Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 22 Februarie 2025 sunt:
In ce masura credeti ca daca nu urmezi o facultate in ziua de azi o cam "dai in bara cu viata"? Cum bacul este ca si luat, nu stiu ce facultate sa urmez din Bucuresti, parca nu sunt de niciuna....? (mai mult)
Sunt cursuri de asistent generalist si in Baia Mare?
Se pare ca facultatea de teologie Iași nu are sesiune de toamna! E posibil? Dacă repet anul trebuie sa- l plătesc, acum am fost la buget? Dacă repet anul trebuie sa am și frecventa sau ma prezint...? (mai mult)
As vrea sa merg la Facultatea de economie si administrarea afacerilor Craiova, dar nu stiu ce specializare sa fac, in funcție de cat de rapid îmi pot găsi un job si in funcție de salariu....? (mai mult)
Pareri Liceul Teoretic Nichita Stanescu din Bucuresti? Am avut media 7, 21 de admitere. Este ok?
Hey, ce medie îți trebuie gen media 5- 8 pentru a intra la liceul militar din Campulung Moldovenesc ( fete) Și aș vrea să știu dacă te lasă cu telefon sau electronice și cum au fost probele?...? (mai mult)
Buna, am terminat clasa a 12- a pe profil mecanic matematica M2 si vreau sa dau la o Facultate din Pitesti. Insa sunt indecisa, Facultatea de Contabilitate și informatica de gestiune sau finanțe și...? (mai mult)
Ma tot intreb de cateva zile daca e posibil ca in cazul in care lucrezi in cadrul armatei sa te transferi in politie. Poate ca pare puțin banal dar ma macina curiozitatea :)) Mulțumesc.
Ce parare aveti de Universitatea Ecologica din Bucuresti, as vrea sa ma inscriu la Managementul afacerilor, frecventa redusa.Se merita?
Ce pot urma in continuare daca la liceu am studiat un profil real(stiinte ale naturii)?
Salutare. De curand am terminat un liceu cu profil electric, profesie electrician auto. As dori sa stiu daca pot profesa si ca electrician de joasa tensiune
Deci am terminat liceul, am terminat și cu bacul și credeți- mă ca nu am habar la ce facultate sa ma duc! Am terminat pe profilul FILOLOGIE, va rog mult oferiți- mi niște idei, niște...? (mai mult)
Cat de mult conteaza media aniilor de liceu la Academia Militara? (am avut doar de 8 si de 9) ceea ce ma nelinisteste e media de 5 la matematica in primii doi ani de studiu... ma afecteaza cu ceva?
Am o intrebare. Am media 8.875 la purtare. Unde as putea sa dau in afara de M.A.I? Ca ei nu accepa sub 9. Oriunde in sistem, in mediu asta, vreau neaparat sa ma imbrac intr- o uniforma. Mersi!...? (mai mult)
Salut utilizatori TPU. Am o intrebare, s-ar merita sa ma mut in Chicago? Sau sa raman in Romania? Si inca ceva, merita sa fac academia si sa ajung la CFD? (Chicago Fire Department)
Voi ce ați alege intre Academia Tehnica Militară și Academia Forțelor Terestre?
La posturile de barman-ospatar la mare(cele sezoniere) se lucreaza o data la 2 zile?
Am doua întrebări. Daca voi ati fi in locul meu ce ati face? Ati alege mate- Info sau stiinte ale naturii? Dupa ce ati completa fisa cu optiuni: dupa liceu sau dupa profil? Rog seriozitate! Multumesc...? (mai mult)
Sunt elev in clasa a 8 si la evaluarea nationala am luat 3 34 la mate deoarece nu inteleg matematica si am ramas in fiecare an corigent.La romana am luat 2 34. Intrebarea e ce liceu as putea urma cu aceste...? (mai mult)
Cam cat trebuie sa- ti inveti pentru bacul la mate daca esti la mate infa? Salut TPU! Sunt la mate- info si trec a 11- a si mi- e foarte frica de bac de la mate. Mi se pare foarte greu si avand in vedere...? (mai mult)
Dacă vreau sa intru pe filologie, dar la bilingv scrie spaniola si eu n-am dat bilingvul, pot sa intru?
Luni am fost la magazinul carrefour express din orasul meu pentru ca am auzit ca angajeaza oamenii cu dizabilitati, am fost cu certificatul de handicap dar cei de acolo mi- au spus ca imi trebuie...? (mai mult)
Ce stiti de OVB? Am fost la un interviu la ei de curand si mi- au propus sa incepem o colaborare de saptamana viitoare care incepe cu un training de pregatire. As dori sa stiu daca a mai fost cineva la...? (mai mult)
Bună! Ce părere aveți despre Facultatea de drept a ULSB?
