Cum se intocmeste o contestatie pentru reevaluarea unei testari psihologice? Exista un model tip in acest sens?
Salut. Luna aceasta dau BAC ul și nu cred că îl iau din prima, dar am înțeles că îl pot da din nou în august și cred că am 90% șanse să îl iau atunci... Până atunci vreau să lucrez undeva,...? (mai mult)
Vreau sa ma angajez ca si curier la cargus, dar eu m- a sunat la doua persoane cargus de pe olx.Una dintre ele cerea obligatoriu experienta iar cealalta nu.Deci voi fi angajat la un subcontractor...? (mai mult)
Oameni buni, la Univeristatea din București sunt diverse facultăți, dar la câte dintre acestea poți să urmezi? Pe mine mă interesează istoria, geografia, filosofa, dreptul, litere, chimia...? (mai mult)
Care e cea mai bună facultate de medicină din România? Babeșul din Cluj, Davila din București sau cea din Timișoara?
Vreau să mă înscriu la facultatea de pedagogie : pedagogia învățământului primar și preșcolar, îmi poate spune cineva în ce consta proba de aptitudini muzicale și cea de dicție?...? (mai mult)
Daca am 1, 60 pot deveni stewardesă?
Sunt elev si as dori sa ma angajez pe vara cu norma intreaga si dupa sa continui cu jumatate de norma... Ma gandeam sa incerc la MCDonald's pe post de Crew... Ce parere aveti? Ce ar trebui sa fac...? (mai mult)
Iubitul meu vrea sa urmeze facultatea de management. Ce poate iesi de acolo pe viitor? Ce materii se fac si cum te pregateste?
Ce analize ti se fac daca te angajezi la cablaje?
Trec in clasa a 12- a si m- am gandit sa dau la Facultatea de stiinte ale miscarii, sportului si sanatatii, din Bacău. Precizez ca nu sunt foarte buna la sport si n- am facut in viata mea vreun joc ...? (mai mult)
Cu ce se ocupa un asistent social nivel mediu?
Cați ani esti obligat sa ramai in armata odată ce ai terminat academia militara?
As dori daca se poate niste sfaturi despre cum sa se prezinte un tanar la job in prima lui zi de munca in cadrul unei intreprinderi anume mentionand ca nu are experienta in campul muncii. Orice...? (mai mult)
Daca termin Academia de Politie (sectia de pompieri) pot sa lucrez in alta tara?
Salutare, de curand am terminat liceul ( profil mate- info ) si m- am decis sa ma inscriu la Academia Tehnica Militara din Bucuresti insa nu stiu ce profil as putea alege astfel incat sa fiu avantajat....? (mai mult)
Salut.Cat de dese sunt cursurile la facultatea cu frecventa redusa? Se poate ca sa nu merg la nici un curs?
Îmi trebuie matematică (sau fizică și chimie) ca să devin psiholog?
Ce parere aveti de meseria operator CNC? Vi se pare de viitor? Si daca da cat se poate castiga ca salariu?
Cum pot promova si eu mai sus.Lucrez in domeniul vanzarilor si imi doresc sa ajung manager si dupa director.Ce trebuie sa imbunatatesc la mine, adica diferenta cred ca se face la probleme, ...? (mai mult)
Până acum voiam să dau la un liceu militar...dar acum nu mai vreau.Sunt in clasa 6 Si sunt destul de bun la mate si romana.La romana sunt de 9- 10, iar la mate de 8- 10. Unde as putea sa dau din clasa...? (mai mult)
Voi ati putea avea un job care e greu si nu va place, doar pentru ca se castiga bine?
Ma gandesc sa merg pe psihologie la o facultate(nu am una anume, doar in general) din UK.Totusi nu cunosc persoane care au fost in situatia mea deci nu am putut sa gasesc raspunsuri clare pana acum.Nici...? (mai mult)
Care sunt domeniile din cadrul facultății ASE unde nu se face matematica sau se face foarte puțin? Va mulțumesc, o zi bună.
Salutari prieteni, am o intrebare, daca plec la invatat ca operator la calculatoare, ce imi iese din asta? Adica mie imi plac calculatoarele dar este cautata pe piata muncii aceasta meserie? Sau anume...? (mai mult)
Cum pot sa ma mut la alt liceu in aceasta vara? ( intru clasa a11a)
Vreau exemplu o facultate cu care îmi pot găsi cel mai repede loc de munca. Mulțumesc.
