Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 13 Februarie 2025 sunt:
Saptamana asta mi- am pus cererea de demisie si trebuie sa stau 20 de zile pe preaviz (sau pana gasesc un inlocuitor) Pana acum aveam voie sa merg cu masina acasa si sa ma plimb cu ea cat voiam,...? (mai mult)
Buna, am o singura intrebare si aceasta ar fi ca un ofiter jandarm, ce face el mai exact? Stiu ca un sub- ofiter face practic treaba de teren, dar ofiterul sta doar la birou, nu pot sa ies pe teren...? (mai mult)
Scoala de agenti vs Academia de politie. Ce diferente sunt, atat in examinare, cat si dupa ce termini studiile?
Hey, scuze deranjul.Am cateva intrebari dar va rog fara jigniri. Dau funda celui mai bun raspuns. M- am inscris pentru atestatul cpi marfa, din pacate cursuri nu facem (asta e singura scoala care e ...? (mai mult)
Am aplicat pentru un program Erasmul dedicat studentilor, care permite efectuarea unui an de studiu in Norvegia. Am dat examenele si am fost admis, dar familia nu este de acord cu plecarea mea. Am ...? (mai mult)
Am terminat clasa 12, în 25 mai, de la data absolvirii am avut la dispoziție termen de 60 de zile pentru a depune actele de șomaj adică 23 iulie fiind ultima zi. Am avut ceva probleme și ...? (mai mult)
Daca merg in America, as dori pentru inceput sa ajung EMS in Chicago, am citit la cerinte si scria ca e nevoie de High School Diploma sau cv de genul, Daca merg sa ma inscriu la EMT, e buna si diploma...? (mai mult)
Am si eu cateva intrebari :)) Daca ma duc le profilul științe sociale cam unde ma pot angaza pe viitor? Am vazut alti oameni care ziceau ca unde vrei dar nu.s sigur... Gen daca ma pricep...? (mai mult)
Unde imi recomandati sa dau la academia de politie sau jandarmi? Unde e mai usor de intrat? La mine e un oras linistit. Nu sunt proteste sau scandaluri ca sa fie vorba de interventii serioase...din...? (mai mult)
Ce părere aveți despre o persoană care este la profilul pedagogic și se va duce la postliceală de mecanică auto? E posibil așa ceva? Este vorba despre mine, eu voiam să fac profesionala de mecanică...? (mai mult)
Urmează să trec clasa a12a la profil de filologie. Nu prea îmi fac griji în legătură cu bacul, nici nu se pune problema să nu- l iau, am să încerc să- l iau cu o notă cât mai mare....? (mai mult)
Daca am diploma de licenta in inginerie electrica, m-ar ajuta sa fac master in domeniul calculatoarelor ?
Sunt in clasa a 12 a si m- am hotarat sa dau la medicina- chirurgie. Vreau sa fac ore de biologie si chimie. Cu ce capitol din fiecare materie sa incep? Adica, de unde sa ii spun profei sa incepem...? (mai mult)
Salut, daca am fost absolvent de liceu, am luat bacul si imediat dupa in 10-07-2018, m-am angajat, mi se plateste foaia de boala? Sau trebuie sa mai cotizez?
Cum sunt numiți, gen jandarmii, dar in SUA?
Bună seara! Mai am 1 an și termin concediul pentru bebe. Mă gândesc să fac ceva cu viața mea în acest timp, să nu mă mai întorc la fostul loc de muncă (stresant, prost plătit și cu ore suplimentare)....? (mai mult)
Pareri despre management/finante banci la hyperion? Dau funda
Sunt in clasa a 10a, profilul fiind electromecanica. Inca de acum ma gandesc la o facultate buna, dar nu stiu ce mi- ar place foarte mult dar am cateva idei. Facultatea de Drept din cadrul...? (mai mult)
Daca m-am inscris la pedagogie, imi mai trebuie modulul psiho-pedagogic la facultate?
Fratele meu a luat bacul in a 2 sesiune? Asta o să-i incurce viitorul? Pareri
Daca am urmat o facultate de stat la buget si acum vreau sa urmez scoala de agenti de penitenciare, trebuie sa restitui taxa de scolarizare?
Daca faci cursuri la anofm ai asigurare medicala? Precizez nu beneficiez de somaj.
Vreau sa dau la facultatea de farmacie din Bucuresti si am cateva intrebari: 1. Aceasta facultate include si masterul? 2. Trebuie sa fac si rezidentiat dupa? 3 Merita aceasta facultate si cat ...? (mai mult)
Cum vi se pare o cariera de preot? V-ati gandit vreodata sa deveniti asa ceva?
