Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 23 Februarie 2025 sunt:
Ma numesc Iulian si am 18 ani. As dori sa dau la subofiteri la Campina dar am niste probleme cu ochii. Am miopie + astigmatism. Se poate sa intru daca am asa ceva? La asta am visat de mic si...? (mai mult)
Ce acte trebuie la dosarul pentru Academia de Politie?
Sunt foarte paralel legat de facultati, spre exemplu doresc sa intru la facultatea de limbi straine din Bucuresti (cu directia catre engleza [evident] si spaniola). Insa nu prea stiu bine cum...? (mai mult)
Cum au ajuns milionarii acolo sus? Care e secretul banilor?
anul ăsta termin clasa a 11 a la profilul de științe sociale. Eu nu am mai făcut matematică serios de pe clasa a 9 a, iar fizica mi s- a scos de pe clasa a 10- a. Aș dori să intru la...? (mai mult)
Medicii legisti din realitate fac aceleasi lucruri ca cei din filme si seriale?(cum ar fi serialul Dexter). Adica vin la locul crimei, aduna probe de sange etc? Sau au un anumit loc unde li se ...? (mai mult)
Salut, sunt pe cale sa termin clasa a 9- a (Sunt din Republica Moldova) si vreau sa urmez o carieră de Nutritionist. Acum problema este ca nu am nici cea mai mica idee unde sa ma duc ca sa învăț asta....? (mai mult)
Daca merg la facultatea de biologie ce o sa fac mai departe? Cum o sa fie acolo? Se intra dupa bac+examen sau dosar(as prefera examen)? As vrea sa stiu totul.(pentru cine ma poate ajuta)
Daca dau bac-ul la filosofie sau sociologie si nu il dau la psihologie... Pot sa dau la o facultate de psihologie?
Mâine am de dat proba pentru arta actorului(pun aceasta întrebare pentru ca la început mi s- a zic ca nu pot merge la mai multe probe pentru diferite profile) Eu trebuie sa învăț o poezie și o ...? (mai mult)
Vreau sa ma fac medic ( as vrea legist dar nu stiu cu ce se ocupa, daca ati putea sa mi explicatu voi, am aceasta pasiune dupa ce am vazut serialul "Dexter. Pe laga as vrea sa stiu cam cu cat este...? (mai mult)
Hei...oare ma poate ajuta cineva vreau sa ma înscriu la litere la Cluj dupa ce termin cu liceul, am cautat informații despre litere si daca se dau ceva admiteri.Am intrat pe site- il lor dar nu au prea...? (mai mult)
Salutare tuturor, am și eu o întrebare și anune:Știe cineva ce salariu are un tehnician mecanic motoare și aeronave, adică de aviație din România și câți ani de școală sau de studii de specialitate...? (mai mult)
Vreau sa devin psihoterapeut. Spre ce liceu ar trebui sa dau?
Ce parere aveti despre liceul Toma N. Socolescu Ploiesti pe profil mate-info?
Cum sa ii conving pe parintii mei sa ma lase la un liceu de arte?
eu vreau sa ma duc la un profil electric. Ce se face acolo, adica ce faci la liceul electric?
Ce profil sa urmez Stiinte ale Naturii sau Stiinte sociale? In viitor as vrea sa urmez o facultate de drept, nu prea le am cu Engleza si Franceza si din cauza asta nu prea as vrea Stiine sociale. Vreau...? (mai mult)
Salut membrii TPU! Puteti sa imi spuneti 5 avantaje si 5 dezavantaje ale meseriei de pilot?
Heei lume.Imi poate spune cineva despre viata la facultate? Acum termin liceul si as dori sa stiu la ce sa ma astept.
Cum e viata de student? Acum termin a 12 si am emotii privind viata de student ce urmeaza sa vina
Dacă rămâi corigent la ceva in clasa a 8 a, și ei examenul ăla din vară cu o notă destul de bună la ce licee poți intra? Sunt din București.
Vreau să mă duc la Colegiul Mihai Eminescu bilingv franceză. M- am înscris și pe 17 mai dau proba. Știe cineva cat de grea este sau ce notă trebuie sa iau că sa pot fi admisă?...? (mai mult)
Salut tuturor. As dori sa stiu daca diploma de instructor de fitness, pe care am obținut- o în Anglia, în centrul de învățământ Cornwall College, cu sigla YMCA AWARDS, este recunoscută de...? (mai mult)
Salut, am 15 ani si sunt din Bucuresti, caut un job, aveti idei, nu plimbator de caini sau spalator de masini, ca nu am gasit nicaieri sa fac asa ceva, multumesc.
