Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 13 Februarie 2025 sunt:
după terminarea Academiei de Politie, ieșind subinspector și începând munca, pe parcursul anilor te poate da cineva afară degeaba, fără motiv? Spre exemplu ca se supără aiurea ...? (mai mult)
Bună! Apelez la voi pentru sfaturi și păreri serioase. Sunt absolventă a facultății de biologie și în prezent urmez un master, tot în domeniu. Aș putea lucra ca profesoară sau ca biolog, ...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi BAREMELE de la subiectele de admitere pentru farmacie Cluj? Ma intereseaza in special 2016, 2015, 2014, 2011.
Doresc sa profesez ca asistent medical generalist pe ambulanță. Dintre Bucuresti si Iasi care credeti ca ar fi alegerea cea mai buna?
Caut job, in care nu trebuie studii speciale, dar sa fiu platit destul de bine. Dati-mi 5 exemple.
Ar trebui sa fac cursul de pregătire psihopedagogica in timpul facultății sau dupa?
Cand te duci la un interviu pentru munca conteaza ce specializare ai? Adica te intreaba doar ce facultate ai nu si specializarea? De ce tin cont angajatorii cel mai mult?
Daca fac școala de subofiteri jandarmi trebuie sa lucrez obligatoriu 10 ani?
Dacă urmez scoală profesionala, cu profil mecanică-auto! Voi putea face și facultate de mecanică, chiar dacă nu pot da bacul?
Este adevărat că cei cu bacalaureat au sanse mult mai mari să se angajeze cu salarii mai mari si intr-un loc acceptabil decat cei fara bacalaureat? Păreri despre discuția asta ????
Imi puteti va rog face o lista cu functiile in domeniul public (politie), Multumesc anticipat :) Si facultatiile care pot influenta avansarea in functiile respective, gen dreptul :)
Vreau sa ma înscriu la o scoala postliceala cu un profil pentru băieți. Un profil sportiv? Sau o facultate care accepta fără bac. Mulțumesc.
Buna dimineata! În curând voi termina scoala postliceala sanitara cu specializarea de asistent medical generalist. Imediat după ce voi termina această scoala, intenționez să mă mut în Bucuresti,...? (mai mult)
Sunt in Clasa a- VIII- a si ma gandesc pe ce profil sa continui, stiu ca vreau sa continui dupa aceea la facultatea de pompieri din cadrul Academiei de Politie, , Alexandu Ioan Cuza, , dar nu...? (mai mult)
Momentan sunt clasa a 11- a dar deja am inceput sa ma gandesc la viitorul meu si m- am decis ca cel mai bine este sa dau la academie(datorita salariului dar si al mediului de munca) Acum...? (mai mult)
Care este diferența între un ofițer politist și un ofițer in cadrul armatei? M-ar interesa diferențele din toate punctele de vedere. Voi unde credeți ca e mai bine?
Am si eu nevoie de un curs de engleza pe Youtube. Si mai am.nevoie de un curs de mers, adică exact cum merg modelele masculine ori pe Youtube ori pe google sub forma de explicatii, va rog mult...? (mai mult)
Am vazut ca un supermarket "Central" dintr- o zona invecinata angajeaza "lucrator comercial". Mi- ati putea spune in ce consta acest job? Presupun ca nu implica vanzare la casa de marcat, nu stiu daca...? (mai mult)
Buna TPU.Am o intrebare. Oare dupa ce termini o facultatea gen politehnica(inginerie electrica - Managementul energiei), se gaseste greu de munca in domeniu.Si cam ce salariu primeste un inginer la inceput...? (mai mult)
As dori sa devin psiholog sportiv, ce cursuri trebuie sa urmez? Eu practic sport si in prezent sunt studenta la universitatea de educatie fizica si sport.
În scurt timp o sa pot profesa ca asistent medical generalist. Credeti ca ar fi bine sa raman in tara sau indicat ar fi sa plec intr-o tara unde sistemul medical este mai bine pus la punct?
Daca termin o facultate de ingineri si vreau sa fac masterul la Academia Tehnica Militara, se poate? Daca da, dupa o sa pot sa ma angajez in cadrul armatei?
