Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 24 Februarie 2025 sunt:
Ok.În primul rand buna tuturor și scuze pentru lunga mea "poveste". Sa încep prin faptul ca port ochelari, am miopie(una maricica, mai exact undeva la - 7) și 16 ani. Sunt o fire sportiva și ...? (mai mult)
Bună TPU, știu ca exista doua Academii de Politie în România, Al I Cuza de la București și încă una, care este aceea? Care este diferența dintre Academie, Subofițeri și Școala de politie...? (mai mult)
Sunt la stiinte sociale si as da competente la lb romana, lb straina(engleza) si digitale. BAC- ul il dau la lb romana, istorie si proba la alegere, adica logica/psihologie /sociologie /economie /filosofie/geografie....? (mai mult)
Daca termin comunicarea și relațiile publice în cadrul Universității de Filosofie și științe Politice, unde as putea sa mă angajez? Este ușor să îți găsești un loc de muncă sau o sa îmi...? (mai mult)
Ce este un zootehnist? Ce știe să facă? Cu ce se ocupă?
Salutare tuturor! Vreau sa dau in viitor la INM, iar pentru asta trebuie sa urmez o facultate de drept, asa ca m- am gandit la Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative din cadrul Academiei de...? (mai mult)
Cum Vi se pare postul de receptionera pe timpul verii? As vrea sa ma angajez pe acest post intr- un hotel vara. Sunt minora, dar as vrea totuși sa muncesc. Cum credeți ca este acest job? Si...? (mai mult)
Cum vi se pare Academia Navala Mircea cel Batran? Se intra greu? Pe ce materii se pune baza? adica ce se preda mai mult? Doresc multe detalii de la persoanele care au fost sau sunt la acea academie....? (mai mult)
Daca fac liceul seral dupa o profesionala, mai am sanse sa merg la academia militara?
Ce magazine din Bacau Romania vand biciclete?(biciclete max. 1000 lei?)Mi s-a stricat si atatia bani am rezervati pentru bicicleta..stiti? NUME DE MAGAZINE CARE VAND BICICLETE:?
La ce ora se intra in clasele 11-12 la Liceul Teoretic Ion Barbu(București), dar la Liceul Teoretic Dimitrie Bolintineanu?
Salut. Daca nu ai promovat un examen nici in sesiunea de restante din semestrul 1, se poate sustine acel examen contra-cost in sesiunea de restante din toamna?
Citisem pe net ca exista o scoala post- liceala unde poti primi diploma de absolvire in domeniul medic asistent generalist chiar daca nu ai luat bac- ul. Stie cineva daca este adevarat, cat timp...? (mai mult)
Dacă merg la o facultate de limbi străine (o limbă rară) ce şanse am la angajare după ce termin? Îmi găsesc uşor un loc de muncă(cu un salariu decent)? Şi cam ce pot face în afară...? (mai mult)
Daca am avut un an inghetat, si imi retrag dosarul, raman cu vreo datorie fata de facultate? Mi- a zis ca o sa- mi faca o fisa de lichidare, ce inseamna asta mai exact? Pot sa lucrez daca am datorii la...? (mai mult)
La retragerea dosarului, in cerere mi s-a cerut sa scriu retragere definitiva. Mai pot da la o facultate in acelasi domeniu, in locatie diferita in acest caz?
Cum pot crea un video cu poze și gif-uri plus muzicã de fundal? P:s Pe aplicația Viva Video nu merg gif-urile. Help pls! :/...
Știe cineva unde as putea face voluntariat/ internship în hr, in București, in weekend?
Unde sunt mai dese meciurile? Care luptator are mai multe meciuri: unul de KickBox sau unul de RXF? Cam ce distanta de timp poate fi intre meciuri?
Am o pasiune pentru carti. Citesc mult si ocazional scriu. Cum pot face bani din aceasta pasiune?
Lucreaza/A lucrat cineva de aici in retail? Ati facut greseli? Daca da de ce fel? Am anxietate si cand gresesc simt ca e capatul lumii. Voi ce experiente ati avut lucrand in retail?
Daca exista cineva care m- ar putea ajuta cu un raspuns cat mai complex i- as fi tare recunoscatoare. Vreau sa dau la UAD Cluj (design vestimentar) si as dori sa stiu in ce constau exact cele doua...? (mai mult)
Sunt clasa a 8 a si, de anul viitor se va introduce un profil la care vreau si inainte nu era, cum se face repartitia? Nu o sa aiba medie cu care se intra?
