Cu cât se intra la Universitatea "Gheorghe Asachi" din Iași la Construcții de mașini și management industrial? Pe ce materii se bazează?
Unde pot să mă angajez ca dactilograf cu jumătate de normă? Scriu 5500 - 6000 de cuvinte pe oră.
Stie cineva cum pot afla ce media îmi trebuie pentru a intra la Facultatea de economie si administrarea afacerilor Craiova, specializarea management?
Știe cineva care a fost anul trecut ultima medie la buget la ase cibernetică? Dar, la facultatea de informatica? Multuuuuu
Imi doresc sa ma inscriu la Litere sau la Drept.Stiu destul de bine gramatica, dar am observat ca la aceste facultati 50% conteaza examenul si 50% Bacul.Imi este teama ca nu voi fi admis din cauza...? (mai mult)
Salut, mi- as dori sa pot deveni redactor/analist/comentator sportiv precum Radu Naum, Vlad Macicasan, Ovidiu Ioanitoaia etc. Ma pricep destul de bine la tot ce tine de fotbal, dar sunt cam timid...? (mai mult)
În câteva zile am înscrierile pentru facultate. Nu prea am idee ce sa aleg intre FEEA si Drept. Voi ce ma sfătuiti? Vreau un domeniu unde sa imi gasesc ușor loc de munca si totodata sa am un...? (mai mult)
Ce ati alege intre facultatea de petrochimie, (inginer petrolist), facultatea de constructii (inginer civil) sau academia navala/universitatea maritima?
Legat de facultate... dupa terminarea liceului vreau sa fac Medicina sau Dreptul, dar nu stiu ce ar trebui sa aleg. Deci...sunt buna la geografie, istorie si literatura. De asemenea si la ...? (mai mult)
Am avut niste probleme la evaluarea nationala si n- am luat un punctaj prea bun si am intrat la un liceu tehnologic, la profilul de protectia mediului.Ce meserii pot sa urmez dupa profilul acesta?...? (mai mult)
Pentru facultatea de științe economice la contabilitate si informatică de gestiune ce matematica îmi trebuie, M1 sau M2?
Daca urmez facultatea de psihologie secția psihologie se poate urma un modul psihopedagogic pentru a preda și în scoli? Va rog sa îmi dati mai multe detalii
Ce îmi recomandați să aleg la ASE între: Cibernetică, contabilitate și finanțe bănci?! Multumesc!
Salut, am fost repartizat la un liceu economic profilul economic. Am de ales intre tehnician in activitati economice si tehnician in administratie in ce consta fiecare si ce ma sfatuiti sa aleg? Ce sa...? (mai mult)
Cam ce salariu are un inginer de mediu? Si ce perspective de viitor poate avea?
Salut. Am nevoie sa mi spune ti daca am aspect de model comercial/publicitar.am inteles ca inaltimea mea de 1, 77 este foarte okay.Bineinteles ca momentan merg la sala sa ajung pe la 55- 57 kg si mai...? (mai mult)
De ce fel de studii am nevoie pentru a deveni geometru?
Eu as vrea sa merg la Seminar, dar prima data vreau sa mă informez puțin. Cine stie cam câți ani durează toate studiile(liceu și facultate și ce mai este)
Astazi am fost repartizat la Liceul Teoretic Nichita Stanescu Bucuresti specialitatea mate-info. Vreau sa va intreb asa: 1. Cum sunt profesorii? Preda ok? 2. Cum e colectivul?
Salutare, știe cineva până la ce vârstă mă pot înscrie la poliție la Câmpina?
Ca viitor inginer constructor pe timpul facultatii ce cursuri ar mai trebui sa fac sa ma ajute pe viitor? (gen cursuri de autocad)
Puteti sa-mi spuneti care dintre facultatile de informatica economica sau de cibernetica este mai avantajoasa? Eu as dori mai multa informatica sa fac la facultate.
Sunt diferente mari intre facultatea de comunicare si relatii publice (cadrul Universitate vs SNSPA)?
Bună ziua, anul acesta dau la Scoala de politie "Vasile Lascăr" Câmpina si aș vrea sa stiu care sunt condițiile de cazare și daca aș putea sa stau in chirie la un apartament sau ceva.
Ma ajuta cu ceva daca fac liceul Militar si dupa dau la Academia de poliție?
Știți cumva la cat se incep orele in liceul Decebal din București? Dimineață sau după-amiază? Intru acolo și vreau să știu.
