Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, Sunt clasa a 12- a pe mate info.Dau bacul la fizica(mentionez ca informatica nu stiu deloc) si nu stiu la ce facultate sa dau.Am de ales intre inginer in transporturi, automatica si calculatoare...? (mai mult)
Salut TPU, sunt la profil uman(științe sociale) și vreau sa știu dacă se marită sa învăț la bac particularități de construcție cât timp îl ultimii ani o picat la subiectul 3 numai relație,...? (mai mult)
Salut, sunt la profil uman (stiinte sociale) și am bacul anul acesta. Vreau sa știu dacă la subiectul III pica numai caracterizare și relație dintre doua personaje, nu am idee dacă merita sa învăț...? (mai mult)
Salutare! Anul acesta aș dori să dau admitere la programul de licență la Facultatea de Drept de la Universitatea București, forma de învățământ ID. Am o întrebare legată de AT- uri. Cum...? (mai mult)
Vă salut.Stie cineva ce salariu are un SGP la poliția militară?
Salutare tuturor am văzut anunțul de la Eurofrutas în Spania la capsuni pe olx și publi24, îi știe cineva sau merita sa te duci acolo? Sunt țepari? Ca sa știu din prima, cine s- a dus acolo...? (mai mult)
Buna dimineata, cineva cu cunoștințe medicale militare pe aici?
Salut, TPU! În viitor as vrea să urmez Politehnica și aș vrea să devin full stack developer și aș vrea să știu ce secție trebuie să urmez ca să pot deveni. Mulțumesc frumos!
Buna seara, am si eu întrebare, daca am pitiriazis versicolor (adica sunt depigmentat in partea superioară a corpului) si urmează sa am examenul medical pentru admiterea in armata, ma poate încurca...? (mai mult)
Salut TPU. As vrea sa iau o decizie foarte importanta in viata mea. Am 16 ani, sunt clasa a 10a la mate info (ceea ce deja ma streseaza destul) si ma gandeam ce job as vrea sa am pe viitor. Dupa ce...? (mai mult)
Hei, cum a fost prima oara la job- ul vostru din IT? Imi este frica ca dupa ce termin facultatea nu o sa ma descurc sa fac fata cerintelor job- ului, adica nu o sa stiu sa fac ce mi se cere, ati avut...? (mai mult)
Cati bani primesc pentru 4 luni de concediu? Precizez ca mi-am dat demisia si sunt in preaviz
Buna ziua! Care este salariul unui profesor debutant de istorie în urma modificărilor făcute anul acesta? Cât ar putea ajunge cu tot cu sporuri?
Se poate invata de la 0, de acum și pana în iulie, tot ce ii nevoie pentru admitere la facultatea de informatica? As vrea să merg la facultatea de informatica (Iași) și sunt curios ce șanse am...? (mai mult)
Bună, am scos zetul la casă de marcat iar în josul paginii îmi apare întreg 60. Nu înțeleg pe ce am apăsat. Asta se întâmplă de 2 zile iar seara trecută iar a scos zetul și scrisă întreg...? (mai mult)
Bună! Care sunt condițiile pentru a intra la poliție din surse externe? Din ce se dau probe? Mulțumesc!
Salutare, îmi doresc să mă înscriu la o facultate dar m- am plafonat la ales, lucrez de la 14 ani cu oamenii in job- uri simple: ospatar/barman, consilier in vanzari si mă gandesc să răman in ...? (mai mult)
Am decis sa nu mai fac nicio facultate pentru 1- 2 ani din cauza ca am probleme de sanatate! O sa ma angajez la un job accesibil! Oricum sanatatea e mai mult importanta decat o facultate in care sa imi...? (mai mult)
Buna! Ce pot folosi pentru Android in loc de Petal Browser? Vreau să îmi aflu notele de la facultate dar nu mai merge!
Există locuri de muncă cu jumătate de normă 2-4 ore pe zi la împărțit pliante în cutiile poștale? Pe net nu am văzut și mi se pare aiurea să mă duc așa să întreb.
Salutări dragi frați români. Aș dori să mă reprofilez în domeniul economie (să mă înscriu la o facultate de administrarea afacerilor sau management) de la un liceu uman care nu are nici o trebă...? (mai mult)
Salut, am un canal de YouTube de peste 1000 abonați, postez activ aproape zilnic, am in mediu 3- 500 vizionari pe videoclip, dar cum as putea sa fac rost de sponsori? Vă dați seama, pe mărimea...? (mai mult)
Poți lucra la Glovo de la 16 ani?
