Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 23 Februarie 2025 sunt:
E greu la Universitatea Constantin Brancusi din Tg Jiu sa termini o facultate?
Profilul matematica-informatica a unui liceu dupa 4 ani ce calificari ai ce poti profesa in ce directie te ajuta daca nu mergi la facultate, ce poti face?
Cine lucreaza si cine mi-ar putea descrie cariera de paznic de penitenciar. E plictisitoare, e periculoasa, stai toata ziua drept in picioare?
Miercuri voi da testarea psihologia la Academia de Politie si mi-e frica de testul Praga.Nu prea am o atentia distributiva foarte buna.Cateva sfaturi puteti sa-mi dati?
Am 20 de ani si ma tot gandesc ce sa fac in viata asta, daca m- as angaja ca ucenic intr- un service auto, in 3- 4 ani as putea sa invat mecanica? Mi se pare destul de grea, in ultima vreme am inceput...? (mai mult)
De multe ori ma gandesc ca viata e plictisitoare fara rost. Nici chef de viata nu am atunci si asta se datoreaza din cauza mediului in care lucrez banuiesc, in primul an nu am avut treaba si acum de cand...? (mai mult)
Cat dureaza facultatea de satomatologie? Doresc sa urmez facultatea de stomatologie.
Buna, as dori sa ma inscriu la scoala de agenti de politie, pe site scrie ca pentru sesiunea august- septembrie 2018 si ianuarie 2019 inscrierile se fac pana in data de 15 iunie 2018, eu doresc dupa...? (mai mult)
Dacă armata mă declară inapt în timp ce îmi desfășor studiile și sunt liber să mă retrag, acest fapt îmi va afecta o eventuală angajare în altă parte? Adică se adaugă la vreun dosar?
Conteaza la ce liceu intru? As vrea sa intru la stiinte ale naturii, numai ca acolo, media de admitere este foarte mare. Daca m- as duce la Economic, sau la veterinara, are ceva? Macar spuneti- mi cum ...? (mai mult)
Ceva sugestii facultati bune? Chiar nu stiu ce sa aleg. Bacul il dau la romana, mate geografie. Deci daca e ceva cu admitere sa fie ceva pe zona asta.
Bună dimineața, cum aș putea să mi schimb locul de muncă, am terminat facultatea de management și în prezent lucrez ca dispecera.
La ce ora se intra și la ce ora se iese de la colegiul economic,, Costin Kirițescu?"
Cum pot să imi dau seama mai repede ce vreau sa devin, adică ce job voi avea și pe ce sa ma bazez, nu am nici o idee și ar trebui să revin cu picioarele pe Pământ și sa ma gandesc la viitorul...? (mai mult)
Cum e liceul militar pentru fete? Și ce viitor este?
Am 17 ani jumate. Nu am mai lucrat nicio data nici unde. Dar imi place bucataria in domeniul asta ma refer, nu stiu sa gatesc nimic dar sunt dispus sa invat. Am un prieten care lucreaza la un hotel...? (mai mult)
Salut, am nevoie de niște sfaturi de la studenți la academia de poliție sau de la oricine care este în acest serviciu. Dacă vreau să mă angajez în poliție (fără a face academia ) sunt agent,...? (mai mult)
Care specializare e mai usoara? Contabilitate si Informatica de Gestiune sau Economia Comertului, Turismului si Serviciilor? Cu ECTS pot sa devin contabila?
Buna seara, spuneti va rog frumos ce medie trebuie sa aiba o persoana care doreste sa invete la buget la o universitate in Bucuresti la drept pentru moldoveni, ar fi de dorit. Mersi anticipat
Salut,sunt intr-o mare dilema, doresc sa ma fac mecanic auto dar nu stiu la ce liceu de mecanica sa ma duc deoarece unele au "Mecatronist" iar altele "Intretinere si reparatii"
Buna seara, spuneti-mi va rog frumos, e posibil ca o fata de 19 ani sa lucreze ca chelnerita cu 500 de euro pe luna? Mersi anticipat
Unde as putea gasi rezultatele la admiterea de la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației 2017?
La admiterea de la universitatea politehnica din București la ce materii se dau examene?
Salutări! Ce loc de muncă i s-ar potrivi unui introverit? Mulțumesc!
Bună ziua TPU! Anul acesta vreau sa ma înscriu la facultate.Mai exact la UAIC, la management sau administrație publică dar LA DISTANȚĂ.Am însă câteva nelămuriri. 1.Cum procedez cu cursurile,...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu o listă legată de facultățile din București? Menționez că eu aș vrea sa fie legat de inginerie, constructii, electrică. Imi place matematica.
