Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 12 Februarie 2025 sunt:
Am nevoie de un sfat. M-am inscris la o facultate nepotrivita si nu stiu ce sa fac. Ar trebui sa ma retrag? Sau sa raman aici? Mentionez ca sunt si la cu taxa.
Ce părere aveți despre meserie de cofetar? Merge în ziua de azi? Cat castiga un cofetar care face prajituri si torturi la comanda? Frizerul castiga mai bine ca cofetar? Sau invers.
Salut Sunt student si programul de la facultate nu imi permite sa ma angajez part- time. As dori sa stiu ce joburi se pot face de acasa, de pe calculator, cu un program flexibil (gen 2 ore de dimineata,...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie facultati! Adica sunt indecis in legatura cu facultatea, si as vrea niste idei. Dau funda! Nu vreau raspunsuri de genul: alege ce-ti place.
Aș vrea să urmez o carieră în poliție/jandarmerie. Însă nu știu dacă drept ofițer sau subofițer. Ce aș vrea eu să știu e diferența dintre aceste 2 grade...mai exact...? (mai mult)
Cum pot deveni un cameraman cu experienta? Am nevoie de un liceu de o facultate sau de niste studii?
Ce facultate de medicina din tara imi recomandati in afara de cea de la Cluj sau Iasi (care sunt foarte departe)? Eu ma gandeam la Universitatea Transilvania din Brasov, Carol Davila din Bucuresti sau...? (mai mult)
Care e treaba cu politia locala ( ce presupune, salariu etc)?
Sunt în clasa a 11- a la științe sociale și nu știu ce vreau să fac după ce termin liceul. Mă gândeam să dau la drept, dar am o cunoștință care nu lucrează în domeniul în care s- a specializat,...? (mai mult)
Bună, vreau să vă întreb ce facultate trebuie sa urmez pentru a deveni economist si meserie de economist în ce constă mai precis ca nu sunt foarte clar?
Salut, vreau sa intru la academia de politie pe locurile pentru ofiterii de penitenciare, dar am ochelari (-1 si -1.5)... O sa am probleme la viza medicala? Si la contravizita?
Ce părere aveți despre profesorii care lucrează în învățământul privat? Salarii? Seriozitate? Obiective?
La proba medicala pentru scoala de agenti de politie Campina am primit inapt pentru o mica tublurare in vorbire... nu am dus inca fisa respectiva la mine la ipj si as vrea sa stiu daca o pot ...? (mai mult)
Cand toate persoanele care te cunosc in viata asta iti spun ca esti bun de o meserie anume, dar tu ai luat- o pe alta cale in viata, oare gresesti si ar trebui sa iei in considerare ce auzi si sa incerci...? (mai mult)
Salutare! As vrea sa incerc si eu sa dau la jandarmi sau la politie (Campina). Ajutati- ma si pe mine si explicati- mi despre fiecare in pare, probe, materii si cand se sustin probele. Doar cei care...? (mai mult)
Acum de curand m- am angajat intr- un bar si nu stiu foarte bine cum se face monetarul..Si pe langa asta este si tips- ul care il amesteca acolo. Vreau si eu sa stiu cum se face monetarul si tipsul...? (mai mult)
Salutare! Daca fac scoala de subofiter (9 luni), dupa ce termin pot sa ma inscriu la Academia de Politie la urmatoarea sesiune? Sau trebuie sa am ceva timp lucrat ca subofiter inainte sa aplic la Academia...? (mai mult)
Salut, poate cineva sa ma informeze in legatura cu cariera de designer grafic in Romania? Cam de ce fel de studii ai nevoie, cat de greu este sa iti gasesti de munca, chestii de genul.Eu m- am inscris...? (mai mult)
Care considerati ca sunt cele mai importante limbi straine de viitor? Care e pe primul loc? Ma gândesc la facultatea de litere si idk exact ce limbi sa mi aleg.
Salutare, momentam sunt la liceu in clasa a 11- a si incep incet incet sa ma gandesc ce sa fac in viitor, mi- e foarte greu sa ma decid pentru ca nu stiu ce sa fac. M- am gandit sa lucrez in ramura de...? (mai mult)
Cum este sa lucrezi ca si account manager (junior)? Este o meserie grea?
Stimati useri, Am si eu, va rog, o intrebare, doresc anul viitor sa sa ma inscriu la Facultatea de Agricultura in Constanta, la Universitatea "Ovidius", este cineva care a absolvit acolo si imi...? (mai mult)
De ce nu se specifica si salariul atunci cand se posteaza un anunt? De ce trebuie sa trimiti CV, sa mergi la interviu si abia acolo sa te anunte ca salariul e de rahat? Nu ar fi mai simplu sa spuna din...? (mai mult)
Salutare, vreau sa dau la jandarmi iarna aceasta, problema e ca am la ochi -2.50 si -2.75 am inteles ca baremul ar fi +- 3 dar nu stiu daca adunat sau separat, va rog cine stie sa ma ajute, multumesc!
