Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 22 Februarie 2025 sunt:
Un loc de munca in Pitesti? Am 16 ani. Dau funda
As dori sa incep un mini business(mai mult un freelancing) in design de logo- uri. Am cateva proiecte care au iesit destul de bine si as vrea sa incerc. Imi puteti da cateva sfaturi unde as ...? (mai mult)
As vrea sa ma inscriu la facultatea de litere din Cluj, specializarea principala fiind japoneza iar cea secundara engleza. Intrebarea mea e din ce limba dau examenul de admitere? Pe site scrie 'domeniul...? (mai mult)
Maine am un interviu la McDonald's. Și nu am nicio haina office. Am doar blugi și tricouri cu imprimeuri. Când de grav este? Chiar îmi doresc sa lucrez. Dacă ma scuz din prima voi fi...? (mai mult)
În legătură cu admiterea la Școala de agenți din Câmpina, am înțeles ca în sesiunea din ianuarie 2019, la proba scrisa o sa fie ceva din legislație și traseul o sa fie modificat, ...? (mai mult)
Salut, am o nelămurire, pentru a ajunge paramedic trebuie sa faci școala de pompieri de la Ploiești!? Și ulterior după "absolvire" ai mai multe ramuri de ales? Sau doar pompier? Cum vi se pare aceasta...? (mai mult)
Maine am un interviu la McDonald's sa ma angajez part- Time. Contează mult vestimentația? Eu sunt rocker si port tricou puțin larg, brățări si bandana. Ar fi neindicat să vin așa...? (mai mult)
Am o nelamurire. Am terminat un liceu tehnic la profiul electrotehnica. Bacul l- am luat dupa 5 incercari deoarece dadeam din materii reale foarte grele. In sfarsit, am luat 5 la bac.Intrebarea...? (mai mult)
Vreau sa urmez studii la facultatea de agronomie Bucuresti...sunt accesibile departamentele?
Ce parere aveti de Facultatea de Psihologie? Ce se studiaza acolo?
Vreau sa urmez facultatea de stiinte ale educatiei la sectia pedagogia inv primar si prescolar.Ca materie de studiu o sa am si matematica si nu ma impac prea bine cu ea.Stie cineva care e gradul ei de ...? (mai mult)
La Resurse Umane ce se studiaza? Se pune baza si pe matematica?
Ce parere aveti despre studierea Resurselor Umane, psihologie si comunicare si relatii cu publicul? Unde credeti ca ar fi cea mai buna alegere? Spuneti- mi cateva pareri ca sa ma lamuresc cu...? (mai mult)
Cum sunt caminele in Bucuresti? Conditii de cazare si cantine? Care este cel mai bun? Cum se fac repartitiile? Cei de la taxa au conditii mai rele? Este cald iarna in ele?
Care sunt caminele apropiate de facultatea de biologie Bucuresti?
Aș vrea să dau la UPB, dar încă nu sunt hotărât la ce facultate. Mă gânesc la: Facultatea de Automatică și Calculatoare, Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei,...? (mai mult)
Cum pot afla care sunt toate funcțiile butoanelor din carlinga unui avion?
Salutare. Dupa cati ani de experienta pot deveni sofer pe duba(3.5t)? Imi zice cineva cam pe la cat ajunge un salariu mai amarat?
Unde te poti angaja ca salvamar la 16 ani? Ce probe trebuie sa treci?
Este greu pentru o persoană care a terminat filologia să facă finante bănci?
Vreau sa fac un curs de limba engleza dar nu am Bac- ul! Menționez că sunt interesat sa fac un curs de câteva luni bune, nu de 4 săptămâni. Vreau sa vorbesc limba engleza fluent. Banii...? (mai mult)
Dacă ai fost invitat la un eveniment și ai sub 18 ani te poți duce? ( e pentru bloggeri )
Vi s-a întamplat vreodată sa vreti sa va angajati undeva si sa fiti in proba si in acele zile de proba sa fiti trimisi acasa pentru ca seful nu a fost multumit? Daca da, cum v-ați simțit?
