Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 13 Februarie 2025 sunt:
Asistent medical sau profesor pentru învățământul primar? De ce una si nu alta?
Anul acesta m- am înscris la SNPAP Targu Ocna, însă din nefericire am picat. Fisa mea medicală e valabilă 6 luni dar următoarea sesiune de înscriere e abia in Iulie 2019. As dori sa stiu...? (mai mult)
Doar ce am absolvit liceul şi doresc să- mi fac CV- ul pe care trebuie să îl îl trimit online. Cum îmi ataşez diploma de BAC şi atestatele? Pentru ca să dovedesc că le am..., sau e...? (mai mult)
vreau niste sfaturi nu știu ce profil de liceu sa aleg, îmi place romana istoria și biologia. Îmi puteți da niste idei. Mulțumesc!
M- am tot uitat pe net, dar nu am gasit ceea ce caut! As vrea sa fac un curs platit, cred ca ar fi mai indicat, de operator- calculator cred ca se numeste, de fapt vreau sa invat sa lucrez ...? (mai mult)
Ce universități din București pot să aleg dacă vreau să devin programator IT și la ce trebuie să dau examen de admitere?
La profilul pedagogic se poate da bacul la logică?
Bună TPU vreau să vă întreb dacă pentru a deveni polițist local îți trebuie ceva studii sau merge si doar cu 11-12 clase?
Cat are salariu un profesor de sport la clasele 1-8 debutant si cat are unul la clasele 9-12 tot debutant
Vrea cineva de aici dea la Colegiul Militar "Dimitrie Cantemir" din Breaza?
sunt in clasa a 9 pe profilul electronica si automatizari iar doamna diriginta ne- a spus ca la practica ne va trebui halat. Nu stiu ce fel de halat imi puteti spune si sa imi dati o poza va...? (mai mult)
Spre ce profil sa dau? Mate-info, filo sau stintele naturi? ( nu prea imi place matematica chiar daca am media 8 si e ok)
Am văzut recent un anunț de angajare al unui magazin Lidl. In anunțul respectiv locul de munca era prezentat destul de frumos, dar nu cunosc pe nimeni care a lucrat sau lucrează la Lidl ca ...? (mai mult)
Meseria de frizer este profitabila? Locuiesc in Bucuresti.
Salut,sunt in clasa a-8 a și aș vrea să devin programator îmi poate spune cineva la profil ar trebui sa intru pentru asta?
Are cineva mai multe informatii despre programul "work&travel"? Cum e cu transportul, si toate alea?
Cam in ce exercitii consta inviorarea la un colegiu militar (Breaza)?
stie cineva ce program are de obicei un paznic angajat al unei firme de securitate?(prin program ma refer la fiecare schimb, de cand pana cand) Dau funda
Care facultate e mai avantajoasa : agricultura sau economie. Pe mine ma intereseaza si salariul, dar si cat de repede îmi pot găsi de lucru. Daca se poate sa imi spuneti si ce specializare ați alege...? (mai mult)
Bună sunt elevă în clasa 9- a. Am în acest am examen la L.română Istorie şi Matematică Sunt sigura că mă descurc la l.română ceea ce nu aş spune de matematica si istorie. O duc foarte prost...? (mai mult)
Salut tpu.Sunt indecis si as avea nevoie de un sfat.Am 22 de ani, terminat profilul uman, am luat si bacul dar nu am aplicat la o facultate.Momentan muncesc pe un salariu decent, depinde de ore suplimentare,...? (mai mult)
Bună, TPU! Aș dori să urmez facultatea de limbi străine, dar germană- engleză, iar pe viitor să profesez ca translator sau ca profesor în cadru universitar. Cei ce au urmat această facultate...? (mai mult)
Diferenta de la colegiu militar la academie? Cum stai cu timpul liber la Academia tehnica militara? Sunt reguli in legatura cu parul la lm sau atm?
