Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 13 Februarie 2025 sunt:
Știe cineva cum se intră la Facultatea de Litere din București (Universitatea București)? Pe site-ul lor nu găsesc metoda de admitere... Fundă.
As vrea sa dau la academia de politie ( facultatea de politie) dar, nu stiu exact fiecare ramura si ce reprezinta fiecare ramura. Ma intereseaza in mod special criminalistica si as vrea sa stiu ...? (mai mult)
Daca vreau sa fiu profesoara de matematica sau de romana, imi spuneti pasii pe care trebuie sa- i urmez de la liceu mai incolo? Adica detaliat..liceu(pe ce profil), facultate(nu stiu care.), si tot...? (mai mult)
Unde și ca ce poți profesa mai departe după ce termini inginerie TCM?
Salut, vreau sa ma apuc de cursuri de IT si apoi sa am garantia ca voi avea un job bine platit. Am gasit acest site: https://www.link- academy.com/inscrieri- la- cursurile- de- it- numar- limitat- ...? (mai mult)
am 16 ani si sunt clasa a 10- a. Nu stiu daca pentru voi este prea devreme, insa eu m- am cam decis ce vreau sa fac mai departe si anume, sa urmez facultatea de Drept si sa devin procuror....? (mai mult)
Cum sa ma fac politista? Adica nu stiu ce academie trebuie sa urmez..ma puteti ajuta un pic? Exista politie nu stiu de care, nu stiu de care..mentionez ca sunt fata. Si la ce se castiga mai bine? La ...? (mai mult)
Sunt clasa a opta si am test din materia de a 7- a..doamna nici n- a facut recapitulare (adica ne- a dat un test in caiet pe care sa- l facem..asta e o recapitulare asa jalnica!).Ce sa fac? Ce trebuie...? (mai mult)
As dori si eu cateva informatii in privinta Academiei de politie "Alexandru Ioan Cuza" din Bucuresti. De cateva zile ma tot gandesc serios sa dau, mai am 2 ani sa ma pregatesc pentru admitere dar...? (mai mult)
Cum e cu liceul Pedagogic din Bacau? Sa ma duc? Se merita? Ma poate ajuta cineva?
Buna tpu.Am o intrebare. Daca termini Academia de informatii ce devi de acolo? Si se poate sa faci balta facultate si sa faci doctoratul acolo? Dupa ce termini doctoratul ce devii, in ce domeniu lucrezi?...? (mai mult)
Ce poti sa faci cand seful iti da proiecte care nu sunt similare cu fisa postului in care nu scrie fraza precum si tot ce iti cere seful direct?
Salut, am fost Admis la armata la SGP si mi s- a zis ca pentru aviatie si parasutisti se mai face o fisa medicala si se mai dau niste probe in plus fata de ceilalti, in ce consta fisa si probele daca...? (mai mult)
Buna seara tuturor! Mi- am dat demisia de la firma acum 2 saptamani, iar acum sunt pe preaviz. In aceasta perioada, am primit salariul si am primit doar 150 lei pe cardul de bonuri (in loc de 330 lei)....? (mai mult)
Imi puteti spune daca sunteti la liceul Pedagogic din Bacau pe invatator- educator: Cum sunt profesorii? La ce ore trebuie sa inveti mai mult? Orarul asa cum il stiti La ce dai bacul? Cum ...? (mai mult)
Salut. Vreau sa dau la biochimie la Cluj. Din câte am vazut 70% valorează bacul și 30 % examen grila din 11, 12 care include tematica pentru bac. Voiam sa va întreb dacă este necesar sa fac pregatire...? (mai mult)
Daca in clasele V-VIII am facut franceza, la liceu pot sa schimb si sa fac germana sau e obligatoriu sa continui cu franceza?
Hei, stie cineva la ce trebuie sa dau admitere pentru Tehnica Dentara? Biologie, chimie sau ce altceva?
Vreau si eu o parere despre academia de subofiteri penitenciare Targu Ocna, cum este acolo, cum se face repartizarea la final.
Am si eu nevoie de putin ajutor, va rog. Se poate sa imi spuna si mie cineva cate ore de matematica, romana, engleza, geografie, etc. se fac pe saptamana la filologie/mate- info/stiintele...? (mai mult)
Ce profil ar trebui sa urmez la liceu, pentru a da la facultatea de mecanica?
ce face un corporatist?
