Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Bună, sunt clasa a XII- a și am o nelămurire. Dacă eu ma înscriu la mai multe facultăți pot sa intru la bursa de stat la oricare dintre ele sau doar la prima la care m- am înscris? Sa zicem ca...? (mai mult)
Salut TPU, m- ar interesa si pe mine sa intru la scoala de agenti de politie, in campina sau cluj si as vrea sa stiu mai multe detalii despre cand se da admiterea, din ce se da, etc. Am 19 ani, 1.85 ...? (mai mult)
Salut TPU, am 19 ani, baiat, bac luat si mi- as dori mult sa devin politist, mai precis agent de rutiera si as vrea sa stiu mai multe informatii despre admitere la scoala de agenti de politie, cand se...? (mai mult)
Încă mai mă gândesc dacă voi mai merge la facultate de geografie sau nu! Îmi doream să merg pe Meteorologie dar am aflat că nu sunt job-uri!
Bună Seara! Dacă termin Facultatea de Drept din Timișoara m-aș putea angaja în poliție ca ofițer sau subofițer? Sau este musai să faci școala/academia? Mulțumesc!
Bună Ziua! Credeți ca mai merită în 2024 meseria de Polițist? Vreau sa spun ca asta este o dorință foarte mare a mea încă de câțiva ani în urmă. Dar aș vrea părerile unora care poate ...? (mai mult)
Salut, am o curiozitate sunt clasa a 12 și sunt indecis la ce facultate ma duc. Și am doua domenii la care sunt priceput și pasionat in același timp. Mașinile și electronica sau pe robotica(incepator)...? (mai mult)
Buna, Am o nelamurire, Daca am diploma de licenta (asistent medical generalist) si vreau sa candidez pentru un post de asistenta la stat, dar la concurs se cere diploma de postliceala sau de bac,...? (mai mult)
Buna ziua! Știe cineva în orasul Bacau zona Serbanesti dacă este vreo firma sau fabricuta de cabluri electrice si cum se numește, va rog.
Daca termin Academia de forte terestre, pot lucra in M.A.I?
Buna! A lucrat cineva la Grant Thornton Romania si poate sa-mi spuna parerea despre companie? Multumesc anticipat!
Este diploma acreditata de ministerul muncii in industria it (programator ajutor) este echivalenta cu o licenta obtinuta la facultate?
Bună! Părinții mei vor să studiez la teologie și să mă fac preot, credeți ca merită? Pot trăi din asta? Mulțumesc!
Am luat decizia să nu mai merg la facultate de geografie, deoarece a început să nu mai îmi placă geografie asa mult! La ce job-uri mă pot angaja fără facultate?
Daca am licenta in Agriculutra (Inginer Agronom pe diploma) ce materii pot preda la gimnaziu/liceu? Vreau sa fac Modulul Psihopedagogic postuniversitar, dar nu stiu ce oportunitati de angajare am dupa...? (mai mult)
Buna. Nu stiu daca sa dau la politie sau medicina. Am inteles ca la politie, lucrand in acest domeniu te face mai stapan pe tine si iti da mai multa incredere in tine, ceea ce mi- ar trebui si ca la ...? (mai mult)
Salut, am 16 ani și voiam sa întreb dacă exista locuri de munca pe timp de weekend în Timișoara. În timpul săptămânii nu pot deoarece am ore de după masa la liceu și nu prea cred ca as putea...? (mai mult)
E normal sa te cheme șeful sa ii faci foc duminica?
Bună! La Facultatea de Drept din Timișoara din ce se dă admitere mai exact? Mulțumesc!
Angajatorul iti poate cere adeverinta de salariat de la locurile de munca din ultimele 6 luni ca sa iti aprobe adeverinta medicala?
Daca fac voluntariat o perioada la ISU, pot sa ajung sa intru in sistem mai usor ca si angajat?
Bună, puteți să îmi dați un program / aplicație în care pot schimba corpul meu cu un alt corp într-un video? Dau funda
Bună seara! Doresc sa învăț engleza de unul singur pentru un nivel conversațional, dar nu știu de unde să încep si cu ce sa continui. Ma puteți ajuta cu sfaturi si un plan de învățare? As...? (mai mult)
Salutare știți cumva ce salariu are un medic kinetoterapie Care este salariul la început și cum creste pe parcurs Este diferența dintre kinetoterapieut și baneofiziokinetoterapeut la salari? ...? (mai mult)
Bună ziua. Se poate gasi lucru la domiciliu cu asamblare jucarii, cusut manual, etc? Mulțumesc
Este obligatorie sustinerea admiterii la scoala postliceala feg Bucuresti? Si daca da din ce se da admiterea? Doresc sa merg pe Asistent medical balneofiziokinetoterapie si recuperare
Salut! Daca sunt practicant al sportului de contact si sunt legitimat in federatie, unde m-ar invoii de la munca sau m-ar ajuta cu sportul. La politie sau jandarmi?
