Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 24 Februarie 2025 sunt:
Salut, sunt in clasa a 12-a si as dori sa ma fac mecanic sau electrician auto. Ce diploma imi trebuie pentru asta, sau sa ma gandesc direct la facultate?
Imi doresc sa devin cosmetolog estetician. Am o dilema in aceasta privinta. Cine are cunostinte in acest domeniu, va rog sa ma ajutati sa ma lamuriti. Vreau sa urmez o facultate de biomedicina ...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie un site in care un începător poate învăța un limbaj de programare acasă? (Javascript) Poate fi in romana sau engleza. Am 15 ani si nu sunt la un liceu de mate-...? (mai mult)
Salutare lume, as vrea sa ma inscriu si eu ca voluntar in armata. As vrea sa stiu cerintele si daca exista vreun centru de recrutare in Caras Severin si daca se poate intra fara bac
Daca nu am medie de intrare la un liceu de mate-info, si intru la alt liceu cu alt profil, pot sa ma transfer după un semestru la un liceu de mate-info? Adică pierd mult? O sa fie greu?
....Hei. Ce parere aveti de filologie? As vrea sa dau la drept. Am cap si de real dar urasc tot ce tine de el deci nu vreau sa am 4 ani de chin. Ador romana si engleza. Acum fac si cursuri de germana separat...? (mai mult)
Anul viitor trebuie sa meg la liceu. La ce profil imi recomandati sa merg? Nu m- am decis inca si as vrea sa va cer voua parerea. Nu am obiecte favorite, si nici nefavorite. Si ...? (mai mult)
Hei. La anul merg la liceu si as vrea sa merg la filologie. Ce parere aveti de profil?
As vrea sa ma axez in viața pe informatică. Daca nu am medie de intrare la un liceu de mate- info, ce sa fac? La ce liceu sa intru ca măcar sa fac putina mate? La facultate o sa- mi ...? (mai mult)
Știe cineva dacă este adevărat ca cei pentru frontiera din cadrul academiei de politie trebuie sa se înscrie la Iași?
Tocmai ce termin liceul si vreau sa dau la Academia Tehnica Militara- profil Blindate, automobile si tractoare. Pentru cei care ati fost sau sunteti deja la acest profil, ce parere aveti per ansamblu?...? (mai mult)
La anul merg la liceu si as vrea sa merg la filologie. Ce parere aveti despre profil? Va rog nu veniti cu comentarii ca sa merg la real pentru ca nu imi plac nici materiile si nici meseriile care...? (mai mult)
Mi- a venit ideea sa ma fac polițist. Si as vrea o facultate din Brasov sau Sibiu. Imi puteti recomanda una? Si ce materii sunt esențiale? Si știți cumva care este salariul de început?...? (mai mult)
Cine stie ce locuri de munca pot ocupa persoanele necalificate care au depasit 50 ani? Multumesc anticipat.
Buna utilizatori! Stie cineva cand sunt depuse dosarele la Jandarmerie Falticeni sau la Campina?
as vrea sa stiu daca facultatea de asitenti medicali e grea. Vreau sa dau admitere in Sibiu la ULBS la asistenti medicali, stie cineva ce fel de biologie se cere la admitere? E grea...? (mai mult)
Stie cineva ce dificultate are examenul de admitere al fiecarei facultati din cadrul politehnicii?(M1/M2, F1/F2) Ce dificultate e la fiecare facultate la admitere?
Cine stie ce locuri de munca exista pentru persoane necalificate care au in jur de 50 ani. Multumesc anticipat
Bună TPU.Vă rog să îmi răspuneți la această întrebare nu vreau jigniri sau critice.Eu sunt fată după ce termin şcoala dacă merg la liceul ortodox Roman Ciorogariu din Oradea ce pot ajunge ...? (mai mult)
Buna dimineata, am si eu o intrebare. Sunt student ultimul an la Kinetoterapie si as vrea sa stiu care sunt sansele sa ma angajeze cineva in acest domeniu. Care sunt cerintele si care ar fi ofertele...? (mai mult)
nu cred ca am ales bine categoria dar sper sa ma ajutati.Eu lucrez la o benzinarie unde am programul de 12 (munca)- > 24 (liber)- > 12 (munca)- > 48 (liber). Mi- am dat demisia, in demisia...? (mai mult)
Dacă merg la liceul ortodox Roman Ciorogariu din Oradea ce pot să devin înafără de pe de religie?
