Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 21 Februarie 2025 sunt:
Heii, buna, daca dau la facultatea de economie si comunicare in afaceri ce joburi pot avea? thx:*
Poate un cunoscator sa imi faca un clasament(gen top 10) cele mai bune facultati de medicina? Stiu deja ca Clujul si Bucurestiul au cele mai bune facultati dar vreau sa aflu si de altele.
Cat de importanta e poza la CV? :( Am uitat s-o urc si l-am trimis deja.
Sunt profil pedagogic, specializare educator- învățător. Dacă as vrea sa rămân in învățământ, ca învățătoare sau educatoare, la ce facultate ar trebui să ma duc? De preferabil...? (mai mult)
Doar din curiozitate (sa raspunda doar cei care stiu).In legiunea straina 2REP sau 3REP(parasutistii sau infanteristii) sunt mai buni? Am inteles ca parasutistii sunt platiti mai bine...ce ziceti, care...? (mai mult)
m- am angajat recent la o firma de imobiliare mai exact sunt agent, vand case si terenuri etc... sunt la inceput am max o luna de cand sunt aici. Este cineva care poate sa- mi dea niste sfaturi...? (mai mult)
Ce parere aveti de facultatea de medicina din Craiova? Optez pentru ea deoarece este mai usoara si pentru ca daca am intrat la buget in primul an, atunci tot restul facultatii va fi fara taxa. Vreau ...? (mai mult)
Am fost operat de hernie abdominala pe partea stanga si mai am una neoperata pe dreapta. Unde m- as putea angaja in conditiile astea? Peste tot trebuie sa ridic greutati iar pentru job- urile ce nu necesita...? (mai mult)
Ce pasi trebuie sa urmezi pentru a deveni scout de fotbal? Si cam ce salarii sunt?
Sunt la un liceu economic pe profil economic Ce calificare am la terminarea liceului? Am calificarea de contabil? Daca nu ce calificari am?
Care e faza cu titularizarea? Daca, spre ex, o prof de romană are cea mai mare nota dintre toți participanții înseamnă ca poate sa aleagă cel mai bun liceu posibil care duce lipsa de cadre didactice...? (mai mult)
Cat castiga un profesor in preuniversitar cu doctorat? Mai mult decât cel cu gradul 1? In primii ani, avand doctoratul luat, care este salariul net? Puteti sa mi dati răspunsuri elaborate, va rog ...? (mai mult)
Ce salariu are un profesor debutant acum? (sursa sigura)
Am un canal de YouTube și nu mai știu ce să postez pe el. Îmi puteți da voi niște idei?
A mai dat cineva examen pentru Administrație Publică la SNSPA? Câte subiecte trebuie să rezolv(la management am avut 30 din 100) Multumesc
Salut,TPU! Imi poate spune cineva ce ar trebui sa invat pentru a aplica la jandarmi? Stiu ca am la romana si engleza, in general ma intereseaza la romana. Multumesc anticipat!
Daca la Drept am luat 9.70 la gramatica si in bac am luat 6.43 credeti ca am vreo sansa sa fiu admis la buget? Imi iese media 8.
Vreau sa dau la limbi moderne aplicate. Intrebarea mea e urmatoarea: Daca dau la limbi aplicate engleza, pot alege si germana? Adica poti face in doua limbi? Sau cum? Engleza e principala si germana...? (mai mult)
Salut, ce ma pot face in armata cu bacul luat? Fara sa mai dau vreo admitere la mate sau fizica.
Ce trebuie sa stiu/sa fac ca sa devin avocat?
Pot sa lucrez in IT si din facultatea de matematica-informatica sau doar din informatica simpla.? Help va rog!
Buna,stie cineva unde si cand trebuie sa ajung pentru concursul de admitere al Universitatii Ovidius Constanta,facultatea de Medicina Dentara, sectiunea Tehnica Dentara?
Ce parere aveti despre Planificarea teritoriala din cadrul facultatii de geografie? As vrea dau acolo si as dori sa stiu niste pareri si informaţii despre ea, va rog. Unde poti lucra mai departe?
A fost cineva la una dintre facultățile Marketing, Administratie publica, Management, Finanțe Bănci, Administrarea afacerilor in comerț, turism, servicii, mercelologie si management? Și care academie...? (mai mult)
Ce ați alege intre facultatea de asistență socială și geografie?
