Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 21 Februarie 2025 sunt:
Daca sunt buna la toate materiile ce tin de partea umana(respectiv istorie, geografie, literatura etc), ma descurc la anatomie si chimie(am rezultate destul bune, in special la anatomie), dar sunt slaba...? (mai mult)
Dupa facultatea de finante si banci, ce locuri de munca poti avea?
Pe ce profiluri de la FEEA există oportunități și șanse de angajare după ce termini facultatea? Răspundeți- mi repede va rog! În câteva zile am înscrierea si inca nu stiu ce optiuni să...? (mai mult)
Hei! Aș vrea să vă întreb dacă stiţi cumva dacă se poate intra în cadrul armatei fără a mai fi nevoit să te duci vreun colegiu militar de elevi?
O clientă doreste sa cumpere parizer, dar nu stie sigur de care. Ca vanzator, cum o poti ajuta? 1. Intreband- o de care prefera:de pui, de porc 2. Ararandu- i locul in care avem prezentat in vitrina...? (mai mult)
As dori cateva informatii referitoare la facultatea de comunicare si relatii publice. Cei care au terminat sau care urmează aceasta faculate va rog sa imi scrieti. Multumesc!
Salut,dau Funda. Vreau sa imi spuneti cum sa ma angajez, adica cum sa caut ca daca imi pun cv pe ejobs si dau aplica la posturi nu ma suna nimeni?
Am vrut sa ma inscriu si eu la facultate cu invatamant ID cu gandul ca..imi pot vedea de serviciu in continuare invatand de acasa si prezentandu- ma doar la examen. Asa am crezut ca este ID, asa au crezut...? (mai mult)
Daca am rinichi polichistic ma pot angaja la sri? Daca nu, ce as putea face pentru a ma angaja acolo? Adica acesta este visul meu sa fiu ofiter, sa lucrez sub acoperire, sa fiu intr- un cuvant spion. ...? (mai mult)
Este cineva care cunoaște ceva detalii despre Tehnologia farmaceutica? Ce aș putea lucra? (De ex. Farmacist sau ceva de genu)? Dau Fundă
Se merita sa fac facultatea de agricultura sau de veterinara la Iasi?
Salut, ce facultate trebuie urmata pentru a deveni inginer silvic ca si profesie? Iar facultatea de management e relativ ok daca o urmezi? Daca da cat e de grea?
Buna! Unde se pot face cursuri de pregatire tehnician optometrist sau optician montator ochelari. Doar in Bucuresti? Sa raspunda doar cine stie.
Aș vrea să știu ce cariere pot avea absolvenții de filozofie, exceptand-o pe cea de cadru didactic.
Masteratul trebuie neaparat sa fie in acelasi domeniu cu licenta sau poate fi dintr-un domeniu total diferit?
Salut, Ce cursuri ar trebui sa urmeze un electrician pentru a putea pune sigilii pe contoarele electrice? Trebuie sa lucreze pentru E- On/Enel sau poate cere doar o autorizatie pentru asta si sa execute...? (mai mult)
A lucrat cineva la Continental ca si operator productie? Ce inseamna acest tip de job si ce parere ai despre firma si mediul de lucru?
Se merita sa fac postliceala de asistent medical de farmacie? Am facut 1 an si vreau sa renunt din cauza salariilor foarte mici si a duratei, 3 ani pentru salariu minim nu este prea convenabil.
Buna, termin a XIIa filologie si ma gandesc sa incerc la ASE, pe Administrarea Afacerilor bilingv engleza; examen de admitere este din cate stiu doar la romana si engleza pe care le stapanesc foarte...? (mai mult)
Ce meserii implica legile, codul penal in afara de avocat, procuror, judecator?
Stie cineva care e limita de trigliceride pentru fisa medicala la jandarmerie?
Am o problema care ma consuma. Am fost la McDonald's sa ma angajez, le- am dat cazierul, extrasul de cont și copiile după buletin si au zis sa merg la sanador pentru analize ca sunt asigurate...? (mai mult)
Este cineva care cunoaște ceva detalii despre Tehnologia farmaceutica? Ce aș putea lucra? (De ex. Farmacist sau ceva de genu)?
Ce poti sa ajungi daca termini dreptul, litera sau inginerie?
Vroiam sa va cer o parere! Am luat examenul cu 9, 89 si vreau sa intru la liceu de arta si nu stiu la ce liceu sa merg! Imi puteti recomanda un liceu foarte bun?
