Dragi prieteni, nu stiu ce sa fac mai departe. Va explic povestea, am finalizat studiile in Romania vara trecuta. Din pacate nu am putut intra la master caci contractul costa scump, aveam depresie ca...? (mai mult)
Pot sa bag cate un dosar la mai multe facultati din cadrul universitatii Craiova?
Buna, m-am inscris online ca reprezentant Avon, ce ma intereseaza este ce te intreaba sau ce vorbesti cand te suna, si trebuie sa merg la ei la Avon?
in sesiunea de admitere din septembrie de la facultate, mediile sunt mari ca la sesiunea din iulie?
Un prieten de al meu s- a înscris la o profesionala. S- a înscris și din spusele lui vrea sa facă seralul pentru a obține diploma de liceu. Acum vin și va întreb, el vrea sa se angajeze...? (mai mult)
Facultatea de arhitectura navala la Galati sau la Constanta? Care este mai buna?
Ma poate ajuta cineva în legătură cu un sfat/părere legat(ă) de Universitatea Tehnica de Construcții București?
As dori sa dau la o postliceala pentru asistenti medicali generalisti sau balneofiziokinetoterapie. Ce parere aveti? Este o meserie grea? Ca si materii si termenii sunt dificili? Imi este teama ca nu ma...? (mai mult)
Am o intrebare! Eu as vrea sa intru la liceul de muzica Vidu din Timisoara! Mie imi place muzica si imi doresc sa imi fac o cariera din asa ceva! Iubesc muzica si anul viitor am sa imi incerc...? (mai mult)
Există modul de pedagogie, la anumite materii, fără facultatea? De maximum un an? Pentru vorbitorii de limbi străine. Sau profesorii de sport? Există?
Spre ce meserii se poate duce un om care nu vede aşa bine. Şi nu poate lucra migălos. Mecanicii trebuie să aibă vedere bună? Nu poate vânzător că nu vede la casă. Are vedere de ...? (mai mult)
Ma gandeam sa dau la Academia Fortelor Aeriene pe sectia naviganti avion ca sa ies pilot de F- 16 insa nu sunt inca sigur ce sa fac avand in vedere ca aceasta slujba cere multe sacrificii. Ma...? (mai mult)
Bună ziua.Vă rog să mă ajutați.Ma găndesc sa dau la STS la academia tehnica militară și nu reușesc să găsesc care sunt probele fizice.M- am uitat pe site- ul lor și erau doar specificate fără...? (mai mult)
Salut, Incerc sa caut modalitati prin care sa intru in contact cu studentii care au terminat recent contabilitatea si care n- au experienta, ca sa- i informez despre un Internship pe Accounting, ...? (mai mult)
care dintre cele 2 facultati, cea de arhitectura navala sau cea de masuratori terestre si cadastru este mai buna si de viitor
Tocmai ce am trecut in clasa a 11- a, profil filologie si vreau ca pe viitor sa ma fac ofiter in armata. Daca imi puteti da detalii cam cum este acolo, ce sa fac dupa liceu ca sa ma inscriu, ...? (mai mult)
Facultatea de arhitectura navala sau facultatea de masuratori terestre si cadastru? Care dintre cele 2 este mai buna si de viitor
Fara diploma de bac pot intra la cursuri mecanic auto? Tin sa mentionez ca nu am fost la un liceu cu latura mecanica. Dupa cursuri ma pot angaja ca mecanic auto?
Cat se mai castiga ca si asistenta medicala?
As dori sa stiu si eu in care dintre orasele Galati si constanta facultatea de arhitectura navala este mai buna
Parere facultatea de arhitectura navala
Salut, dacă am nota scăzută Salut. Am avut nota 2 la purtare în primul semestru din clasa a 9- a iar după numai 10... Ma mai pot angaja în politie, pompieri, etc? Sau sa remediez cumva...? (mai mult)
Ce studii sunt necesare pentru a putea profesa ca inspector ITP? Multumesc!
Pentru cei care sunt studenti la Universitatea Babes, la Biologie, despre admitere, despre materii si ce poti deveni dupa. Funda
Ce studii ar trebui pentru a ajunge sa lucrez in Resurse Umane? Si ce fel de functii pot ocupa?
Cu studii universitare pot deveni profesor? Multumesc!
