Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Buna! Am o intrebare legata de internship. Dupa cum stiti, internshipurile dureaza 3- 6 luni, si o parte din ele iti acopera toata vacanta de vara...La aceste internshipuri voi avea concediu? Voi avea...? (mai mult)
Acum câteva luni m- am angajat. De la început a fost totul "Red flag", bârfă, jigniri, mereu puneam bani de la mine fiindcă erau lipsa. Acum câteva zile am avut o discuție cu managera, am fost...? (mai mult)
Acum 8 luni m- am angajat la un loc de munca, de la început am observat acel "Red flag" sau mai multe pot spune, bârfă, minciuni, colectivul destul de rau, în fine, am trecut peste am spus ca...? (mai mult)
Hello! Am si eu cateva intrebari:ce parere aveti de facultatea de it din Craiova? Unii zic ca e o facultate unde nu faci mare lucru..sunt si tot felul de cursuri cu durata 9- 12 luni..si..ce parere averi...? (mai mult)
Hei, as vrea și eu sa fac un curs de administrație sau management sau marketing sau toate 3, recomandări?
Salut! Pot sa lucrez ca brancardier dacă sunt discromat?
Un loc de muncă îți e asigurat până la adânci bătrâneți sau te poate da afară oricând?
Daca la matematica am note de 7, 4, 3, 3, 5, 5 si media imi iese 4.5 trec clasa?
Buna, cu o întrebare deranjez și eu, daca sunt inca la școala AMG mă pot angaja daca nu am terminat la un cabinet stomatologic pe baza unei adeverințe?
Imediat termin instructia pentru SGP (Soldat Gradat Profesionist) si sunt curios ce salar voi lua cu tot cu norma de hrana, sporuri, etc
Buna, am auzit ca daca devii politist, jandarm, mascat etc ca nu ai voie cu barba. Este adevarat? Sau se permite barba. Multumesc
Buna tuturor! In ultima perioada am certuri cu parintii mei de la faptul ca m au ajutat cu niște bani în trecut pentru facultatea pe care o urmez. Sunt certuri acum între ei din cauza acestui ajutor...? (mai mult)
Salut TPU, am o întrebare, cât costa sa închiriezi o mașină sau un scuter la Glovo? Mai exact partener Glovo. Ma refer mașina sau scuter pe combustibil, iar dacă știe cineva, care sunt taxele...? (mai mult)
Bună, dacă vreau să dau la școala de poliție din Câmpina însă am tatuaj și e la vedere... mi am început ședințele pentru a- l scoate, dar îmi este frica ca nu o sa reușesc definitiv pana...? (mai mult)
Buna seara. Cursurile Academiei Britanice de Afaceri sunt acreditate, recunoscute cumva? Vă mulțumesc pentru ajutor.
Daca vreau sa ma axez pe programare dupa ce as termina facultatea pe ce profil trebuie sa ma duc dintre urmatoarele care sunt la Suceava? Vi le enumar: - Calculatoare şi tehnologia informaţiei -...? (mai mult)
Stiti de www.ioanaavram.com? Ati primit si voi un material GRATUIT din 4 episoade despre primii pasi pe care trebuie sa ii faci daca esti pasionat de design vestimentar?
Buna seara, am luat proba scrisă la un spital de stat din Bucuresti pe secția laborator radiologie si imagistică medicală ca ingrijitoare si săptămâna aceasta urmează să am și interviul, cand...? (mai mult)
Bună! Știe cineva întrebările de la intrerviul liceului militar din Craiova? Am nevoie de ele în cel mai scurt timp, iar eu nu găsesc răspunsul.Multumesc anticipat!
Bună seara! În ce constă trecerea din corpul subofițerilor de poliție în cel al ofițerilor de poliție? Trebuie să ai o Facultate făcută pe lângă școala de poliție pentru a putea trece? Vă...? (mai mult)
Astazi am dat comanda pentru o casa de marcat pentru firma mea (SRL), acum imi cer Ordin de Plata (OP) eu detin un cont pe numele firmei (firma este inca in curs de infintare) la BT si folosesc BT24 /...? (mai mult)
Hei, cam ce salariu ati avut la primul vostru job in IT si cam cat de greu a fost pana ati inteles ce trebuie sa faceti mai exact la job?
