Buna :D Ce parere aveti despre design textil? Oare stie cineva ce se cere la probe la design textil in Cluj, as avea nevoie de putina indrumare. Mersi anticipat, dau funda :)
Pentru școlile de agenți de poliție conteaza media de la bac?
Știe cineva un loc de muncă din Iași? Am 17 ani și am găsit deja unul, dar e la un complex comercial și e prea stresant pentru mine.
se poate demisiona in cazul in care ai un contract de munca cu perioada determinata?
Daca sunt la profilul filologie as avea vreo sansa sa intru la facultatea de geologie?
Am si eu o mica- mare dilema. Vreau sa dau la politie, si in alcatuirea dosarului pentru aceasta scoala trebuie completata o autobiografie. Tatal meu... a fost prins de doua ori sub influenta...? (mai mult)
Stie cineva, in legatura cu Universitatea de Vest din Timisoara, la profilul Limbi Moderne Aplicate ( germana- engleza) pentru licenta 2018 ce fel de probe sunt? doar scrise sau si interviu? Va...? (mai mult)
Dacă nu am intrat in prima sesiune la facultatea de chimie de la universitatea Bucuresti pot sa dau si in toamna?
Salutari prieteni, am o intrebare. Am terminat acum gimnaziul si trebuie sa plec la invatat mai departe. As dori o lista de profesii dar sa nu fie legate de matematica, va rog, mersi!
Salut, la toamna trec clasa a 12- a pe profilul filologie. Ce pot sa fac cu bacul in armata? M- am gandit la Sub- Ofiter sau Maistru- Militar, dar am vazut ca trebuie matematica si fizica la admitere....? (mai mult)
Se merita sa faci Facultatea de Administratie si Management public?
Anul asta am terminat clasa a 12- a si vreau sa urmez o facultate, pana acum am vrut sa dau la ofiteri dar trebuie sa mai am si un alt loc, m- am gandit sa dau la politehnica. Sunt intr-...? (mai mult)
BUNA TPU! E cineva care vrea sa cante pe aici? Fata, baiat nu conteaza, conteaza doar placerea de a canta, nu caut perfectiune, eu am multe cantece compuse text si linie melodica, pana acum am primit doar...? (mai mult)
Ma atrage domeniul de steward. Imi spuneti va rog cum as putea sa lucrez in domeniu? Daca fac vreun curs am garantia ca voi lucra in domeniu?
Am 19 ani și îmi place foarte mult să joc tenis de masă. Aș vrea să devin jucător și, mai apoi, poate antrenor. Dar mai întâi trebuie să mă inițiez și mai apoi să performez atât...? (mai mult)
Bună, a fost cineva care a data examen pentru ocuparea postului de asistent medical secția neurologie? Vreau sa îmi fac o idee cam ce întrebări au fost cam ce s- a dat știu ca nu va fi la fel, ...? (mai mult)
Am fost la un interviu de angajare pentru postul de agent de vanzari. Societatea se ocupa cu vanzarea de produse de curatenie si aspiratoare de la firma Kirby.Salariul de baza este 1500 lei fiind brut ...? (mai mult)
Bună tuturor! Am si eu mari nelămuriri dacă mă puteți ajuta! Intru in clasa a 12. a iar mai departe mi- ar place foarte mult sa fiu politist de frontieră, mai exact la aeroport! Este cineva care...? (mai mult)
Bună ași vrea sa mă ajutați cu o inormatie celor din sibiu vreau sa mă angajez la fabrica realto din sibiu la încălțăminte și nu știu pe unde vine fabrica mă puteți ajuta
Ma tot gandesc la ce facultate sa dau anul viitor, politie sau info Cluj. Imi plac romana, istoria, engleza, dar nu prea sunt atat de buna la sport. Pe cealaltă parte, imi place informatica dar nu...? (mai mult)
Am media 8, 75 la purtare din liceu. Vreau să știu la ce facultate de stat (poliție, armata, SRI) pot să dau? Am înțeles că în majoritatea se cere acum media 9. Se poate face...? (mai mult)
Bună ziua, vreau să vă cer ajutorul tuturor celor care știți facultăți apropiate sau chiar în Baia Mare care au domenii care pot fi procesate după facultate și de persoane cu dizabilitati locomotorii....? (mai mult)
Ce cunoasteti despre Facultatea de Fizica din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza " din Iasi? Ce oportunitati de angajare exista pentru un absolvent?
Masterul de neuropsihologie se face dupa ce termini facultatea de medicina sau dupa ce termini facultatea de psihologie?
