Ce ati spune dacă aș urma o facultate in reflexoterapie precum si alte cursuri de masaj, m- as angaja la Aria(dacă sunt oameni din Sibiu stiu la ce ma refer, pentru ceilalți, este un spital (sau ...? (mai mult)
Va salut! Am o nelamurire, am dat 3 ani consecutiv 2016, 2017 si anul acesta 2018, la scoala de agenti de politie si am picat psihologicul de fiecare data, oare care ar fi problema?
sunt clasa 11 si as vrea sa merg la academia de politie, vreau sa va spun ca nu is asa "prieten" cu sportul dar as vrea sa incep sa ma preocup mai mult de el, in fine vreau sa va intreb in...? (mai mult)
Hello, știți de locuri de munca sigure ca sudor sau Lăcătuș in Norvegia?
Aș avea niște mici întrebari legate de aviație, pilot de avion și tot ce ține de astea. Eu sunt fata și port ochelari. Vreau să mă fac pilot de avion. Vă rog să îmi dați daca știți...? (mai mult)
Ma poate lamuri si pe mine cineva, va rog? Ca ofiter in armata, care este criteriul mediu de avansare in grad? Cat timp/ce trebuie sa fac ca de la sublocotent sa avansez la Maior? (Da, stiu ca avansezi...? (mai mult)
Cat de apreciat credeti ca este un asistent medical? Eu spun ca este o profesie frumoasa mai ales daca te si dedici in totalitate. Va rog sa rămâneți pe subiect!
Daca sunt angajat la o firma prin Lugera si contractul imi expira luna viitoare unde trebuie sa il prelungesc? La lugera sau la firma respectiva? Iar in cazul in care firma nu ar vrea sa mi- l prelungeasca...? (mai mult)
Pentru cei care lucreaza in cadrul armatei, cum e meseria de maistru militar specializare tehnica de comunicatii? Din toate punctele de vedere
Anul acesta am trecut în clasa a 12 și as vrea sa dau admitere la A.N.P(Agenția Națională a Penitenciarelor). Întrebările mele sunt : Lucrează cineva in domeniu? Cum vi s- a părut...? (mai mult)
Are ceva daca pic bacul dar il iau anul urmator cu nota mare? Salut TPU! Sunt la mate- info si trec a 11- a.Chiar daca mai am 2 ani sa ma pregatesc nu cred ca mi- ar ajunge ca sa iau o nota foarte mare-...? (mai mult)
stie cineva cand se vor face angajari din sursa externa la mai? Jandarmerie, politie etc?
Va rog fara mistouri. Daca vreau sa ma angajez ca ospatar intr- un restaurant, pe afisul unde e scris angajam nu e trecut un numar deci trebuie sa vorbesc in restaurant. Trebuie sa duc un cv? Eu nu am...? (mai mult)
Se merita sa fac 2 ani scoala sa ies maistru militar?
Ce anume ar fi mai bine sa invat din domeniul IT inainte sa inceapa facultatea ca sa am cele mai mari sanse sa fiu angajat cat mai curand la Iasi? Stiu ca nu gasesti mai nimic daca n- ai experienta,...? (mai mult)
As dori sa stiu cu ce medii se poate intra la facultatile de psihologie din Bucuresti? Si mai multe detalii despre acestea. :)
Ce facultate trebuie sa fac ca după terminarea ei sa ma angajez la ANAF?
Daca eu imi doresc sa ma fac operator cnc si am intrat la un liceu tehnic pot sa ma fac sau nu mai daca fac o scoala profesionala?
Nu stiu ce sa aleg... o scoala profesionala sau un liceu de profil tehnic in automatizari? Cu care ies mai profitabil in viitor? (Loc de munca salariu etc) Va rog, help, dau funda.
Am 13 ani, sunt baiat si sunt din Timisoara, anul viitor as vrea sa incerc sa intru la liceul de muzica din Timisoara (Vidu). Mama si tata nu ma sustin deoarece ei cred ca trebuie sa te nasti...? (mai mult)
Hei! De cand sunt mica imi place sa dansez si consider ca e pasiunea mea pricipala! Daca ascult muzica, automat imi vine sa si dansez.Ce vreau sa zic e ca vreau sa castig bani din treaba asta, dar nu...? (mai mult)
Daca fac seralul la sfarsit cand dau bacul dau la romana si la mate? Adica nu pot da doar la romana si la altceva in afara de matematica? (Nu ma pricep la ea)
As vrea sa fac Scoala Superioara de Aviatie Civila din Bucuresti dar nu stiu daca pot deoarece la liceu sunt pe profil uman (stiinte sociale). Stiu ca trebuie multa fizica si ca e recomandat sa urmezi ...? (mai mult)
Ok, in primul rand, zi frumoasa tuturor! Am si eu o intrebare, de fapt, mai multe, legate de liceu si facultatea de actorie. Pentru a da la o facultate de actorie, la liceul, trebuie sa am un profil...? (mai mult)
Buna seara tuturor! In cazul in care ai absolvit postliceala de asistenti medicali generalisti, poti intra la facultatea de asistente sau facultatea de moașe direct in anul 2? Este un zvon pe care l-...? (mai mult)
Ce meserii la stat sunt bine plătite în România și sa ai beneficii și la pensie?
