Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 20 Februarie 2025 sunt:
Ce trebuie sa faci ca sa devii apicultor?
Am 17 ani, și as vrea sa urmez o carieră ca antrenor personal. Dar nu prea am idee cum sa ajung acolo. Trebuie sa absolv UNEFS- UL? Sa am atestat de antrenor? Vreo performanță sportivă? Ceva? Și...? (mai mult)
Se merita sa dau la poli daca merg pe o sectie medie? Salut TPU! Ma tot gandesc pe ce facultate as putea sa merg.Ma gandeam acum ceva timp la ASE dar nu sunt sigur daca ma ajuta asa mult.Asa ca m- am ...? (mai mult)
Bună ziua, știe cumva cineva din voi cum sunt dusurile la școala de poliție de frontieră "Avram Iancu", comune sau fiecare?
Buna, in cadrul politehnicii București pot urma cursuri care nu sunt oferite in mod normal de catre facultate, chiar si contra cost? Un amic de la etti urmeaza un curs de lb. Engleza contra cost si ...? (mai mult)
Salut, am intrat la facultate la Ubb si Utcn Cluj profilele mate- info*ubb* respectiv telecomunicatii *utcn*, care din aceste doua profile m- ar putea ajuta mai mult sa lucrez in viitor in domeniul informaticii/it/programare?...? (mai mult)
Buna! La KFC pot sa ma angajez chiar si la 16 ani? Cam ce salariu se ofera? Cineva care a lucrat acolo, as dori sa imi raspunda.
Cam ce facultăți iti asigura o calificare bună cât și un loc de munca sigur si de ce nu si bine platit? Astept cat mai multe păreri.
Hei! Presupun ca mai exista o serie de înscrieri la facultate si pentru cei ce urmează să susțină din nou proba de bacalaureat, ati putea sa imi spuneti cam care ar fi perioada acelor înscrieri si...? (mai mult)
Cu ce se ocupa ingineria instalatiilor?
Mă uitam pe OLX la locuri de muncă și deseori văd în descriere "Al 13-lea salariu", mă lămureşte cineva ce înseamnă?
Buna, stiu ca suna stupid: dar pot da un master la o alta facultate decat cea de la care mi- am luat licenta? De exemplu sa spunem ca sunt la poli Bucuresti vreau sa dau masterul la alta facultate din...? (mai mult)
Ce pot sa ies din Facultatea de Sociologie și Asistenta Sociala? Dati-mi va rog mai multe exemple și cam ce se face la meseriile respective.
Studiază cineva la ASE? Am câteva întrebări.
as vrea sa stiu daca as putea sa studiez literele, daca sunt la un nivel mediu de intelegere a limbii straine.
Am intrat la automatica, la IS. As vrea sa stiu daca dupa terminarea facultatii, la angajare sunt optiunile mai limitate fata de CTI(am vazut ca toti vor sa intre la CTI). Care ar fi...? (mai mult)
Vreau sa merg la Facultatea de Inginierie Electrica din Bucuresti. Ma descurc cu matematica, dar nu am prea multe cunostinte de fizica. Vreau ca pana la inceputul anului universitar...? (mai mult)
Hei. Am nevoie de un sfat ceva, sunt foarte deprimata si m- am saturat sa mai plâng. Am visat ca dupa terminarea liceului sa merg la facultate, și am intrat, însă am intrat la taxa si am realizat...? (mai mult)
cu ce profesie poti iesi de la un liceu cu profil de: turism si alimentatie, protectia mediului si fabricarea produselor din lemn? Eu, momentan, am intrat anul asta pe turism si alimentatie...? (mai mult)
Salut, as avea o intrebare despre liceele militare, toate in general. Vreau sa stiu daca merita sau nu sa mergi acolo. E adevarat ca exista nopti in care este ceva alarma, simuleaza oarecum un fel de...? (mai mult)
Daca sunt la profil de filologie si iau bacul pot sa ma duc la mascati sau la sri? Sau trebuie sa dau bac si din matematica...
Salut.Tocmai am fost admis la Facultatea de kinetoterapie din cadrul UNEFS și mă tot macină întrebarea:"Cât câștiga un kinetoterapeut".Am auzit păreri împărțite, dacă știe cineva concret ...? (mai mult)
Cam ce se invata la facultatea de inginerie si managementul telecomunicatiei si pe ce profesii poti sa lucrezi dupa? Mersi anticipat!
