Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 23 Februarie 2025 sunt:
Mai am putin si termin liceul si vreau sa ma inscriu la jandarmi.Ce ar trebui sa scriu in CV?
Am început să lucrez la un magazin de obiecte 1001 articole, sunt în proba asta- i- a doua săptămână doar că este foarte greu, lucrez până sâmbătă la 14 dar tot timpul când merg acasă ...? (mai mult)
Vreau sa incep sa subtitrez din engleza in romana, doresc sa-mi fac un cont de Youtube dar nu stiu ceva popular si nici foarte greu de tradus. Daca aveti vreo idee va rog sa-mi spuneti.
Lucrez de foarte putin timp(5zile) si in luna iulie pe la sfarsit am nevoie de concediu de o saptamana dar cred ca nu o sa il primesc. Eu am momentan acumulate 6 ore de munca in plus pentru ca am mai stat...? (mai mult)
Ce parere aveti despre scoala de meserie Delia Juja din Constanta? Credeti ca mi- ar accepta statul german diploma acestei scoli.Desi ei afirma ca diploma este cunoscuta national cat si international.As...? (mai mult)
A terminat cineva Scoala Postliceala FEG(AMG sau Asistent balneofiziokinetoterapie)? Ati putut sa va angajati dupa? Sau daca cunoasteti persoane..ati intampinat probleme cu diploma de...? (mai mult)
Salut/Buna. Am o intrebare legata de facultatea pe care vreau sa o urmez. Acum la 17 ani sunt intr- un liceu cu profil vocational (arhitectura), insa imi plac foarte mult limbajurile de codare :...? (mai mult)
am o intrebare foarte importanata, eu vreau sa devin aviator si stiu ca trebuie bacul la fizica si matematica. Problema e ca nu stiu cum sa incep, problemele la fizica ma dau rau peste cap ...? (mai mult)
Hei, mi- am intrebat toti prietenii si niciunul nu a putut sa- mi dea o opinie fixa. Planul meu e de a urma medicina dentara, iar din intamplare am o ruda ce imi poate oferi plecarea pe vas in Los Angeles....? (mai mult)
BUNĂ TPU! Am o întrebare. Ce acte, chestii îți trebuie pentru a intra în STATELE UNITE ALE AMERICII? Motivul care aș vrea să mă duc în America, este pentru că eu vreau să dau audiții pentru...? (mai mult)
Sunt elev la o postliceala privata si as dori sa ma lamuriti cum este cu acest nivel de studiu postliceal. Doresc explicatii ca de exemplu ce este in spatele acestora, nu ce se crede a fi. Pe...? (mai mult)
Am nevoie de cateva informatii cu privire la acordarea burselor in cadrul universitatii din Bucuresti. Un elev de la buget poate beneficia de o bursa in primul semestru al anului 1? In ce conditii?...? (mai mult)
Ați folosit vreodată site-ul Click Bank? Și dacă da, spuneți-mi ce experiențe ați avut pe acest site și dacă merită să investesc timp promovând produse? Dau fundiță!
Ce parere aveti despre firma de recrutari https://ustravel.ro/ro/index.php sunt seriosi in ce privesc contractele cu strainii? Intreb ca am gasit un loc de munca prin ei si as vrea sa stiu daca...? (mai mult)
De ce nu merge sa instalez windowsul pe pc am incercat mai lulte windowsuri dar nu merge aleg ce windows sa instalez si ramane la icoana la start cine ma poate ajuta cu un video...? (mai mult)
Salut, as vrea sa urmez o cariera in politie, gen un grad inalt, nu stiu sa ma exprim, cum americanii au SWAT, trupele speciale, imi puteti spune cei cu experienta despre jandarmerie sau politie,...? (mai mult)
Cum poti pica un medical la poliție intentionat?
Stie cineva daca la probele sportive de la un liceu militar candidatul poate fi insotit de cineva din familie?
As vrea sa merg la Facultatea de economie si administrarea afacerilor Craiova, specializarea administrarea afacerilor doar ca nu stiu unde se face. Pe site scrie așa :"Administrarea afacerilor...? (mai mult)
Ce parere aveti de specializarea kinetoterapie de la facultatea de Educatie Fizica si Sport? Este o meserie care se cauta?