Salutari. Vreau sa dau la IS (ingineria sistemelor) la automatica în Craiova. Ideea e ca... nu prea știu ce as putea face după. As vrea sa lucrez în domeniul jocurilor, dar nu sunt sigura dacă IS-...? (mai mult)
Vreau sa dau bacul la biologie, profil real, este bun acest site cu toata materia? https://www.scribd.com/doc/32160554/teorie- biologie- din- ghid- pt- bacalaureat- de- nota- 10- la- biologie-...? (mai mult)
Este cineva pe aici care a facut facultatea de pedagogie la Transilvania, Brasov? In care corpuri se tin cursurile? Multumesc anticipat
A lucrat cineva la depozit VidaXL Olanda - venlo? Imi poate da cineva mai multe detalii? Ceva persoane cu care pot lua legatura? Ofer funda
Buna, am fost la un interviu! Mi s-a spus sa merg maine la proba, sa vad daca imi place si daca ma descurc! Insa fraza asta ma pune pe ganduri ca nu ma va angaja. Niste sfaturi, pareri m-ar ajuta!
Stie cineva daca ai voie cu tatuaje vizibile sau cercei/pierceuri la scoala de subofiteri de pompieri de la Boldesti? Inainte stiu ca nu aveai voie, dar am vazut un articol din 2017care spunea ca acum...? (mai mult)
Am mici dileme legat de Facultatea de transporturi UPB specializarea Telecomenzi si Electronica, ce meserie pot sa am in urma incheierii acestei facultati si ce salarii se primesc? De asemenea, eu unul...? (mai mult)
Daca nu va suparati, vreau sa ma ajutati cu ceva! DAU FUNDA! Eu anul asta trec am trecut in clasa a 8- a si ma gandesc la viitor. Unde as putea sa lucrez (aici in tara) daca mie imi place...? (mai mult)
Daca am licenta in limbi straine si master in finante-banci, ma pot angaja la o banca? Sau imi trebuie si licenta in acel domeniu?
Ce parere aveti de meseria de navigator? Cum o vedeti? Avantaje/dezavantaje? Cum e viata de navigator cand ai o familie/sau cum e o fata cand are o relatie cu unul din aceasta meserie?
In armata,politie, jandarmerie te primeste cu tatuaj? semne din nastere pe mana? Funda Multumesc!
Este vreo inaltime necesara pentru atm (academia tehnica militara)?
Buna ziua! Un absolvent al SNSPA, facultatea de administratie publica, domeniul drept poate profesa in domeniul juridic ca si consilier juridic?
Este cineva care face/a facut cursuri de lb. Engleza la Lexis?(categoria adulti). As vrea sa aflu cateva detalii in legatura cu desfasurarea cursulul si un pret orientativ.
Am nevoie de niste idei de activitati pentru un consiliu scolar in cadrul institutiei de invatamant. Ceva simplu și ușor de organizat, dar interesant.
Am absolvit o școală profesională și m- am gândit sa continui studiile și m- am înscris la postliceală deoarece la seral nu mai erau locuri.In timpul școlii postliceale pot fi angajat cu carte...? (mai mult)
Am o intrebare la care inca nu am gasit un raspuns. Daca nu fac liceul militar, ci termin un liceu tehnic, pe profil Electronica- Automatizari, mai departe pot sa merg la academia militara? De...? (mai mult)
Poti face curs de bucatar la 16 ani?
Am 22 de ani si nu am facut o facultate pana acum, am bacul luat.Acum muncesc pe un salariu cuprins intre 2100 si 2700 de lei, depinde de ore suplimentare.Merita sa ma apuc de o facultate la ifr...? (mai mult)
Poate sa imi explice si mie cineva care e faza cu sectoarele din colegiile militare? Stie cineva daca colegiul militar dimitrie cantemir din breaza are sala de forte sau teren de fotbal?
Ce salariu are în mână un subofițer?
Fratele meu mai mic da la anul examen de admitere la facultate. Vrea sa mearga la Limbi Straine Aplicate si ma intrebam daca e un domeniu bun pentru viitor... Eu sunt la Facultatea de Istorie si l- am...? (mai mult)
Faci ceva cu facultatea de Resurse umane?
Vreau alte moduri legite de a castiga venituri suplimentare de pe internet, deja detin un canal de YouTube si un Blog dar ma gandesc ca ar fi si alte lucruri. Ce altceva sititi ca ar merge? Va rog fara...? (mai mult)
Salut.Stie cineva dacă la feg Iași -asistenți medicali se da admitere ceva? mersi
Salutare! Sunt în clasa a 10- a și încă nu m- am hotărât ce vreau sa fac pe viitor, la ce facultate sa merg... Deși am note excelente și sunt sigura ca as intra aproape la orice facultate, mie...? (mai mult)
Este adevarat ca la facultatea de arhitectura faci matematica doar primul an? Pe program doar atunci aparea matematica si geometria.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?