Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 13 Februarie 2025 sunt:
Și-a cumparat cineva pana acum acces pe siteul Academiei de Poliție? Vreau să stiu dacă merită să dau banii. Cum sunt lectiile și toate cele
as vrea sa știu și eu care sunt condițiile pe care o fata trebuie sa le îndeplinească pentru a ajunge model ( ma refer la tot, greutate, înălțime, vârsta etc.) și care sunt pașii ...? (mai mult)
Credeți ca studiile de scoala postliceala sunt suficiente pentru a fi asistent medical in Germania? Oare exista o diferenta de salariu între cei cu studii universitare (4ani) si cei cu studii postliceale...? (mai mult)
Unde credeți că este mai bine să profesez că asistent medical vorbind din toate punctele de vedere, în Germania, Anglia sau in România?
Salut, am o intrebare. Eu sunt la o scoala profesioanala ultimul an si am o curiozitate, daca continui sa fac liceul si iau bac-ul am sanse sa ajung jandarm / politist sau sa am alta meserie?
Pentru cineva care a terminat o facultate de management bancar si apoi un master in inginerie a constructiilr, unde se incadreaza ca meserie?
Poate tatal meu sa intre la somaj, nu a mai lucrat de 20 de ani cu carte de munca, doar la negru cu constuctiile. Poate sa depuna pentru somaj? Multumesc
Ce parere aveti despre specializarea balneofiziokinetoterapie ( Cluj)? Aud pareri pro si pareri contra despre asta. Ar oferi un viitor si un salariu bun? Ar merita?
Este tarziu sa te apuci de biologie pentru medicina in clasa 12? Tin sa mentionez ca imi place si ma descurc nu sunt chiar paralela si am multe ajutoare. Exista sanse?
Salut. Cred ca am facut o alegere gresita in ceea ce priveste facultate si orasul in care ma aflu acum. De cand a inceput facultatea, am o stare naspa rau, nu ma mai regasesc, nu ma integrez in acest...? (mai mult)
Stie cineva daca la UBB pe mate info am sanse egale daca am bacul la bio cu cei care au bacul la info?
Este normal sa regret ca n- am ales profilul mate- info intr- a noua, desi sunt in clasa a XIa? Eu mi- am ales profil de stiinte ale naturii crezand ca era cel mai bun si de asemenea imi doream...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cum este "viata" la Scoala de Agenti de Politie "Vasile Lascar" Campina? Cu cat mai multe detalii posibile :)
Ce liceu si ce facultate ar trebuie sa fac ca sa ajung la echipa de interventii D.I.I.C.O.T?
Care sunt toate avantajele unui profesor preuniversitar care are doctorat? Cu cat ii mărește salariul?
As vrea si eu sa stiu cum este scoala de pompieri si cea de agenti de politie Campina. Imi doresc cat mai multe detalii despre salariu, conditii etc.
Care sunt pasii pe care trebuie sa îi urmezi pentru a deveni instructor auto? Din câte am inteles trebuie sa ai minim 5 ani experienta la volan si apoi faci o școală si dai un examen. Pe internet...? (mai mult)
Ce pot sa ma fac daca intru la liceu pe profil "Fililogie"?
Stie cineva daca rezidentiatul e un fel de scoala sau ca un loc de munca? Adica ai concediu alea 20 de zile sau vacanta ca la faculta de exemplu? Si aveti idee cand incepe? Stiu ca examenul e la mijlocul...? (mai mult)
As vrea sa intru la scoala de subofiteri de la Câmpina. De unde as putea sa învăț pentru admitere? Pareri despre scoala? Multumesc
Buna, am nevoie de un raspuns urgent dau funda. Am fost sunat de cei de la europharm sa merg maine dimineata la un interviu pentru postul de gestionar livrator si as vrea sa stiu ce salar ofera si in ...? (mai mult)
Mi- a zis un HR ca in mod normal daca ti se cere poza/etnia/varsta intr- un CV ii poti da in judecata, pentru ca te discrimineaza pe nu stiu ce criterii. Voi ce ziceti? E adevarat? Ca imediat ma apuc ...? (mai mult)
Bună, am 30 de ani, știți cumva unde pot sa fac clasa a 9 și a zecea fără frecventa?
Vi se pare mai ok sa lucrezi la o firma de paza si securitate sau intr- un club, asigurand paza la intrare? Recent un prieten m- a recomandat pentru paza la un club mai de fite, dar eu momentan lucrez...? (mai mult)
Salut, daca sunt angajat si la facultate. Daca duc adeverinta de la facultate la locul de munca, primesc o oarecare reducere de la impozit? Adica sa nu fiu atat de impozitat la salariu.