Stie cineva ce salariu castigi daca lucrezi la cinemacity? (casier\plasator)
Bună, întotdeauna m- a fascinat psihologia, dar am o nelămurire în privința asta. As vrea sa fac facultatea la Cluj si la master din câte am înțeles îți alegi ce vrei pe mai departe, eu as...? (mai mult)
Care ar fi lucrurile (gen retele sociale) la care trebuie sa renunte un adolescent/adult ca sa aiba o viata mai productiva, fericita, mai sanatoasa Adica o viata buna cel mai bun raspuns primeste...? (mai mult)
eu am 12 ani si sunt foarte bun la calculatoare si vreau sa ma gandesc la viitor, imi puteti recomanda un job?
Buna TPU sunt pasionat de It si calculatoare si deja stiu foarte multe despre cum se repara si despre componente si tot si as vrea sa devin depanator de calculatoare sau ceva sa repar calculatoare dar ...? (mai mult)
A lucrat cineva la cinemacity? Daca da imi puteti spune cum sunt conditiile, salariul (plasator, casier )?
La ce liceu ar trebui să ma duc ca sa pot face o facultate de medicina?
Un program bun de modificat vocea ca în studio. Mulțumesc
Mai sunt câteva luni până dau examenul și mi- e greu să- mi aleg profilul corect. Pot da la mate- info și să fac medicină, dar nu prea sună bine așa parcă... Acum 2 ani voiam medicină....? (mai mult)
FUNDA! Hey! Sunt în clasa a VIII- a și m- am hotărât să merg la Colegiul Pedagogic Vasile Lupu din Iași. Ideea e că știu ce probe se dau, dar aș mai avea câteva nelămuriri. 1) La proba artistică...? (mai mult)
Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de un scholarship? Care sunt regulile si tot ce ar trebui sa stiu despre acest program.
Pentru a intra la Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila Pavel Zaganescu din Boldesti unde trebuie depus dosarul?
Buna,iubitul meu isi doreste sa devina fotomodel insa are 19 ani.Il incurajez sa faca ceea ce isi doreste si il susin insa, cine ii poate oferi asta? Cum? ce ar trebui sa urmeze sau sa faca?
Sunt în clasa a VIII- a și m- am hotărât să merg la Colegiul Pedagogic Vasile Lupu din Iași. Ideea e că știu ce probe se dau, dar aș mai avea câteva nelămuriri. 1) La proba artistică...? (mai mult)
Dupa ce termin liceul m-am hotarat sa urmez cursurile la Academia Tehnica Militara din Bucuresti. Daca eu sunt din Bucuresti, mai are rost sa stau in caminul unitatii?
Ce ar trebui sa aleg? Sa fac facultatea de medicina sau sa ma duc sa muncesc in străinătate?
Care sunt avantajele unui liceu militar?
Heeey, mă numesc Amalia am 12 și sunt la cursuri de teatru.Profesorul meu de teatru îmi spune"da ți drumul la voce" ceva de genul ăsta. Și nu știu cum sa fac ăsta, poate el spunând asta se refera...? (mai mult)
Cum se numeste asta care este incercuita in imagine?: https://imgur.com/a/kefdB Stiu ca are un fel de scai cu care il prinzi pe uniforma dar nu stiu cum se numeste chestia aia pe care ...? (mai mult)
Top licee? Care se intra cu 7.50? Din toata Romania.
daca nu ii scot capusa motanului(capusa fiind la gat)..se poate intampla ceva? Daca nu i-o scot, poate muri motanul sau are sanse(cat%?) sa traiasca?
Salut, care este diferenta dintre contabil, economist si finantist? Si cu ce se ocupa fiecare? Si ce iesi de la Contabilitate si informatica de gestiune(finante-contabilitate)?
Am o intrebare, cei care ati auzit de OviLex sau Ovidiu Pop, el a facut banii pe care ii are: adica are masini, merge prin tari exotice etc. Ia facut din jocurile video de telefon pe care le-...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor. Nu am idee ce job sa imi aleg. Îmi place foarte mult să citesc și să interacționez cu oamenii. Vă rog spuneți-mi dacă aveți idei!
Exista vreun site care te plateste pentru traduceri? Eu ma pricep destul de bine la engleza si imi place sa fac traduceri in timpul liber, insa niste bani in plus nu m- ar deranja. Mai ales ca ar...? (mai mult)
Cum sa caut si cum pot lua legătura cu un laborator farmaceutic din Italia? Doresc sa plec cu Erasmus plus program acolo, dar trebuie să imi gasesc singur locul de practica si nu stiu cum, deoarece...? (mai mult)
In urmatoarea perioada(sarbatorile pascale) din punct de vedere legal, cat trebuie sa primesc concediu? Lucrez in alimentatie publica.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!