Eu scriu o carte și aș avea nevoie de cineva care să îmi spună toate categoriile de servitori regali ( ca guvernanta, camerista, bucatar, sfetnic) și ce fac aceștia!
Mâine merg sa ma inscriu la facultatea de geologie si geofizica si încă nu știu ce departament să aleg. Nu e ca și cum m- am interesat din timp și aici pot sa spun clar ca este vina...? (mai mult)
Cam cu cât s-ar putea plăti o bona care lucrează doar cu jumătate de norma?
Trebuie sa decid la ce facultate sa merg. Ma pricep destul de bine la Matematica. Din Fizica, Chimie si Informatica am doar notiuni elementare. Ce imi recomandati?
Daca nu stiu Fizica aproape deloc, am vreo sansa sa fac fata la Ingineria mediului ( UTCB )?
Ce specializare vi se pare mai grea: Informatica economica sau Statistica si previziune economica? Este de viitor a doua?
O sa plec sa lucrez ca instalator sanitar, este grea acesata meserie?
De ce cand salvez CV- ul ca PDF din eJobs, nu mai apare si rubrica cu Jobul dorit/criteriile jobului (Nivel cariera/studii, tipul jobului part time/full time, oras, departamen, industrie)? ...? (mai mult)
Este careva biolog? Am terminat facultatea de biologie si in septembrie am admiterea la master, doar ca nu stiu pe care sa- l fac, biologie medicala sau managementul calitatii in laborator (eu vreau ...? (mai mult)
După terminarea unei școli de subofițeri, este posibil să mă înscriu la Academie? Dacă da, voi putea urma cursurile cu frecvență sau cu frecvență redusă?
Snspa științe politice sau ase relații economice internaționale?
S-a inscris cineva la facultatea de construcții civile si agricole (UTCB) din Bucuresti si ma poate ajuta cu niste informatii?
Are vreun rost sa ma fac inginer electric? Am un viitor bun sau salariu bun?
As avea nevoie de cateva idei de facultati.Ieri am depus dosarul la una care insa m- a cam facut sa imi pun semne de intrebare legate de atmosfera de acolo, ba chiar am intalnit studenti care au zis ca...? (mai mult)
Ce pot face cu facultatea de filozofie si stiinte social politice? E de viitor? Cam ce profesii mai bine platite se gasesc pe aceste domenii?
M- am inscris la UT in Cluj la facultate.Ar trebui sa intru, dar daca se intampla ceva neprevazut, am a doua optiune TUIASI. Problema e ca ma ingrozeste orasul Iasi, am auzit foarte multe lucruri...? (mai mult)
Salut, vreau sa stiu ceva, daca fac seralul la sfarsit imi da diploma de liceu?
Unde sunt facultati de Ingineria si protectia mediului?
Am și eu o întrebare, din punctul meu de vedere importantă. Sunt a XII–a și mi- aș dori ca după terminarea liceului să mă înscriu la Universitatea din București, specializare drept....? (mai mult)
Ce parere aveti despre Facultatea de Biologie - Ecologie si protectia mediului ( Universitatea din Bucuresti )? Cat este greu este sa gasesti locuri de munca in domeniu? ... si care...? (mai mult)
Am o nelamurire legata de facultati, nu o sa le numesc si o sa le iau ca pe facultatea X si facultatea Y. La facultatea X se intra pe baza de admitere (aceasta avand loc in ziua de maine) printr-...? (mai mult)
Eu am pus drept buget, administratie publica buget, drept taxa si administratie publica taxa. Daca nu am medie de drept buget o sa pic la administratie publica buget si sa presupunem ca la administratie...? (mai mult)
Pe Facebook sunt postate foarte multe anunturi in care se ofera diferite locuri de munca. Problema este atunci cand trebuie sa le separi pe cele reale de cele false. Asadar, acesta este si...? (mai mult)
Sunt la liceul de mecanica de avioane. Puteti sa imi spuneti cat imi poate da salariu?
Daca vrei sa faci Medicina trebuie sa fi bun la fizica/matematica? Pe langa chimie si anatomie de ce materii mai ai nevoie ca sa poti urma Medicina?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Two and a half men
Te-ai amuzat si urmarind aventurile celor 3 protagonisti? Hai sa vedem cat de bine cunosti serialul Two and a half man!