Eu am o intrebare destul de simpla dar la care nu stiu raspunsul. Eu sunt foarte creativ.(Am 12 ani) dar vreau sa fac ceva si m- am decis sa fac un joc, dar nu stiu un program. Puteti sa imi dati...? (mai mult)
As vrea sa stiu la ce dau bacul daca ma duc la Tonitza si daca profesorii de acolo sunt buni, daca engleza, romana si matematică se predau bine(sunt printre pasiunile mele si as vrea sa ma bazez...? (mai mult)
De curând mi s- a oferit șansa de a face o meserie / calificare într- un domeniu ales de mine. As vrea sa fac ceva in prelucrarea metalului, ceva montare sau altceva dar nu stiu ce. Ma puteti sfătui...? (mai mult)
Știe cineva ce materii trebuie sa știu pentru facultatea de geologie si geofizica? Sunt pe profil uman și nu știu dacă la geofizica și la inginere geologica îmi trebuie chimie, fizica sau...? (mai mult)
Bună, as vrea să devin impresar pentru a putea avea grija de o vadeta/trupa... Ce facultate sau ce ar trebui sa fac pentru a ajunge asa ceva? (sunt liceeana in clasa a XI-a)
Sudorii in general fac schimbul 3? Adica sunt firme la care se lucreaza noaptea in sudura? Multumesc
Ce parere aveti despre profilul economic? E greu?
Cu orice facultate de IT ai sanse mari sa te angajezi? Spuneti-mi niste domenii unde poti sa lucrezi doar cu calculatorul dar ceva mai de mediocru nu chiar avansat. Exista?
Are cineva idee ce demersuri trebuie facute pentru a ma angaja intr- o reprezentanta auto? Trebuie urmate niste studii superioare in domeniu? Exista asa ceva? Ma poate ajuta cineva cu niste ...? (mai mult)
Buna, am o intrebare pentru cine face facultatea de drept, daca ai multe restante in anul 3(6 de exemplu) si nu ai numarul de credite(30 adica pe an) nu poti trece in anul 4? Situatia anul 3 se încheie...? (mai mult)
Salutare TPU, cat are salariul un proaspat absolvent al Facultatii de Pompieri din cadrul Academiei de Politie A.I.Cuza,cu tot cu sporuri?
Salutare TPU, imi puteti spune ce salariu are concret un absolvent al Politehnicii din Bucuresti?
Care a fost ultima medie la ASE cibernetica la buget anul trecut? Dar, la taxă?
Buna :) Am si eu o nedumerire referitoare la fisa medicala pentru Academia de Politie Al.Cuza...Am 2 masele lipsa, una sus stanga alta sus dreapta si nicio carie. Spuneti- mi va rog daca voi intampina...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Sunt in clasa 12 si as dori sa merg mai departe pe fizica si matematica si m- ar atrage 2 facultati si anume Politehnica din Bucuresti - Facultatea de Electronica/Facultatea de Automatica...? (mai mult)
Știe careva dacă e mare diferența în programul de studiu între info și mate-info UBB? Precizez că vreau să am o carieră în info pe viitor.
Daca merg pe științe ale naturii pot sa merg la academia de poliție?
Buna, tocmai am terminat clasa a 8- a si vreau sa merg la liceul economic. Ce pot sa fac in continuare daca merg pe profilul economic sau pe turism si alimentatie? Este mult de invatat si din ce dau...? (mai mult)
Buna, daca stie cineva care si- a mai facut dosar pentru inscriere la scoala de politie, in tabelul nominal cu rudele, la coloana 8 " consimt la prelucrarea datelor cu caracter personal" trebuie semnatura...? (mai mult)
Daca vreau sa ma fac politist si vreau sa dau la academia de politie trebuie neaparat sa fiu pe profil uman pentru ca acum o sa intru la un liceu de exemplu economic...Are vreo relevanta unde invat si ...? (mai mult)
Sunt intr-o dilema. As vrea sa dau la facultatea de istorie si nu stiu ce universitate sa aleg intre UBB si cea din Bucuresti. Unde se face istoria mai serios, la Cluj sau la Bucuresti?
Am 38 de ani, pot sa ma angajez în armata daca am liceul fără diploma de bacalaureat?
Dragi prieteni de pretutindeni, spuneti-mi va rog ce medie trebuie sa am ca sa intru la facultate de drept in Bucuresti.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Adi1987 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!