Buna, mai sunt si alte scoli postliceale de jandarmi in afara de Dragasani si Falticeni?
Buna, stiu ca pentru o scoala postliceala de jandarmi, pe lângă traseul M.A.I., se mai da si un examen. Întrebarea mea este in ce consta examenul? Multumesc
Buna, stie cineva cum este testul psihologic pentru jandarmi?
Bună ziua. Ce facultăți recomandați pentru finanțe și bănci? (De oriunde din țară) Dacă știți și costurile și media de intrare ascult.
Salut! Sunt în Germania. Dacă în luna iunie mi se termină contractul determinat la firma la care lucrez pot beneficia de șomaj dacă doresc să îmi caut alt loc de muncă? Ofer funda!
Ce se întâmplă dacă nu faci o facultate?
Ce salariu net are o educatoare în 2024?
Bună seara. Îmi puteți recomanda locuri de munca de acasă, că și operator call center?
Salut TPU! Elevii absolvenți ai colegiilor nationale militare atunci cand intra la academia militara raman cu gradul primit in liceu? Atunci ce se intampla cu elevii care termina liceele civile si vor...? (mai mult)
Bună! Sunt un elev din clasa a VII-a si as vrea sa ma duc la liceu de limbi străine, cineva stie cam ce materii se fac?
Buna, odata ajuns jandarm, se poate ajunge si mascat?
Bună ziua tuturor am o întrebare, cum este sa lucrezi la Simigheria Petru? Programul de lucru, salariul, mediu de lucru? Vreau sa ma angajez pe post de lucrător în bucătărie ca pizzer, vreau...? (mai mult)
Bună seară! Pot sa devin profesor după facultate?
Buna, este traseul M.A.I. cel pe care o sa il parcurg daca vreau sa ajung jandarm?
Cunoasteti vreun site de job-uri part time de acasa? De raspuns la telefon, de predat engleza, ceva nu prea complicat, 2-3 ore pe zi. Nu as vrea cu documente, se poate?
Dacă de exemplu colaborez cu propria firmă cu sameday, cargus ( sau cu altă firma de curierat ), astfel încât sa livrez, pe propria firma, sa dezvolte o "cariera" de curierat din asta, și sa...? (mai mult)
Buna, odata ajuns jandarm, cum se poate ajunge mascat
Salut, am aplicat la acest post de broker https://www.ejobs.ro/user/locuri- de- munca/asistent- in- brokeraj/1746736?utm_campaign=application- confirmation&utm_medium=email&utm_source=transactional&utm_content=p1...? (mai mult)
Ce se invata la Princeton, Yale și Brown?
Buna! In ultima vreme am inceput sa am niste ganfuri foarte aiurea si simt ca nu mai vad lucrurile destul de clar Ma pregatesc pentru admiterea la medicina, am obosit destul de rau si simt ca nu prea...? (mai mult)
Salut! Nu prea stiu cum sa ma exprim, insa o sa incerc sa fiu coerent :)). La inceputul unui loc de munca, imi amintesc, ca primele 2 saptamani nu se plateau si primeai acei bani la sfarsit de...? (mai mult)
Cum îl cheamă în realitate pe actorul Miron Greceanu în lecții de viață sezonul șase episodul 46
După ce fac 5 ani in care acumulez experienta dar fără bac ca mecanic de locomotiva ma pot transfera la metrou? mulțumesc!
Dacă lucrezi 8 ore, mai e timp să mai lucrezi undeva 4 ore?
Buna, TPU! Am doua întrebări. Scoala postliceala sanitara se plătește doar în primul an, sau și în ceilalți doi ani trebuie de plătit acea suma? De asemenea, am citit pe site- ul scolii postliceale...? (mai mult)
Salutare! Care sunt șansele unei absolvente a ciclului de licență la Facultatea de Teatru (să zicem la Iași) ca după terminare să fie angajată într- un teatru, în condițiile în care teatrele...? (mai mult)
Descrie o zi din viata ta. De dimineata pana seara.
Buna ziua! Pana in luna februarie 2024 am fost politist. Am o vechime de 18 ani. Conform sentintei penale am fost condamnat cu suspendare la pedeapsa de 1, 6 ani pentru comiterez infractiunii de purtare...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!