Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 12 Februarie 2025 sunt:
Zice ca are inaltimea 5. 6atunci cat are in m?
Imi puteti recomanda un site de unde as putea sa ma pregatesc pentru examenul de admitere (in ceea ce priveste limba engleza) la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza"? Multumesc...? (mai mult)
Am o intrebare: sunt clasa a- 7- a si aș vrea să intru la liceul militar "Dimitrie Cantemir" din Breaza, după ce termin liceul acolo pot sa ma înscriu la facultatea de poliție " Vasile Lascăr...? (mai mult)
Stie cineva daca termin liceul pe profil Filo, pot sa intru la facultatea de Finante Banci? Stiu ca o sa imi fie greu dar o sa recuperez mult. Ma refer daca pot intra acolo... Daca am gresit categoria,...? (mai mult)
Ce îmi puteți spune despre profilul comert, vreau sa dau la un liceu tehnologic pe profilul comert si de aceea întreb. Ce pot deveni dupa ce termin liceul?
Ce merita mai mult frizer sau stilist coafor? In cat timp iti poti face experienta in domeniu?
Stie cineva daca exista in Constanta facultate de jandarmi?
Ce facultate as putea urma pentru a deveni un web designer? Pot urma si niste cursuri? Mentionez ca sunt la filologie.
Se mai merita sa ma mut pe semestrul 2 tinand cont ca sunt clasa a11a?
Am o dilemă. M- am intalnit azi cu cineva care imi zice ca sansele sa câștigi 1000 de € in Romania sunt relativ mici. Cica ar fi 200.000 de români care au 1000 € sau mai mult. Iar altcineva...? (mai mult)
Sunt in clasa a 12- a, dupa ce termin vreau sa ma inscriu in armata, ca soldat ( nu ma intereseaza gradele) vreau sa fiu activ dupa perioada de pregatire.Care sunt cerintele? (Liceul pe care il fac in...? (mai mult)
Ce meserie poti avea ca sa ai o viata interesanta?
Cam care e viata unui it-ist?
Care sunt cele mai bune facultati pe care nu regreți daca le faci?
Un frizer incepator fara experienta, cum trebuie sa invete tot ca sa fie bun in domeniu? Daca clientul il va critica ca frizerul nu a inteles cum trebuie sa il tunda, va pierde asta?
Salut, am 23 de ani si m- am saturat sa plec in alte tari la munca, stiu engleza foarte bine si ma gandeam daca imi poate folosi la vreun job, o data am vazut un anunt gen personal hotel cu experienta...? (mai mult)
Salut, Am citit aici: www.detectiviparticulari.com ca detectivii particulari pot lucra daca au studii superioare juridice. Mai trebuie si altceva? Imi doresc sa lucrez ca detectiv de mic si vreau sa ...? (mai mult)
Vreau sa ma angajez dar nu stiu cum sa procedez. Mi- am facut cv- ul, dar nu stiu ce sa fac acum. Mi- am facut cont pe ejobs dar nu pot incarca cv- ul meu, trebuie sa fac altul care mi se pare cam ...? (mai mult)
Daca mi-am retras dosarul de la o facultate de medicina, ma mai pot inscrie vreodata la aceeasi facultate prin admitere?
Salut. Am și eu niște întrebări... Vreau să fac niște cursuri în IT, dar nu știu dacă trebuie să am bacul luat sau nu. Și vreau să- mi spună cineva care știe dacă este greu pentru un ...? (mai mult)
Salut, dacă fac electrotehnica unde as putea lucra? Și in IT? Sau la calculator ceva? Sunt profil tehnic sper sa duc pasul
In ce consta testul psihologic la academia de politie (admitere)?
Sa pleci în America sau sa rămâi la restaurant unde se deschide cu gândul că o să ai pe viitor salariul bun SI cariera acasă?
Îmi puteți da niște informatii domeniul cartografie? (părți bune și părți rele, dacă e de viitor și cât de repede îți poți găsi un loc de munca)
Facultăți care nu necesita limbi straine?
Termin liceul ( stiinte sociale bilingv ). Niste idei pentru facultate?
