Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 13 Februarie 2025 sunt:
Ce salariu primesti ca invatator (clasele 1-4)?
Sunt la liceu sunt in a- 9- a urmeaza sa trec in a- 10- a, si as avea o intrebare daca stiti vreo posibilitate de a afla daca am trecut clasa sau nu, faza e ca am avut niste complicatii...? (mai mult)
Stiti cat este salariul unui învățător dupa ce iese din facultate, adică atunci cand ia post? Mulțumesc
Hey, stiu ca pe perioada verii pe litoral pot lucra tinerii peste 16 ani la terase si toate astea. Stie cineva toate detaliile? Cum se poate aplica? Exista o agentie? Cat se castiga?
Unde trebuie sa intru ca sa vad pe ce data se fac inscrierile pentru titularizare?
Salutare, tocmai am trecut clasa a XII-a pe profil uman, stiinte sociale si nu stiu ce sa fac mai departe, ce facultati/specializari pot urma dupa acest profil? Rog seriozitate
E adevarat ca daca fac școala de subofiteri jandarmi trebuie sa lucrez obligatoriu 10 ani?
Cam ce salariu se ia pe digital marketing (intern/junior - middle - senior) la Endava in Cluj-Bucuresti?
Sunt in ultimul an de rezidentiat specializare neurochirurgie. Dupa terminare, as dori sa profesez in SUA sau Marea Britanie.Am inteles ca e mai dificil acum decat daca incepeam rezidentiatul acolo.In...? (mai mult)
Salutare, de curand m- am gandit ca as mai putea sa imi mai iau un al doilea job, eu lucrez cu, contract de 8 ore. Intrebarea mea este as putea sa imi mai iau un job de 4 ore pe langa cel de 8? Ce stiti...? (mai mult)
As dori sa intreb ce fel de cursuri se pot face intr- un an, deoarece anul acesta nu am reusit sa intru la facultate(ma rog, am depus dosarul la una, dar inca nu am primit raspunsul, dar sa...? (mai mult)
De ceva timp vreau sa merg la liceul militar, dar as vrea sa- mi spuna cineva regulile de acolo (stiu ca sunt dure, nu conteaza asta) si daca e cu profile normale, gen filo, mate- info s- a.m.d ...? (mai mult)
am si eu o intrebare. Ma pasioneaza foarte mult psihologia si chiar ma gandesc sa incep sa o studiez insa nu stiu de unde sa incep. Locuiesc momentan in Anglia si as vrea sa mai stau o perioada....? (mai mult)
Vreau o parere si mai multe informatii despre facultatea romano-americana.
am si eu nevoie de niste sfaturi. Trec a 12- a si nu stiu intre ce sa aleg : sa ma fac medic nutritionist sau medic veterinar? Eu de regula trebuie sa am timp pentru mine, sa ma ingrijesc,...? (mai mult)
La lidl cu 1800/luna 15 zile. Cate ore trebuie muncite pe zi? Ms funda.
M- am tot gandit la un liceu militar iar acum m- am decis :)). Vreau doar sa- mi spuna cineva care sunt regulile acolo, (nu conteaza cat de dure, stiu in ce ma bag) si mai am o curiozitate, este...? (mai mult)
BUNA! As dori sa stiu si eu daca se mai fac angajari la Flextronics.
Este cineva la usamv la horticultura in Bucuresti sau a terminat cineva? Cum e? Aveti succes cu diplomele pentru angajare? Multumesc
Salut, TPU! Sunt a 12- a, detin cunostinte avansate in limba engleza si doresc ca pe viitor sa studiez limba si cultura japoneza. Deocamdata m- am orientat spre Facultatea de Limbi, dar m- a bulversat...? (mai mult)
Intrebare pentru cunoscatori: Studentii se pot angaja si tine pasul cu scoala? Asta in cazul unui seral sau facultate. Este necesara vreo adeverinta care dovedeste ca esti student pentru a putea pleca ...? (mai mult)
Pot termina o facultate si sa ma angajez, iar peste cativa ani sa revin sa imi continui studiile in master?
Dacă termini academia forțelor terestre de la Sibiu, la terminare te repartizează cum vor ei? În orice oras vor ei?
Vin si eu cu o intrebare :).Eu stiam ca daca faci doua facultati simultan una o faci la taxa indiferent daca ai la ambele medie de buget.Si stiam ca daca ai diploma obtinuta la o olimpiada la...? (mai mult)
Cum pot ajunge Pompier SMURD? Existe cursuri speciale pentru incadrarea in acest domeniu?
