Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 24 Februarie 2025 sunt:
Povestea mea... Anul trecut am dat bacalaureatul, iar viata mea s- a terminat aici. In toti acei ani de scoala, tot ce voiam era sa obtin diploma, fara sa ma gandesc ce va fi dupa. Asa am si facut,...? (mai mult)
As vrea sa ma inscriu la universitatea Ovidius din Constanta si care e media minima de la bac pentru a intra de exemplu la stiinte ale naturii?
Hei.Vreau sa dau la Pedagogic la profil educator/învățător..cam ce probe se dau înainte?
Stie cineva o scoala de muzica la care se intra fara admitere,doar cu diploma de bac sau ceva de genu? Eu nu prea am ureche muzicala dar stiu sigur ca asta se si poate,, invata".
Oare stie cineva cand se depun dosarele pentru admiterea la scoala de subofiteri? Dau funda ????
Mai da cineva la Liceul Militar de la Constanta?
Este cineva la facultatea de jurnalism? Ma puteti ajuta cu niste informatii despre admitere, data admiterii etc?
Exista in Constanta Facultatea de Gastronomie? Sau o facultate care imi poate asigura un viitor in domeniul bucatariei? FUNDA!
Exista in Constanta Facultatea de Gastronomie? Sau o facultate care imi poate asigura un viitor in domeniul bucatariei?
Daca am rinichi polichistici pot sa dau la academia nationala de informatii Mihai Viteazul?
Daca fac facultatea de psihologie pot deveni medic psiholog sau profesor în liceu cu predare psihologie?
Daca intri la o facultate la buget si te retragi poti sa faci o postliceala de militari la buget?
Salutare! Am si eu o intrebare va rog sa ma ajutati, am terminat in 2003 o scoala profesionala, am obtinut o diploma de electrician auto, dealungul timpului m- am reprofilat lucrand Care Assistant ...? (mai mult)
Am o dilemă. Chiar trebuie să merg la facultate, neapărat? Ştiu că e opțională, dar majoritatea spun că mori de foame fără ea şi asta îmi cam dă de gândit ????. Eu nu doresc neapărat să...? (mai mult)
Eu, minor fiind, am dreptul de a crea o pagina pe Facebook, de a- mi promova produsele pe care le realizez manual? Vreau de ex sa pun un produs realizat de mine(nu va bateti joc, am invatat de la parinti...? (mai mult)
Ce parere aveti? Facultatea de pomieri Alexandru Ioan cuza Bucuresti sau politehnica ramura telecomunicatii Salariu, usurinta gasirii unui loc de munca, pareri
La facultatea de marketing se face matematică? Urmarea facultății de marketing îți aduce mai multe avantaje, de exemplu in vederea găsirii unui loc de munca ok spre viitor decât facultatea de...? (mai mult)
Cine știe cât costă cursul de însoțitor de zbor (steward) la Wizz air? Dau fundă. Mulțumesc!
as dori daca se poate ca cineva sa imi prezinte o lista cu anumite tari in care daca pleci ca simplu muncitor, poti fi tratat ca ceilalti, pai pe scurt caut o tara, unde sa pot sa muncesc...? (mai mult)
Am o intrebare in legatura cu admiterea la medicina. Vreau sa dau la umf Tg Mures. Pe siteul lor gasesc o singura materie de admitere cum ar veni bibliografia. Aceasta e valabila pe toti anii...? (mai mult)
Sa ma fac softist chiar daca nu sunt atras de informatica si nici nu ma pricep? Salut TPU! Mi- ar placea sa devin informatician.Totusi nu prea ma vad.Nu ma pricep la calculatoare (ba chiar sunt aproape...? (mai mult)
Scurt si la obiect. Salariul unui jandarm, in primii ani de munca, unde este repartizat, incepand de la subofiteri, gradele in care poti avansa si salariul de care il dispui cu absolut ...? (mai mult)
Funda! Ceau, vin cu o intrebare. Este cineva la facultatea de psihologie si sociologie la resurse umane? Daca da, cum este? Sau, daca profesez in resurse umane asa rau e? Programul e de 8 ore, sarbatorile...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi un site, grup, retea de socializare pentru asistenti medicali? Am cateva nelamuriri... Cat de greu este sa fii asistent de balnefiziokinetoterapie si recuperare intr-...? (mai mult)
Ce liceu si facultate trebuie sa ai ca sa lucrezi la birou. Adica ca asistenta, manager, stiti voi...deci?
