Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 24 Februarie 2025 sunt:
Daca vrei sa devii programator (web) trebuie neaparat sa faci mate-info? Sunt cat decat bun la mate, urasc Romana. Informatica in gimnaziu nu am facut deloc. Sunt dispus sa invat. Ce ziceti?
Ce trebuie sa fac daca imi da eroarea asta la hummer editor cs 1.6.Imi da eroare cand compileaza mapa PLS ajutati- ma ** Executing... ** Command: Change Directory ** Parameters: C:\Games\Counter-...? (mai mult)
De la Scoala de agenti de politie Vasile Lascar din Campina pot ajunge sa lucrez si in criminalistica sau ce specializari are, mai exact?
Am si eu o intreabre.Ce trebuie sa fac, sau ce studii trebuie sa am ca sa intru la BGS.
Mă numesc Andreea, am 17 ani și locuiesc în Marea Britanie de 4 ani! La momentul actual mă aflu în ultimul an de liceu, peste 2 luni voi susține bacalaureatul! Aș vrea să mă întorc înapoi ...? (mai mult)
Am o prietena care are 16 ani si vrea sa lucreze.Dar are si liceul..are ore de dimineata..intrebarea este. poate sa lucreze la un restaurant ca chelnerita sau unde ar putea lucra?
Sunt fata, am 15 ani (fac 16 in iunie) si as dori sa gasesc un job part- time pentru cativa bani de buzunar. Sunt o fire destul de independenta si nu as dori sa stau pe spatele parintilor mei. ...? (mai mult)
O sa ma ajute cu ceva testul TOEFL la admitere la o universitate in Romania? Sunt din Republica Moldova, dar vreau sa imi continui studiile acolo, si vreau sa stiu daca are vreun efect testul ...? (mai mult)
Salut termin clasa 9 imi plac masinile? Si vreau sa dau la colegiul de transporturi din Chisinau. Voi castiga bine? Ce salariu voi avea? Vreau sa raspunda cei care stiu Multumesc
Filme turcesti la fel ca Gunesi Beklerken si Kirgin Cicekler...o poveste despre scoala adica...un serial turcesc(nu film..adica serial cu episoade) Stiti?
La ce licee din Bacau sunt uniforme, dragi prieteni TPU?
Detalii despre Liceul Economic din Bacau? La ce licee din Bacau se poarta uniforma obligatorie?
Am o intrebare, dacă părinții unui elev au avut probleme cu poliția acesta mai poate fi primit la liceul militar? are legatura acest lucru cu intrarea la liceu?
Cum se numește personalul aferent al Navigației Aeriene? Dacă la vapoare se numește Marină, la avioane cum se numește?
Îmi poate spune cineva care este "procesul" prin care devii profesor și totodată, câteva lucruri care se fac după ce obții acest post? Mă refer începând de la facultate și până în momentul...? (mai mult)
Care meciuri sunt mai bine plătite: cele de la RXF sau cele de la KickBoxing? Iar ca luptător, care câștigă mai mult? Cel de la RXF sau cel de la KickBoxing?
De obicei un inginer automatist proiecteaza scheme sau monteaza plcuri etc?
Hei cine ma poate ajuta cu un sfat, eu acus termin clasa a 11- a, si mai am un an de liceu, si ma tot gandesc la ce facultate sa dau, de exemplu facultatea de asistent social sau educatoare deoarece am...? (mai mult)
Buna, imi puteti spune ce profiluri are liceul Economic 1?
Unde pot găsii toate episoadele din sezoanele 1, 2 și 3 din Violetta in limba romana
In legatura cu soldatii gradati profesionisti. Pot acestia sa devina piloti de avion?
Care ramura a politehnicii este cea mai cautata? Care e cea mai platita? La ce ai da tu?
As vrea sa dau la automatica dar am o intrebare dupa terminare facultati as vrea sa montez plc- uri etc si sa le codez adica pe romneste sa fiu cu surubelnita in mana nu sa stau la un calcuator sa fac ...? (mai mult)
Vreau sa fac facultatea de filosofie si dupa sa devin bibliotecar la o bibioteca importanta din zona ardealului. Ce trebuie sa fac sa ajung bibliotecar?
