Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 13 Februarie 2025 sunt:
Buna ziua TPU, am si eu o intrebare: Ce face un ofițer jandarm?
Ca sa ajungi medic/asistent ce trebuie sa faci (da stiu scoala /facultate) dar vr detalii
Daca stiu sa programez in c++ si nu am diploma ma pot angaja si cu ce anume ma afecteaza? De exemplu daca eu merg la Google la interviu pentru software engineer pot avea sanse sa il iau sau?
Pt medic/asistent ce ai nevoie? Eu as vrea sa ma fac si am auzit ca trebuie biologie dar eu nu fac bio :/
Bună, sunt in clasa a vııı- a si vreau sa dau la LPS (liceu cu program sportiv) si dupa sa fac un an de postliceal la scoala militara de maieştri militari si subofiteri a fortelor terestre, , Basarab...? (mai mult)
Salut. Cam ce facultati poti urma de pe profilul "Stiinte Naturale" la liceu in afara de medicina si tot ce tine de spitale. Imi plac mult stiintele exacte:Biologia, Chimia, Fizica chiar si matematica...? (mai mult)
Ce meserie pot avea dupa facultate de stiinte administrative specializare politie locala?
Mă pricep foarte bine in calculatoare si sa joc fotbal la cluburi sportive din Italia. Vreau sa ma fac chelner ca si sora mea dar ea nu- mi recomanda pentru ca ocupa foarte mult timpul. Ce îmi...? (mai mult)
La anul as vrea sa ma duc la academia fortelor aeriene.Imi puteti spune cat castiga un pilot militar cu gradul de locotenent?
imi puteti enumera, din punctul propriu de vedere, niste profesii creative?
Din inginerie tcm ce fel de inginer poți iesi? Inginer la rar se poate? Ce alte oportunități mai ai ca și inginer? Funda
La anul as vrea sa ma duc la academia fortelor aeriene. Imi poate spune cineva cat castiga un pilot militar? Cu gradul de locotenent.
Sunt studenta la Medicina Veterinara Bucuresti la taxa si vreau sa ma retrag. Chestia e ca eu voiam la medicina umana, dar nu am avut timp sa ma pregatesc pentru examen asa ca am dat aici in ideea de...? (mai mult)
Daca urmezi facultatea de drept poti fi profesor de romana la liceu, gimnaziu sau universitate?
Ce salariu are un profesor universitar?
Daca muncesc in Italia 4-5 ore pe zi si cotizez 20-40 ani la pensie la ei acolo ce pensie o sa am.
Ce se face la contabilitate si informatica de gestiune.E mult de tocit?
Poate sa îmi spună cineva cum se desfășoară pregătirea unui șofer de tir începător? Am inteles ca se facă undeva la 4 luni? Dar in cazul in care suntem 2 și vrem sa lucram pe echipaj?
Daca termin facultatea de economie, specializarea management primesc diploma de manager sau de economist?. Ma pot angaja doar ca manager sau orice din domeniul economiei?
Buna, as dori sa aflu de ce este nevoie pentru a face voluntariat intr- un laborator de analize medicale, odata ce am terminat facultatea de biologie si master- ul de biologie medicala. Sunt interesata...? (mai mult)
Salutari TPU! Scoala de Agenti de Politie / Scoala de Subofiteri de Pompieri / Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi? Care este cea avantajoasa dintre cele 3?
Daca vreau sa fiu profesor universitar pot fi si profesor la liceu in acelasi timp?
De la "liceul de arte Victor Brauner Piatra Neamț" poti urma facultatea de arhitectura din Iasi?
Daca am facut medicina 2 ani incheiati si la al 3 lea am renuntat deci practic nu am fost exmatriculata sau ceva de genul, si acum sunt la facultate la biologie ce imi trebuie sa imi echivalez anumite...? (mai mult)
Care credeți ca e cea mai buna specializare de făcut la facultatea de economie? In special sa fie si cea mai cautata, adică sa îmi pot găsi un loc de munca puțin mai ușor.
Salut, voi incepe prin a ma introduce: - Sunt un baiat de 22 de ani, traiesc cu parintii iar de mic am fost perioade lungi manipulat. In prezent daca inconstient cineva mi- ar zice suficient de pronuntat...? (mai mult)
Buna seara. Anul acesta am terminat a 12- a si vreau anul viitor sa incep o facultate. Am media 8, 90 la bac si 8, 75 la purtare. As fi interesat de o cariera in armata, politie, marina, etc... ...? (mai mult)
Este adevarat ca in aproximativ 10 ani meseria de avocat va disparea? Daca da va disparea si cea de judecator? Dau FUNDA...