Salut,am media 8, 86 de la bac... La ce facultate as putea sa intru...dar la buget, mentionez ca am terminat la filologie!
Eu nu mai am mult si trebuie sa ma decid la ce liceu trebuie sa dau. Daca m- ati putea ajuta sa- mi spuneti ce liceu ar fi potrivit(din Bucuresti) si ce profil ar fi bun ca da devin insotitoare de...? (mai mult)
Imi puteti spune, va rog, cam cat ia un agent de politie dupa ce termina scoala la Campina? Va multumesc!
Vreau sa dau la facultatea de matematica- informatica, specializare informatica si sunt nesigura. Observ ca in ultimii ani si in prezent majoritatea se orienteaza spre informatica fiind o meserie...? (mai mult)
Salut, am media din bac 8, 86, pot intra la ASE la buget (marketing, management)? Tin sa mentionez ca am terminat la filologie. Daca aveti idee si de alte facultati pe baza de dosar unde pot intra ...? (mai mult)
A terminat cineva de aici facultatea de matematică? E grea? Matematica pe care ai învățat-o în liceu te mai ajută cu ceva acolo? Îmi poate spune cineva cum stă treaba pe acolo?
Stie cineva daca este obligatoriu sa dau atestatul de la sfarsitul scolii profesionale? Si ce se intampla daca nu il dau?
Stie cineva ce medie îți trebuie la admitere la F.E.A.A CRAIOVA, specializarea management?
Voi intra in clasa a8-a si vreau sa dau la Stiinte Ale Naturii daca voi lua evaluarea nationala.Ce meserie pot avea cu acest profil? DAU FUNDA! Nu stiu daca am ales cat. corecta.
Ce facultate credeti că e de viitor dintre Drept și Medicină? Mă refer la salariu, ușurința cu care poți găsi un loc de muncă după terminarea facultății, beneficii etc. Mi- ar placea...? (mai mult)
Hi! :) Am 18 ani si am sustinut examenul de bacalaureat la care am obtinut 9.35, dar nu stiu ce facultate ar trebui sa urmez mai departe. Am fost pe uman, respectiv stiinte sociale. Imi plac nespus...? (mai mult)
Ce studii necesita pentru a ajunge angajat în cadrul OPC?
Am terminat clasa a 12 si am luat si bacalaureatul si nu m- am decis inca la ce facultate sa dau. Sunt din Bacau si vreau sa dau la Universitatea Vasile Alecsandri : Facultatea de litere la pedagogia...? (mai mult)
Pot face fata la Inginerie Economica ( Inginerie Electrica, UPB ) chiar daca nu am prea facut fizica in liceu?
Ce locuri de munca poti avea dupa ce termini facultatea de bussiness?
Am și eu o intrebare! Maine am un interviu de angajare la Carefour si aș avea nevoie de cateva sfaturi, cum sa ma imbrac, cum sa vb, despre ce sa vb. Precizez ca sunt elev si o sa lucrez (sper)...? (mai mult)
Intru in clasa a 8a si nu stiu daca sa merg la filologie sau stiinte sociale. Imi plac mult romana si engleza si as vrea sa urmez facultatea de drept sau psihologie. Stiu ca pentru drept trebuie...? (mai mult)
Care specialitate este mai buna, mai de viitor cu o siguranta a unui loc munca: Ingineria alimentara, tehnologia biochimica sau farmaceutica? De ce?
Am terminat de curând liceul, am luat si bacul dar nu stiu încotro să mă îndrept de aici. Am terminat profil uman. Ce facultăți as putea sa urmez? Ce as putea sa ies?
Bună, bună Vreau sa fiu polițistă..crime, investigații Si vreau sa stiu daca exista asa ceva la liceul militar din Câmpul Lung Si mai exact cu ce medie poti intra, plus pe ce materii sa ma ...? (mai mult)
Cat de greu este la AC- ul (Timisoara) in comparatie cu universitatea la informatica? Din ce am inteles eu, nu voi avea timp liber daca merg la AC, dar va fi mult mai avantajos cand voi...? (mai mult)
Salutare tuturor! As vrea sa urmez facultatea de științe economice, știe cineva dacă îți trebuie multă matematica sau cum e? Și dacă sunt grele examenele și e greu la ea in general, mumtumesc...? (mai mult)
Pot intra cu 7.70 la Feaa Iasi? Ce specializare imi recomandati?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Delia65delia întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a