Pentru a intra în Poliția Militară, exceptând faptul că trebuie să ai bac- ul și alte chestii, contează dacă în liceu n- ai avut media la purtare 10? Gen dacă ai 9. Adică na, din...? (mai mult)
Ce calificare trebuie sa am ca sa devin art director? Urgent
Pe ce data este admiterea la Facultatea de Chimie de la Universitatea din Bucuresti?
Cine imi poate spune ce salariu are in prezent un asistent de postliceala balnefiziokinetoterapie si ce salariu are o infirmiera? Ambii debutanti, si la ce timp se maresc si cu cat? Ofer funda!
Cat dureaza facultatea de arhitectura Timisoara? E greu? Imi poate asigura un job bine platit? Se intra pe baza de examen?
Am 16 ani și nu știu ce să fac pentru viitor. In primul rand facultatea, eu sunt la mate info, urăsc mate, îmi place info. Nu știu la ce facultate sa dau, Automatica Cibernetica Informatica....? (mai mult)
Help me! Automatică sau telecomunicații? Vreau la automatica dar concurența prea mare ma face sa dau inapoi. Daca dau si pic, e vreo sansa sa ajung la telecomunicatii sau pe ce sectie aterizez si ...? (mai mult)
Poti sa te transferi in liceul militar?
Puteti sa imi spuneți cum decurge si cat timp durează facultatea de medicina in Viena (Austria)?
After-school este gratis in străinătate(Franța)? Și dacă nu, cât costă?
Am și eu o întrebare:Ce facultate trebuie să faci că să lucrezi la BuzzFeed?
Ce parere aveti despre meseria de jurnalist? In general cea de redactor? Se merita? Din punct de vedere financiar ce credeti?
Cum e la facultatea de drept? Bucuresti/Timisoara/Constanta diferente, in afara de admitere care este destul de usoara. Dupa ce se intra se tine tot pe spagi si pile sau merge si pe invatat?
Daca incepi o facultate la buget si nu o termini, a doua pe care o incepi va fi la taxa?
Salutare! Datorita timpului meu liber vreau sa invat inca un skill ca sa lucrez ca freelancer! Am inceput cu Front- End Development, dar dureaza extrem de mult pana ce vezi ceva rezultate financiare. ...? (mai mult)
Salutare. Nu stiu exact cum sa ma exprim, insa sper sa intelegeti. Este vorba despre serviciul de curierat si mai exact despre curier, de unde stie omul asta cate colete are de livrat lui X sau Y...Pe...? (mai mult)
a mai placat cineva in Anglia cu firma Gatm jobs? Sa fie de incredere? Dau funda cine stie
Am nevoie de lista colegiilor de design interior din Romania.
Să- mi explice și mie cineva cum se procedează. Sunt d- abia în clasa a 7- a, dar vreau să știu mai multe. De 2 ani am căpătat o obsesie pentru medicină și biologie. Momentan știu că trebuie...? (mai mult)
As dori sfaturi și opinii de la studenți/ absolvenți de la Facultatea de Kinetoterapie din București, Iași, Galați, Brașov, Bacău, va rog. Cum ar fi dacă toate acestea sunt la...? (mai mult)
Mă poate ajuta cineva cum să aflu salariile celor de la jandarmeria Romană după grad?
M-am angajat de cateva zile la o fabrica si peste 3 luni trebuie sa plec neaparat din tara o saptamana. Imi pot lua concediu sau ceva daca sunt angajat de putin timp? Seful e mai exigent si sever.
Salut,care lucreaza la delphi Iasi imi poate spune si mie ce conditii, salariu este la aceasta firma? Unde pot depune cv-ul la ei?
As vrea anul acesta sa dau la Facultatea de Drept din Constanta.Ce parere aveti despre acest domeniu si este chiar atat de greu pe cat se spune? Si inca ceva.Am vazut ca sunt mai multe universitati...? (mai mult)
Elevii romani care pleacă în străinătate (Paris ) și termina doar liceul acolo au șanse sa facă în Paris facultatea gratis?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!