Salut, as vrea sa merg si eu in Anglia la munca in agricultura sau fabrica dar locurile sunt ocupate unde am incercat si stiu ca unchiul meu si- a luat teapa. A ajuns acolo si nu a avut de munca, a dormit...? (mai mult)
Salut, in clasa a 12-a daca dau bacul si nu il iau din prima obligatoriu trebuie sa-l mai dau odata? Pentru a intra la facultatea de psihologie?
Pe bestjobs nu exista nicio pagina unde sa-ti arate unde ai aplicat? Am aplicat pentru un post si mi-a aparut nu stiu ce eroare la pagina. Eu de unde stiu ca s-a trimis?
Ce job imi recomandați în timpul facultății?
Cat este solda unui student la Academia fortelor aeriene?
Dacă vreau să devin stomatolog și urmez facultatea de medicină, în orice județ ar fi, tot trebuie să dau examenul de admitere la facultate? Sau sunt unele județe unde nu se dă?
Aş vrea să mă angajez la o firmă de curierat dar prima dată trebuie să devin PFA. Nu sunt sigură, ce riscuri presupune asta în 2018? Merită? Mersi anticipat!
Economist! Va rog spuneti- mi si mie daca este cineva de aici economist sau a fost sau are cunostinte in domeniu...care sunt cele mai importante sarcini de care trebuie sa ma ocup si cam ce trebuie sa...? (mai mult)
Am 17 ani si as vrea sa ma inscriu la scoala in Anglia. In Romania am terminat clasa a Xa. Problema este ca nu stiu foarte bine limba engleza.Am inteles ca la sfarsitul clasei a XIa trebuie sa dau...? (mai mult)
Ce credeti despre specializarea Inginerie Medicala de la Poli? Voi reusi sa fac ceva cu asta pe viitor?
Am fost admis la facultatea de stiinte administrative ( administratie publica ) si nu prea stiu mare lucru despre legi. etc. O sa fie totul luat de la 0 sau o sa am probleme daca nu stiu mare...? (mai mult)
Ce job imi recomandati la care sa ma angajez? Am 17 ani! Doresc un job platit cu minim 1500 de lei, si sa fie placut, fara nicio problema, si depunere de efort. *Doresc multe raspunsuri! O sa ofer...? (mai mult)
Dupa absolvirea facultatii de Pedagogie si/sau Pedagogie sociala ce meserie/loc de munca putem obtine?
După ce termini scoala postliceala sanitara- asistent medical generalist, exista posibilitatea de a continua studiile in acest domeniu sau dupa ce termini postliceala nu se consideră ca ai studii superioare? ...? (mai mult)
Trec a 11- a si m- am gabdit sa dau la medicina, cat timp credeti ca este necesar sa invat pentru chimie?(mentionez ca am fost la profil uman si nu stiu deloc fizica si chimie). Ar fi mai usor...? (mai mult)
Ce job pot avea online?
Cat castiga un Paramedic S.M.U.R.D. (Sistem Medical de Urgenta Reanimare si Descarcerare) si ce studii trebuie sa faci ca sa ajungi Paramedic SMURD?
Salut, daca sunt student si beneficiez de asigurare medicala si ma angajez, angajatorul este obligat si el la randul sau sa plateasca CAS sau spune doar asa sa imi opreasca el banii?
am terminat liceul, am luat bacalaureatul, dar nu vreau sa urmez o facultate deoarece sunt de parere ca 4 ani sunt pierdere de vreme(strict parerea mea). De ce am nevoie de ajutorul vostru?...? (mai mult)
Care este salariul unui ofiter de politie?
Am 14 ani şi aş vrea să devin actriţa! Puteţi să- mi ziceţi un liceu bun de actorie?! Şi nişte cursuri de limbă turcă?! Trebuie să ai voce neapărat, să ştii să cânţi?! Acesta ...? (mai mult)
Am o intrebare in legatura cu Academia de Politie, cazarea este obligatorie in caminul Academiei sau studentul beneficiaza de regim externalizat(adica poate sta in alta parte)? Va multumesc ...? (mai mult)
As dori sa ma ajutati cu un sfat pentru incadrarea la pompieri cu funcția de ofițer, dat fiind faptul că am absolvit facultatea de inginerie TCM si nu stiu care sunt procedurile pentru ...? (mai mult)
Pentru a studia în Danemarca la un profil, este necesar nivelul B la matematica. Problema este că eu nu o sa dau proba la matematică la bacalaureat și nu știu cum trebuie sa procedez. Dacă...? (mai mult)
intrebarea mea este urmatoarea, exista companii aeriene ce recruteaza insotitori de bord fara diploma de bacalaureat?