Daca de exemplu am un job la care ma duc 3 zile din 7, ce as putea sa fac in timpul liber sa mai castig bani? Vreau sa imi folosesc timpul cu folos, dar sa am timp si de alte activitati si odihna. As...? (mai mult)
Am găsit un curs de sudori in orașul Brașov, este vorba despre cursul de sudori "Mecanosud. Știe cineva daca sunt o școală serioasa, s- a.m.d? Școală costa in jur de 8000 Ron. Iar...? (mai mult)
E greu pentru un absolvent de filologie la asistenta medicala generală? As putea face fata avand in vedere ca nu am mai studiat biologie si chimie de cativa ani?
Pentru cei care au terminat Psihologia sau cei care sunt inca la facultate:din ce manuale v- ati pregatit pentru admitere? Pe pagina facultatii de la Bucuresti scrie ca subiectele sunt facute din...? (mai mult)
Tocmai am aflat rezultate la BAC si am obtinut media 9, 28. Am absolvit liceul la specializarea mate- info si am ales biologia ( a 3- a proba scrisa la BAC ). Acum insa, nu stiu...? (mai mult)
Salut, ce facultate ar merita sa urmez avand in vedere ca am terminat profil umanist? Ma gandeam sa urmez engleza cu norvegiana dar nu sunt sigur, vreau sa urmez o facultate care imi asigura cat de cat...? (mai mult)
Se poate sa intru la buget la o facultate de stat în timp ce mă înscriu și la una privată?
Sunt elev la seral si anul viitor dau bacul.Sunt la profilul tehnician in administratie. Voiam sa va intreb.La acest profil din ce dau bacul? Ca sa stiu sa ma pregatesc.
Cat câștiga un manager începător? Este o meserie căutată?
sunt la profil tehnic fac m2 și vreau sa dau la politehnica electric și vreau sa intreb de unde as putea învata și M1 pentru ca imi este frica ca nu voi duce pasul. Vreau sa am medie mare...? (mai mult)
Cum se numește cel care se ocupă cu distribuția manualelor școlare din județ? Mă refer la funcție
vreau sa devin subofiter la politie si imi e frica la fisa dedicala deoarece am o taietura de cativa centimetri in urma unui accident cu un geam, asta m-ar putea impiedica?
Ca student cum poti scrie articole pentru reviste de stiinta?
Nu stiu ce sa fac in continuare, am reusit sa iau bac-ul. Ma gandeam la postliceala pe balneofiziokinetoterapie. Oare m-as descurca?! Daca e greu si renunt. Informati-ma! Alte sugetii!
Salut, revin cu o intrebare. Am văzut ca la înălțimea de 1, 77 nu pot deveni model. M- am uitat pe net si am vazut ca pot deveni model publicitar si este okay inaltimea mea daca am aspect plăcut. ...? (mai mult)
Salut, am 18 ani, am trecut clasa a12a si as vrea ca in aceste 2 luni sa lucrez. Eu ma gandeam sa ma duc la Carrefour din Veranda (e aproape de gara, cu trenul o sa ajung la munca). Dar acum nu stiu...? (mai mult)
Azi am aflat nota de la bac si nu sunt multumit de ea, dar n- am ce face. M- am gandit sa ma inscriu la facultatea de stiinte politice, dar nu sunt sigur ca voi intra la buget. Din ce m- am uitat...? (mai mult)
Am trecut în clasa a 12 a și dacă nu reușesc să întru la școala de poliție vreau să intru la psihologie in Iași la UAIC. Aș vrea să știu cum sunt profesorii, colegii, am văzut ...? (mai mult)
Dacă nu am luat bacul...ce pași trebuiesc urmați dacă nu mai vreau să îl dau și să îmi caut ceva de muncă? Dacă nu l- am luat. primesc diplomă sau măcar ceva care să ateste că am făcut...? (mai mult)
Hey,caut ceva de lucru in Bucuresti. Aveti o sugestie?
Lucreaza cineva la Quin Brasov? Ceva detalii despre programul TESA, cantina, transport etc. DAU FUNDA. multumesc
Buna prieteni! Vreau sa ajung in Statele Unite, vreau sa ma stabilesc acolo. stiu procedurile pentru obtinerea vizei, dar din pacate eu nu am nicio ruda acolo. pentru ce job- uri as putea aplica pentru...? (mai mult)
In ce domeniu ma pot angaja dupa terminarea facultății de inginerie medicală in cadrul UPB?
Daca fac un liceu de arte pot sa devin designer sau ceva gen. Va rog spuneti-mi ce as putea deveni daca as alege un liceu de arte.????
Un loc de munca in Pitesti? Am 16 ani. Dau funda
As dori sa incep un mini business(mai mult un freelancing) in design de logo- uri. Am cateva proiecte care au iesit destul de bine si as vrea sa incerc. Imi puteti da cateva sfaturi unde as ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Delia65delia întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hannah Montana
Vrei si tu ce-i mai bun din ambele lumi? Afla cat de multe stii despre serialul Hannah Montana chiar acum!