Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 24 Februarie 2025 sunt:
Sunt o mare fana a culturilor asiatice dar preferata mea e cea coreeana. Totusi m- am gandit sa merg la facultatea de litere si sa studiez chineza pentru ca (cred eu) e mai cautata. Intrebarea...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac ca sa ajung web designer? Ce programe trebuie sa invat? Ajutati-ma! Funda!
Daca ma duc la o facultate de stiinte sociale, ce meserii pot dobândi?
Buna, vreau să știu cât mai multe informații despre atestatul profesional educator-invatator? In special avantaje și cam unde m-as putea angaja. Mulțumesc
Munca in timpul facultatii. Pro sau contra? Si argumente. Sau daca aveti experiente, povestiti-mi pls
Salutare tuturor! Imi recomanda cineva un profesor bun de informatica in Focsani? De preferat sa faca pregatire cu fiecare elev in parte, nu pe grupe, indiferent de pret. Multumesc!
Salut, vreau sa dau la Arhitectura. Stiu in mare parte despre ce e vorba. Dar Arhitectura e doar arhitectura sau contine si sculptura si alte chestii. Presupun ca Sculptura face parte din arte decorative....? (mai mult)
As avea o întrebare despre nota la purtare pe care trebuie sa o ai in cei 4 ani de liceu. Cum se calculeaza pentru a intra la Academie de Politie si cat ar trebui sa fie. Politia de Frontiera m- ar interesa....? (mai mult)
Salutare. Exista aici cineva care a sustinut si a luat examenul IELTS sau Cambridge? Imi puteti recomanda un profesor bun pentru meditatii de IELTS/Cambridge in Bucuresti? (un profesor cu care ati facut...? (mai mult)
Cum pot castiga bani din blog? Adica, imi doresc sa trec pe varianta premium de blog, dar nu sunt dispus sa platesc in fiecare luna bani pentru blog daca eu nu castig nici banii pe care trebuie sa...? (mai mult)
puteti sa-mi spuneti la compania Dräxlmaier Pitesti in ce zi se intra prima oara la schimbul 3 duminica la ora 23:00 sau luni la 23:00? Va multumesc
Hei, am o întrebare. Deci eu am făcut 9 clase gen o profesionala neterminata in domeniul comerțului, fraged fiind la minte pe timpul ăla la 15 ani am zis sa pun stop și să nu mai fac școala,...? (mai mult)
Pentru a studia in strainatate am inteles ca este necesar un bacalaureat international.Am mai inteles si ca exista posibilitatea sa il dai doar la vreo 2 scoli din tara noastra, si alea private bineinteles. ...? (mai mult)
Poti dupa 1 an de invatamant la distanta sa te transferi la zi? Sau dupa ce ai terminat facultatea la ID, sa faci un master normal?
_Ce salariu are un sofer pe duba in Romania si ce conditii de angajare exista? Un cetatean se poate angaja si daca nu are experienta in condus, avand carnetul B de maxim 7 luni - 1 an?
Momentan imprim tricouri la o agentie de design si am primit o oferta de mutat paleti in Anglia. Am vrut din totdeauna sa ma mut de acasa si consider ca aceasta sansa a picat la fix. Ce credeti? E ok sa...? (mai mult)
Poti sa te bagi in graphic design fara talent la desen, ilustrat? Imi place sa lucrez cu programe, sa le descopar in detaliu, chiar ma prind bine si imi starnesc mult interes, insa mai toti pe care...? (mai mult)
Daca merg intr-o tara straina (ex: Spania, Italia sau Germania) ma pot descurca cu limba Engleza sau imi trebuie si limba din acea tara neaparat?
Eu as vrea sa intru la un liceu de stiinte ale naturii ( pentru ca nu am medie de mate- info, insa s- ar putea sa ma transfer in sem. 2 daca îmi place) si nu stiu daca sa dau bilingv- ul...? (mai mult)
Filologie sau Stiinte Sociale! Argumnetati! Dau fundita
_Ce program are un șofer de TIR? În anunțurile de pe site- urile de job- uri, am observat că un șofer stă în cabină 1 lună și acasă 2 săptămîni. Este adevărat? Părerea mea, că asta...? (mai mult)
In legatura cu fisa medicala de la scoala de politie, daca ai probleme dentare (carii), nu treci?
Hei! La vara, in iunie fac 16 ani si vreau sa ma angajez, de preferabil ospatar/ ajutor de ospatar(din cate stiu nu te angajeaza ca ospatar part time) in Sibiu, daca stie cineva vreun restaurant care...? (mai mult)
Poți să urmezi cursuri de bucătar doar cu 10 clase și după terminarea lor să te angajezi?
