funda!
Hei! As dori sa ma inscriu la o postliceala de asistenti. Este dificil sa termini o postliceala? Ce examene se dau in timpul celor 3 ani? Dar examenul de final cat este de greu? Ofer funda!
Cine are un orar pentru anul 1 al Facultății de Finanțe Banci, din cadrul ASE Bucuresti?
Sunt o fire mai putin sociabila, introvertita si necomunicativa. Cam ce meserii mi-ar fi recomandate?
Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau cu o incurajare, daca puteti. Am 18 ani si imi doresc sa ma angajez ca sa le pot ajuta pe mama si pe bunica cu ceva banuti. Am fost la centrul comercial...? (mai mult)
Cât e salariul unui diriginte de poștă în București? Dar în Ploiești? Mulțumesc
Cat se castiga ca agent imobiliar? E mai bine sa aleg cei care imi ofera salariul fix sau cei care imi ofera procent? Am ales bine acest domeniu?
Spre ce domeniu sa ma indrept daca imi place tot ce tine de univers si teorii despre viata?
Daca ai scolioza si lordoza foarte accentuata poti da la academie? Tin sa precizez ca nu am cocoasa sau altceva, spatele este drept dar in urma unei radiografii am descoperit acest lucru. Daca...? (mai mult)
Nu ma pot decide ce sa urmez; o facultate sau o postliceala. Ideea este ca fiecare in alt domeniu... Funda pentru răspunsul cu cele mai bune argumente.
Frizer sau bucatar, cine castiga mai mult? :)) Am mai pus intrebarea asta. Vreau mai multe raspunsuri :d Altii spun ca meseria de frizer e murdara. Altii zic ca bucatar e placut dar stresant, pfoai.
Stiti cumva ce cerințe au cei de la banca pentru angajare? Nu am mai lucrat niciodată si doar ce am terminat facultatea de științe economice.
Bună! Știe cineva, ce salarii sau cum se plătesc turele unui asistent medical colaborator in domeniu medical privat sau de stat? P. S. : Mă interesează pentru secția de neonatologie, având experiență...? (mai mult)
Puteți spune meserii bune care se plătesc bine și unde se angajează fără experiență? Thanks
Sunt in ultimul an de liceu, la filologie, și încă nu știu ce facultate să aleg.Mi- ați putea da niște idei? Ce facultate as putea urma?(din care să câștigi și ceva bani) Ideile...? (mai mult)
Vreau să dau la un liceu tehnologic, nu pot să mă decid pe ce profil sa dau între comert si ecomnomic. Vreau sa devin agent de vanzari în domeniul constructiilor, care m.ar ajuta mai mult?
La ce te poate pica la un consult dermatologic pentru liceul militar?
Ce salarii sunt in momentul de faţă la jandarmi si in armata?
Sunt în clasa a XII-a la profilul științe sociale. Mă gândesc să dau la Facultatea Finanțe bănci din cadrul ASE- București. Îmi poate răspunde cineva, vă rog?
Salut. Unde este mai bine sa urmez o cariera? La jandarmi sau la armata? Justificati răspunsul. Funda
Am observat ca la Facultatea de Automatica si Calculatoare din Timisoara (UPT) exista 2 departamente: automatica si informatica aplicata si inca unul. Cum alegi specializarea (departamentul)? ...? (mai mult)
Bună seara! Se merită meseria de kinetoterapeut? Și cam cât s-ar putea câștiga din aceasta? Mulțumesc anticipat!
Ce trebuie să fac pentru a intra in Forțele Terestre ale Armatei Romane? Adică la ce liceu sa dau si tot așa. Eu sunt un elev de clasa a Viii- a si as vrea sa urmez o carieră militară. ...? (mai mult)
Sunt în clasa a XII- a la profilul științe sociale. Mă gândesc să dau la Facultatea Finanțe bănci din cadrul ASE- București. Cineva care a terminat sau încă este student să mă ...? (mai mult)
Buna seara TPU! Sunt militar incepator si as vrea sa stiu cum sa obtin gradul de Comisar? Ajutati-ma! Fundita!
Sunt clasa a- 8- a si as vrea sa dau admiterea la liceul militar din Craiova. Nu stiu deloc ce ma va astepta acolo si mi- as dori ca cei ce aveti idee sau ati fost la un colegiu militar sa imi dat...? (mai mult)
Ce salariu are un medic militar in etapele serviciului? Salariul creste cu timpul.De exemplu ce salariu are un medic militar dupa ce abia a terminat facultatea?