Am o problema la locul de munca! Problema e ca șeful ma pune sa fac curatenie si in institutie cat si in curtea acesteia, nu doreste sa imi spuna daca avem o programare sau ceva, daca vreau sa vorbesc...? (mai mult)
Unde voi face practica daca sunt la asistenta sociala?
La ce facultati poti da in Bucuresti pentru a deveni kinetoterapeut? Am inteles ca medicina sau UNEFS. Imi poate spune cineva ce se cere la admitere si care ar fi diferenta intre materiile studiate la...? (mai mult)
Daca am 15 ani ma pot angaja drept camerista(cu acordul parintilor, normal)?
Salutare TPU, vreau sa dau la liceul militar si sunt curios de cateva lucruri cum ar fi : 1.Cu ce nota se intra? 2.In afara de traseul utilitar aplicativ din sala mai dau si alte teste? 3.O sa pot ...? (mai mult)
Am o mica problema, eu vreau sa ma duc la liceul Mihai Eminescu (Baia Mare), imi plac foarte mult chestiile de politica, literatura, drept, imi plac mult si chestiile polițiste. Nu stiu pe ...? (mai mult)
vreau si eu niste idei de facultati cu care pot iesi cu o meserie banoasa, nu ma luați cu fa ce- ti place, vreau doar niște idei de meserii cautate ca sa stiu spre ce facultate sa ma...? (mai mult)
Ce salariu are un operator la Continental?
Ce detalii imi puteti da despre Academia Fortelor Terestre "Nicolae Bălcescu"? Cati ani dureaza facultatea? Dar masterul? Ce grad poate avea o fata? Adica va fi pusa la munca de birou sau sa munceasca...? (mai mult)
Cei de la facultatea de agronomie se pot inscrie la "work and travel"?
Daca vreau sa fac facultatea in Londra pot alege sa fac si Work and Travel tot acolo? Si daca stie cineva exista locuri de munca pe timpul facultatii in deomeniul psihologiei?
Politehnica sau facultatea de măsurători terestre si cadastru? Pareri va rooog
Care sunt atuurile unui asistent medical?
Ce parere aveti de Facultatea de Inginerie Chimica Cluj? Care sunt oportunitatile? Este cineva care a terminat aceasta facultate? E mai avantajoasa facultatea de Farmacie?
Parere facultate masuratori terestre si cadastru Brasov
Salutare! Ce îmi trebuie ca să intru la Liceul Militar și ce o sa ma astepte?
La traseul aplicativ al probei sportive pentru scoala de politie, la saritura peste capra, daca sar pe ea dupa care sar de pe ea sunt descalificat sau doar 3 secunde penalizare? Am mari probleme...? (mai mult)
Unde sa ma angajez la varsta de 16 ani? Ceva idei?
Sa ma fac politist si sa raman in Romania sau sa studiez altceva gen psihologie si sa plec in Canada? Sa-mi fac o idee
Am și eu o întrebare, copilul meu a picat la academia militara Sibiu la ofițeri, acum încearcă la maistri. Dacă nu reușește, îl trimite la soldat?
Poate sa- mi ofere cineva informatii in legatura cu testarea de competenta lingvistica de la FEAA Iasi pentru studiul in limba engleza? (cum e examenul, in ce consta etc.) Daca nu il promovez, ...? (mai mult)
Imi poate spune si mie cineva cum este meseria de subofiter in armata? Ma gandesc sa urmez o astfel de cariera si as dori sa cunosc cat mai multe detalii. Cum este viata acolo? Ai cazare asigurata?...? (mai mult)
Am și eu o mică nelămurire..., recent am fost admis la facultate, la studii universitare de licență, domeniul Calculatoare și Tehnologia Informației, programul meu de studii fiind...? (mai mult)
Salut, pentru cei care stiu si m- ar putea ajuta. Mai nou am aflat ca am discromatopsie, desi nu ma afecteaza cu nimic in viata de zi cu zi, disting culorile foarte bine si nu inteleg de ce tuturor ...? (mai mult)
Imi puteti spune va rog ce parere aveti despre facultatea de silvicultura si exploatări forestiere din Brasov, mai exact domeniul inginerie geodezica( masuratori terestre si cadastru). PS...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!