Buna seara TPU! Acum intru in ultimul an de liceu, sunt la un profil uman ( Socio- umane) si mi- as dori sa merg mai departe la facultatea de drept UBB Cluj. Din cate am inteles 50% conteaza media de ...? (mai mult)
Buna seara TPU! Acum intru in ultimul an de liceu, la un profil uman ( Socio- umane) si mi- as dori sa merg mai departe la facultatea de drept UBB Cluj. Din cate am inteles 50% conteaza media de bac, ...? (mai mult)
Buna, stie cineva ce salarii se ofera la profi? Ma intereseaza mai tare pentru postul de sef de tura
Vreau sa ma angajez ca game tester, dar nu stiu la ce companie… EA sau UBISOFT Eu nu am luat bacul din pacate...
Imi doresc un job prin intermediul caruia sa lucrez cu animalele, dar in acelasi timp vreau si un salariu foarte mare. Stiti cumva un job care sa indeplineasca aceste cerinte, dar si ce facultate sa...? (mai mult)
Ce facultate ar trebui sa urmez ca să devin învățătoare? (Mentionez ca la momentul actual sunt la liceul pedagogic pe profil educatori/invatatori)
Am o intrebare pentru cei de la facultatea de Arhitectura din Timisoara (Poli). Cum sunt profesorii? Te fac sa fii atent? Sa iti placa materia? Sau sunt prea seriosi?
Caut un loc de munca cu posibilitatea de a avasa
Ideea e ca de cand ma stiu vreau sa devin pilot de linie, dar ma tot framanta gandul ca sunt la liceu pe stiinte sociale si fac destul de putina matematica si fizica. Intrebarea mea este, am nevoie de...? (mai mult)
Salut, care este salariul unui pompier de-abia intrat in post si cu timpul cat creste?
Salutare tuturor. Am o intrebare pentru voi. Am un prieten care a primit pe pagina web a locului de munca a primit un review nu foarte placut de la o persoana anonima care spune ca ar face parte din ...? (mai mult)
Am o camera de 4. metri lungime si 3metri lățime. Citi metri de gresie am nevoie. Multumesc
Vreau sa dau la armata, mai exact la Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia". Este ca la politie si jandarmi cu teste la romana si alta limba?...? (mai mult)
Salut, am terminat anul asta liceul, am picat bacul la mate, dar nu e problema ca il iau acum. Problema e ca nu stiu la ce facultate sa dau. Stau si ma gandesc dar degeaba, nu stiu ce sa fac. Am fost...? (mai mult)
Este cineva la UTCB? Vreau sa aflu despre camin cum e
Care este media necesară pentru înscrierea la scoala de subofiteri Campina? Am mediile 8 8 9 10 pe anii liceului, pot sa ma înscriu la Câmpina?
La scoala de agenti de politie in timpul contravizitei medicale te dezbraca la lenjerie intima sau fara?
Salut.Cum vi se pare meseria de asistent medical pentru un bărbat?
Cine ar putea să-mi spună care este salariul unui ofițer de politie care termina Academia? (cu aproximație)
În ce oras mi-ati recomanda sa ma mut: Iasi, Bucuresti, Constanta, Cluj, Timisoara?
Cat costa sa fiu ucenic frizer într-un coafor? Precizez ca am terminat un curs acreditat, dar nu am experienta si nu am invatat destul.
Pentru soldat gradat profesionist in armata nu se mai susțin probele/examenele?
Cum e examenul de bacalaureat la M3? Cine il da? De la care profil? Din cate am inteles ca se da si M4, ati auzit vreodata de el? Detalii, va rog. Funda+VOT!
Am și eu o nedumerire La ce materii se ține examenul pentru ofițeri la jandarmerie...dar la subofițerii? Iar la ofițerii de poliție ce examen trebuie să țin?(adică materiile) ...? (mai mult)
Ma gandesc sa merg la un liceu de arte, vreau sa stiu daca ai nevoie de meditatii ca sa intri, si daca sunteti la liceu de arte, mi- ar placea daca mi- ati spune cum sunt orele, profesorii si...? (mai mult)
Buna ziua este cineva la industrie alimentara si daca da ce materii sunt ce caiete imi trebuie va rog sa raspundeti
A lucrat cineva la simigeria Petru? Cam la ce salariu te poți aștepta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.