Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 13 Februarie 2025 sunt:
Şti cineva un profesor bun de meditatii la istorie in Tg Jiu?
Care este salariu si programul unui pizzer,? Nu mă refer la şofer. La pizzer.
Carol Davila AMG Bucuresti diriginta Dna Stefanescu 2009_2012
Ce domeniu de activitate s-ar potrivi unei companii de tip PFA / II ce creeaza obiecte Handmade, eu m-am gandit la comert nealimentar fiindca nu ai nevoie de diploma de studii in aceasta activitate.
Ce as putea sa lucrez la jumatate de norma pana in ora 14(sunt elev clasa 11 cu program dupa-amiza, am 18 ani)?
Voi ce ati alege intre studii superioare si studii postliceale si de ce? Ce parere aveti despre fiecare? Credeti ca postlicealele mai sunt scoli sigure sau ca va veni un moment in care vor trebui...? (mai mult)
Buna, in ianuarie urmeaza sa dau probele la Scoala de politie din campina. La contravizita medicala ma poate respinge din cauza unui tatuaj in zona buricului? Te dezbraca in lenjerie intima sau in pielea...? (mai mult)
Salut. Am fost selectat pentru un post de introducere date si voi da un test. Se poate sa stiu despre ce e vorba in acel test? Nu prea ma pricep atat de bine. Stiu doar reguli de baza. Ce ar trebui să...? (mai mult)
Daca am fost la munca doar o zi, fiind si in perioada de proba, iar contractul de munca a fost desfacut dupa 5 zile lucratoare, voi mai fi platita?
Am 22 de ani si am terminat profilul stiinte sociale + bac luat. Ideea e urmatoarea: de la 19 ani muncesc (acum am 22) intr- un anumit domeniu si am un salariu decent (aproape 2000 de lei), faza...? (mai mult)
sunt clasa a 12- a si vreau sa urmez mai departe academia de politie Alexandru Ioan Cuza As dori sa raspunda NUMAI cei care au terminat sau care sunt in academie Intrebarea mea ar fi: cum...? (mai mult)
Imi puteti spune cam cat ar castiga un Asistent Medical pe ambulanta? Si inca ceva, ca sa ajungi asistent medical pe ambulanta trebuie sa faci Scoala Postliceala Sanitara?
As vrea sa incep o scoala post liceeala pe domeniul asistent medical generalist. Dureaza 3 ani, nu este nici mult dar nici putin. De aceea va intreb cam cat ar fi salariul la un spital de stat in contextul...? (mai mult)
Azi mi- am depus dosarul pentru ocuparea unui post si am primit o bibliografie cu 10 legi. Acele legi sunt foarte lungi, cu numeroase articole (intre 80 si 150) si alineate. Luni am examenul si ...? (mai mult)
Se pot adauga foi in lucrare copertata daca nu are suruburi?
Am un nou loc de muncă de 6 zile. Sunt foarte nedreptăţită. Toată lunea e şefa mea, pentru că sunt nouă şi pe lângă faptul că se ţipă mai şi fac mai mult ca restul. Cât timp aţi sta...? (mai mult)
Am o mare nelamurire.Vedeti voi, eu sufar de Diabet tip 1 insulino- dependent, insa vreau sa stiu daca se poate intra in armata cu aceasta boala.Am citit unele regulamente si am vazut ca nu...? (mai mult)
Cat costa daca ma duc la facultatea de Finante Banci din Brasov? E scump tare? As vrea cu aproximatie toata suma.
Bună TPU vreau să vă întreb dacă pot urmări cariera militară si fără bac daca ar fi sa nu iau bacul ași putea sa ma fac militar sau polițist?
As dori sa urmez Scoala de Politie de la Campina. Dupa terminarea, o sa devin agent...Pentru a avansa la ofiter, ce trebuie sa fac? Ma batea gandul sa dau la Academie ca sa ies ofiter direct, ...? (mai mult)
Se poate intra la Politehnica daca esti pe profil de Stiinte ale naturii? Din cate stiu eu, daca esti pe profil real poti sa dai la politehnica.Sincer, nu as vrea sa merg pe medicina deoarece...? (mai mult)
As dori sa dau in viitor la ANIMV. Am 14 ani si mi- e frică de proba fizică deoarece mulți ma descurajează. Nu sunt praf la sport, dar nici cel mai bun.La teorie nu mi- ar fi frică dar ma tot gandesc...? (mai mult)
Daca intru la o facultate. Si vreau sa inghet primul an. Se poate? Adica urmatorul an voi fi tot in primul an, nu? Sau ar trebui sa dau din nou admiterea?
Stiti cum as putea face bani (nu neaparat multi) cand ai sub 18 ani? Ceva care nu necesita prea mult timp si bani.Ca un fel de hobby din care ai si putea scoate profit!
