Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 24 Februarie 2025 sunt:
In legatura cu scoala de politie Vasile Lascar (subofiteri), am inteles ca trebuie sa ai un anumit nr de kg pentru a sustine probele ( sa nu fii prea slab ), este adevarat? Eu am 55 kg
Mai exista vreo facultate/scoala la care sa se duca si baieti, sa fie fara matematica si dupa sa poti iesi ceva de viitor? Pentru ca in Romania in afara de armata si alte cateva unde se cere matematica...? (mai mult)
Sunt elev in clasa a 11 la liceu ( profil servicii, organizator de evenimente/banqueting), detin cateva cunostinte in info(HTML, CSS, PHP si JS avand ca tinta SQL si Python), da ma pasioneaza putin informatica,...? (mai mult)
Care este profilul(real sau umanist) la care trebuie sa aplec la liceu pentru a aplica la facultatea-psihologie?
Cum pot intra în serviciul canin ca și ofițer conductor? Câinii polițiști sunt diferiți față de cei militari? Și ce academie trebuie urmată?
Pot sa merg la 2 programe de master simultan? De exp daca am licenta in informatica pot sa fac 1 master in info si inca unul in contabilitate si analiza economica?
Stiti vreo firma care cumpara venin de vipera liofilizat? Urgent! Multumesc!
Am mai pus intrebari legate de anumite sectiuni ale Universitatii din Bucuresti, mai exact, despre Traducere si Interpretare si Fiologie. M- as duce pe Filologie deoarece as vrea Engleza ...? (mai mult)
De ce atunci cand intrebi cum este o facultate, de exemplu de Asistenta sociala, Istorie, Filosofie, Biologie, ti se spune ca o faci degeaba, ca iesi somer, daca vrei sa faci o facultate ca sa ai...? (mai mult)
Buna, TPU! am realizat ca am o pasiune si pentru limbi straine ( cunosc foarte bine engleza si germana ) insa, am o intrebare : Facultatea de limbi straine este una de viitor? Astept parerile voastre!
Imi recomandati pe ce profil sa merg, va rog? La matematica nu sunt asa de buna dar cred ca in viata vreau ceva o slujba la birou dar sunt cat de cat buna la matematica. La romana..am note bunicele...? (mai mult)
Am o cicatrice in frunte partea dreapta, am cazut cand eram mica, ce credeti as putea fi respinsa la Academia de Politie?
Care este rolul unui topometrist in constructia unui drum/ unei autostrazi?
Dacă vreau sa ma înscriu la mai multe facultati din cadrul aceleiași universități, depun un singur dosar pentru toate sau pentru fiecare facultate fac cate un dosar separat?
Mai pot sa intru la academia de politie dacă am un neam care a făcut închisoare? Sau a făcut? Dacă nu, ar mai exista o metodă să pot intra?
Ma puteti ajuta sa imi spuneti ce companii din Suceava pot primi studenti pentru cercetare in vederea lucrarii de licenta?
..Hei. Sunt a 12a si inca nu stiu ce as vrea sa devin. Sunt la filo si imi plac mult romana si limbile straine. Imi place sa ii coordonez pe ceilalti, sa organizez mereu eu totul, sa ma implic peste ...? (mai mult)
Sunt clasa a 7. a si vreau sa stiu: Cand voi trece in clasa a 9.a adica la liceu pot sa ma duc in alt judet? Adica vreau sa fiu pe picioarele mele de la acei ani..imi puteti da informatii, va ...? (mai mult)
Este cineva pe aici care a facut scoala de agenti Campina? Cat de greu este? Cam ce program ai? Si de ce credeti ca merita facuta si de ce nu?
Ce mărime de mânusi de portar sunt pentru 17 ani?
Dați-mi și mie niște job-uri interesante... Dacă se poate si online. P.S n-am card nici paysafe nici paypal
Sunt a 12a si inca nu stiu ce as vrea sa devin. Sunt la filo si imi plac mult romana si limbile straine. Imi place sa ii coordonez pe ceilalti, sa organizez mereu eu totul, sa ma implic peste tot si ...? (mai mult)
Ce facultati as putea sa fac daca sunt la profil uman? Stiinte sociale mai exact. As vrea sa le enumerati pe toate. Multumesccc
In urma cu 5 ani am fost diagnosticat cu limfom Non- Hodgkin Tip Burkit.Am fost operat si am urmat chimioterapie timp de 6 luni.De atunci tot merg la control 1 data la jumatate de an si sunt...? (mai mult)
Cate grile trebuie facute la scoala de politie Vasile Lascar (subofiteri campina) pentru a fi admis?