Am si eu o nelămurire cu privire la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, pe specializarea Pedagogia Învățământului primar si prescolar. Daca, dupa proba eliminatorie esti admis,...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva cât e salariul la carrefour vă rog.
facultatea de Resurse umane e buna, ai ce face cu ea? Poti gasi usor de lucru in domeniu, se plateste bine? Cine imi poate da detalii? Ar fi o alegere mai buna ca psihologia? De protectia...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, Politehnica Bucuresti? Cu ce meserie iesi?
As vrea sa stiu ce salariu as putea sa obtin ca asistent vanzari la Zara (Coresi - Brasov), full time. Multumesc anticipat!
Vreau sa devin femeie de afaceri sau avocat. Conteaza la ce profil ma duc la liceu(vreau mai mult filo-engleza). Si la ce facultati pot merge? Va multumesc! (stiu ca te-ai uitat)
As vrea sa aflu ce se studiaza la facultatea de litere si ce cunostinte ar trebui sa detii pentru a face fata studiului(cat mai multe detalii). Le multumesc celor care se straduiesc sa-mi raspunda.
Am terminat liceul, am luat bacul și acum urmează să mă duc la facultate. E cea mai urata perioada din viața mea! Am terminat liceul în mediul rural și chiar nu știu ce facultate sa ...? (mai mult)
Polițist sau manager? Avantaje si dezavantaje. Pentru inceput as alege una din aceste meserii, deoarece peste cativa ani vreau sa devin antreprenor.
Ce parere aveti despre administratie publica ASE? E buna, te ajuta cu ceva dupa ce termini sau o faci degeaba?
Bună seara. Vin și eu cu o întrebare legată de ASE București... Am aplicat pentru studii de licența la ei, și sunt pe lista de așteptare, iar ei ne spun pe site ca cei aflați pe aceasta lista,...? (mai mult)
Salutare TpU! Am 13 ani și aș vrea să urmez academia de poliție.Mama mi- a spus că mi se recunoaște și facultatea de drept.Aș vrea să emigrez în Canada.Aș putea deveni polițist canadian sau...? (mai mult)
ce- mi recomandati mai tare, Universitatea din Bucuresti sau SNSPA? Pe mine ma intereseasa mai mult, sa nu fie sever, ca oricum merg la master si as vrea sa am timp si pentru job, si...? (mai mult)
Cat castiga un polițist incepator?
Ce parere aveti de "Ingineria sistemelor multimedia"-automatica? Pe ce se axeaza?
Mi- am depus dosarul la doua facultati si am fost admis la ambele.Problema este ca nu stiu unde sa ma duc.Am intrat la Drept si mi- ar placea o cariera in magistratura.In schimb, cealalta facultate...? (mai mult)
Mate-info UBB sau AC poli Timisoara? Vreau si niste argumente va rog q.q
Buna prieteni! Cum aflu ce cariera vreau sa urmez avand in vedere ca eu vreau sa fiu o lepra si sa primesc bani pe ochi frumosi? (nu, nu vreau videochat). Sunt foarte confuza in acest moment al vietii...? (mai mult)
In regim hotelier daca lucrezi mai putin de 7 zile, e legal ca patronul sa nu te plateasca pentru zilele lucrate?
Am aplicat la universitate si am intrat la Constructii Aerospatiale. Cum credeti? Are rost sa fac facultatea data? Credeti ca specialitatea asta are viitor? Vreau pareri motivate, va rog,
Buna, ati facut sau stiti pe cineva care a facut cursuri de calificare sau perfectionare (inspector resurse umane, manager in domeniul abc...). Sunt o multime pe internet si nu stiu ce scoala sa aleg....? (mai mult)
Oare cineva care a fost/este la UBB imi poate cum este sectia mate- info sau daca merita sa merg acolo? Vreau mai multe argumente daca se poate... Parerile sunt destul de impartite. Unii spun ca nu se ...? (mai mult)
Cum sunt pus in clasa la liceu? Adica in functie de ce sunt asezat in clasa? ceva gen a 9-a A,B,C, D
La ce Universitate ați intrat și cu ce medie?
Buna, as dori să știu dacă pot ieși programator de la facultatea de matematica Iași, pe site-ul lor scrie că da, dar as vrea sa fiu sigur.
Am o intrebare cu privire la admiterea la facultate. Sunt intr- o dilema. La una din facultati rezultatele se afiseaza maine, iar perioada de confirmare a locului (depunerea actelor oficiale) se incheie...? (mai mult)
Heii, buna, daca dau la facultatea de economie si comunicare in afaceri ce joburi pot avea? thx:*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
D7Alina777 întreabă:
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?