Ce salariu are,in 2018, un profesor debutant la gimnaziu?
Psihologia si religia se contrazic? Ar influenta religia faptul ca as urma facultatea de psiholohie si viceversa?
As vrea sa urmez facultatea de psihologie.Este cineva care a trecut pe acolo pentru a o prezenta obiectiv cu tot ceea ce inseamna ea?
Salut, pentru a studia in strainatate de ce ai nevoie mai exact? Din cate stiu eu medie peste 9.00 la bac(mai ales la matematica...)+ sa stii limba tarii respective la perfectie, insa mai trebuie alte...? (mai mult)
Am dat la medicina si nu am intrat. Am intrat la biochimie, dar nu simt ca e locul meu si nu am semnat contracte. Ideea este ca as putea da la anul iar la medicina, dar sa raman acasă si sa renunt...? (mai mult)
Salut, sunt clasa a 10-a la liceu profesional. Vreau sa ma mut in Traian pe sportiv. Îmi poate explica cineva pașii sau dacă se poate? Mulțumesc,
Daca dupa terminarea facultatii de litere(licenta+master) vreau sa predau la gimnaziu, nu la liceu, o sa am salariul mai mare decat cei care au terminat doar licenta?
Salut tuturor! Vreau ca anul acesta fiind clasa a12- a sa acced spre forțele speciale ale armatei romane, am făcut atletism de perfomanta timp de 3 ani am o condiție extrem de buna din punct de vedere...? (mai mult)
Asistent medical generalist sau medic? Avantaje si dezavantaje pentru fiecare plus recomandari. Doar pentru un raspuns amplu si bun ofer funda. Multumesc anticipat!
La ce colegiu din Chişinău trebuie să învăţ pentru a deveni inspector în posturile vamale? Vă rog frumos, am nevoie de imformaţii despre acest colegiu!❤
va rog sa imi dati niste exemple de profesii care presupun un nivel de lucru ridicat si profesii opuse sub acest acest aspect. Stiu ca depinde de pozitia angajatului si de firma, insa ...? (mai mult)
Bună.Deja sunt clasa a... si nu pot decide la ce colegiu sa plec:colegiul de transport,colegiul feroviar, sau colegiul de inginerie mecanica/mecatronica.Plus la asta sunt domnişoară.
As dori sa lucrez din primul an de facultate. Ce spuneti? Am auzit pareri care ziceau ca nu ar trebui sa lucrezi in facultate, mai ales in anul 1, pentru ca nu mai ai timp de nimic altceva. Insa,...? (mai mult)
Bună ziua, sunt absolvent de Relații Internaționale si studii europene, momentan sunt la masterat, vorbesc la perfecție limba rusa, putina italiana și englez la nivel mediu, unde as putea sa ...? (mai mult)
Salut baieti si fete, sunt in clasa a 12- a si anul acesta am bacalaureatul, sper sa il iau...intrebarea mea este urmatoarea as dori sa plec sa muncesc dupa ce termin scoala in strainatate mai exact ...? (mai mult)
Stie cineva ce studii iti trebuie pentru a intra la SEAL/marina/s.w.a.t etc? Va rog nu va bateti joc chiar am nevoie de niste răspunsuri.Multumesc anticipat!
Vreau o părere sinceră, in vara asta o sa ma înscriu la facultate la psihologie. Și nu știu ce sa aleg între București și Sibiu. Unde ar fi mai bine? Legat de oraș si de oamenii din el cat și...? (mai mult)
Bună TPU, știe cineva unde se afla Aula Universității Vasile Alecsandri din Bacău?
La facultatea de matematica din Iasi se da admitere sau se intra pe baza de dosar? Cati ani durează aceasta faculate daca vreau sa ma fac profesoara de matematica la gimnaziu?
am si eu o nelamurire, nu stiu daca este categoria tocmai corespunzatoare, insa sper sa stie cineva:Vreau sa fac un curs de electrician si nu stiu ce sa aleg, mai exact sunt 2 variante:"electrician...? (mai mult)
Hei! La care din următoare universități se studiază medicina? Oxford,UCLA, Harvard și Cambridge
Sunt domnisoara, vreau sa devin mecanic auto.Dar am auzit ca la colegiu de transport primesc doar baieti. Cum credeti ma vor primi si pe mine, daca da la ce specialitate(sau nu are importanta)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.