Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 13 Februarie 2025 sunt:
Ce liceu si ce facultate trebuie sa fac ca sa ajung mascat?
Sunt in clasa a XII- a(profil:Filologie) si vreau sa dau la drept, doar ca sunt intr- o dilema...nu stiu pentru ce facultate sa ma pregatesc, La Iasi, Cluj sau Bucuresti, adica pentru mine ar...? (mai mult)
Daca stau in Bucuresti, pot cumva sa devin subofiter jandarm? Sau daca de exemplu ma duc la scoala de jandarmi Falticeni si o termin, pot cumva sa imi continui cariera in Bucuresti? Si daca nu, imi ...? (mai mult)
La ce liceu trebuie sa dau pentru a ajunge fotograf?
Cam ce profesie banoasa poti urma daca stii doar mate si materii umaniste? Salut TPU! Sunt in clasa a 11- a profilul mate- info si tot incerc sa- mi gasesc o facultate pe care sa merg.Desi ar trebui sa...? (mai mult)
Vi se pare normal ca la orele 17-18 cand toata lumea iese de la munca metrourile sa vina la 8 minute? Intreb ca sa vad pareri
Am absolvit Relații Internationae și Studii Europene, unde sa ma angajez?; DDD
Salut, am 18 ani si am terminat o scoala profesionala anul acesta, eu am fost 2 ani la liceu si dupa m- am hotarat sa ma mut la o scoala profesionala ca functie Operator CNC, si am facut doar 1 an la...? (mai mult)
Hey! O intrebare pentru cei care ati dat curand atestate profesionale pentru tir la studile de caz CPI examenul cum vi s- a parut? eu am duminica examenul si mi- e frica stiu sa le raspund dar nu cu ...? (mai mult)
Care este salariul net de debut al unui agent de politie? Dar al unui subofiter de pompieri?
Urgent TPU! Știu că este o întrebare stupidă, banală dar cineva trebuie sa țină site- ul ocupat! :)) Glumesc. Deci, am venit recent din Italia și am găsit un loc de munca, ca vânzătoare...? (mai mult)
Salutare. Vreau sa intreb ce presupune mai exact munca la motostivuitor? Eu stiu ca muti marfa grea cu acest utilaj. Este greu?
Este posibil ca fara diploma de bacalaureat, fara facultate sa devii programator experimentat? Doar cu cursuri. Si poti fi angajat ca programator cu un salariu acceptabil, tot fara diploma ...? (mai mult)
Salut,dupa ce termin facultatea de Politie de Frontiera din cadrul Academiei pot opta sa lucrez in aeroporturi?
As dori sa stiu mai exact ce locuri de munca as putea sa ocup daca as urma facultatea de bioinginerie medicala. Multumesc anticipat.
Vreau sa ma duc la liceul Pedagogic pe profil educator- invatator. Daca nu trec de o proba de exemplu imi da RESPINS la una ce se intampla? Si cand primesti rezultatele daca esti ADMIS sau RESPINS...? (mai mult)
Ca sa ajung profesoara de Logica in cadrul facultatii de psihologie ce specializes trebuia sa aleg?
Ce inseamna sa ai o cariera?
Cine doreste sa-mi zica si mie cum e la Usamv Cluj?
Ce pot face cu o diplomă în mate-info? Pot să mă angajez în domeniul IT?
Vreun exemplu de meserii în industria metalului sau în producție?
Daca termin liceul de stiinte ale naturii pot da la facultate de informatica sau inginerie? Sau imi trebuie neaparat mate-info?
tuturor, as vrea sa aflu opiniile, celor care urmeaza sau au urmat cursurile a doua facultati (in concomitent), despre ritmul de lucru. Puteti sa relatati si opiniile cunoscutilor care ...? (mai mult)
Vreau sa fac o postliceala de asistent medical generalist. Este mai bună Carol Davila sau UCECOM Spiru Haret? Care e diferenta intre ele? Ma intereseaza sa stiu la care dintre cele două diploma...? (mai mult)
Mai am 1 an de liceu, dupa ce imi iau Bacalaureatul vreau sa plec in strainatate la munca vreo 2 ani si ceva sa- mi strang niste banuti, studiile superioare le- as lasa pe la 21- 22 de ani....? (mai mult)
Daca vreau sa urmez o cariera din tenis ce liceu să urmez( sunt din Bistrița)și fac tenis la GS tenis club,
Poate cineva sa- mi recomande o firma de recrutare la lucru peste hotare? Sa fie serioasa si sa ofere conditii de munca bune si motivare, totodata sa fie pe masura(detin buletin romanesc, traiesc in ...? (mai mult)
Daca vreau sa urmez o cariera in tenis la ce liceu să merg?(Sunt din Bistrița)și fac tenis la GS club tenis Bistrița! dau funda!