Sunt in a 12 la bio chimie. Ma gandeam sa dau la ceva in it dar nu stiu unde. Sunt dispus sa invat anul asta(chiar si inca un an daca e cazul, nu e capat de luma) destula mate si programare ca sa pot...? (mai mult)
Pot termina facultatea de jurnalism (cu master) si sa predau limba si litaratura romana in gimnaziu sau liceu? (Stiu ca pentru a preda limba si literatura romana iti trebuie facultatea de litere, dar...? (mai mult)
recent m- am hotarat ca as vrea sa aplic la academia fortelor aeriene "Henric Coandă" si vreau sa intreb, negasind notele de admitere daca cineva stie cea mai mica si cea mai mare nota cu...? (mai mult)
Cat de diferita este matematica m2 fata de m1? Gen daca as merge la o facultate pe it m- as putea descurca? Sunt in a 12- a la bio chimie. Cam asta e singura posibilitate ramasa. Ultima sansa ar fi sa ...? (mai mult)
As vrea sa merg la liceul de arte, dar nu sunt hotarata daca sa merg la arhitectura sau arte plastice?
Ce parere aveti despre profilul uman, filiera stiinte sociale? Dar filiera filologie?
Buna, m-ar interesa ce grad as obtine in cadrul ANP dupa absolvirea Academiei Fortelor Terestre din Sibiu.
Sunt un elev mediocru in clasa a 12- a si evident ca a venit timpul sa iau o decizie privind facultatea si am dubii, nu am cu cine discuta pe tema asta. Eu intotdeauna am dorit sa merg la...? (mai mult)
Buna, am o intrebare, facultatea de pompieri din cadrul academiei de politie se poate face si la taxa? Daca da, care e taxa pe un an?
Am nevoie de niste raspunsuri clare la cele 2 intrebari, au legatura cu medicina veterinara, pentru a deveni medic veterinar ce facultate trebuie sa fac?(jud. Timis) sunt la profilul mate- ...? (mai mult)
Anul acesta scolar voi da bacul apoi as vrea sa devin jandarm dar nu ma pot decide intre academie pentru ofiteri ( pentru ca dureaza 3 ani ) si la subofiteri. Daca puteti sa- mi spuneti care este diferenta...? (mai mult)
Ce facultate trebuie să urmezi ca să devii inginer coordonator sau programator? Și cu ce se ocupă ei?
Am și eu o întrebare. Vreau să fac niște cursuri pentru a deveni bucătar, dar nu știu dacă până acum a mai fost cineva care pare așa de tânăr ca mine. Adică am 19 ani și par cam ...? (mai mult)
Daca sunt pe profil uman la liceu, ( nu dau bacul la matematica), exista vreo posibilitate sa pot intra la o facultate la care unul dintre criteriile de admitere este media obtinuta la bac la...? (mai mult)
Se merita sa ma las de liceu si sa ma fac frizer? Am terminat un curs acreditat, dar nu stiu daca sa mai continui cu școala... Sunt clasa a 11 a.
Am vreo sansa sa rezist la Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica daca in liceu sunt pe profil uman? Adica, matematica mi- a placut intotdeauna doar pentru partea de algebra, ...? (mai mult)
Salut, stie cineva cat ia in mana un agent de politie de frontiera? Iar in afara de proba fizica ce fel de proba mai dai si in cadrul acelui an de studiu ce anume studiezi?
Cat trebuie sa ai media la examen pentru a intra la probele pentru Dimitrie Cantemir Breaza. Va rog fara link de pe site-ul lor nu ma ajuta
Ce trebuie sa faci, unde trebuie sa mergi pentru a deveni membru SAS in trupele speciale?
Cu ce se ocupa mai exact un inginer IT care lucreaza la SRI?
Salut TPU, Ce posturi de munca tin de electronica si automatizari? Ma intereseaza sa stiu daca si reglor, matritioner. Si daca am o calificare de nivel 4 TEHNICIAN IN ELECTRONICA SI AUTOMATIZARI,...? (mai mult)
Ce jocuri ne-am putea juca la ora de mate cu profa?
Salutare prieteni! Sunt clasa a 10- a pe științe sociale și de ceva timp am in plan ca după terminarea liceului sa urmez Academia de Poliție..Pentru a avea ceva șanse reale de a intra ar cam trebui...? (mai mult)
Anul acesta încep facultatea de farmacie. Dacă după terminarea acesteia vreau să lucrez în domeniul de cercetare, există vreun lucru pe care ar trebui să îl am din vedere de pe acum? Contează...? (mai mult)
Bună, practica la Academia de politie se poate face în orașul din care provin sau doar în București?
Bunaaaa. Care sunt cele mai usoare meserii si banoase? Gen hair-stylist?
Doresc sa ma duc pe chirurgie dento- alveolara, din cate am inteles, dupa cei 3 ani de rezi, trebuie sa mai stau inca 3 ani in acel spital cu care am facut contractul. Este adevarat sau am interpretat...? (mai mult)
Mie imi place istoria si it, la ce sa am duc in jud.Sibiu si jud.Mures?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)