Sunt clasa a 12 a la profilul mate info si ma gandeam sa dau la facultatea de business in cadrul UBB Cluj. Pareri despre aceasta facultate? Poate sunt dintre voi acolo. Si as vrea sa stiu daca se...? (mai mult)
Ce sa fac daca am dat la o scoala de asistenți medicali dar simt ca nu mi se potriveste? Mie imi place acțiunea si in fiecare zi sa fie cate o nouă provocare, mi- ar plăcea în armata, dar nu stiu...? (mai mult)
Buna dimineata tuturor. Eu sunt studenta la facultatea de comunicare si relatii publice. Daca dupa facultate as dori sa lucrez in domeniul criminalisticii, ar fi potrivit un master de Criminalistica și...? (mai mult)
Ce credeti despre colegiile militare?
Bun! Oare este cineva pe aici care a fost la Facultatea de Studii Europene din Cluj? Sau cineva care are detalii? Este o facultate de viitor? Mie mi- ar placea domeniul management deoarece as dori sa...? (mai mult)
Am o întrebare. După ce termin liceul as vrea sa merg pe partea de it, mai mult pe telefoane (gen chestii cu ios, Android, aplicații etc). Pe ce profil ar trebui sa merg la facultate și...? (mai mult)
Buna ziua! Ce locuri de munca la birou, exista intr-un hotel? (Facultatea: economia turismului )
Unde poți lucra ca asistent medical fără sa recoltezi sau sa dai Injecții? Mulțumesc!
Ce specializare trebuie să urmez la facultatea de litere pentru a putea deveni profesoară? Este o specialitatea/domeniu necesar? FUNDĂ
Daca te muti in alta tara si vrei sa te angajezi, ii intereseaza studiile si experienta ta de munca din Romania?
Dati exemplu de meserii bine platite si de meserii care se cauta pe piata.
Ce ziceți de domeniul universitar? Ca prof sau alt grad se câștiga bine? Alte aspecte?
La ce varsta ies profesoarele din preuniversitar la pensie? Dar profii?
La facultatea de limbi străine sunt 3 "profiluri", nu știu aproape nimic despre ele. Ați putea va rog sa- mi explicați mai detaliat ce se face la fiecare "profil"? Media la bacalaureat contează la...? (mai mult)
Bună! Sunt în clasa a 10- a și încă nu m- am hotărât la ce facultate sa merg. Aveți idee ce facultăți în urma cărora vei ajunge ceva în viata exista, în afara de medicina, drept, politie,...? (mai mult)
Pentru a fi recepționer la un cabinet medical/ clinica de analize sau orice loc din domeniul medical trebuie sa ai o diploma de licența in domeniul medical sau studii postliceale(ex. Asistent...? (mai mult)
Hey TPU! Am si eu o problema. Vreau sa ma angajez in tara si sa ma apuc de invatat sa imi iau bacul. Dar maicamea tot vorbeste cu cineva in Anglia sa plec acolo. Si eu personal nu stiu ce sa...? (mai mult)
Cat dureaza cursurile la scoala de subofiteri de la Campina si cate locuri sunt in total adunand cele 2 sesiuni?
Sa zicem că lucrezi un an de zile fara concediu și vrei să-ți dai demisia poți să la ceri șefilor banii pentru concediul tau chiar daca nu ai avut unul?
cum pot juca la CSM Bucuresti, am facut 1 an jumate de basket la o echipa.
Ce părere aveți de facultatea de limbi moderne aplicate? Cu precădere: engleză germană. Este de viitor, nu? Poți fi traducător și, în același timp, profesor: ori în școli ori în centre ...? (mai mult)
Salut, am 18 ani si as vrea sa va intreb ceva... Cand eram mic mi- am rupt mana si am fost nevoit sa ma operez iar acum as vrea sa urmez cariera de politisti dar din cate stiu nu te primeste cu cicatrci...Dar...? (mai mult)
Sper să nu îmi iau mult hate pentru întrebarea asta. Am niște tăieturi(făcute de mine în copilărie) și acum proasta de mine vrea să dea la Breaza. Sunt șanse să iau fișa medicală?...? (mai mult)
MA gandesc serios de ceva vreme sa ma angajez ca sofer pe transportul in comun in orasul din care fac parte. MEntionez ca sunt clasa a11- a si anul acesta am dat de permis cat. B si am luat. ...? (mai mult)
sunt clasa a 12 a și sunt la profilul comerț. Eu vreau sa ma duc la info mai departe vream sa știu dacă pot face acest lucru sau trebuie sa ma duc mai departe pe profilul meu...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?