A participat cineva la Learn@BCR anii trecuti si poate sa-mi povesteasca cum a fost/cum i s-a parut?
Anul acesta se mai fac angajari din sursa externa la politie?
Poate cineva sa-mi ofere mai multe detalii despre facultatea de inginerie mecanica?
Mă puteti sfătui, ce sa aleg între programator si medic(nu stiu exact ce "categorie" de medic? Care e mai bine platit? La care iti poti afla mai repede serviciu? Care e mai greu? Dau...? (mai mult)
am si eu o intrebare: Termin clasa a 8- a si vreau sa urmez un liceu de Matematică și informatică, iar după as vrea sa merg la școală de aviație civilă (stiu ca trebuie sa stii matematica...? (mai mult)
Cat de greu este proflul mate-info? Adică fara meditatii, si daca m-as duce la un liceu cu care se intra cu 8.50 profesorii o sa fie ok? Si la bac, o sa fie greu? (Fara meditatii)
Dacă termin profilul de stiinte ale naturii, pot da mai departe la o faultate de IT? Adică in liceu faci măcar putin mate-info?
Se poate face liceul in acelasi timp cu profesionala? De exemplu ma inscriu la profil profesional si liceu la seral? Sau doar dupa profesionala pot?
Salut, ce trebuie sa faci sa intru in S.W.A.T? Trebuie bac?
Buna prieteni! Am o nelămurire sunt clasa a 11. a si ma gandesc deja unde vreau sa dau mai departe...Mi- ar place foarte mult sa sau la poliție însă nu sunt destul de informată in acest domeniu! ...? (mai mult)
Ca student de liceu in Romania am posibilitatea de a aplica la o facultate de ACTORIE in Marea Britanie? Care sunt condițiile, iar probele de teatru pentru admitere se fac online sau trebuie sa ma prezint...? (mai mult)
Nu stiu ce sa aleg dintre: - Facultatea de design si mediu sau - Ingineria energiilor regenerabile. Ma puteti ajuta cu niste pareri? Tin sa precizez ca acestea le fac la Brasov, si daca-...? (mai mult)
Sa dau la facultatea de ecologie sau la UNATC la actorie? Nu ma pot decide
Bună TPU, cum obții diplomă pentru a deveni bucătar? Și dacă necesită bacul luat sau cel puțin 12 clase. Precizez că aș vrea să lucrez în străinătate iar engleza o știu la perfect.
Cine lucreaza ca asistent/a la un cabinet stomatologic?? Imi puteti da mai multe detalii? Ce e de facut mai exact?
As dori sa ma inrulez in armata ca si soldat.Se poate face cu încadrare directa? Am inteles ca poți sa mergi sa lucrezi pentru armata, fara sa mai urmezi un colegiu militar.Ce i care stiti ...? (mai mult)
Am foarte mult timp liber. Am avut foarte mult timp liber in ultimii 3 ani si m- am trezit ca mi- am batut joc de el. Ce as putea face sa imi foloseasca pentru viitor? Mai pe scurt, ce ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre scoala de politie de la Campina?
Imi puteti spune si mie categoriile de programator? Ce limbaje trebuie sa inveti? Cate categorie se plăteste cel mai bine? Multumesc.
Pot intra la scoala de politie de la "Campina" daca am un tatuaj pe gamba?
anul asta termin liceul si sunt nehotarat in privinta facultatii, mai exact a profilului pe care sa il aleg. Vreau ceva care sa nu fie exagerat de greu si cu care sa imi pot asigura un viitor...? (mai mult)
Stie cineva firme de proiectare in Bv? Vreau sa depun niste cv-uri! Dau funda
Salut sunt din Baia Mare si as vrea sa va intreb de ceva liceu cu camin in Iasi pe mate-info ce ziceti merita... As vrea niste exemple de licee
Este important să cunosc să lucrez în Office? Există studii care arată că angajatorii angajează oameni care cunosc Microsoft Office? Dacă da, care sunt acestea?
poate sa imi zica cineva ce liceu trebuie sa urmez dupa ce termin clasa a 8-a ca sa devin inginer constructor si ce facultate ar trebui dupa ce termin liceul.Multumesc
Buna, as vrea sa dau examen de admitere la genetica. Ce parere aveti si ce stiti despre aceasta optiune? P.S. am 12 ani, asa ca nu ma grabesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!