VA rog să îmi răspuneți la această întrebare fără jigniri sau critice.Eu sunt fată după ce termin cu şcoala dacă merg la liceul ortodox Roman Ciorogariu din Oradea ce pot sa devin...? (mai mult)
Aveti ceva recomandari pentru un job la vara? Am 15ani. PS- ma gandeam la curierat pe bicicleta
Anul acesta termin liceul si abia acum m- am decis unde vreau sa dau.M- am gandit la Scoala de Politie Campina ( la subofiteri), dar consider ca nu mai am timp sa ma pregatesc pentru a da in vara...? (mai mult)
Poate sa- mi spuna cineva care lucreaza in pompieri sau care au rude, cum este viata din punct de vedere financiar? Nu am pretentii sa- mi spuneti salariul, vreau doar sa aflu daca iti permiti...? (mai mult)
Am 17 ani, sunt clasa a 11- a la un liceu tehnologic, profil mecanica.La anul termin, si vreau sa merg mai departe la facultate.Chestia e ca eu nu vreau sa continui tot pe mecanica, deoarece...? (mai mult)
Stiti care e salariul unui designer de interior angajat in cadrul unei firme?
Pentru a putea lucra în domeniul de beauty este necesară o facultate sau exista cursuri? Daca de exemplu as vrea sa creez propria linie de produse naturiste.
Mama mea lucrează contabil. Uneori apar probleme financiare în familie și încerc să o conving să deschidă un magazin pentru a avea mai mult profit. Deși ea singură mi- a spus că știe...? (mai mult)
Ce poti sa iesi (meserii) de la facultatea de sport? Si cum poti sa intri? Din ce e admiterea si ce inveti?
Salut, am o intrebare... Daca faci liceul militar apoi intri la scoala de ofiteri- subofiteri ce grad primesti dupa termiinarea claselor? Sau la ce trupe intri (Armata romana sau la politie?)Daca intri...? (mai mult)
Ce faci la facultatea de arhitectura (Timisoara)? Vreau ceva exact! Nu că studiezi blablabla... Ce scrii? Ce proiecte faci? Ce inveti? (Mult)
Știe cineva dacă se poate trece de la poliția de frontiera la poliție?
Salutare, TPU! Cum verifici adeziunea la un partid politic? Vreau să verific dacă sunt membru al vreunui partid. Mulțumesc!
HEY TPU! Daca eu as vrea sa devin medic stomatolog sau tehnician dentar ce medie trebuie sa am in a 8 a pentru a intra...si as putea face liceul militar si dupa medicina sau invers?
Ce parere aveti despre sectia finate-banci, merita sa o faci? Multumesc anticipat.
Stie cineva vreun liceu pe electronica auto?
Cum pot face rost de bursa pentru o facultate de arte din Alaska? Mentionez ca sunt inca in liceu si mi-as dori sa ma informez din timp. Multumesc.
Nu știu ce sa fac, sunt din ce în ce mai stresată în legătură cu examenul plus ca oamenii din jurul meu nu mă ajuta deloc.Râd de mine în continuare și de defectul meu fizic, creându- mi o...? (mai mult)
Hei. Poti sa profesezi ca QA engineer doar cu 3 ani de studii superioare (ASE) si cursuri de specializare QA si inca un curs java la link akademy?
Ce sanse am sa intru la Scoala Superioara de Aviatie Civila? Sunt foarte buna la engleza, imi place si geografia, si la matematica si fizica sunt buna.Am auzit ca jumatate dintre cei care intra...? (mai mult)
Oare dacă eşti jandarm poți deveni dj/fotograf/artist în artă sau ceva ce poate fi ca un hobby?
Hei, am o intrebare legata de acest liceu din Brasov, , Tiberiu Brediceanu". As vrea spre actorie dar nu stiu ce trebuie sa fac pentru a fi admisă. Trebuie să susțin vreo probă, daca da ce fel...? (mai mult)
La Facultatea de Litere, sectia Limbi moderne aplicate, cursurile se fac in engleza sau in romana? La bac la romana am luat nota 8.10 (desi m- a dus gandul sa depun contestatie, credeam ca am facut ...? (mai mult)
Salut, am un pistol de lipit de cateva luni(nu prea il folosesc mult) nu l- am mai folosit 2 saptamani si acum cand incerc sa il folosesc e tampit rau, nu topeste fludorul decat foarte greu. Il intareste...? (mai mult)
Daca in vara iau la bac 7, 30-7,80, am sanse sa intru la ASE la buget? Economie agroalimentara sau Turism
Oare imi pot convinge parintii sa ma lase sa muncesc intr- o tara straina? Am 17 ani, si chiar imi doresc sa imi fac un viitor frumos, insa in alta tara, mai precis Anglia. As vrea sa ma duc sa muncesc...? (mai mult)
Vreau sa va intreb de admiterea la liceul Vasile Lupu din Iași.Care este media de admitere și cum este la internat?
Ce stiti de liceul militar din Breaza? Are cumva camin, ce probe, in ce consta programul si cam ce materii sunt abordate mai mult? Va rog sa raspundeti, am nevoie de raspunsuri cat mai repede.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!