Îmi puteți da cât mai multe informatii despre aceste domenii? (marketing și turism, cartografie, psihologie) As vrea sa știu aspecte pozitive și negative, care ar fi mai avantajos pentru...? (mai mult)
Heii TPU. Ma aflu intr- un mare impas. Sunt inscris intr- o scoala postliceala de asistenti medicali la finalul careia sa zicem ca as avea loc de munca asigurat. Cu toate astea ma gandesc sa urmez una ...? (mai mult)
ce calificări trebuie sa ai sa muncești ca instalator de cabluri CATV/Net la digi sau upc?
Sunt clasa a 10 a si vreau sa dau la politia de frontiera. De cand ar trebui sa incep pregatirile pentru probele sportive? Si cum ar trebui sa ma pregatesc?
Cum e sa fii politist de frontiera?
La facultate se pun absente in catalog?
Dacă as termina o facultate de marketing și as lucra în domeniu în jur de 3 ani după care as vrea sa îmi deschid un mini market, se pot accesa fonduri europene pentru acesta? Vreau sa ma informez....? (mai mult)
La Facultatea de arhitectura Ion Mincu (buc) exista o sectie numita: mobilier si amenajari interioare. Este acelasi lucru cu designer de interior?
Alte meserii din care se castiga bine in afara de banci, IT, ingineri, farmacisti, medici si orice are legatura cu matematica?
merita sa ma angajez in armata ca si soldat gradat profesionsit si cum e salariul si daca trebuie sa mai fac studii pe langa liceul cu bacul luat pe care le am?
Ei bine... cateva detalii pe scurt despre mine : nu muncesc dar am bani cat sa ma intretin, sunt intretinuta de familie, liceul l- am terminat de 3 ani, bac nu l- am dat si am ajuns sa ma plictisesc...? (mai mult)
Cum e sa lucrezi la Kaufland la caserie? Program de 4 sau 8 ore? Cum e mai ok? Desi angajatorul iti face contract pe 4 sau 8 ore dar ce se intampla daca trebuie sa stai mai mult si eu nu vreau?...? (mai mult)
Merita sa dai la Politia de Frontiera? Sunt din Oradea. Am granita langa mine, nu stau foarte departe. Nu am probleme cu frigul sau alte conditii de vreme. Deci nu va fi o problema. Dar totusi merita? ...? (mai mult)
Politie de frontiera sau psihologie? Ambele domenii ma atrag. Si nu stiu care sa o aleg. Voi ce sfaturi aveti?
Pentru a deveni tattoo artist trebuie neaparat sa lucrezi pe cont propriu? Nu poti fi angajat undeva, sa lucrezi cu alti artisti?
Ce facultate as putea alege daca pe viitor as vrea sa devin ghid turistic? Sau un loc de munca bazat pe turism.
Cat de usor se găsește de lucru daca ai diploma de economist? (Daca termin facultatea de economie, specializarea management )
Bună,TPU! Vreau sa dau pe profilul comert, mă ajuta daca vreau să devin agent de vanzari?
Bună, TPU! Stiti cumva ce fel de matematică se predă la ASE ( finanțe și bănci, management)? Sau la fiecare specializare. Eu am făcut un profil cu putina matematica, dar imi place. Stiti cumva...? (mai mult)
Buna, vreau sa devin agent de vanzari in domeniu constructiilor, vreau sa termin Licelul, apoi sa dau la Facultatea de constructii, întrebarea mea este pe ce profil sa dau pentru a deveni agent de vanzari?...? (mai mult)
Se merită meseria de kinetoterapeut? Și cam cât s-ar putea câștiga din aceasta? Mulțumesc anticipat!
Informații despre Școala de Arte George Enescu din Botoșani? Cum se face verificarea aptitudinilor?
La UBER EATS se poate lucra de la 16 ani? Si iti trebuie neaparat o bicicleta? De exemplu daca am o matocicleta nu am voe
Am nevoie de un sfat. M-am inscris la o facultate nepotrivita si nu stiu ce sa fac. Ar trebui sa ma retrag? Sau sa raman aici? Mentionez ca sunt si la cu taxa.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput