Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Am o facultate de informatica de 3 ani si un masterat in informatica de 2 ani. Lucrez la un distribuitor de gaz. Sunt angajat cu studii medii. Firma are vreo obligativitate sa ma incadreze la studii...? (mai mult)
Salut! Sunt student in anul 3 la Automatizari si Calculatoare la USV Suceava si as avea nevoie de un sfat sau o parere. Ma pricep si imi place foarte mult domeniul electric. Am facut acum 2 ani, singur,...? (mai mult)
Salut TPU! Are cineva idee, dacă termin școala postliceală de AMG (asistenți medicali generaliști), pot lucra și ca Asistent Medical de Radiologie? Și dacă da, cum se procedează, se pot face...? (mai mult)
Bună! Știe cineva o școală de instructori canini în România? Nu vreau să imi dresez câinele, vreau să devin dresor. Ms
Știe cineva o bancă ca să nu i se mai facă oprire pe salariu?
Bună! Nu prea știu să folosesc TPU, vreau păreri sincere, cum este la liceul militar? Ești măcar tratat ca un om? Cum e viața și mâncarea acolo? Am timp să joc baschet acolo? Vă rog să- mi...? (mai mult)
Salut,daca vreau sa devin detectiv particular si dau la drept, pe ce ramura trebuie sa merg mai exact si din ce se da admitere?
Buna seara! Stie cineva unde pot gasi sau pe ce site pot gasi teste grila sau intrebari grila care se dau la un examen de angajare pe postul de laborant chimist in cadrul laboratorului de analize fizico-...? (mai mult)
Facultatea este de viitor? Unii spun da, unii spun nu
Salut TPU. Stie cineva in cat timp primesti un raspuns dupa ce ai avut interviu la Lidl?
Buna! stiti ca se da anul acesta preadmitere la poli buc si fmi, stiti daca este preadmitere anul acesta si la cele din Iasi? informatica sau automatica si calculatoare.
Bună TPU ma confrunt cu angajarea nu ma pot angaja ma refuza toți din cauza ca sunt în registrat ca și director al unei companii da în tradevarma confrunt cu problemă financiara ca și start- up ...? (mai mult)
Bună, TPU! As dori sa fac o școală postliceala. Întrebarea mea este dacă e necesar sa invat anumite noțiuni de bază, înainte de a ajunge sa fac aceasta școală? Mulțumesc.
Salutare, este adevărat ca un mecanic de locomotiva iasă în pensie pe la vârsta de 52-55 de ani, și de ce se iasă asa repede? Au ceva grupe?
Vin cu aceasta întrebare doar in scop informativ, pentru ce- i care urmează cursurile de formare a soldaților gradați profesioniști, in momentul in care renunți înainte de finalizarea cursului,...? (mai mult)
Salut! Ce părere aveți de un job de contabil junior in care lucrezi 95% pe limba germană deși ai fost angajat pe limba engleză (și ești nevoit prin urmare sa traduci fiecare mail/document/mesaj ...? (mai mult)
Bună, pot sa mai dau examenul de titularizare pe un post vacant pentru ca fi educatoare în 2024 dacă nu am terminat liceul Pedagogic? Știu ca în 2023 mergea dar acum nu știu. Mulțumesc!
Sunt elev pe mate-info si vreau sa dau la academia de politie dupa bac. Credeti ca e grea admiterea avand in vedere ca se da din 3 materii cu care nu prea am tangente la bac? Ce sfaturi aveti?
Bună seara! Pot sa ma antrenez cu echipa de fotbal de la lps chiar daca sunt a 8 a? Si echipa e clasa a 9 a?
Peste o saptamana incep jobul si au ca si beneficii Bookster. Stie cineva cum pot sa-mi activez abonamentul sau cum functioneaza?
Salut TPU! Vreau sa stiu cum este la Fortele de Operatii Speciale?
.Buna! Am intrat la un colegiu economic pe comert, dar mi ar place ca in viitor sa am duc la facultatea de medicina. Avantajul meu la acest liceu este ca pot merge la orice facultate dar nu o sa fac...? (mai mult)
Marți susțin probele sportive pentru Sgp, ce acte trebuie sa am la mine pe lângă buletin? Și peste asta, cam cât durează aproximativ? Dau funda pentru răspuns
Salutare, stiu ca este 2024 si TPU- ul este cam outdated dar am o intrebare. Daca am strabism aproape insesizabil la ochiul stang si nu am dioptrii si vad exemplar pot intra la politie? Nu stiu daca ma...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva unde pot face cursuri de calificare recunoscute înafara țării, in Romania? Mulțumesc anticipat! ☺️
Buna! As vrea sa dau la Academia de politie, are ceva daca vin de pe un profil de stiinte ale naturii? Si as mai vrea sa stiu programa academiei. Multumesc anticipat!