1. Cerinte pentru a intra la scoala de subofiteri de pompieri 2. Salariul cu si fara sporuri 3. Acte necesare pentru inscriere 4. Taxa scolii de subofiteri de pompieri (adica cat costa) 5. Toate riscurile...? (mai mult)
La Liceul Militar, fiecare elev primeste pe lună 200 de lei?
Salutare, ai nevoie de analiza matematica pentru a deveni front end developer?
Am terminat liceul si nu am ce sa fac. Nu vreau sa lucrez pe 1000ron, ma gandeam sa ma apuc de videochat. Ce recomandati? Studio sau de acasa? Se fac bani?
Am aflat de un site, academiadepolitie.com care se prezintă a fi un sistem de pregătire pentru academie și costa aproximativ 150 de lei, credeți ca se merită?
Pentru cei care lucrează la Delphi, cu ce se ocupă operatorii de producție? Dau fundita.Mulțumesc.
Hei tu! Daca termin la academie de politie pe specializarea in drept, pot da masterul la psihologie fără să fi făcut facultatea de psihologie? Adică faci psihologie in timpul academiei? Sau sa fac...? (mai mult)
Salut.Este ceva rău sau rușinos să îți dai demisia de la locul de munca? Tocmai am făcut- o recent și nu am prieteni cu care sa vorbesc.Voi ce credeți? Am renunțat pentru că nu imi placea.Multumesc...? (mai mult)
M- am razgandit in vedere cu facultatea, desi in curand o sa incep, acum mi- am dat seama ca nu este de mine, sunt frustrat, nu stiu ce sa fac pentru ca de la facultatea la care sunt nu ma pot transfera...? (mai mult)
Salut,stie cineva in ce consta proba fizica la facultatea de politie de frontiera din cadrul Academiei? si despre celelalte probe?
As avea nevoie de o parere legata de Universitatea Babeş Bolyai Cluj filiera Matematica- Informatica. Sunt in clasa a- 11- a si incep sa ma gandesc la ce facultate sa urmez si as avea nevoie de...? (mai mult)
Salutate! Sunt in clasa 10- a si m- am vreau sa ma gandesc serios pentru viitor. Am dat la bio chimie deoarece voiam medicină... dar cam urăsc chimia. În schimb, inteleg extrem de ușor matematica...? (mai mult)
Salut. Ce pot iesi dupa ce urmez: - Academia Tehnica Militara - Academia Fortelor - Aeriene - Terestre - Navale. Vreau o lista sau ...? (mai mult)
Dacă spre exemplu aleg facultatea inginerie specializarea TCM si pe viitor nu profesez in aceasta si doresc sa profesez ca si programator, desi nu am ales o specializare in acest sens pot face acest ...? (mai mult)
Imi poate spune cineva care este salariul unui politist sau jandarm dupa ce termina academia? Si acelasi lucru si pentru scoala de sub-ofiteri
La ce intrebari sa ma astept in timpul unui interviu dinaintea inceperii unei postliceale ca asistent medical generalist?
Cum pot sa invat mai bine la istorie pentru Academia de Politie?
As dori o parere despre facultatea de inginerie electrica, din cadrul politehnicii. Te poti angaja inca din timpul facultatii?
Cati bani câştigi ca brigadier in padure?
Cand are loc admiterea la agenti de politie la Cluj in sesiunea de iarna, si la agenti de politie la frontiera, tot in sesiunea de iarna?
Vreau si eu o parere legata de facultati. Sunt a 12a si nu stiu inca ce facultate sa aleg. Eu mi- as dori sa merg la inginerie geodezica la Cluj insa in acelasi timp mi- ar surade ideea sa studiez si inginerie...? (mai mult)
As dori sa fac un curs de electrician auto. Stie cineva in Cluj daca se face sau Sibiu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Literatura universala
Cat de multe stii despre literatura universala?