Nu stiti cum sa fac mai multi urmaritori pe Instagram?
am si eu o intrebare. Am inteles ca vor fi inscrieri la facultate si in septembrie, ma intereseaza cazarea la camine, daca voi mai beneficia de asta.Un raspuns, va rog.
Dacă ar fi să alegeți dintre profesia de medic sau cea de asistent medical, pe care ati alege-o si de ce?
Am si eu cateva intrebari si sper sa- mi raspundeti.Am terminat filologia si as vrea sa ma orientez spre scoala de politie Campina sau sa ma inrolez in armata ca subofiter. Care dintre acestea...? (mai mult)
Daca am platfus la un picior, celalalt este normal, pot intra la scoala de la politie de la Campina? La vizita medicala din judet am trecut.
as vrea sa stiu ce oportunitati de angajare are un absolvent de sociologie.
La ce ar trebui as fiu atent atunci cand m-as angaja ca minor ca barman la un restaurant? (Din pct de vedere al actelor)
Cat castiga un biolog si cati ani de facultate ar trebui sa fac ca sa ajung unul?
Buna tuturor, as vrea sa stiu, daca exista absolventi de filosofie sau studenti la filosofie pe acest site. Le-as fi recunoscator, daca si-ar impartasi niste opinii despre aceasta specializare.
Intreb si eu asa pentru a imi forma niste idei. Sa faci Academia de Politie si ramai in Romania Sau studiezi altceva ( psihologie, medicina veterinara...) si pleci on Canada ?
am și eu o întrebare. Vreau sa fac armată în America. Este posibil sau este nevoie să am cetățenie americană mă poate lămuri cineva, dau funda.
Ce trebuie sa faci ca ajutor de barman?
Salut, am si eu o intrebare Dupa ce termini facultatea la unatc aici, poti sa mergi in alta tara dupa?
Daca cineva face profesionala (3 ani) si dupa vrea sa se duca la seral, seralul cat timp il faci?
După Absolvirea facultății de psihologie, terminarea modulului psihopedagogic 1, ce materii poți preda la gimnaziu; exIstă posibilitatea să se lucreze şi în învățământul special?
Salut.Ma gandesc serios sa dau la armata. Dar am tatuaje pe mâinii piept si gât asta ar fi o problemă. Mar respinge din cauza asta. Multumesc
Cineva de la academia tehnica militara care are putin timp liber sa-mi raspunda la cateva intrebari? Am cautat pe net, dar nu sunt lamurit in intregime. Multumesc!
Pentru a deveni ofiter la Politia de Frontiera Constanta trebuie urmata Academia Navala sau se poate si cu Academia de Politie de la Bucuresti?
dupa ce termin liceul si iau bac- ul cu brio m- am gândit sa ma fac ofițer de poliție, iar aici întrebarea mea ar fi: ce studii trebuie sa urmez ca sa devin ofițer... ce trebuie mai exact...? (mai mult)
Hello! Probabil e o întrebare foarte ciudată, dar totuși as vrea un răspuns:)) Sunt a 11- a și mă gândesc că după BAC, ar cam trebui să susțin admiterea la o facultate. Facultatea pe care...? (mai mult)
As vrea sa dau admitere la Facultatea de Drept din Bucuresti vara viitoare, vreau sa merg pe avocatura. Am inteles de la o prietena ca poti da la drept si la o postliceala in acelasi timp. Este posibil?...? (mai mult)
Cat castiga un avocat? Dar o asistenta medicala? Care credeti ca ar fi mai avantajoasă?
Am intrat la pedagogia invatamantului primar si prescolar.Inteleg ca dupa ce o termin pot sa predau claselor 1- 4.Intrebarea este ce pot sa fac pentru a preda la gimnaziu sau liceu doar o materie, de exemplu...? (mai mult)
Poate sa îmi spună cineva exact cu ce afectează brexitul dacă sunt roman și vreau sa ma duc în Anglia sa lucrez prin agenție în depozit?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!