Hei, TPU! Am o mica intrebarica...Care este salariul unui rezident si in ce ani? Daca aveti cunostinte. Grila de pe net nu cred ca e adevarata, mai ales stiind ca unele sunt gresite.
La ce facultate pot da în Craiova care să nu se facă limbi străine?
Puteti sa imi spuneti unde gasesc un loc de munca pentru elevi de 15 ani?
Eu as vrea mă sa duc la liceul de mate-info-intensiv info dar nu știu ceva la info facem mai mult practica nu?
Care facultate e mai buna pentru job de programator? CTI de la politehnica/automatica si calculatoare; Sau UniBuc mate info/Informatica sau CTI
Bună ^- ^ Sunt extrem de curioasa si as vrea foarte mult sa va aud parerea. Credeti ca se poate face ceva in viata fara facultate? Daca inlocuiesti facultatea cu mai multe cursuri in domeniul in ...? (mai mult)
Sunt cls a 9a la filo si vreau sa ma duc la facultatea de arhitectura de interior(Ion Mincu). Are 3sectii: Arhitectura de interior, Design de produs si mobilier si amenjari interioare. Va rog explicati-...? (mai mult)
Ce părere aveți de firma de livrare Nemo Express? A lucrat cineva la ei? Ce salarii au curierii? Asa doar orientativ. Ca am aplicat cu un CV la ei și m- au programat la interviu fără sa îmi...? (mai mult)
Buna, îmi puteți spune va rog cum stau lucrurile in situația următoare :sunt clasa a 12a, și vreau sa dau la scoala de politie din Câmpina și vreau sa devin criminalist detectiv, dar nu stiu probele...? (mai mult)
Heyy TPU, anul viitor vreau sa ma angajez intr- un loc stabil și as opta pentru armata așa ca am si eu câteva întrebări dacă ma poate ajuta cineva 1) Eu fac matematica m2 și după ce termin cu...? (mai mult)
Buna,sunt clasa a 8-a, ma puteti ajuta si pe mine in alegerea profilului pentru liceu?
Vreau sa ma duc la facultatea de arhitectura de interior. Are 3sectii: Arhitectura de interior, Design de produs si mobilier si amenjari interioare. Explicati- mi ce face fiecare in parte si care...? (mai mult)
In curând o sa termin liceul și nu știu spre ce meserie sa mă orientez.Sunt o persoana meticuloasa, îmi place sa lucrez cu informatia, sunt mai potrivita sa fac niște activitati de rutina...? (mai mult)
Este grea matematica si fizica la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii şi Tehnologii Informationale Timisoara? Am uzit ca in primul an sunt destul de grele si dupa nu chiar...
Dau funda! Sunt clasa a- 8- a si m- am gandit sa ma inscriu la liceul militar din Breaza // Alba- Iulia. Voi sta la internat, este adevarat ca in fiecare vineri plec acasa si vin inapoi duminica? Cat...? (mai mult)
Cum pot deveni reprezentant infinity?
Ce parere aveti? Este grea Facultatea de Electronica, Telecomunicatii şi Tehnologii Informationale din Timisoara? Ce poti sa devii dupa absolvire?
Ce meserie ai dupa ce termini facultatea de astronomie din cadrul politehnicii(Bucuresti)?
Ce trebuie da fac ca sa ajung la recrutarea navy seals? Intreb de curiozitate
Buna, urmeaza sa fiu elev la scoala de agenti de politie din Cluj si as dori sa stiu cum as putea sa ajung la politia canina, deci sa lucrez cu cainii. Ma puteti ajuta cu informatii?
Salutare, aș vrea ca dupa terminarea liceului sa ma inscriu la facultatea de Businnes și administrarea afacerilor din cadrul ASE și m- ar interesa daca aceasta facultate se axeaza mult pe matemetică,...? (mai mult)
Bună, știe cineva unde pot găsi subiecte de admitere pentru Facultatea de Psihologie din București? Am căutat peste tot pe internet și tot ce găsesc sunt doar baremele. Sau dacă are cineva modele...? (mai mult)
am 19 ani si de aproximativ o luna m-am angajat si vreau sa schimb locul de munca. E ok daca il schimb atat de repede? Voi cate locuri de munca ati schimbat si dupa cat timp?
Sunt cls a 9a la filologie si in viitor vreau sa devin designer de interior( vreau sa ma duc la facultatea de arhitectura de interior). Pot sa ma meditez de acum(la desen)? Trebuie sa stiu si desen...? (mai mult)
Cum pot deveni un cameraman pentru filme (Adica sa pot filma filmele)? Am nevoie de studii sau de un liceu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?