Ce facultate pot urma daca sunt la sn? Cv legat de bio, fizica sau chimie. In afara de medicina.
Intrebare legata de cei care vor sa devina jandarmi: Dupa absolvirea scolii de subofiteri cum se va face repartizarea? Adica sa zicem ca persoana respectiva are domiciliul in orasul x. Se poate sa fii ...? (mai mult)
Hei! Am ajuns in clasa a 12- a si inca nu sunt 100% sigura ce facultatesa urmez. Stiu ca vreau neaparat la politehnica, de preferat la automatica si calculatoare, dar tot aud de la oameni ca e foarte...? (mai mult)
Pentru o slujbă ca programator / pen tester ai nevoie de facultate? Mă gândeam să mă duc la UBB în Cluj pe informatică după ce termin liceul și să fac cursul OSCP de la Offensive Security și...? (mai mult)
Am 14 ani pot ajunge până la 19 ani sa alerg 1 km în 3.20 min
Este greu sa intri la Drept si dupa la INM
Salut, TPU! Vreau sa ma ajutati cu un lucru, nu stiu cat de mult ma puteti ajuta, dar si un sfat ar fi bun decat nimic, merita macar sa incerc! Deci, problema este ca trebuie sa ma gandesc ce vreau...? (mai mult)
Este timpul să ma gândesc la o facultate, dar sunt putin nesigur de ceea ce pot face. Îmi place muzica (cânt cu vocea și cânt la chitara), dar stiti cum este muzica in Romania. Cu ...? (mai mult)
Care este solda unui elev in liceul militar
Ai voie sa porti barba in cadrul jandarmeriei / politiei?
am dat la facultate anul asta, la facultatea la care sunt mi- am ales un domeniu, dupa 2 ani trebuie sa aleg si o specializare, sa presupunem ca mai multi doresc sa intre la prima specializare,...? (mai mult)
La liceul unde vreau sa ma mut mi s-a spus ca am nevoie de 10 la purtare si de situatia scolara; In ce consta situatia scolara? Dau funda ????
Un Jandarm poate aresta persoane? Mulțumesc
Am 14 ani si vreau ca pe viitor sa urmez studii la Academia Nationala de Informatii Mihai Viteazul.Unii oameni ma descurajează spunându- mi că nu am starea fizică necesară. Vreau sa ma apuc...? (mai mult)
O firma serioasa pentru un loc de munca in Germania ca asistent medical stie cineva? Multumesc
Imi puteti spune care ar fi avantajele unui liceu militar.Am inteles ca am avea cazare si masa gratis si un fel de solda? Vreau sa stiu daca avem voie cu telefoane si daca avem un loc asigurat...? (mai mult)
Știe cineva cum sunt orele la Colegiul Economic F.S.Nitti? Adică sunt ore și de după-amiază?
Cati ani fac la facultatea de agronomie? + Cati ani faci la master si doctorat? Trebuie sa fac master inainte de doctorat?
Am o intrebare.Doresc sa-mi iau 2 zile de concediu fara plata, nemaiavand zile de concediu de odihna.Credeti ca mi-ar putea da? Si cat mi-ar lua din salariu pentru cele 2 zile?
Maine dau proba ca ospatar. Nu am experienta. Ce ma sfatuiti ca sa primesc job-ul? Si ce lucruri esentiale ar trebui sa mai stiu?
Imi poate spune si mie cineva dacă UMF Carol Davila are specializare de masterat pe BFKT( kinetoterapie)? Multumesc!
Ce calități morale ar trebui să am pentru a fi soldat? Extrovert sau introvert? Intuitiv sau realist? Logică sau principii? Asertiv sau precaut?
Știu că salariul unui profesor universitar este în jur de 7.000- 8.000 de lei (cu toate gradele luate și toate cele), însă salariul acesta îl ia orice profesor universitar? Adică, un profesor...? (mai mult)
Recent am terminat 12 clase pe profil mate- info, nu am reusit sa iau bacalaureatul dar am de gand sa devin mecanic auto. Ma pricep cat de cat pe aceasta latura. Unde ar trebui sa merg sa invat...? (mai mult)
Am terminat recent clasa a 12- a pe latura teoretica (MATE- INFO). Nu am reusit sa iau bacalaureatul dar am de gand sa devin mecanic auto. Ce ar trebui sa fac pentru asta? Posed cate ceva din...? (mai mult)
Numele meu este Vlad, am 19 ani si sunt din Braila, as vrea sa stiu daca cunoaste cineva o agentie serioasa de recrutare pentru UK sau Norvegia, sau daca ma poate ajuta cineva sa imi gasesc un...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
WALL-E
Si tu te-ai indragostit iremediabil de robotelul WALL-E? Inseamna ca stii sa ne spui cine este prietena lui, dar si multe altele...