Lucrez in domeniul comertului ca lucrator comercial si imi displace enorm ceea ce fac. Mi-as dori sa pot lucra de acasa. Cunoaste cineva detalii despre asa ceva? Multumesc.
Imi poate explica cineva despre norma de hrana pe care o primesc politistii, o primesc sub forma de suma de bani pe card alaturi de salariu si fiecare o foloseste cum vrea? Sau primesc tichete sau cum...? (mai mult)
Dupa cat timp de munca se poate obtine gradul 1 ca profesor?
Ce materii faci la facultatea de informatică? Și de exemplu, dacă eu doresc să merg în Cluj la Babes Bolyai doar la specializarea strict Informatică (văzusem că este matematică- informatică ...? (mai mult)
Salutare! Ce nota iti trebuie in bac ca sa te faci inginer?
Cum vi se pare liceul Nicolae Balcescu, Cluj?(vreau sa dau pe filologie)
Stiti cumva ce meserie este banoasa si nu necesita decat minim liceul si care ar fi acelea gen meserii care nu necesita bac.Eu am terminat liceul si nu mi- am luat bacul si in prezent muncesc...? (mai mult)
trec pe clasa a8-a si m-am gandit ca anul viitor as putea merge la Nicolae Balcescu din Cluj-Napoca. V-as ruga sa-mi spuneti ce profile sunt acolo si cu ce medie as putea intra?
Ce scoala trebuie urmata pentru a deveni Paramedic ISU (Adica paramedicii care sunt coordonati de pompieri)? Trebuie urmata Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila cumva? Sau e nevoie doar...? (mai mult)
Puteți să-mi spuneți, cat de cat mai detaliat, în ce constă cursurile pentru a deveni un electrician autorizat? Mulțumesc anticipat!
Cine ma poate ajuta cu un top al domeniilor de activitate/meseriilor in Romania in prezent, dar si in viitor? Funda!
Am un viitor daca urmez facultatea de drept, fara pile si fara sa fiu un copil de avocat? ( fara răspunsuri jignitoare).
As dori sa stiu daca mai pot intra la academia fortelor terestre Nicolae Balcescu daca am un tatuaj in zona toracica. Multumesc anticipat!
Ce ati auzit de firma Glovo? Cat se poate castiga?
E greu la practica la facultatea de arhitectura din Timisoara? E praf in incapere atunci cand se lucreaza? Ce unelte se folosesc?
As vrea sa devin personal trainer si sa urmez cursul de pe masterclass, insa nu stiu daca se poate trai din asa ceva. Faci un contract cu o sala sau poti fi angajat de client ca sa te duci la el...? (mai mult)
Pro sau contra lucratului in timpul facultatii?
C.V? Ca proaspat absolvent, luni urmeaza sa ma angajez. Intrebare este: Trebuie sa imi fac un C.V? Habar n-am ce as putea scrie in el daca ar fi asa... n-am experinta si e prima data cand ma angajez
Nu sunt sigur daca sa merg pe medicina militara sau generala si doream sa va intreb daca este posibil sa ma inscriu pentru ambele.De exemplu eu voi merge la Bucuresti, probele sportive sunt inainte de...? (mai mult)
Aveti cunostinte care lucreaza in Germania in domeniul programarii? Am vazut ca au salarii frumoase. Nu ar problema de salariu ci de taxe, am vazut ca te impoziteaza cu 43% daca esti celibatar. Dupa ce...? (mai mult)
La armata la încadrări directe sau Subofițeri ai voie cu tatuaj pe mână? Vă mulțumesc!
De ce este nevoie ca sa poti lucra la o firma de securitate? As fi interesat sa fac asta daca se poate part-time, dar nu stiu sigur, e nevoie de ceva anume? Gen vreun curs?
Am trecut clasa a 9 a intr-un liceu privat din Bucuresti, curiozitatea mea este daca se primesc burse de merit ca la liceele de stat
Nu stiu ce sa fac dupa terminarea liceului. Sa ma angajez (ca muncitor necalificat, gen barman- ospatar, lucrator comercial, lucrator in fabrica, samd.) sau sa urmez o scoala de meserii(postliceala...? (mai mult)
Hey! Are cineva nevoie de un editor / scriitor pentru versuri de melodii / editor pentru melodii sau orice altceva ce tine de aceste hobby- uri/job- uri? Ma ofer si daca aveti nevoie, ma puteti contacta....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!