Trebuie sa aleg o facultate la care sa dau dupa bac. M- am gandit sa dau la mecanica si mecanotronica sau la inginerie electrica. Pe langa astea as mai vrea si la electronica si telecomunicatii...? (mai mult)
Eu am de gand sa ma mut in America, as vrea sa stiu, ce oras sa aleg dintre Chicago sau Burbank, in contextul in care vreau sa ma angajez ca pompier. Unde angajarea e mai usoara de realizat? Mai exact,...? (mai mult)
Dacă intru la UNATC la actorie la stat trebuie să plătesc ceva? Am văzut că există niște taxe școlare dar nu prea înțeleg... Dacă poate să- mi explice cineva? Ii sunt profund...? (mai mult)
Care esti cea mai accesibila specializare din cadrul Politehnicii din Bucuresti?
Inginerie economica industriala pareri?
Ce profil trebuie să urmez la liceu pentru a ajunge la criminalistică?
Cum se procedează după aflarea rezultatelor la BAC? Adică, văd rezultatele, l- am luat(4 iulie), apoi cum procedez pentru a mă înscrie la facultate? Îmi trebuie o adeverință de la liceu, ...? (mai mult)
Dacă fac la politehnica profilul electric as putea lucra in IT? As avea un salariu bun?
As putea lucra intr-o multinaționala dacă fac inginerie electrică?
Bună TPU, am si eu o întrebare.Anul acesta trec în clasa 12 si ma gândesc ca după sa învăț pentru a deveni profesor de limbi străine...dar mă gândesc poate ar fi mai bine dacă m- aș duce...? (mai mult)
Anul viitor vreau sa ma pregatesc pentru admiterea la Medicina. Vreau sa dau la medicina dentara si nu stiu de unde sa invat.Ma puteti ajuta dau funda!
Daca as vrea sa devin antreprenor, ar trebui sa merg la facultatea de economie, specializarea management? Ce părere aveți despre această specializare? As putea sa ma angajez usor înainte de a incerca...? (mai mult)
Se merita sa faci o facultate de geografie? Nu vreau sa o fac degeaba, dar nu stiu ce sa aleg, eu terminand filologia. Imi place foarte mult aceasta materie Daca da, ce profil ar trebui sa aleg si ...? (mai mult)
Se poate face un modul psihopedagogic in timpul studiilor de licenta in asa fel incat dupa terminarea facultatii sa pot preda la scoala/liceu fara master? Si ce trebuie facut pentru a preda la...? (mai mult)
Imi spuneti va rog, cam cat ia un profesor debutant sau un asistent medical debutant? Multumesc!
Care sunt consecințele daca apar in filme pentru adulti?
Imi poate spune cineva despre Facultatea de Medicina Oradea, as vrea sa aplic anul acesta la medicina generala.Ce parere aveti despre ea? Este buna? Deoarece nu mi- ar conveni sa stau degeaba,...? (mai mult)
Bună TPU! Am și eu o problemă. Vreau să merg la universitatea din Londra " Westminster college " și vreau să merg și la " Comunicare și Jurnalism " dar și la " Business ". Ambele sunt pasiunile...? (mai mult)
Am terminat liceul, asptept rezultatele la bac si sunt cam indecis cu ce- o sa fac dupa... Sunt din Galati si as dori sa aflu daca merita Facultatea de Automatica si Calculatoare Galati(Dunarea...? (mai mult)
As vrea sa merg la Facultatea de economie si administrarea afacerilor Craiova, dar nu stiu ce specializare sa fac, in funcție de cat de rapid îmi pot găsi un job si in funcție de salariu,...? (mai mult)
Bună TPU, am și eu o întrebare! Cum pot sa câștig bani? Adică câteva idei care mă pot ajuta, sa țineți cont ca încă sunt minora.
În tara se găseste de munca ca electrician naval? Mă refer numai și numai aici în tara la noi, dacă da, atunci ce salariu se oferă?
In cadrul facultatii de biologie exista activitati extracuriculare sau societate a studentilor de la biologie (ceva de genul)?
In afara de criminalistica si circulatie, ce domenii mai sunt la politie si care anume sunt dezavanajele?
Spuneti-mi si mie, sa te duci la o scoala de politie e cea mai buna alegere in momentul de fata? Salariul mare, loc stabil dar nu sunt deloc dezavantaje? Nu stai deloc in ninsoare, in ploaie?
Vreau și eu să aflu ce facultăți de ofițeri de pompieri sunt in țara?
Salut, TPU! Am o întrebare: ce spuneți de Facultatea de Ştiințe Economice, Informatică și Inginerie din Arad, cu licență în administrarea afacerilor? În contextul în care eu doresc să deschid...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!