Pe adeverința pentru înscriere la medicină scrie că am tulburare anxios- depresivă. Întrebarea mea este: dacă aleg să nu mă înscriu anul acesta la facultate, ci să văd constant un psihiatru...? (mai mult)
Help.Dau funda! Vreau sa ma înscriu la Alexandru Ioan Cuza Iasi, Feea la 2 domenii. 1.Plătesc taxa pentru fiecare domeniu în parte? 2. Dacă aflu ca am fost admisa trebuie sa merg sa confirm? Dacă...? (mai mult)
Urgent! Sunt nehotarat la ce facultate sa merg mai departe, nu ma asteptam nici sa iau bacul si acum ma vad cu toata situatia asta in fata, dilpomele si oamenii care ma intreaba ce vreau sa fac mai departe..Nici...? (mai mult)
Stiti daca: pun la ase 3 optiuni si poate am medie de toate. Pot alege dupa repartizare in caz ca am avut medie sa intru la toate? Sau ma pun ei la Prima si de celelalte nu mai tin cont
Voi stiti cum se face repartizareea asta in clase la liceu? In functie de ce?
Buna Cei care ati facut scoala postliceala de asistenti medicali ce sfaturi aveti să imi dati? O sa fie foarte greu? Este o scoala buna?
Pe ce materii se bazează Ingineria economică în domeniul mecanic?
Tocmai am teminat a 12a și nu știu pe ce să mă axez. Ce părere aveți de resurse umane? Sau administrarea afacerilor? Am fost profil uman la liceu, iar acum e cam dificil. Aștept niște sfaturi,...? (mai mult)
Eu peste o luna o sa plec la munca in Germania si as vrea sa stiu daca cei de acolo imi fac asigurare imi mai trebuie card de sanatate? Si inca ceva pot iesi din tara daca am 19 ani dar nu ...? (mai mult)
Nu știu ce să aleg dintre Medicina sau Drept sau chiar o alta facultate dacă una dintre acestea nu este potrivită pentru mine. Sunt o fire destul de timidă, nu vorbesc mult dar nici nu ...? (mai mult)
Cum e la facultatea de economie, specializarea management? E greu?
Mă gândeam să urmez Facultatea de Litere pe engleză - norvegiană, însă am o nelămurire în privința asta. Am o cunoștință care este la engleză - franceză și a dat admitere la...? (mai mult)
Este cineva la liceul Mesota din Brasov? Cum este colectivul, profesorii, salile de clasa? Am auzit ca este un liceu strict si ca nu ai timp liber odata intrat si ca trebuie sa inveti in mod permanent. ...? (mai mult)
Salutare. Ce parere aveti despre facultatea de constructii de masini, mai precis tehnologia constructiilor de masini din Cluj? La ce job- uri sau locuri de munca as putea sa aplic dupa aceasta...? (mai mult)
Vreau sa urmez Facultatea de Asistenti Medicali Carol Davila. Are cineva teste grila din anii precedenti? Sau un site unde as putea gasi? Ca abia vineri ma duc la facultate sa ma inscriu, si am ...? (mai mult)
Cat este taxa de studii pentru Facultatea de Psihologie Bucuresti?
Exista facultati in tara, de preferat in Bucuresti la care se intra fara admitere si sa se faca inscrierea sau admiterea pe baza de dosar in august/septembrie?
Care este cea mai buna academie unde pot invata si eu modulele de CCNA ( routing and switching ) toate cele 4 module? Va rog sa mi recomandati din Bucuresti.
Pentru UMF "Carol Davila" din Bucuresti pentru medicina generala care este programa de admitere pentru chimie? Se pot da lucruri care nu apar in carte? Voi pe ce ati insistat? Pe proprietati fizice...? (mai mult)
Mi-ați putea sugera cât mai multe facultăți din Cluj la care aș putea intra la buget cu media 8, 85?
Mai este facultatea de petrol si gaze de viitor? (inginer petrolist) Din cate am auzit nu. care este parerea voastră?
De ce profesie m-aș putea duce dacă am aptitudini in matematica, informatica și fizica?
Armata sau jandarmerie? Vreau raspunsuri serioase...
Eu si prietena mea cea mai buna vrem sa dam la ASE. Credeți ca intram daca am luat si bac 7 si 6, 51?
Salut, nu stiu ce sa aleg intre facultatea de constructii si facultatea de inginerie a mediului, unde imi recomandati si ce o sa ajung la fiecare respectiv ce salar o sa am?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.