Cate locuri sunt pe M.A.I. la Academia fortelor terestre?
Salut! sa specific din acest moment că am am 15 ani sunt foarte bun la matematică și în ramurile derivate fizica, chimie, biologie și aș vrea că în viitor sa aplic sa devin astronom Știu că...? (mai mult)
Buna! Sunt clasa a 12 a si inca nu stiu ce as vrea sa fac mai departe. As vrea sa merg la facultate dar nu stiu la care. Puteti sa imi dati sugestii de facultati, de preferat unde nu se face matematica...? (mai mult)
Buna, am o nelamurire in legatura cu admiterea la UBB-litere, daca aleg norvegiana ca specializare principala A si engleza ca specializare B, din ce o sa dau examenul de admitere? Multumesc!
Considerati că merită facultatea de istorie in prezent? Sunt șanse să lucrez in domeniu? Care sunt posibile cariere și cum sunt plătite? Care facultate de istorie este cea mai bună din țară? Mulțumesc...? (mai mult)
Salut, merita sa te devii politist? Stiu ca sunt multe ramuri / multe sub diviziuni de la politist local rutier la agent jandarm comisar etc, dar gen dupa parerea voastra merita? Am foarte multi prieteni...? (mai mult)
Cum te poți angaja că învățător suplinitor necalificat? De ce este nevoie sau trebuie dat examen? Menționez că am terminat facultatea de biologie și masterul. Mulțumesc!
La detalii post invatamant rezervat ce inseamna REZERVAT DIRECTOR CEX
La examenul medical de la Academia de Politie se face si examen ginecologic la femei? In cazul ovarelor polichistice, ma poate declara apta?
Pot să muncesc ca și mecanic dacă am probleme cu coloana (partea inferioară a spatelui)?
Salut! Daca urmeaza sa ma angajez la un nou job, pot sa imi folosesc zilele de concediu ramase pe post de preaviz?
Bună seara o intrebare daca se poate find incepator pe camion, Eu am plecarea din Suceava pana in Bistrita plec cu program de 4:30 cand ajung imi mai ramane o ora si 15 minute de program ce pot face ...? (mai mult)
Ce probe trebuie sa dai ca sa intri la liceul de arte pe profil de arhitectura?
Gasesti job-uri dupa ce termini facultatea de inginerie in robotica? As vrea cateva exemple
Daca am 22 de ani si ovare polichistice, ma declara apta la examenul medical la Academia de Politie?
Salut, am si eu o întrebare, daca am fost in centrul de reeducare(minor fiind), am executat jumătate din pedeapsa propriu zisa, pot/imi afectează cu ceva, daca vreau sa merg in armata acum?(am ...? (mai mult)
Bună ziua! Vreau să ma angajez la un radio local. Menționez că am 4 ani de voluntariat la un post de radio național în care am realizat rubrici variate(interviu, știri, prezentări etc.) și...? (mai mult)
Hello!)) Aș avea mare nevoie de un sfat. Am 24 de ani și aș vrea să mă înscriu la facultate la actorie. Temerea mea e faptul de a nu mă putea angaja într- un teatru după absolvirea acestei ...? (mai mult)
Salut,îmi poate spune cineva daca ai nevoie de exemplu daca vrei sa te angajezi ca și gameplay programmer de o diploma de liceu pe o specializare anume? si daca da ce fel de liceu?
Daca am picat traseu pentru soldat gradat profesionist, pot aplica pentru poliția militară?
Buna ziua, sunt in primul an la o școală de asistente, am terminat primul stagiu de practică si as vrea sa fac voluntariat, dar nu stiu cand pot face, după cat timp, auzisem ca în anul 2 dar nu stiu...? (mai mult)
În planuri pe viitor visez să devin un polițist criminalist, dar nu prea știu despre această meserie, puteți să- mi spuneți detaliat despre această meserie ce obiecte trebuie să învăț, ...? (mai mult)
Salut, ce face un tehnician in transporturi?
Salut, din cate am inteles is 5.000 de posturi la MAPN pentru politisti militari cum sa fac sa depun o cerere pentru recrutare? Pe siteul celor de la MAPN nu au politisti militari de selectat pentru recrutat...? (mai mult)
Are cineva idee daca este adevărat că transferul sgp de la forțele aeriene la forțele terestre este mai complicat
Salut, vreau sa dau la drept, ce ar trebui sa învăț, dacă poate careva sa ma ajute cu un sfat orice, aș fi recunoscător, mulțumesc enorm.
Ce trebuie sa fac sa ajung inginer naval?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!