Cineva care lucrează la Delphi, Iasi?
In cadrul sustinerii fisei medicale pentru admitere la I.S.U. la pompieri, ma intereseaza daca va exista vreo analiza pentru depistare de "THC" in organism. M- am prostit de 2, 3 ori si vreau...? (mai mult)
Salut, recent m-am gândit să imi fac o carieră în politia economica. Ce facultăți trebuie sa urmez? Pe ce materie se bazează aceste facultăți?
Bună ziua Tpu.Lucrez momentan în Iași la o firmă.Și de la un timp încoace incep sa detest locul ăsta. Întrebarea mea:este normal ca un șef sa te umilească, sa te jigneasca sau sa isi bată joc...? (mai mult)
Cum se formuleaza un CV pentru a te angaja la un call center ca operator? Mai exact ce ar trebui scris in el? Multumesc frumos pentru ajutor.
Cat se câștigă în tara ca electrician naval?
Ce facultate sa faci pentru platforma petroliera? Si cat timp se face facultate?
Imi poate spune cineva daca intru la un liceu pe filo, intensiv germana dau bacul stric la germana sau pot alege dintre germana si engleza?
Salut, vara asta o sa iau parte la un internship intr- o multinationala(in domeniul IT). Intrebarea mea e: cum ar trebui sa fiu imbracat atunci cand sunt in firma? :)) Adica tinand cont sa sunt intr-...? (mai mult)
Buna, deci, mai am 2 zile in care pot să mă decid la ce profil de liceu vreau sa merg. Am 2 opțiuni în cap filologie și mate- info, țin să menționez că în examene am luat 8, 40 română...? (mai mult)
Cineva pe aici care vrea sa se specializeze in medicina legala, face rezidentiat in asta, ori chiar este deja medic legist? Am tot intrat la intrebari de ceva vreme si raspunsurile (unele) pe care...? (mai mult)
Am fost programat telefonic sa asist la un interviu ca sofer pe tir in GB la o firma de transport care duce containere intre porturi navale (maritime se numeste) e cineva care lucreaza acolo? Sa imi zica...? (mai mult)
Salut, stie cineva daca exista joburi unde ma pot angaja pentru o luna doua fara preaviz cand vrei sa pleci sau cum o functiona. Am plecat de la fostul job, dar peste aproape 2 luni ma voi muta in strainatate...? (mai mult)
Salut, după ce termin Scoala de subofițeri de la Câmpina, ce alternative am? Daca este cineva cunoscător pe aici sa vorbim pe Facebook, as fi recunoscător!
Bună ziua, am 18 ani si aș dori să mă îndrept spre o carieră în jandarmerie, vreau să știu cum este viața de jandarm, dacă pot să mă realizez în viață cu meseria asta. Mulțumesc! Dau...? (mai mult)
Bună ziua, vă rog frumos, poate cineva să-mi spună dacă se consideră semn, faptul că am scris pe foaia de mijloc la bac în partea dreapta sus și s-a imprimat pe pagina 3?
Bună ziua TPU! Pentru cei care lucrează la Delphi Iasi, vreau sa stiu si eu cateva informatii. Cum este colectivul de acolo? Ce salariu pot lua aproximativ sa- mi fac o idee? Se fac angajări? Firma...? (mai mult)
Hei TPU, eu sunt la liceu, am trecut a 12 si sunt pe profil de instalatii si constructii, daca o sa urmez si o facultate de petrol si gaze, o sa ajung sa lucrez si eu pe 3 mii de euro cum fac astia?...? (mai mult)
Bună, dacă intru în preaviz, dar eu lucrez 12 ore pe zi, în aceasta perioada lucrez tot atâtea ore sau calculez zilele cu 8?
Mă interesează cât m-ar costa un traducător română-norvegiană, pentru un manuscris de 200 de pagini.
Ce materii se fac la facultatea de Biologie Bucuresti anul 1 sem 1?
Cam ce salariu are un kinetoterapeut pe 2018? Doresc mai ales sa stiu in Cluj cum se plateste.
Spuneti si mie un loc de munca bun.
Mă aflu aproape de momentul cand trebuie sa- mi aleg facultatea și momentan nu știu ce alegere ar fi mai buna pentru mine. M- am gândit la UCL sau politehnica București pe computer science ...? (mai mult)
Saptamana viitoare dau bacul din matematica si fizica si as vrea sa schimb fizica sa dau la bio ca e foarte greu la fizica. Am ales fizica prima data in septembrie ca am crezut ca se da numai...? (mai mult)
Sunt din Republica Moldova si anul viitor, dupa ce termin clasa a 9-a vreau sa aplic la un liceu din România. Ce recomandări de licee aveți pentru Filologie bilingv engleza?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?