Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 24 Februarie 2025 sunt:
Am 18 ani si vreau sa ma adresez celor cu un loc de munca. Un tovaras va pleca la mare sa lucreze o saptamana ca ospatar, si as vrea sa merg si eu. Eu am mai lucrat 2 saptamani ca barman si ajutor...? (mai mult)
Salut.Ce job-uri credeți că sunt cele mai profitabile în România?
Salut. Acum in urma cu ceva timp, am facut medicina muncii si siguranta circulatiei, pentru angajare. Acum cateva zile mi- am dat demisia, iar eu n- am mai primit nici- un act inapoi zicandu- mi ca...? (mai mult)
Am vazut ca s- au publicat locurile pentru Academia de Politie.Eu sunt de nationalitata roma nu si stiu ce dosar sau ce acte trebuie sa aduc ca sa dovedesc.Pentru facultatea de Drept se primesc ...? (mai mult)
Salut,ce se întâmplă dupa ce termin facultatea de poliție? Pot sa aleg sa ma intorc ca ofițer de poliție in orașul din care am venit?
:) Ce facultate trebuie sa termini pentru a deveni redactor sau editor de carte? Exista si master dupa aceea?
Vreau sa devin preot, dar nu am voce. Cum pot sa am voce de preot?
Buna seara, am si eu o intrebare. Sunt clasa a 12- a si chiar nu stiu ce sa fac dupa BAC. Ma gandeam intre politie si pompieri (subofiteri in ambele cazuri) dar nu ma pot decide. Imi puteti spune care...? (mai mult)
Sunt clasa a VIII - a din Constanța, si as vrea in viața sa ma axez pe mate- info / mate- fizica. Eu in examen nu stiu daca as putea aveam media din examen + cea din 5- 8 peste nota 8....? (mai mult)
știți cumva vreo croitoreasă care predă cursuri de croitorie în particular în Cluj?
Exista limita de inaltime in armata?
Ce meserii sunt în domeniul aviatic?
Buna, lucreaza cineva la kfc? Imi puteti spune ce salariu net are un manager de tura? se primesc si bonuri de masa? Funda :) ♡
Detalii despre meseria de asistent social? Despre facultate și orice :))) M-ați ajuta mult :)))
Hei TPU. Ce ati alege dintre umf Cluj si umf Tg Mures? Va rog argumentati Vreau să precizez ca deocamdata as vrea sa merg mai departe pe cardiologie dar cum inca nu am făcut facultatea s- ar putea...? (mai mult)
La locul meu de muncă actual vor fi niște schimbări drastice si neașteptate care ma vor lasa cu un buget lunar de 20 de lei dupa efectuarea tuturor plăților lunare. Am nevoie de un loc de...? (mai mult)
Daca sunt elev la o scoala sanitara si lucrez in domeniu ce salariu o sa primesc? Cel pe care il primeste un debutant sau minimul pe economie(sau cel stabilit la incheierea contractului)?...? (mai mult)
Ce facultate i- ar putea fi recomandată unei persoane cu înclinații spre științe socio- umane (în special filosofie), istorie și geografie? Oscilez între Facultatea de Istorie, Facultatea de ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre facultatea de Asistenta sociala si Sociologie din Bucuresti? Imi place sa ajut lumea si sa le ofer noi sanse la viata. M am orientat spre aceasta facultate. Intrebarea este, ce ...? (mai mult)
Am 15 ani si ma gândesc la viitorul meu, adică sa am un loc de munca bine plătit, nu minimul pe economie, si nu stiu ce sa aleg, ce joburi ar fi potrivite pentru mine? P.S - Nu îmi place...? (mai mult)
Nu stiu daca e categoria corecta pentru urmatoarea intrebare, dar ma rog. Imi cer scuze daca am gresit categoria! Vroiam sa intreb. Dupa ce fac 2 ani de cursuri de optometrie pot deveni optometrist?...? (mai mult)
Salut, sunt in clasa a VII- a daca intru intr- un liceu militar la ce profil o sa fiu? Stiinte? Filologie? Mate- info? Sportiv? Sau daca termin clasele IX- XII cu ce grad am sa ies si trebuie sa termin...? (mai mult)
Salut, am 18 ani si sunt la liceu clasa 11. Vreau sa ma angajez, dar vreau sa fac ceva ce imi place.Spre exemplu, game tester la ubisoft. Vreau un job unde sa nu fie nevoie sa interactionez prea mult...? (mai mult)
Dacă nu intru la academie de poliție pot să dau la școală de subofițeri. Multumesc anticipat
Am primit un interviu ca insotitor de bord la Ryanair. Nu stiu ce sa fac. Eu sunt contabil la o firma de 3 ani. Anul acesta ar trebui sa termin masterul. In caz ca iau acest interviu la RyanAir ...? (mai mult)
Am cerut o adeverință medicală ca sa mi se dea un concediu medical.Iar cei de la serviciu ma pun sa dau declarație ca nu am mai beneficiat de concediu medical in ultimele 12-24 de luni
Hei! Am o nelămurire. Sa zicem ca as intra la facultatea de drept, dar apoi mi- as da seama ca vreau sa mai aștept un an pana sa merg la facultate. Se poate sa fac asta? Va trebuie sa dau din nou examenul...? (mai mult)
Ce acte sunt necesare pentru depunerea unui CV? Cand il depun este necesara si atasarea unor copii cu buletinul sau diplomele mentionate ori acestea trebuie doar cand sunt chemat la interviu? Lamuriti-...? (mai mult)
) Am studiat 9 ani la un liceu muzical de prestigiu din Chisinau, si acum vreau sa continui studiile (muzicale sau legate cu psihologia) in Norvegia, dar nu stiu nici un colegiu. Caut pe net si...? (mai mult)
Ce salariu are un mecanic auto fără experiență? Dar cu experiență?
