Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 23 Februarie 2025 sunt:
Cum e să fii electrician? Tatăl meu este electrician de o viață și vreau să fac același lucru pentru că mă pasionează electricitatea, cel puțin la nivelul basic. M- am înscris la un curs ...? (mai mult)
Stie cineva ce optiuni as avea pentru a deveni invatator urmand o facultate la distanta? Din cate am citit trebuie urmata facultatea cu specificul 'Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar'....? (mai mult)
Daca nu am facut un liceu militar pot sa ma mai inrolez in armata, sau dupa ce termin liceul actual trebuie sa mai fac si liceul militar?
Salut TPU, am si eu o nelamurire, vreau sa merg si eu la o scoala de agenti de politie si sunt foarte indecis in legatura la care scoala sa dau probele de admitere :la Oradea la politia de frontiera sau...? (mai mult)
Am citit despre universitatea din Arad, sectia Design. Este vorba de doua probe, la admitere. Este cineva care stie in ce constau cele doua probe? Adica concret ce exercitii s- au dat. Pe site-...? (mai mult)
As putea deveni contabilă dacă sunt la departamentul de management in cadrul unei facultăți economice?
Sunt a 12a si dupa bac vreau sa dau la politehnica- transporturi(Bucuresti). Stiu ca sunt 2 tipuri de admitere. Una mai usoara si una mai grea. Stie cineva daca admiterea la transporturi este la...? (mai mult)
Pentru inscrierera la Jandarmi imi trebuie o copie legalizata dupa diplome sau simpla?
Salut TPU Va rog sa ma ajutati, vreau sa dau la facultate la arhitectura/design.(anul viitor). Acum ca sunt in toi pregatirile, vreau sa stiu ce ma asteapta, pe site- urile facultatilor nu gasesc anumite...? (mai mult)
Hei, sunt foarte buna la algebra la mate. La geometrie mai scartaie, ca am 8, 9. Credeti ca e posibil sa dau la mate- info? Mie mai mult mi- e frică de ceilalți, ca o sa isi bată joc de mine,...? (mai mult)
Am si eu o dilema.As vrea sa stiu si eu cum este admiterea la medicina generala la Oradea.Si in medie cam cati candidati sunt pe loc? Si cate grile se dau, de exemplu daca aleg biologie sunt...? (mai mult)
Daca ma duc pe stiinte sociale, ce joburi pot sa am? Adica ma pot face avocat etc si ce facultate imi trebuie?
Cat câștiga un inginer geodez? Salariul creste în funcție de experienta? Cat câștiga în străinătate?
Imi puteti spune niste lucruri de încadrările directe de la poliţie? Ce sunt, cum se intra, unde sunt si de ce ai nevoie? Multumesc!
vreau sa la luati in serios. Am 15 ani si vreau sa ma apuc de tenis, am jucat doar de 2 ori însă am o condiție fizică de invidiat, cum sa incep? Stiu ca tebisul se începe pe la 6- 7...? (mai mult)
Ce biologie faci pe stiinte ale naturi in clasele 9-12?
Ce facultate pot sa urmez pentru a face bani frumosi in Romania?
Am probleme de serviciu cu seful meu care ma hartuieste moral, imi aplica un tratament discriminatoriu fata de colegi acesta avand cu mine un conflict interpersonal fapte care imi genereaza o stare de...? (mai mult)
Imi place munca la birou. Adica sa lucrez pe calculator. Ce joburi sunt in privinta asta? Nu sunt bun la matematica deoarece am fost pe profil socio-umane, la liceu. Facultati ceva...
Ce meserii sunt foarte cautate in Romania? Ce cursuri ar trebui sa fac sa am o sansa considerabila la angajare in orice oras din Romania?
Ce parere aveti de Scoala de Agenti de Politie VasileLascar (subofiteri campina)? Merita sa fie urmata? Dau funda
Testul psihologic la scoala de agenti de politie campina se da dupa 15 iunie ( pana pe 15 iunie se pot depune cererile de inscriere )?
Ca sa devii arhitect, fac liceul de arte, cu profil de arhitectura dupa Facultatea de Arhitectura. Dar facultatea cat dureaza? Trebuie sa fac si MASTERUL neaparat?