Intrebarea aceasta este in legatura cu un job.Deci, am gasit ceva exact cum imi doresc eu, dar va trebui ori sa trimit un CV, ori sa le scriu la sectiunea contact.Eu sunt foarte TIMID si ma gandeam...? (mai mult)
as avea nevoie de un raspuns, pentru cine stie sau are timp.Am facut de curand 18 ani si as vrea sa imi caut un job(primul de altfel deci nu am niciun fel de experienta) probabil part time,...? (mai mult)
Salut, sunt la facultatea de masurator terenuri si cadastru Iasi, explicati- mi si mie astia care ati terminat sau faceti in alte orese, ati facut curs de constructii? Avem o profa, cea mai rea din...? (mai mult)
Salut, poate sa imi raspunda cineva care este student sau care a terminat la telecomunicatii la niste intrebari : Ce se face acolo? Trebuie sa stiu multa programare ca sa fac fata? Multumesc
Heei. Știe careva cursuri gratuite de actorie in București? Am 15 ani.
Nu ma pot decide la ce profil sa dau! Si in curand vine examenul, iar eu nu m- am hotarat. Mie imi place partea aceasta umana(mai ales romana, am fost si olimpic, la fel ca la geografie, cu istoria...? (mai mult)
Cat de greu este examenul de la postliceala sanitara?
Hei la mine in oras este un liceu cu profilul de producție media si ma întrebam ce pot deveni? Adica ce meserie as putea sa am?
Ca sa lucrezi in domeniul IT ca developer de exemplu. Sa zicem ca am facut 12 clase, am luat bacul, am facut 3 ani de facultate si am si masterul. (E important masterul in domeniu?) E de ajuns, sau...? (mai mult)
Sunt clasa a 11 -a,la liceu,profilul mate-info si ma gândesc sa dau la o facultate. Nu prea am idei,ma gândesc la un serviciu plăcut, si platit decent. Ma puteți ajuta?
La ce facultate imi recomandati sa merg si de ce? Care ar fi cea mai buna meserie?
Ce sa mă fac când cresc mare? Cateva exemple de meserii minunate
Ştie cineva câți ani de facultate se fac la facultatea de litere din Timişoara la limbi străine? 3-4 ani sau?
Buna, dati-mi exemple de facultati de unde pot avea o meserie cat de cat decenta cu un salariu decent (in afara de politie si medicina). Multumesc anticipat.
M- am saturat sa desenez concepte si chestii de design fara sa castig nimic din asta:(. Va rog, cum pot face un curs ceva in care sa pot lucra si eu pentru cineva? Am auzit ca se castiga bine din...? (mai mult)
Salut, credeti ca e ok daca port o camasa de culoare albastru inchis cu model(punctulete albe) la un interviu pentru un internship de vara? Camasa alba imi scoate cosurile de pe fata in evidenta
Ce salariu are un arhitect?
Am sanse la Informatica ID, Universitatea din Bucuresti daca eu vreau sa o iau de la 0 la info si sa si lucrez in domeniu in acelasi timp? Ma refer sa absolv si sa iau examenele fara sa repet anul...? (mai mult)
Dau funda, stiti ce se va intampla dupa Brexit? Voi mai putea sa merg sa locuiesc in uk, fara un job stabil? Multumesc!
Ce parere aveti despre meseria make- up artist in Germania? Credeti ca este o meserie buna? Si daca as face cursurile aici diploma ar fi cunoscuta acolo? Desi am gasit un curs de make up in tara...? (mai mult)
Eu vreau sa fac facultatea de arhitectura. Si as vrea sa merg la un liceu de arte pe profil arhitectura. Dar problema este ca parintii mei nu sunt de acord sa merg la acel liceu. Si ei vor sa merg la un...? (mai mult)
Ce salarii sunt in sie? In special ce salariu are un subofițer sie?
Stiti cumva daca ma pot inscrie la M.A.I scoala de agenti Campina cu fisa medicala facuta pentru MApN? ( Tot pentru subofiteri a fost facuta, mai exact maistri militari ) Nu am reusit la probele...? (mai mult)
ma cheama Clara si asta e contul de la verisoara mea, ramane al meu. Am o problema cu matematica. Efectiv nu o inteleg deloc, imi urasc profesoara de matematica imi doresc sa ii dau foc(nu...? (mai mult)
Hei TPU, spuneți-mi și mie va rog ce părere aveți despre școala de frizerie Adrian Niculescu din București, înveți ceva de acolo?
Cu liceul de arte poti deveni arhitect?
Buna ziua tuturor, doresc sa devin designer de interior si nu stiu ce trebuie sa fac, adica e un curs ca sa devii, o facultate trebuie facuta? Am terminat liceul tehnic oare ajuta la ceva? Va rog cine...? (mai mult)
Salu TPU! Ce parere aveti despre profilul mecanica? Ce materii se fac? La ce se da bacul?
Cine sunt Cercetașii?
Vreau să mă fac stomatolog. Ce părere aveți despre această meserie? E grea? Studiile durează mult și sunt grele? Mersi!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!