Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 13 Februarie 2025 sunt:
Ce facultate trebuie sa faci ca sa ajungi la SRI? Am citit pe net ca academia de informații nu scoate posturi la licența pentru anul universitar 2018- 2019, dar voiam sa va întreb dacă fac...? (mai mult)
Salut, Ba am auzit de la o ruda ca a fost in Danemarca la munca si castiga pe luna 2000 de euro la cules de rasaduri, si vreau sa ma duc si eu acolo, merita? Adica aș vrea sa stau un an poate doi sa...? (mai mult)
Sunt clasa a 12a si sunt nedumerit in legatura cu Academia de Politie. As vrea sa- mi raspundeti la câteva întrebări pentru ca sunt foarte nedumerit. Instructia din cadrul academiei se face...? (mai mult)
Salutari, a terminat cineva SNSPA- Stiinte Politice? Am intrat anul asta, voi incepe in curand si as dori sa stiu cei care au terminat- o, ati reusit sa va angajati? Este de viitor? daca te implici ...? (mai mult)
Salutare! Am nevoie de sfatul celor care au dat bacul si au avut si admitere in acelasi an. Ce program v- ati facut incat sa invatati pentru toate? Gen la ora x mananc, stau 20 de minute si ma reapuc...? (mai mult)
Daca am ceva probleme cu glanda tiroida si ameteli(am aflat recent)are vreo legatura cuviza medicala la politia de frontiera?
La ce liceu si ce facultate trebuie sa fac ca sa ajung brigadier in padure?
Ce parere aveti despre meseria de dezvoltator imobiliar?
Caut o farmacie cu circuit inchis sau laborator / fabrica in Genova, Italia. Caut pentru programul Erasmus +. Ma puteti ajuta si cu siteuri sau altfel de contacte. Multumesc!
Cat de greu iti gasesti de lucru ca si psiholog clinic in Canada? Cu master facut acolo
Stie cineva unde pot gasi un job unde pot lucra de acasa, mai exact in animatie si design de personaje?
Ce fel de intrebari se pun la testarea psihologica colegiul militar Dimitrie Cantemir? Intrebari despre tine, viitor, probleme? Sau ce?
Cat de greu este sa iti gasesti de lucru ca si psiholog? Fara sa iti faci cabinet.
Ce profil este mai bun la liceu dintre:economie,comert, turism si alimentatie.Ce facultati poti urma? Ce meserie poti sa ai dupa o facultate?
Buna dragilor :) Spuneti-mi va rog, stiti cumva pe ce data este depunerea Juramantului la Academia de Politie "Al.I.Cuza" Bucuresti 2018 pentru studentii din anul 1? :) Multumesc mult!
Ce face un agent vânzări? Ce facultate trebuie făcută?
Cum pot găsi locuri de munca in Spania dar să nu fie țeapă?
Buna! Are cineva are detalii despre examenul de admitere Cluj- UMF- MASTER - Tehnici şi metode de reabilitare a pacienţilor cu boli reumatologice? Gen cam cat de detaliat cere electoterapia? In tematica...? (mai mult)
Sunt in clasa 12 la stiinta ale naturii. As vrea sa dau la medicina dentara dar mă gândesc ca daca nu intru sa ma fac profesoara de matematica. De ce facultate am nevoie pentru a deveni profesoara...? (mai mult)
Buna seara, care este media minima la purtare pentru admitere la Câmpina? Eu am media 8 din cauza dirigintei care ne- o scădea după cum voia ...nu pot dovedi printr- o cerere de la școala de ce mi...? (mai mult)
Care credeți că este cea mai buna profesie din toate punctele de vedere?
Hey, Eu am o varsta fragedă. Deci mama mea vrea ca eu sa devin medic.Eu cred că e plicsititor sa fii medic și eu as dori sa fiu actrița sau ceva renumit.Mama mea spune că medicul este cea mai plătită...? (mai mult)
Hi, am si eu o intrebare ce inseamna contract de munca pe minim 3 luni cu posibilitatea de prelungire pe nedeterminat, ma intereseaza daca pot incheia contractul inante de 3 luni daca gasesc altceva?
Bună seara TPU! Este cineva care urmeaza facultate cu învățământ la distanță(ID)? Eu lucrez si as dori sa stiu ce presupune mai exact acest "ID".De cate ori trebuie sa merg la facultate, de unde...? (mai mult)
As vrea sa stiu salariul unui politist, daca se poate in funtie de grade. Multumesc
Ce diferenta este intre un asistent bfkt si un tehnician maseur? In afara de faptul ca la bfkt ai mai multe optiuni de recuperare. Poti face asadar ce face un tehnician si ca asistent bfkt? Exista...? (mai mult)
Unde este cel mai sigur sa te repartizeze la tine în județ la ofițeri sau la subofițeri?
