Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 24 Februarie 2025 sunt:
Ce sanse as avea ca sa profesez daca urmez un curs de coafor sau am mai multe sanse daca fac postliceala de coafura?
Ce se poate intampla daca am media scazuta la purtare in ambele semestre? Se poate sa nu mai intru la facultate?
Am 15 ani și studiez în Germania. Mi- am propus ca pe viitor să devin scenaristă sau actriță. Știu că necesită anumite sacrificii, răbdare, ambiție și perseverență. Tot ce am nevoie...? (mai mult)
_Daca absolv un curs de calificare pentru mecanic auto, exista posibilitatea de a ma angaja o firma din Germania, fara experienta?
FUNDA! Bună! Sunt în clasa a VIII- a și m- am hotărât să merg la Colegiul Pedagogic Vasile Lupu din Iași. Ideea e că știu ce probe se dau, dar aș mai avea câteva nelămuriri. 1) La proba...? (mai mult)
Salutare tuturor! Urmează să lucrez în Germania, pe lângă Frankfurt am Main. Patronul îmi asigură școlarizarea (pentru. echivalarea studiilor), cazarea + un job part- time (atât e posibil...? (mai mult)
ma puteti ajuta va rog? in ultimul timp m- am simtit demoralizat in a- mi atinge scopul de a intra intr- un liceu militar, deci am nevoie de ajutor, asa ca ma puteti ajuta spunandu- mi si mie...? (mai mult)
Cat costa o reconditionare exterioara unui Samsung s3 mini, carcasa, cromul, sticla etc?
Salut, ce facultatea trebuie urmată pentru a deveni ofițer de navigație? Și în ce consta această slujba, salariul nu îl iei în timpul liber? Va mulțumesc!
Ba! Am văzut ca pe aici se pun întrebări destul de intime.O sa va pun o întrebare ciudata.Cum îl cheamă pe băiatul ăla din blestemul din tabăra de le disney channel adică băiatul ăla cu parul...? (mai mult)
As dori sa intru la liceu Nichita Stanescu din Ploiesti si as dori sa stiu cam cat mi-ar trebui media la admitere pentru sociologie si daca e un liceu bun...
Pe ce profil trebuie sa aplic ca sa ma fac psiholog? Si la ce materii trebuie sa ma descurc ca sa devin un psiholog?
HEI TPU in cele din urmă m- am decis la ce liceu vreau sa merg. Doar că vreau pe dual si nu sunt sigura daca mai dau bacul sau nu. Dual însemnând ca fac 3 ani in loc de 4 cu mult mai multa practică.E...? (mai mult)
Salut.Cum pot face rost de un agent ca actor in Bucuresti?
Pe viitor ati prefera sa ramaneti in Romania sau sa plecati? Ma refer la liceeni care vor merge la facultate. Vreau argumente.
Salut, eu sunt foarte interesat sa intru la un liceu militar dar nu prea stiu probele si profilul la care esti dupa ce termini probele si intri la liceu sau ce medie iti trebuie pentru a intra la oricare...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi siteul Academiei ANP( agentia națională a penitenciarelor )? Din cate stiu ANP tine de Ministerul Justitiei. Multumesc anticipat!;)
Merita sa pleci in afara la munca?
Ce diferenta pe grila de salarizare este pentru asistent cu studii postliceale(PL) si unul cu studii superioare de scurta durata(SSD)? Daca am studii postliceale cum as putea avea SSD fara sa fac...? (mai mult)
Ce cursuri as putea urma daca am doar 10 clase dar..am si o varsta de 53 de ani dar imi place sa acumulez si ma intereseaza sa evoluez.
Buna, ati putea sa imi spuneti cu ce se ocupa fizica medicală și care sunt sansele de a-mi gasi un loc de munca dupa absolvirea facultății?
Sunt in clasa a 11- a si as vrea dupa liceu sa studiez cyber crime in America. Problema este ca nu stiu daca conteaza ce proba aleg la bac (bio, informatica, chimie, fizica). Eu ma gandeam sa ...? (mai mult)
Va rog sa imi spuneti din ce se dă admitere la UMF CLUJ ASISTENȚĂ MEDICALĂ?