Daca n-am semnat tabelele de bac dar am espus cererea si am chitat taxa ma baga in bac sau mi-am facut-o cu mana mea?
Cam cat ar trebui sa castige o camerista necalificata ce n- a mai lucrat vreodata intr- un anumit domeniu? M- am angajat de curand drept camerista la un hotel de 3 stele si e prima oara ca lucrez.Am 15...? (mai mult)
Daca sunt la un liceu in care se face drama (adica eu sunt la sectia de drama), voi putea da la o facultate de finante banci sau imi trebuie neaparat un liceu economic?
Daca incep o facultate la buget si in anul 2, nu il incep, ma duc la alta facultate mai pot sa dau la buget?
In ce alte moduri pot face popular, un cont nou pe un site de socializare? Am incercat destule. Ffiind activa si postand, postez pentru mine. Luand posturile altora, imi umplu profilu cu ele. Socializand...? (mai mult)
Care sunt cele mai profitabile locuri de munca din Romania? Eu cred ca cea de pilot insa cursurile costa foarte mult. Voi ce imi recomandați?
Caut colegii mei din Scoala generala 109. Generatia 1972-1980.
Ce cariera a avut Marilyn Monroe înainte de a deveni actrita
Hei poti sa faci un liceu de mate-info si dupa sa mergi la facultatea de inginerie?
Am 17 ani, am terminat 10 clase. In curand o sa ma mut singur. Ce ar fi mai ok? Sa fac un curs de frizerie si sa imi deschid o frizerie sau sa fac o postliceala de electronica?
Până acum câteva luni planul meu era să merg în UK să muncesc din moment ce vorbesc engleză la nivel B2, așa că m- aș fi descurcat, mai ales și cu o diploma Cambridge sau...? (mai mult)
Am un an de cand m- am inscris la o scoala de meserii si nu am reusit sa ma obisnuiesc cu termenii folositi. Ce ziceti, sa mai continui? Imi este teama ca poate nici dupa terminare nu o sa reusesc...? (mai mult)
Care sunt diferențele între a face scoala de agenti si a termina academia de politie? Dacă este cineva pe domeniu poate sa mi dea niste informatii in legatura cu munca agenților de poliție ...? (mai mult)
Am aflat ca este posibil sa te muti de la bioinginerie medicala la medicina generala ( UMF Iasi ) Din ce am inteles dupa primul an la bioinginerie care este similar cu cel de la generala, se poate efectua...? (mai mult)
Hei! Credeti ca o sa treaca o perioada cat de cat scurta pana sa imi gasesc un loc de munca dupa ce termin facultatea de arhitectura din Timisoara?
Pot deveni traducator autorizat daca nu am absolvit o facultate, dar cunosc limbile romana si franceza la perfectie? Ce trebuie sa fac? Stiu ca prin 2009- 2010 nici nu se punea problema despre asa ceva,...? (mai mult)
Sunt interesat in medicina militara si doream sa va intreb unde sunt facultatiile care sunt disponibile pentru asa ceva.Stiu ca in Judetul Tg Mures( sunt 20 de locuri) si Bucuresti( sunt 30 de locuri).In...? (mai mult)
Cam cati euro mi-ar trebui ca sa ma duc in Florida si sa muncesc? Gen vreau sa stau cu chirie, nu sa imi cumpar apartamentul/casa.
Daca intri la facultate la ucv la un loc cu taxa poti sa te muti la buget? Pot sa le iau locul doar daca am medie mai mare ca ei?
Voi trece direct la subiect. Am 21 de ani si vreau sa ma angajes in strainatate (UK mai precis). Am gasit acum o saptamana un anunt de angajare de la o firma de vanzari cosmetice pentru un post...? (mai mult)
Unde pot să verific dacă figurez ca angajat?
anul ista am examenul de capacitate care se da la sfarstul clasei a 8- a.Si vreau sa dau la profilul pedagogic.Ce as putea canta? Ce poezie as putea recita? La proba pentru gimnastica ce se fac?...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva care sunt pașii de urmat pentru a deveni un profesor de biologie în cadrul învățământului liceal, vă rog? (în afara de faptul că: 1. trebuie să urmez un liceu de profil...? (mai mult)
Ce părere aveti despre jobul din timpul facultății? Credeti ca este obositor sa te duci de luni până vineri la cursuri iar sâmbătă și duminică la job?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!