Sunt din Republica Moldova si anul viitor, dupa ce termin clasa a 9-a vreau sa aplic la un liceu din România. Ce recomandări de licee aveți pentru Filologie bilingv engleza?
Ce liceu imi recomandati din Iasi dintre Colegiul National, , Garabet Ibraileanu" sau Liceul Teoretic, , Vasile Alecsandri"? Vreau o parere sincera despre profesori, colectiv, etc. PS: vreau pe...? (mai mult)
Am nevoie de câteva răspunsuri vă rog frumos. Aș dori să raspunda persoanele care chiar stiu despre ce vorbesc. Deci, eu doresc să studiez facultatea de drept din Statele Unite ale Americii....? (mai mult)
Hei, TPU. Cer parerea unor persoane cu experienta in acest domeniu. Sunt dornic sa incep o cariera in actorie, insa din cate am auzit, nu castigi mare lucru doar din atat. Unii mi- au spus ca ar fi ...? (mai mult)
Salut.Am 14 ani și ma tot gândeam la ce vreau sa ma fac când voi fi adult. M- am decis ca vreau sa fiu la o companie de jocuri. Nu prea am multa cunoaștere despre ce se întâmplă acolo, dar știu...? (mai mult)
Ce parere aveti despre armata romana in general si despre inrolarea in armata dar in orice alta tara? Unde v- ar placea sa va inrolati si de ce? Mie de exemplu nu imi mai place ce se intampla in general...? (mai mult)
Cu ce se ocupa un operator prelucrare comenzi la un depozit? Multumesc.
știe cineva vreun liceu de coregrafie cu dansuri moderne si sa aiba internat?
Daca merg la un liceu cu profil de arhitectura si termin, si ma razgandesc, pot sa ma axez pe altceva? (Adica pe alta meserie) Exemplu:arhitect (fac liceul) si sa ma duc pe orice facultate
Ce scoala sa aleg? Scoala de Drift Sorin Ene sau Scoala de Drift Titi Aur? Care din ele este mai buna, si de la care inveti mai multe? Vreau sa devin pilot de raliu/drift. Sau daca stiti...? (mai mult)
am 10 clase.Ce job îmi pot găsi în Romania? Unul ușor dar și sa fie un salariu bun.
Pot sa ma duc la orice liceu vreau, daca vreau sa devin arhitect?
Vreau urgent ajutor! Am sanse sa intru la un liceu de medie 9, 09,media mea de admitere fiind de 7, 94. Avand in vedere ca va scade media, am sanse?
Ca si operator calculator iti gasesti de lucru? Merita sa faci acest curs cu bani?
As vrea sa dau la facultatea de limbi străine și as vrea sa îmi aleg ca limbi engleză- coreeana la studii americane. Se merita? Îmi place mult coreeana și as vrea sa o învăț. Este o limba...? (mai mult)
Buna, imi da diploma de absolvire a scolii postliceale de asistenti medicali chiar daca nu am luat bacalaureatul in acesti 3 ani?
Am tot cautat ce salariu primeste un angajat craw la MCDonald's si gasesc ba mai mult ba mai putin... Cine ma poate ajuta cu o sursa sigura? Cat primeste acesta la inceput, aproximativ, daca ...? (mai mult)
Daca am un contract de munca cu norma intreaga, 8 ore lucrate pe o zi, e legal sa mai detin inca un contract de munca cu jumatate de norma cu 4 ore pe zi?
Ce înseamnă rezervist militar?
Buna! As vrea sa aflu mai multe despre facultatea de medicina din Brasov? Este si medicina dentara acolo? Este o facultate buna? Sau imi puteti recomanda alta
Unde se fac cursurile pentru SIAS?
Examenului(carti, culegeri, fise) Dar ce vreau eu sa va intreb:Cat de greu e examenul de bacalaureat? Cat trebuie sa inveti sa iei media minima 6- 7? E greu de luat macar 6? Am fost la un...? (mai mult)
Salut, am inteles ca exista niste cursuri pentru pompieri de 2 ani sau ceva de genu (adica nu facultatea). Stie cineva cum pot sa intru acolo si alte detalii care ar putea fi folositoare?
Un asistent medical general, la final, are printre optiuni si sectia CARDIOLOGIE?
Stie cineva daca se pot face inscrieri la scolile profesionale in septembrie?
Ştie cineva ce salariu are o asistentă în România? Aş vrea să mă înscriu la o postliceală (asistență medicală generală). E foarte important!