Hei tpu.Am nevoie de un sfat.Anul acesta voi da la facultate.Problema este ca voi sustine un examen la matematica si exista posibilititatea sa intru la cu taxa.Nu am sprijinul parintilor, ei nu doresc...? (mai mult)
Cum as putea sa îmi aleg profilul.Sunt in clasa a viii- a si nu ma pot decide unde sa merg. Imi place matematica, dar nu ma dau in vânt tare dupa ea, ma gândeam la stiinte ale naturii, dar nu îmi...? (mai mult)
Ce inveti mai exact la un curs de bucatar? Ma gandesc ca oricine e in stare sa toace o ceapa,un patrunjel, marar si fara curs.
Am 16 ani si in vara vreau sa ma angajez la Altex. Intrebarea e: Altex angajeaza copii de 16 ani?
Imi poate spune cineva toate specializarile/categoriile asistentului medical. Spre exemplu asistent medical de radiologie, chirurgie, etc.
Am mai multe intrebari legate de facultatea de litere. 1. Fac latina indiferent de categoria pe care o aleg? De exemplu daca vreau sa merg la germana- romana tot fac latina indiferent? SPER...? (mai mult)
- Buna TPU! M- am gandit serios cu privire la viitorul meu, si am decis ca as dori sa imi urmez visul din copilarie, adica sa devin militar. Problema care ma opreste este fizicul. As dori sa mai pun ...? (mai mult)
Unde pot gasi (online) modele de grile pentru admitere la balneofiziokinetoterapie Brașov?
Ce facultati sunt platite de stat?
Ce parere aveti de compania sykes din Cluj? Cum sunt salariile? Am vazut ca au ceva post de customer support in limba engleza la care as dori sa aplic. Ofera un salariu cat sa poti sta in Cluj? ...? (mai mult)
Ce trebuie sa faci pentru a lucra intr-o ambasada?
Va rog ajutor, anul viitor voi termina liceul pe un profil economic(administrație). As avea 2 alegeri mai departe. 1.Sa dau la ase, dar nu am nicio idee la ce specializare. 2.Sau sa continui pe ceva...? (mai mult)
M-am gandit sa dau la facultatea de pompieri, e adevarat ca are regim militar? Si daca e adevarat ca se afla in alta parte fata de celelalte facultati din academie?
La ora actuala, ce facultate poti sa urmezi ca sa ramai in Romania? Vad ca multi dau la politie. Altceva ce nu implica matematica, un job cu diploma de bac. Ce facultati se pot face la distanta?
Unde ma pot angaja la 16 ani vara?
de curand am implinit 18 ani. Si vreau sa plec in strainate, pentru ca in Romania nu pot face bani de casa+ masina nici intr- o viata. M- am gandit la Germania, Italia, Spania si Anglia....? (mai mult)
La ce facultate trebuie sa intri daca vrei sa fii profesor de sport? Si ce probe sportive?
Pentru că să intri la jandarmerie ce medie ai avea nevoie?
Știți vreun Mc'Donalds/KFC care angajeaza minori in București, eventual un loc de muncă, nu mai mult 4h/zi? (Eu stau in Delfinului, lângă Mega Mall) Mulțumesc anticipat.
Vreau sa intru la SGP Dar nu stiu ce sa aleg intre infanterie si artilerie... Imi spuneti voi cam care sta treaba mai detaliat? In mare stiu cam despre ce e vorba
Cum poti sa dublezi desene animate pentru un anumit post tv? (Disney Channel, Nickelodeon, Cartoon Network). Stiu ca Andra Gogan facea dublaj si ma intrebam cum poti sa ajung si eu sa dublez...? (mai mult)
Pana la ce varsta se poate intra la pompieri 26 sau 27 ani? De exemplu daca am deja 26 ma mai pot inscrie sau trebuie inainte sa fac 26?
In ce domenii cu studii postuniversitare sau superioare de scurta durata sunt cele mai bune salarii? Dar in domeniile cu studii medii? Ofer funda!
Salut, cand incepe inscrierea pentru loteria vizelor(SUA) pentru anul 2019?
Daca incep facultatea de limbi straine dar anul viitor voi da la politie, o sa trebuiasca sa platesc ceva? Pot da la politie daca sunt la o alta facultate deja?
Sunt in UK de 6 luni, iar mereu pasiunea mea a fost a fost să mă alătur forțelor armate. Știe cineva dacă pot aplica pentru british army dacă sunt român? Engleza mea e destul de bună, cat despre...? (mai mult)
Mai am putin si termin liceul si vreau sa ma inscriu la jandarmi.Ce ar trebui sa scriu in CV?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!