Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 23 Februarie 2025 sunt:
Buna TPU. Spuneți mi va rog care sunt facultățile unde nu se face matematica sau unde sa se facă putina nereprezentand o materie de baza. Va mulțumesc anticipat.
Ce parere aveti despre Facultatea de biotehnologii, sectia biotehnologii medical veterinare din cadrul USAMV Cluj Napoca. Credeti ca se poate gasi ulterior loc de munca?
Ce credeti ca va pica la Evaluarea Nationala pentru cei de clasa a8-a? Eu cred ca genul dramatic, voi? Dau funda celui care ghiceste luni dupa examenul la romana. :X
Vreau sa invat web development si mi-am propus sa incep cu o practica la o companie undeva. Stie cineva un loc unde pot face voluntariat/internship sau practica platita sau neplatita?
Vreau sa fac Ase-ul, management, dar sunt la profil de uman(filo)...o sa pot face faţă?
Ca să fiu traducător trebuie să urmez o facultate?
Cu ce se ocupă un traducător?
As dori câteva informații legate de școală de agenți de poliție din Câmpina! Știe cineva cum este acolo? As dori detalii in legătură cu materiile care se fac, program, totul. Totodată care...? (mai mult)
Stie cineva daca pot trece de proba medicala daca am sternul putin infundat?
Explicați- mi va rog pe îndelete ce studii trebuie sa am pentru a intra în poliția militară. Ce trebuie mai exact sa faci cand vei intra acolo si ce salariu voi avea? P.s. Sa nu aud de...? (mai mult)
daca vreau sa ma înscriu in jandarmeria romana si intru. Cati ani de munca trebuie sa am pentru a demisiona?
Ce parere aveti despre cursurile IMA? As vrea sa lucrez in jurnalism, dar sunt de parere ca niste cursuri de doar 3 luni, nu ma vor ajuta foarte mult. Ma gandeam mai intai sa fac o facultate cu aceasta...? (mai mult)
Buna Seara TPU! A fost cineva plecat in strainatate cu anunt de pe net? Sunt capcane sau?!
Poate cineva sa-mi spuna daca pot dupa ce termin cei 6 ani de medicina sa fac rezidentiatul in afara? Si daca da, ce trebuie sa fac si cum ma inscriu in afara?
Buna ziua! Vreau sa stiu ce inseamna meseria de Opteometrist...mai exact ce trebuie sa cunosti pentru a lucra pe postul de Opteometrie. E nevoie de matematica? Unde exista scoala pentru asa ceva? Rog...? (mai mult)
Daca as merge la un liceu teologic... la ce facultate as putea da? Va rog, sfatuiti-ma
Salut, pentru cei care sunteti in Anglia, eu locuiesc in Manchester iar varul meu (are 16 ani) vrea ca dupa sfarsitul scolii sa lucreze undeva pe sezonul verii ca sa isi faca bani de buzunar. Intrebarea...? (mai mult)
Pentru cei care cunosc, ce ați alege între Universitatea Tehnica din Moldova (inginerie software) și UBB ( informatica)?
Salut, doresc sa intru la o scoala de agenti, fie la Cluj, fie la Campina. Doresc sa aflu cum e viata dupa ce ai intrat. Ai voie sa iesi din incinta scolii in oras? Cand ai voie sa parasesti incinta?...? (mai mult)
Dupa bacul asta ma gandesc sa stau un an acasa ca sa invat pentru facultate.Stiti niste facultati care nu le faci de pomana.Ma refer sa ies pe o munca acceptabila.Eu am terminat profilul uman, ...? (mai mult)
Ce aţi alege, o carieră militară sau una civilă?
Salut, tocmai am terminat a 12- a si as vrea sa merg la academia militara din Sibiu, insa nu stiu daca chiar asta vreau sa fac peste 10 ani sa zicem. Întrebarea mea este cați ani ești obligat sa ramai...? (mai mult)
Exista pe aici chirurgi? As vrea sa stiu cum este aceasta meserie văzută din perspectiva lor. Multumesc mult!