Salut, aproape am terminat clasa a 9 a și ma gândeam dacă ma mai pot înscrie la liceul militar?
Buna baieti. Am si eu o intrebare mai prosteasca cred. Anul acesta vreau sa incerc la subofiteri la Campina si imi tebuie recomandare de la ultimul loc de munca pentru politie, ideea este ca sefa ...? (mai mult)
TPU As vrea sa stiu mai multe, dac eu termin academie fortelor terestre, ce voi iesi din aceasta, si daca o voi termina voi fi nevoit sa raman acolo sa ma trezesc zilnic la 5 etc ca un soldat?...? (mai mult)
Buna, am 15 ani si termin clasa a 8 a si vreau o cariera in marina dar nu pot sa fac liceul militar. Ce pot sa fac sa ajung acolo?
_Ce salariu are un mecanic auto in prima luna de angajare dupa ce a absolvit cursul de calificare?
_Pot sa merg la interviul de angajare pentru un job de necalificat in adidasi, blugi si hanorac?
Păreri Colegiul National Elena Cuza din Bucuresti va rog
am si eu o intrebare, sunt din Râmnicu Valcea la postliceala de asistenti de balneokinetoterapie, anul I si vreau sa stiu daca ma pot transfera la Universitatea Carol Davila din Bucuresti,...? (mai mult)
As vrea sa optez pentru Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu„ dar nu gasesc prea multe informatii in multe privinte. In primul rand as vrea sa stiu in ce consta scolarizarea. Din anumite...? (mai mult)
A fost o perioada cand facultatea de stomatologie a fost de 4ani?
Hei! Imi puteți spune parerile voastre legate de colegiul național Elena Cuza din Bucuresti? As vrea sa am o carieră dupa ce termin liceul, cat timp sunt la facultate, iar pedagogia ar fi o alegere...? (mai mult)
De la un liceu cu medii de 6-7 as putea sa urmez o facultate de psihologie?
Cum pot sa invat repede limba germana? ( Dau funda )
As vrea sa fiu un inginer la o fabrica care se ocupa cu electronice si vreau sa stiu ce profil ar fi ok sa aleg in liceu ca sa ma ajute la o facultate in domeniu. Este doar o idee de a mea cu ...? (mai mult)
La liceul militar(Breaza) avem voie cu telefon? Cand am fost sa dau proba sportivă și psihologică ne- au lăsat cu orice telefon am avea, imi e greu de crezut ca nu ne lasa decat cu telefon fara...? (mai mult)
Ce parere aveti de o facultate la frecventa redusa? Chestia e ca eu vreau sa si muncesc pe perioada facultatii, iar la invatamant de zi mi se pare pierdere de timp pentru ca mare parte din ...? (mai mult)
Hei, îmi puteți spune și mie cam cat este salariul unui asistent social?
Salut, as vrea sa ajung la o Academie militara, si as vrea sa stiu un domeniu care nu necesita matematica/fizica
Salut, as vrea sa dau la Academia Militara Fortelor terestre pe domeniul Stiinte Administrative deoarece la acest domeniu nu exista o necesitate pentru matematica, as vrea sa stiu : 1. Ce ies cu acest...? (mai mult)
Salut,care este diferenta dintre a lucra ca ofițer analist la SIE si la SRI? Amandoi stau in Ro dar prelucreaza informatii venite din medii diferite?
Salut, vreau ma inscriu la o Academie militara anul viitor, problema este ca nu inteleg nimic, vreau sa ma ajutati cu una din Academiile militare si o ramura a acesteia la care nu se sustine proba scrisa...? (mai mult)
Cum sa devin Dj de lumini?
Facultate:da sau Nu? De ce da, de ce nu..dezvoltă
Este Academia Națională de Informații in Cluj?
Am o intrebare..nu accept jigniri, dar accept glume. Daca eu sunt clasa a 7-a, pot sti cu cat termina cineva de clasa a 8-a si la ce liceu se duce? Daca da, cum? Multumesc mult!
Ce trebuie sa faci ca operator pc intr-un restaurant? Se lucreaza in office si word?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.