Am si eu o intrebare, care post este mai ok, casier la un supermarket sau casier la un phone retail? Am cat- de- cat vechime la supermarket, dar este tentanta si a doua varianta, ce sfat...? (mai mult)
Vreau sa dau la politie( politia rutiera) si vreau sa stiu daca cu 1 60 cat am eu pot intra? Unde se face scoala pentru a ieși politist rutier? Cand e admiterea si la ce?
Am o intrebare, de unde pot sa primesc niste subiecte de admitere de la umf Tg Mures? Nu au nicio carte cu subiectele din anii trecuti, simularile?
Eu anul acesta dau bacul sunt pe profil filologie și m- am hotărât sa merg mai departe la facultate, însă nu am nicio idee unde as putea merge. as vrea sa îmi recomandați câteva facultăți...? (mai mult)
Anul acesta voi termina liceul si vreau sa dau la pompieri. Problema e ca am o gastrita cu h pylori si nu stiu daca voi fi declarat apt din punct de vedere medical, este cineva care poate sa mi...? (mai mult)
Salut,nu ma pot decide la ce profil pentru liceu sa merg. P.S:Ma descurc foarte bine la geografie, nu imi place absolut deloc matematica=)
Sunt clasa a VIII- a si as vrea sa ma duc pe profilul economic. Insa nu stiu daca se castiga bine pe acest profil. Am auzit ca poti deveni contabil, lucrător hotelier si chestii in turism....? (mai mult)
Stiti cumva daca la facultatea de instalatii din cadrul UTCN se pune accentul mult pe fizica? Am cunostinte minime dar ma descurc binisor la matematica.Sunt sanse sa pot recupera pe parcurs sau trebuie...? (mai mult)
Sunt clasa a VIII -a si miercurea viitoare dau bilingv-ul la limba engleză. Îmi puteti spune ce ar trebui sa învăț sau ce sa fac sa iau nota peste 6 (ca sa trec)?
Ma obliga sa vin din schimbul 3 in schimbul 2 si din schimbul 2 sa vin schimbul 1 zilnic. Este legal si corect?
Vreau sa dau la scoala postliceala la asistent medical generalist (a mai fost o intrebare anterioara tot cv de genul pentru cei care au vazut). Imi place foarte mult aceasta meserie doar ca eu am...? (mai mult)
Salut tpu.Am o intrebare cu privire la permisul de conducere.As vrea sa ma angajez ca sofer pe cat B.Pot sa ma angajez cu doar 6 luni experienta? Ceva la livrari poate.
Daca lucrez pe minim-ul de economie primesc si tichete de masa? Sau difera si de firma?
Salutare, TPU! Am si eu o nelamurire: dintotdeauna m- au fascinat investigatiile criminalistice, si mi- am dat seama ca asta imi doresc sa fac in viata. Problema este ca nu stiu ce fel de scoala trebuie...? (mai mult)
Dau funda deci va rog seriozitate La toamna intru la facultate dar în același timp trebuie sa și lucrez sa pot plăti. Întrebarea mea este... Dacă lurez eu stiu schimbul 1 și 2 sa zicem...? (mai mult)
As vrea sa dau la politehnica dar nu sunt decis intre Iasi si Cluj. Credeti ca o sa fie mai usor la Iasi decat la Cluj? Ma descurc la matematica/fizica dar am putine indoieli daca o sa pot face...? (mai mult)
Voi cum faceți să vă placă munca, să munciți cu plăcere?
Buna,ce liceu/facultate ar trebui sa urmez pentru a deveni profesor pentru copii cu dizabilitati? Va rog ajutati-ma!
Mă interesează în ce constă interviul la peisagistică la USAMV Bucureşti. Am înţeles că este o testare a aptitudinilor la desen. Vreau să ştiu dacă este vorba despre un desen complex...? (mai mult)
Stiti cumva daca exista perspectiva de angajare in domeniu dupa terminat facultatii de geologie? Multumesc anticipat!
Ce face figuratia dintr-un film?
Pentru Academia Fortelor Aeriene trebuie sa fii apt pentru sport? Am plaftus la piciorul stang si as vrea sa stiu daca am vreo sansa.
Ce profil ar trebui să urmez dintre filo si pedagogie ca sa devin designer? Sau psiholog? Ca am de ales dintre astea doua cat mai repede posibil, dar nu vreau sa devin învățătoare, vreau psiholog...? (mai mult)
Am cautat pe google " slujbe extreme " dar nu mi-a dat nimic...voi stiti niste slujbe extreme?
Îmi puteți spune ce probe de admitere sunt la liceul de artă pe profil de desen?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?