Cine stie la ce colegiu as putea merge in Norvegia? Am studiat 9 ani la liceul de muzica, , C. Porumbescu, , din Chisinau (liceu de prestigiu), si as vrea sa continui cu muzica sau psihologia( de dorit...? (mai mult)
Cursul de mecanic auto se poate face și fără carnet de șofer?
Sunt in clasa a 9- a la profilul filologie si as vrea sa stiu ce facultati voi putea urma atat legate de profil cat si in afara lui? Profesor nu vreau sa devin, nu ma pasioneaza meseria. ...? (mai mult)
Am câteva intrebari. 1. Ca sa devin ospătar, la ce profil de liceu trebuie sa dau? Mai trebuie sa fac cursuri după? As vrea sa fac asta imediat după ce termin a 12- a deoarece nu vreau...? (mai mult)
Am terminat școala acum 10 ani (8clase)si nu mi-am luat diploma de unde o pot ridica?
Câţi bani te-ar costa sa deschizi o firma?
Daca a fi integralist inseamna a termina cu media peste 8, ca sa poti trece in anul urmator, cu termina unii cu 6-7 si tot trec urmatorul an?
Ce facultate ar fi cea mai adecvata pentru un licean pasionat de limba romana și geografie? As înclina spre Jurnalism, fiindcă mi- ar plăcea sa fiu redactor/analist sportiv, dar nu cred...? (mai mult)
Am 21 de ani si sunt sudor. Am făcut profesională 11 clase, iar acum fac seral și sunt in clasa 12 si mai am un 1 an de terminat adică 13 clase. Si nu mai am timp sa trec pe la liceu ca ...? (mai mult)
Sall. Ați dori sa lucrați vreodată ca librar? Dacă da, de ce?
Ma scuzati ca va deranjez! As dori si eu o informație. Am terminat ecologie si protectia mediului în 2011 si lucrez in invatamant ca profesor de biologie. Cu această facultate as putea sa...? (mai mult)
Care este facultatea potrivita pentru mine, in conditiile in care am bac la romana, mate si biologie?
Ce parere aveti de Universitatea Dimitrie Cantemir din Constanta? As vrea sa dau acolo la facultatea de management turistic si comercial si am nevoie de niste pareri mai detaliate. FUNDA pentru...? (mai mult)
Dupa ce termin cei 6 ani la facultatea de medicina dentara pot lucra în domeniu sau mai trebuie sa fac ceva studii?
La ce liceuri as putea intra cu o medie de 7, 8,9
Stie cineva ce atribuții are un inginer de foraj si ce trebuie sa faca acesta? De exemplu are munca de teren?
Niste pareri umf Timisoara? Unde ar fi mai bine, la generala sau dentara?
As vrea sa intru la un liceu militar, iar intrebarea mea urmatoare este... - Daca merg la liceul militar, am mai multe sanse de a intra la academia de politie? Daca nu, atunci la ce academie...? (mai mult)
Pentru a intra la jandarmerie, mai trebuie sa sustii proba la istorie? Si ce probe trebuie sustinute?
Ce inseamna medic primar in anumit domeniu? Adică e mai slăbuț? Mai la inceput?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!