Am 21 de ani si spre rusinea mea n- am lucrat o zi pentru ca n- am avut nevoie. Dar vreau sa castig banii mei. Cum naiba isi gasesc altii de lucru? Unde se duc si intreaba? Ca nu inteleg. Mersii,...? (mai mult)
Imi puteti recomanda niste rachete de tenis? Nivel intermediar, stil de joc echilibrat intre ofensiv si defenis la fel si la loviturile cu topspin! Dau funda :) :)
Tocmai am fost sunat pentru programarea unui interviu la Hotel Kronwell, Brasov pe post de receptioner. Detine cineva informatii despre program, salariu, mediu de lucru etc.? Multumesc...? (mai mult)
Avg cel mic a murit? va rog datim raspunsuri clare unii spun ca a murit alti spun ca nu au murit spuneti-mi adevarul!
poate sa- mi spuna cineva daca exista scoli de 1 sau 2 ani din care poti sa iesi cu o meserie anume? Daca da, sa- mi dati si cateva exemple si cateva detalii. De preferat as vrea ceva la care...? (mai mult)
Cum adică da Starbucks sunt doua categorii..de băuturi reci si calde?
Am o întrebare. La Academia de Informații se poate intra cu media 8 la purtare? Am văzut ca la Academia de Poliție s- a schimbat, se intra cu media 9 acum, însă la Academia de Informații...? (mai mult)
E greu la Automatica si Calculatoare din Timisoara?
M-am gandit sa dau mai departe la facultatea de geografie ai as vrea sa stiu mai exact niste job-uri pe care le-as putea avea dupa si daca se poate niste detalii. Daca este vreun cunoscator
Sunt indecisa si nu stiu ce sa aleg dintre sectia filologie (limba si literatura) si traducere si interpretare din cadrul Facultatii de Limbi Straine (UB). As fi vrut sa studiez o limba asiatica...? (mai mult)
De ce am mevoie pentru a lucra ca sofer pe raba la o balastiera?
Eu vreau sa intru la Academia de Poliție, însă media la purtare îmi iese 8, 75 și am scolioza. Scolioza nu cred ca m ar afecta însă îmi e frica cu media de purtare. As avea vreo...? (mai mult)
La simulari am luat la toate materiile 5.Romana, istorie si geografie.Problemea cea mai mare a mea este ca la subiectul I nu le vad in text.Sunt disperat si nu stiu cum sa fac in aceste 2 luni ...? (mai mult)
Hei sunt Andrei am 12 ani vreau sa devin actor sa joc intr-un serial sau film cum pot deveni.
Am terminat 9 clase poate sa mi elibereze foaia matricola si ce trebuie sa fac
Care e diferenta dintre Academia de politie din Bucuresti si Scoala de agenti de politie din Campina?
Hei! Pe ce materii trebuie sa te axezi ca sa devii psiholog?
Sall. TPU. La Gergia All Or Nothing 1 de la 16:00 se extrag 12 bile de al 1 la 24. Daca pun la o casa de pariuri pe 8 numere cu cota de 1000 15 bilete pe cate 1 leu, am sanse mari sa iau 1000 de lei?...? (mai mult)
Salut, imi place sa tund, as vrea sa urmez niste cursuri si sa obtin o diplomă, credeti ca merita sa ma fac frizer?
Salut, este vreun inginer proiectant care poate sa mi spuna cat castiga?
As vrea sa îmi deschid un canal de YouTube. Un chanal de gaming foarte varit! Dar nu găsesc un nume mișto lăsațimi va rog niște sugestii ținând cont ca numele meu este Emanuel!?
Am si eu nevoie de careva sfaturi! Caut loc de muncă momentan lucrez la Delphi Iasi si a.si vrea o slujbă in paralel la care sa pot lucra in functie de programul meu! Sfaturi va rog???? Ps:dau...? (mai mult)
Mi- am dat licenta in 2015 si am avut o lucrare buna de licenta. De curand, o cunostinta m- a rugat sa i- o trimit fiindca era curioasa, si am trimis- o. Ulterior mi- am dat seama ca nu am suficienta...? (mai mult)
Are cineva o carte despre educatie financiara in PDF?
Pot sa ma duc la banca, sa schimb lei in euro, sa astept pana mai creste putin valoarea euro si dupa sa ii dau inapoi cu scopul de a abtine mai mult? Trebuie sa am un cont in banca pentru asa ceva sau...? (mai mult)
Ce profil ar trebui sasa urmez si ce facultate pentru aca deveni tehnician dentar? P.S. Sunt din Bacau... daca stiti vre.o scoala de aici pe care as puteao urma va rog sa imi spuneti
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!