Salut.Fac liceul pe profil de arhitectura si m-ar interesa sa devin un diriginte de santier.Ce trebuie sa fac? Trebuie inca o scoala, ceva? As vrea niste raspunsuri cat mai concrete.
Artist make-up sau frizer? :)) La make-up e adevarat doar machiezi fetele la evenimente? De fapt rar cand e vorba de nunta sau botez.
Daca nu sunt sociabila cu toti, sunt mai retrasa. Ar fi o problema daca voi fi frizerita? Aud pareri ca frizer trebuie sa fii sociabil cu toti.
Peste 2 ani vreau sa ma duc la academia fortelor aeriene sau la Facultatea de Inginerie Aerospaţială a Universităţii Politehnice din Bucureşti.Stie cineva daca la facultatea de inginerie...? (mai mult)
Cum pot deveni actrita? Adica trebui sa astept pana cand voi da la liceul de actorie? Am doar 11 ani, trebui sa mai astept cativa ani nu? Sau pot sa joc in filme de mica? Please si repede un...? (mai mult)
Sunt clasa a 8 a.Am de gând sa ma fac psiholog. Se castiga bani? Pe ce profil trebuie sa dau? Stiinte ale naturii sau sociale? Si care e diferența dintre uman si real?
Vreau sa intru la Teologic.Cu ce nota se intra? ATENTIE! DAU FUNDA.
în 3 Noiembrie | AestheticPerf a întrebat: Buna, TPU? Sunt in clasa a XI- a si vreau sa merg mai departe la Facultatea de educatie fizica si sport pentru a deveni profesor. Intrebarea mea este unde...? (mai mult)
Imi poate oferi cineva niste detalii exacte despre meseria de asistent medical militar? Sunt fata. Trebuie sa fac scoala postliceala in Focsani neaparat sau chiar si in orasul natal? Care sunt criteriile...? (mai mult)
Salutare! Vreau sa dau la stomatologie la Cluj. Sunt in clasa 10- a. Dar vreau sa încep sa învăț de acum. La scoala nu prea inteleg chimia. Adica... Am o legatura mai proasta cu profesoara=)) sa...? (mai mult)
La profilul filologie se mai adauga o limba noua pe langa cele studiate in gimnaziu(engleza,franceza, latina)?
A invatat cineva programare (html c++), singur, nefiind la profil de informatica? Imi puteti spune cum? Ce surse ati folosit? Recomandari, sfaturi
Salutare, dacă merg la facultatea de electronica o sa am nevoie de matematica? Și pe ce se bazează facultatea la materie mă refer
Hey! :D Frizer sau bucatar? Cine castiga mai mult in domeniu? Care sunt avantaje si dezavantaje la toate cele doua meserii mentionate de mine? Va pup
Vreau sa dau la scoala de agenti de politie "Vasile Lascar" Campina, insa am o problema si anume sunt daltonist. Vreau sa stiu daca pentru aceasta problema o sa fiu inapt la proba medicala...? (mai mult)
Stie cineva ce dotari are Scoala Militara de Subofiteri de Jandarmi Petru Rares Falticeni? Vreau sa stiu in special daca scoala dispune de o sala de forta, poate sa- mi spuna cineva care a invatat...? (mai mult)
Imi puteti spune care sunt conditiile de selectare pentru SGP in armata am vazut si pe site- ul lor dar eu vreau sa stiu de la cineva care stie ce conditii se impun poate este cineva de aici.Multumesc...? (mai mult)
Cati ani dureaza facultatea de Finante Banci? Si cam cat ar fi salariile...de la un simplu job de casier bancar pana la bancher adevarat [ sa conduca propria sa banca ( de exemplu prin programul...? (mai mult)
Stie cineva daca Scoala de jandarmi de la Falticeni are in dotare o sala de forta? Cineva care a invatat acolo sau a avut cunostinte imi puteti spune, va rog?
Sunt la filo si vreau sa devin web designer ( graphic designer).Am inteles ca nu trebuie sa faci obl facultatea de politehnica( acolo te duci daca vr web developer) si m as duce la arte(grafica)....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alina Eremia
Stiai ca Alina Eremia canta inca de la varsta de 5 ani? Sau ca este una dintre finalistii de la Eurovision Junior 2005? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta chiar acum!