Asistent medical pe ambulanță, smurd sau in spital? Stiu ca trebuie sa faci ce simti dar vreau sa vad si ce părere au altii. De ce e mai bine acolo decât dincolo?
Ca tehnician operator tehnica de calcul ma pot angaja si ca electrician?
ce meserie as putea avea dupa terminarea facultatii de Ştiinţe Politice, Relaţii Internaţionale şi Studii Europene?
In Bucuresti, ce autobuz trebuie sa iau pentru a ajunge: 1.De la Facultatea de Biologie la Gradina Botanica 2.De la caminele din Grozavesti la Facultatea de Biologie
Salut. Am si eu o intrebare : Daca vreau sa ma inscriu la Campina la Scoala de Politie, inscrierea o fac in judetul in care sunt sau trebuie sa ma duc acolo? Dau funda
M- am hotarat ca dupa terminarea liceului sa merg la scoala de agenti de la Campina. Problema nu este admiterea, si nici proba sportiva, problema este ca am avut media 8 la purtare intr- un...? (mai mult)
Ce este un agent comercial? Daca o librarie angajeaza un agent comercial, inseamna ca angajeaza un vanzator?
Parere meseria de inginer geodez?
Eu vreau sa ma fac medic, dar doamna de engleza mi-a zis sa dau la o clasa de bilingv engleza. Pot sa intru pe stiinte ale naturii bilingv engleza sau ceva de genul?
Romania are birou de investigatii?
Salutare, iti trebuie fizica ca sa devii front end developer? As dori sa- mi raspunda doar cunoscătorii.(p.s. prin cunoscători vreau sa zic programatori web de minim 2 ani nu persoane care nu stiu sa...? (mai mult)
Dupa ce termin o scoala profesionala pentru coafor, frizerie etc trebuie sa devin ucenic imi puteti spune cum, si ce intrebari ar trebui sa pun pentru a fi un ucenic intr- un salon. Puteti sa imi povestiti...? (mai mult)
Buna tpu.Cum poti deveni agent de teren? Adica politist care actioneaza imbracat in civil. Funda. Daca se poate.
Știe cineva ceva despre chinetoterapeut? Aș vrea să fac postliceală pentru asta, dar nu știu dacă se merită, îmi puteți da un sfat? Am 19 ani, anul acesta am terminat clasa a 12- a, dar din...? (mai mult)
Vreau sa ma duc la liceul pedagogic Stefan cel Mare din Bacau(pe educator- invatator). Probele vocationale se dau in luna mai.Si in iunie este examenul. Daca cumva nu reusesc sa intru la liceu, ...? (mai mult)
Unde as putea sa lucrez daca sunt mic de inaltime 1.60 nu am bac si am diploma de nivel 4 in confectie
Ai voie cu tatuaj daca lucrezi in spital gen medic rezident / medic in general?
Imi puteti spune, va rog frumos, cum as putea sa intru la liceul pedagogic Stefan cel Mare din Bacau pe profil vocational - - educator- invator- - ? Cand ma duc sa dau probe, dau vreun act de inscriere..imi...? (mai mult)
Dupa cat timp de la angajare imi pot lua concediu de odihna? Sunt un tanar de 19 ani angajat la o fabrica de aproape 4 luni. As vrea sa stiu daca pot lua concediu de odihna si cate zile? Intreb asta pentru...? (mai mult)
Sunt clasa a XI- a si in viitor as vrea sa studiez la Limbi si literaturi straine in cadrul UBUC. Ati putea sa imi dati cateva pareri despre aceasta facultate, ce limbi ati studiat, cum...? (mai mult)
Vreau sa fac facultatea de kinetoterapie, si ma gandeam sa fac in acelasi timp facultatea de arte plastice dar fara frecventa, pentru ca desenul si pictura sunt pasiunile mele si as vrea sa fac aceasta...? (mai mult)
Am două întrebări: 1. Ce îmi puteți spune despre admiterea la medicina de la Târgu mureș? Este chiar asa de grea si de speriat la biologie? 2. Care este diferenta dintre medicina militară...? (mai mult)
Pe timpul studiilor de doctorat trebuie să renunț la actualul serviciu sau pot să cercetez concomitent cu serviciul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!