Buna, am 19 ani si caut o scoala/academie de film si actorie cat se poate de buna, in Bucuresti. Ma poate ajuta cineva?
Bună, înainte de a începe vreau să spun că și eu am sentimente și chiar nu vreau glume pe seama asta, nu sunt trecută prin viață si de aceea cer sfaturi oamenilor mai înaintați în vârstă. ...? (mai mult)
Buna. La facultatea de Hidrotehnică, Geodezie şi Ingineria Mediului, Domeniul Inginerie civila se imparte in doua: Amenajări şi construcţii hidrotehnice; Îmbunătățiri Funciare și Dezvoltare...? (mai mult)
As dori sa stiu ce probe se dau la sgp marina Constanta? Mentionez faptul ca am dat probele sportive si psihologice pentru subofiteri dar nu m- am incadrat si mi s- a spus ca sunt locuri la...? (mai mult)
Faptul că mi-am luat primul loc de muncă la 22 de ani e un lucru rău? Voi ce ziceți? Adică, nu vi se pare târziu?
Pot sa devin pompier daca fac voluntariat la ISU? Sau unde as putea sa fac voluntariat, iar pe parcurs sa ajung sa fiu angajat?
Salutare, tuturor! Ce parere aveti despre IT? Credeti ca este posibil sa lucrezi in acest domeniu fara sa termini o facultate de informatica? Din ce am inteles eu, se poate si fara, doar ca gasesti ...? (mai mult)
Cu ce programe se lucreaza la UNATC? Si ce programe ar trebui sa cunosc pentru a intra acolo?
As dori sa imi deschid o firma, insa fondurile sunt restranse. Exista la activ ceva fond european unde as putea aplica pentru un ajutor? Sau macar daca imi deschid eu firma si pe viitor cer ajutorul...? (mai mult)
Ce materii se studiaza la facultatea de Asistenta Medicala Generala?
Un absolvent al facultatii de limba si literatura straina (romana-engleza) care a parcurs in perioada facultatii cursul de biblioteconomie poate ocupa un poate de bibliotecar la o scoala? Multumesc!
Are rost sa faci doctorat in Romania?
Salut, TPU, care este motivul pentru care ultimele 2 videoclipuri pe care le- am postat pe TikTok, nu au strâns nicio vizionare, deși am așteptat cel puțin 30 de minute pentru fiecare. Este frustrant...? (mai mult)
Daca SRL-ul meu are profit zero (nu vand nimic trei luni, sa zicem). Ce taxe voi plati?
Buna, anul trecut am terminat liceul si dupa ce am luat bacul m- am inscris la o postlic. de asistente, fiind in prezent anul I, initial mi se parea o super idee dar dupa ce petreci ore in sir in practica...? (mai mult)
Buna. Vreau sa fac un curs in domeniul informaticii, aveti idee unde as putea să îl fac?
Bună! Am o nelămurire...la facultate ca să mergi, poți da admitere la mai multe deodată, spre exemplu două deodată și la care intri, să intri? Ca să ai și alte opțiuni dacă nu intri la ...? (mai mult)
Îmi explică și mie cineva de ce sunt atât de puțini farmaciști care lucrează în laborator?
Vă salut! Am si eu nevoie de un sfat. Am 24 de ani și nu stiu pe ce drum s- o i- au din punct de vedere profesional. La modul că am câteva variante însă nu stiu ce să aleg. Prima variantă ar...? (mai mult)
Vi se pare normal tu ca și casier sa nu îți poți lua tips? Mi se pare aiurea sa ia managerul de fiecare data tipul!
Buna ziua, cum se traduce in franceza "TEHNICIAN TRANSPORTURI"? asa scrie pe diploma de liceu
Hello! Vreau sa închei un contract de colaborare cu o firma de asigurări. Va trebui sa îmi deschid un pfa/SRL, însă îmi cer sa fac un contract de comodat pe o mașina. Eu nu am permis de conducere...? (mai mult)
Cine a interactionat cu un "consultant" (vezi doamne) de la OVB pana acum? Ce puteti sa ne ziceti despre experienta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Auricape întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!