Cum ați vrea sa fie de acum inainte sistemul de învățământ romanesc?
Cum se procedează cu restituirea banilor la cursului sgp, daca pleci înainte de finalizarea cursului sau după finalizare?
Bună TPU. La job-urile din retail se cere cazier judiciar? Eu am avut un singur job, și sunt curioasa dacă la următorul mi se va cere acest lucru.
Salut, am auzit ca este pus la dispoziție mai multe locuri de munca ca pompier sgp în tara, dacă am 18 am permis categoria B și am absolvit școală profesionala adică am 11 clase și nu am bacu,...? (mai mult)
Sunt clasa a 10 a pe tehnic și mă interesează academia militară. Cum mă pot pregăti pentru admiterea de la matematică și informatică? Sunt cărți cu materia? Pot reuși fără pregătire? Orice...? (mai mult)
E grea cariera, jobul de stewardesa/steward ( însoțitor de bord )? Pe lângă responsabilitatea destul de mare care există, și toate celelalte riscuri ale acestei meserii... Se merită să...? (mai mult)
Salut TPU! Am voie sa imi scriu in CV calificarile din vietile anterioare?
Sunt clasa a 10 a pe tehnic și m ar interesa academia militară. Exista cărți cu materia pentru admitere? Dacă da, unde le pot găsi? Mate, informatică, cum ar fi bine sa fac pregătire? alte ...? (mai mult)
Bună! Ma puteți lămuri va rog cu o chestiune legata de locuitul la cămin. O persoana care are resedinta în București poate sa locuiasca la căminul institutului medico- militar din București împreună...? (mai mult)
Buna, dupa ce termin liceul as vrea sa dau la scoala de politie din campina si nu sunt sigura in legatura cu ceva, conteaza cumva cu cat iei bacul?
Salut TPU sunt foarte interesat de armata dar nu știu dacă intri mai poți sa ieși din ea? ca și la alte joburi?
Pareri Facultatea de Inginerie Medicala din Bucuresti?
De ce acte mai e nevoie in 2024 ca sa lucrezi in Spania, eu am lucrat acum 3 ani dar acum nu mai am niciun act din Spania
Am decis sa merg la medicina militara în București, numai ca vreau sa știu un lucru. Ma interesează dacă pe mine, care am reședința in București ma va primi la căminul institutului medico- militar...? (mai mult)
Cei care lucrează la Glovo, și alte firme de genul de livrare de mâncare... Atunci când livratorii au de livrat la bloc, trebuie neapărat sa meargă pana în fața apartamentului? Adică sunt obligați...? (mai mult)
Bună ziua TPU, va rog am nevoie de informații privind facultatea de inginerie construcții de mașini, ce materii se studiază, cât de greu e ramura aceasta, e benefica pe viitor, mulțumesc și vă...? (mai mult)
Bună ziua. Voi aveți un loc de muncă care nu vă place, si nu neaparat locul de munca ci persoanele de acolo (șefii)? Cum rezistați? Cum faceți să treacă mai repede timpul? Am nevoie urgentă ...? (mai mult)
Buna, ar fi jandarmeria o meserie buna? M-am gandit sa incerc sa intru la jandarmerie (sunt clasa a VIII-a). Ma atrage aceasta meserie si de aceea am ales-o. Ce parere aveti?
Hei, unde m-ați sfatuii sa fac niște cursuri care sunt acreditate pentru o diploma de management sau marketing? (Niște cursuri plătite nu o facultate sau o universitate nu am 4 ani la dispoziție)
Salut! Vreau să devin inginer în construcții și în cele din urmă să emigrez în sua. Ce facultate din bucurești m- ați sfătui să urmez? Mă gândeam la construcții civile UTCB dar aștept ...? (mai mult)
Poti fi titular in invatamantul preuniversitar (la liceu) si sa ai baza la Facultate? Sau sa predai la Facultate cu baza si sa fii titular la un Liceu?
Bună! Aș dori să dau la medicină, însă sunt cam indecisă. Oscilez între medicină generală și balneo- fiziokinetoterapie. Dacă aș alege medicina, aș mai avea timp liber și pentru mine sau...? (mai mult)
Heyyy, sunt in clasa a opta și am note sub 4 doar la mate și ași vrea să merg la un liceu profesional (frizerie) doar ca nu știu dacă pot sa intru direct sau dacă repet a opta din nou
Hei, unde m-ați sfatuii sa fac niște cursuri care sunt acreditate pentru o diploma de management sau marketing?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!