Ati putea sa imi spuneti ce trebuie sa stiu pentru prima zi de facultate? Cum se obisnuieste la inceput? Ceva sfaturi?
Daca alegi profilul uman dar stii bine biologia si chimia vei putea intra la medicina?
Ma poate ajuta și pe mine cineva? Dacă am doua restante pe anul 1 și una pe anul 2, cât se plătește punctul credit? Se ia pe total sau pe an? Universitatea Politehnica
Pareri mecatronica si robotica de la Craiova din cadrul ace?
Pentru a deveni profesoara de lb. Engleza trebuie sa urmez facultatea de litere sau de limbi straine?
În ce domenii pot lucra dacă termin facultatea de relații internaționale? Ce părere aveți despre ea?
Imi puteti enumera avantajele si dezavantajele, in inceperea unei cariere ca medic stomatolog?
Ma pasioneaza foarte mult masinile si ma gandesc la ce voi deveni eu in viitor. Vreau sa stiu ca ce ma pot angaja la o fabrica de masini. Care sunt salariile? Multumesc anticipat!
Daca m-am inscris la facultate si am confirmat locul la faza1 trebuie sa il mai confirm si la faza finală sau nu mai este necesar?
am intrat la facultate, daca fac o bursa la o companie ca dupa ce termin facultatea sa lucrez la ei pot sa mai fac stagii in strainate? Funda
Aş vrea să întreb dacă după confirmarea locului la facultate în faza întâi mai trebuie să confirm şi la faza finală?
Zilele astea am interviu de angajare, am niste emotii ca nu pot spune in cuvinte fiind primul meu interviu! Ce sfaturi imi dati?
Pentru scenografie care se afla in cadrul facultatii de teatru si film, cum se intra? Am cautat destul de mult pe net, dar n-am gasit nimic concret. Sper sa ma lamureasca cineva. :)
Salut, credeti ca se vor mai scoate incadrari directe la MAI? Jandarmi, politie, pompieri?
Salutari, Mi- am inghetat anul 2 de facultate. Sunt, sau eram, student la Informatica Economica din cadrul ASE. Secretariatul (surprinzator) nu e de ajutor, dar vreau sa stiu care e procedura...? (mai mult)
Va rog sa imi spuneți si mie ce este chimia informatica. Momentan studiez chimie medicala, unde fac 3 ore de informatica pe sapt oblicatoriu + 2. Este cam acrlasi lucru sau este cumva o specializare...? (mai mult)
Ce pot face cu ECDL-ul? Imi pot gasi un loc de munca doar cu el si diploma dee bacalaureat?
Care sunt materiile specifice pentru a sustine examenul de medicina dentara?
M- am gândit să încep si eu o carieră ca prezentator TV ( nu ca Esca, as vrea ceva gen prezentator la diferite emisiuni, concursuri, ceva de genul ) As vrea si eu ceva sfaturi : -...? (mai mult)
Există posibilitatea de a urma online de acasă un atestat de pază monitorizare? Eu lucrez prea mult şi nu am cum să merg. Nu mă pot învoi de la lucru. Şi vreau sa- mi schimb domeniul....? (mai mult)
As vrea sa stiu informatii despre academia militara sau de jandarmi, m- ar interesa in ce perioade se dau examenele ( cand incepe perioada ) si ce discipline trebuie sa invat pentru examenul scris. La...? (mai mult)
Buna dimineața! Cine îmi poate spune, pentru a putea deveni șofer pe mașină de ambulanta/smurd, de ce este nevoie? Menționez că am carnet de conducere. Este cineva care lucrează în acest...? (mai mult)
Cum se face repartizarea după absolvirea uneia dintre școlile de subofițeri jandarmi? Cum se poate muta un jandarm de la un IJJ la altul în cazul în care nu sunt scoase posturi în perioada...? (mai mult)
Salut, deci am si eu o intrebare. Universitatea maritima Constanta profil navigatie ma ajuta cu ceva la politia de frontiera? Intreb pentru ca din ce stiu eu nu are nici o treaba cu frontiera dar am un...? (mai mult)
Ca ce poți să lucrezi după ce termini administrații publice?
Bună, TOI! Cum se face repartizarea după absolvirea uneia dintre școlile de subofițeri jandarmi? Cum se poate muta un jandarm de la un IJJ la altul în cazul în care nu sunt scoase posturi în perioada...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?