Sunt destul de indecis cand vine vorba sa gasesc o facultate pe placul meu. Nici una nu ma atrage in special, voi ce facultate ati recomanda/ales/alege? Merci!
În tara se găseste de munca ca electrician naval?
Stie cineva cam ce salariu are un inginer de la o statie de epurare?
Stiti vreo meserie care sa se asemene cat de cat cu cea de Electronist?
Se poate lucra in laborator inca din timpul facultatii de biologie? Din ce an? Este grea facultatea?
Trebuie sa fac cerere pentru o adeverinta de la facultate in care sa scrie ca am facut doi ani la buget si cu bursa? In cat timp vine? Se plateste ceva?
Am o nelămurire in legătură cu alegerea limbilor. Eu aș dori ca pentru limba A sa imi aleg engleza si pentru limba B sa imi aleg limba coreeana, dar am inteles ca limba coreeana este o...? (mai mult)
Cu ce se ocupa un electrician naval? Cat se câștigă și cel mai important (părerea mea) se găsește de lucru în tara?
Ce sarcini trebuie să îndeplineasc ca ajutor de ospătar sau ospătar? Mă pot angaja ca ajutor de ospătar la 15 ani?
Cam ce poate lucra un adolescent de 17 ani, cu 10 clase facute? Si nu la profesionala. La un liceu normal, de top in orasul meu. Mai am ceva timp pana devin majora.
Daca termin facultatea de psihologie, as avea șansa să mă pot angaja undeva in acest domeniu sau este esențial să fac și master și doctorat? Și dacă da, unde mai exact?
S- a facut o mare nedreptate. Cand am fost sa ma inscriu la o scoala profesionala secretara care mi- a completat fisa de inscriere mi- a gresit prima varianta iar eu nestiind asta m- am dus la inscriere...? (mai mult)
M- am inscris la Academia Navala la ofiteri filiera directa. Am luat proba psihologica si sprtiva si trebuie sa mai fac o inspectie medicala. Intrebarea mea este daca se poate pica la inspectia ...? (mai mult)
Bună Îmi poate spune cineva ce facultati de medicină se gasesc in IAȘI? Plus de asta imi poate explica cineva etapele dintr- o facultate de medicina generala?( adică ce se face in fiecare an) DAU...? (mai mult)
Care job part- time vi se pare mai ok? Casier la Carrefour sau sau lucrez la McDonalds? Vreau sa lucrez pe vara si astea 2 optiuni le am. Ca si salarii, sunt destul de asemanatoare, nu e vreo diferenta...? (mai mult)
În ce biblioteci sau arhive se digitalizeaza arhiva și se caută voluntari?
as vrea sa stiu unde as putea sa invat sa lucrez in engine, ma refer la o faculatate daca exista in Romania
Hey! Am si eu o situatie daca ma poate ajuta cineva, poate stiti vreo situatie asemenatoare mie. Sunt la facultate in ultimul an, ar trebui sa sustin licenta, insa din pacate, din cauza unor probleme...? (mai mult)
Am 16 ani si vreau sa ma angajez vara asta. Problema e ca trebuie sa merg cu familia la mare si in ceva tabara, si astfel am maxim o luna in care stau in oras continuu/ fara sa fiu nevoita sa plec....? (mai mult)
As vrea sa va intreb daca se mai cauta contabilitatea, adica ar merita sa ma duc la un liceu cu profil economic? As putea profesa ca un contabil/economist in ziua de azi?
Ce conditii trebuie sa indeplinesti ca sa poti urma/face cursul de calificare de asistent social nivel mediu? Trebuie sa fii deja asistent social sau il pot face si somerii fara vreo calificare tocmai ...? (mai mult)
Salut tutror! Ce job- uri pot sa am daca ma duc pe filologie, stiinte sociale sau stiinte ale naturii? Tocmai am primit rezultatele de la capacitate si vreau sa stiu ce job pot avea. Va rog sa raspundeti...? (mai mult)
Salut, TPU! Deci eu încerc să mă angajez vara asta (deja am dat cvul în multe locuri și am deja și un interviu (vă rog țineți- mi pumnii)) și, cum sunt minoră, pot lucra doar part- time....? (mai mult)
Ce poti face daca nu ai luat Bacul, adica unde poti sa lucrezi? Nu e cazul meu :) Doar intreb din curiozitate.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.