La UBB, la Facultatea de educatie fizica si sport, in afara de traseu, la biologie din ce trebuie sa ma pregatesc? E de ajuns sa studiez acasa singur sau imi trebuie ore in particular? Si ...? (mai mult)
Cei care ati mai stat in chirie cu alti colegi, ati avut experiente neplacute? De gen sa fie muzica tare si sa nu puteti dormi dupa job? Am multe rezerve in a sta cu inca trei persoane intr- un...? (mai mult)
As vrea sa merg la Facultatea de economie si administrarea afacerilor Craiova, specializarea administrarea afacerilor doar ca nu stiu unde se face. Pe site scrie așa :"Administrarea afacerilor...? (mai mult)
Salut, eu sunt Ionut, am 18 ani si ma gandesc sa imi caut ceva de truda pe timpul verii. Anul trecut am lucrat la Kaufland ca lucrator comercial dar mi s- a luat sa primesc bastoane de la babe si mosi...? (mai mult)
Pe cat începe vacanta de vara la liceele cu profil economic?
Popierii de la ISU au treaba cu descarcerarea, adica ei descarcereaza sau Smurdu face treaba asta?
am o intrebare, daca am fost angajat la o firma si m-am lasat, dupa cat timp pot sa ma reangajez la aceeasi firma?
Salutare, TPU! Imi poate spune cineva cum as putea ajunge dirijor de orchestra? De asemenea, as mai dori sa stiu cum as putea ajunge solist instrumentist.
Ce joburi sunt de viitor? Dar bine platite?
As dori sa aflu cateva lucruri despre Academia Fortelor Terestre de la Sibiu. In primul rand, pe site- ul lor nu scrie nimic de niciun camin. Nu stau foarte departe de Sibiu, la cca 100 de km dar,...? (mai mult)
Stie cineva daca in Anglia se dă teme? Si cu cât e mai grea/usoară scoala din Anglia față de cea din România?
As vrea sa stiu ce inseamna mai exact key account manager-engleza? Ce responsabilitati sunt pentru acest job?(KEY WAY INVESTMENTS, City Gate South Tower)
Imi puteti da un sfat despre cum sa ma orientez dupa liceu? De exemplu eu as vrea pe partea de inginerie, dar nu stiu ce sa fac, sa ma duc la o facultate mai slaba si la fara frecventa si sa ma...? (mai mult)
Maine am testul psihologic pentu politie. Este asa de greu incat nu poate fi trecut?
Vreau pe timp de vara, dupa ce se termina scoala sa ma angajez la Yazaki, Arad. Pareri si detalii, program elevi. Am 18 ani, unii imi spun ca voi lucra ca un angajat normal, program extrem ...? (mai mult)
Sunt intr- a 12- a si ma gandeam sa dau la facultatea de constructii de la Politehnica Timisoara la sectia inginerie civila.Sunt la mate info si ma descurc cat de cat la matematica, dar o invat...? (mai mult)
Sunt in anul 2 la facultate. Acum toata lumea trebuie sa- si aleaga profesor si tema de licenta. Problema este ca eu sunt extrem de speriata si stresata. Am vorbit cu o profesoara. Aceasta...? (mai mult)
Pentru cei care au dat licenta deja: Cand v- ati apucat? Cum ati gestionat stresul? Ati stiut exact ce vreti sa faceti sau ati mai ajustat pe parcurs. Ce parere aveti despre "toata lumea ia licenta"? ...? (mai mult)
Buna, ce face un ospatar pe terasa?
Calculul salarului net. Un angajat la stat asistent medical sau politist plateste la fel impozit? Daca vorbim de un salariu de 3600 de lei brut. Indiferent ca este la stat sau la privat in mana va lua ...? (mai mult)
Am o intrebare: Vreau sa- mi fac un CV si am cautat pe internet modele mai simple; Am facut modelul de cv european (europass). 1. Daca stiti voi alte modele mai simple sau pentru un anumit job? ...? (mai mult)
Ce liceu trebuie sa fac pentru a deveni sofer de ambulanță/pompieri? Mersi!
Imi spuneti si mie mai multe lucruri despre un designer grafic? De exemplu, ii trebuie matematica? Daca da, ce fel de mate, pentru ca vreau sa dau ori la pedagogie, ori la filologie? Si cat castiga?
E greu la Universitatea Constantin Brancusi din Tg Jiu sa termini o facultate?
Profilul matematica-informatica a unui liceu dupa 4 ani ce calificari ai ce poti profesa in ce directie te ajuta daca nu mergi la facultate, ce poti face?
Cine lucreaza si cine mi-ar putea descrie cariera de paznic de penitenciar. E plictisitoare, e periculoasa, stai toata ziua drept in picioare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Adi1987 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
militiaromana întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!