Poate cineva sa-mi zica avantajele si dezavantajele in meseria de politie?
Ce cursuri trebuie sa urmez ca sa devin actrita? Sunt clasa a 8 a si asta vreau sa devin in viata, help
as vrea si eu sa stiu daca pot lucra la banca fara bac sau facultate? Multumesc
Lucrez de doar 2 zile si peste 2 luni trebuie sa imi iau concediu neaparat, trebuie sa plec din oras pe o perioada de 2 saptamani si nu stiu daca seful este de acord sa imi ofere acel liber. Pot sa imi...? (mai mult)
Salut.Am un gând de a mă ghida spre meseria de tirist...????Dar nu știu prea multe despre această meserie, se merită să ajung tirist? Dau fundă la cel mai bun răspuns ????
Ce face un tehnician transporturi auto interne si internationale?
Facultatea de politie sau Facultatea de politie de frontiera? De ce?
Academia de politie sau Academia tehnica militara? De ce?
Salutare, sunt a- 11- a si vreau sa dau la Campina la Politie. Am inteles ca se dă examen la romana si engleza. Este cineva care cunoaște subiectul sa vorbim in privat? Am nevoie de ajutor, cum se ...? (mai mult)
Salutare. Am 19 ani. Vreau sa intru in cadrul armatei la SGP. Dar am Vitiligo. Pot intra cu aceasta boala? Si daca pot ce optiuni sunt la SGP in afara de Artilerie si infanterie? Ma refer la optiuni...? (mai mult)
Unde pot găsi locuri de munca cu cazare în Slatina?
Vreau sa ma ajute si pe mine cineva cu un raspuns sigur...nu doar din auzite daca se poate. Pot intra la Politie daca nu am degetul mic de la mana stanga?
Hei Am o intrebare. As vrea sa ma reprofilez in cariera in domeniul IT, dar nu am studii superioare in domeniu, am terminat facultatea de stiinte economice si am lucrat in domeniul economic un an de...? (mai mult)
Este greu la medicina? Care facultate are cel mai bun viitor in privinta banilor? Sunt deschis la orice parere. Ma intereseaza sa am un viitor bun, sa nu fac facultatea doar de dragul de a o face. Mie...? (mai mult)
As vrea sa ma angajez 6 ore pe zi de luni pana duminica, dar nu stiu daca pot din moment ce am 16 ani si jumatate.
Salut, numele meu este Dorin si as dori sa merg la facultatea de Drept pe profil Administratie publica, ce parere aveti despre acest domeniu, daca merita sa o urmez si daca este una de viitor. Multumesc,...? (mai mult)
Buna, peste o luna am sa plec in State unde vreau sa si raman si sa urmez o facultate...acesta fiind visul meu inca de mica.Sunt intr- o relatie cu un baiat de doi ani, el este la academia fortelor aeriene...? (mai mult)
Care au fost notele de admitere la facultatea de psihologie din UVT pentru anul precedent? Si daca gasiti si ceva modele de examen ECLR. Multumesc anticipat.
Ce are de facut un controlor trafic la vama? La examen cate intrebari pica pentru a obtine postul asta? E greu? Ce salarii sunt in domeniul controlor trafic?
Pe ce profil ma pot duce in pedagogic ca sa ajung invatator de clasele 1-4
Am 14 ani și sunt în clasa a VII- a. Am note foarte bune, sunt premiant din clasa a V- a (în cls. 5 media 10.00 locul I în cls. 6 media 9.96, locul I ). Între timp câțiva colegi au ...? (mai mult)
Anul asta termin liceu si m- am gandit sa merg la UBB Cluj la Litere. Nu m- am decis inca intre engleza- romana si romana- engleza. Probabil o sa incerc la ambele. Am vazut ca admiterea la domeniile din...? (mai mult)
Cand ma angajez trebuie sa ma duc sa imi fac ceva actez sau analize? Am 19 ani si maine sunt chemal la un interviu la primul meu loc de munca si nu stiu daca trebuie, , sa alerg " dupa acte sau alte chestii....? (mai mult)
Mate/info sau filologie! Argumentati! Dau funda :)
Am o curiozitate. Ce treaba are medicina legala si dreptul? Cu ce ii ajuta pe studentii la drept sa vada cum se face o autopsie, daca oricum nu pot lucra in domeniul asta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Directia 5
Acordurile celor de la Directia 5 iti incanta urechile? Descopera cat de multe stii despre ei.