Ca să faci scoala postliceala de vamesi, trebuie să ai BAC, se da examen de admitere, și o Medie minima trebuie? Un vameș ce atribuții are? Pt a fi vameș la sfârșit trebuie să faci șiAcademia...? (mai mult)
Trebuie să aleg o facultatea pe care sa o urmez. Mie mi- ar plăcea inginerie auto, inginer in orice domeniu, imi place sa umblu si cu fire ( o facultate de electriceni) deci care sunt facultatile la...? (mai mult)
La poliție la Câmpul Lung se fac 2 admiteri pe an? Eu am auzit ca e una prin august si una in decembrie...si limita de inaltime ramane scoasa definitivă sau o sa bage iar?
Buna tuturor. Am ajuns in pragul in care am terminat clasa a- XII- a. Sunt aici deoarece am inceput sa am temeri referitoare la facultate. Am auzit ca este destul de usor dar aruncând un ochi pe materii...? (mai mult)
Hei...cum pot deveni cântăreț mă simt ca un rahat că nu pot sa-mi îndeplinesc visul ...mama spune că trebuie să ai bani ca sa te lansezi in industria muzicală?
Știe cineva vreun loc de muncă în agricultură în Spania? Vă rog fără țepe! Mulțumesc!
Urmeaza sa ma angajez si am niste intrebari pe tema asta. (am 17 ani si liceul terminat in 2018 - 12clase- ) Urmeaza sa ma angajez ca fotograf la o firma deschisa pe fonduri europene. Programul...? (mai mult)
Dacă vreau să scriu programe GIS trebuie să știu informatică. De ce cursuri am nevoie pentru a scrie astfel de programe? De o facultate la care se studiază limbaje de programare. Mai am nevoie și...? (mai mult)
Buna! Ce trebuie sa fac sa ajung psiholog in timp cat mai scurt? Mentionez ca sunt licentiat in drept. Multumesc!
Imi poate spune cineva cum as putea ajunge violoncelist in orchestra? Desigur ca trebuie sa fac conservatorul, dar dupa?
Arhitectura- Design.Am vazut ca sunt ceva persoane care intreaba de aceste domenii.As putea ajuta cu un sfat daca e cazul.Mentionez ca sunt in anul V la arhitectura si lucrez in domeniu. Daca va intrebati...? (mai mult)
Buna seara, as avea o întrebare. Dunt studenta anul I, semestrul unu am luat toate examenele cu note bune dar in semestrul doi nu m- am putut prezenta la un examen decât in săptămâna de restante,...? (mai mult)
Oare cat de ok este sa faci dreptul la distanta? Am facut o facultate si un master dar m-as apuca de drept. Poti ajunge notar dupa ce ai facut facultatea de drept la distanta?
Ce se face la Facultatea de Game Design? Cum se intra? Si mai exact ce iesi dupa ce termini?
Dacă am terminat facultatea de psihologie 3 ani, iar după am făcut masterul de educatie fizica si sport, pot preda sportul la clasele gimnaziale sau primare?
Hey! Termin in curand a 8- a si din clasa intai imi doresc sa devin arhitect constructor. Imi place geometria(nu si algebra xD), mi se spune ca am imaginatie si chiar mi- ar placea enorm. Initial...? (mai mult)
sunt clasa a 11 a la profil filologie si vreau sa merg la scoala de politie sa fiu jandarm sau subofiter, as vrea in Cluj dar vreau sa stiu daca dupa terminarea facultatii sunt obligat sa raman...? (mai mult)
Bună seara! Am și eu o întrebare cunoscătorilor sau celor care au făcut practică în această meserie și acum aplică! Meseria de bucătar este grea rău? Cum începe un doritor practica în ...? (mai mult)
vreau si eu sa aflu la ce se refera nota de departajare pentru intrare la ASE?
Am nevoie de ajutor, ce sa aleg dintre: Facultatea de stiinte aplicate si Facultatea de automatica si calculatoare? Vreau exemple de joburi daca termin una dintre ele.
Hey,TPU! Am și eu o întrebare: ați auzit de funcția de director de distribuție a manualelor școlare din județ?
Am o intrebare:Ca si profesor de mate se castiga bine? Sau cat castiga un contabil?
Buna ziua :) Spuneti- mi si mie va rog daca la Admitere la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" Facultatea de Politie si Facultatea de Jandarmi daca au aceeasi tematica inseamna ca au aceleasi subiecte...? (mai mult)
Heei! As vrea sa- mi spuneti cat mai multe informatii despre admiterea la Ase. Eu sunt elevul unui liceu economic din Ploiesti, profil economie. Liceul este cel mai bun din judet in sfera asta si sper...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!