Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 24 Februarie 2025 sunt:
Poti da la orice varsta la scoala postliceala sanitara? Sau trebuie neaparat dupa ce termini liceul?
Rog seriozitate. Pentru un vanzator la Sturbucks/KFC/MC ce studii iti trebuie?
As vrea ca in vara sa dau examen la Academia de politie din Bucuresti si la Scoala de ofiteri din Campina. Imi poate spune cineva cand se face contravizita medicala si cand e testul psihologic? Am auzit...? (mai mult)
Ce limbi straine se studiaza la facultatea de economie si administrarea afacerilor Craiova in decursul celor 3 sau 4 ani? Se studiază si germana?
As vrea sa devin reprezentant Oriflame, desi am 14 ani. Nu stiu daca am voie de la aceasta varsta. Pe site am citit ca pot de la 16 ani impliniti, insa am mai citit pe TPU raspunsuri la intrebari...? (mai mult)
Poate pare o întrebare cam tâmpită, însa am nevoie de ajutor. Nu știu ce profil si facultate să urmez. Îmi place: - să vorbesc cu copii - să mă implic în diferite activități ...? (mai mult)
Momentan sunt indecis intre facultatae de farmacie si inginerie chimica. Nici nu as vrea sa fac 5 ani de facultate ca sa vand medicamente, dar nici nu vreau sa raman somer dupa. Deci, cam ce oportunitati...? (mai mult)
Am văzut pe Google Maps ca din Romania in Canada nu poti merge cu avionul,masina,pe jos sau cu autocarul dar nici cu vaporul, bacul. Voi stiti cum puteti merge in Canada?
Are cineva o carte de Snapshot clasa a 8-a? Vreau o poza cu lectia Talking about conditions in the past!
Ce salariu are un sublocotenent/locotenent al Fortelor Aeriene Romane?
Facultatea de Biotehnologii din cadrul USAMV Bucuresti promite vreun viitor pe plan profesional? Am auzit ca este de viitor si ca iti poti gasi usor un loc de munca cu facultatea asta, dar nu am intalnit...? (mai mult)
Mai am cateva luni si termin cei 3 ani de profesionala, iar mai apoi doresc sa ma inscriu la seral. Dupa ce i- au bacul pot da la UNARTE Bucuresti pe profil grafica? Tin sa precizez ca profilul...? (mai mult)
Am inteles ca daca dau destul TOEFL, exista sanse sa fiu acceptat intr-o universitate din SUA. Care sunt sansele? Ar trebui sa achit contractul acolo? Vreau sa stiu mai multe.
Ce puteți sa îmi Spune-ți în legătura cu universitatea de medicina Titu Maiorescu din București? Este o universitate buna?
Care este părerea voastră în legătură cu facultatea de medicina Titu Maiorescu din București? Este o universitate bună?
Care este cel mai lung cuvant scris in limba engleza si ce inseamna, cuvant una intr-una adica nu despartit de exempu Stefan cel Mare.
Salut intreaga comunitate! Din pura intamplare, avem pe TPU vorbitori de Rusa? Multumesc!
Intreb de curiozitate, are vreo relevanta media la purtare din cursul liceului, pentru umf cluj? Sau chiar pentru facultatile de medicina din strainatate. Orice informatie relevanta si concreta, sigura,...? (mai mult)
Ce părere aveți despre universitatea de medicina Titu Maiorescu? Este o facultate bună?
Imi puteti oferi niste detalii cu privire la admiterea la Academia Fortelor Terestre din Sibiu. Probele sportive, probele scrise etc. Va multumesc!
Nu stiu la ce categorie sa pun intrebarea, dar in fine :)) Sunt in clasa a 8 a si am cateva idei de a ma duce la un liceu, pe profilul mate info.Am avut medii bune, peste 9, 70, si in simulari ...? (mai mult)
Știe cineva când se susține sesiunea din vara pentru Școala de Subofițeri Boltești? Și la ce materii se susține proba scrisă? In sesiunea din Ianuarie s- a dat doar matematica! Fizica...? (mai mult)
Va rog, ma puteti ajuta cu formularea unui anunt de angajare in limba franceza, insotit de un C.V. si o scrisoare de intentie a respectivului anunt. O zi frumoasa! Va multumesc, ...? (mai mult)
Credeti ca merge: Imi voi creea propria firma..mai intai o sa incep sa vand pe net..si dupa o sa incep sa- mi fac firma. Apropo. daca vreau sa ma duc la liceul de arta din Bacau(George Apostu)..la coregrafie..sau...? (mai mult)
Buna! Vreau sa fiu ceva in viata, dar nu stiu ce. am vrut sa devin avocata(nu merita sa aperi mincinosii), dupa am spus ca nu, am vrut sa devin doctorita, am spus ca nu(imi e frica de ace, imi e scarba...? (mai mult)
Bună! Vreau să dau la UMF la asistență medicală și vreau să vă rog să imi spuneti din ce sa invat pentru admitere, sunt profil tehnic si nu prea cre că ajunge biologia de la tehnic.
Care va place mai mult dintre RXF si KickBoxing? Dar care este mai dur dintre cele 2, mai cu mult sange, etc.
Cati ani trebuie sa inveti pentru a deveni profesor de sport la scoala? Pentru a fi profesor este nevoie sa ai note de 8, 9 la matematica, romana istorie etc? Toate notele conteaza sau conteaza doar...? (mai mult)
Credeti ca e mai ok Facultatea de Mecanica din Cluj decat cea din Iasi? Va rog sa argumentati. Multumesc anticipat
poti intra in legiunea straina daca poti ochelari?
Diseara trecem la ora de vara?
Aş dori sâ mă înrolez in legiunea franceza dar nu stiu daca o sa trec de proba medicala din cauza ca port ochelari, o sa afecteze cu ceva? Am doar -1, 25
Ce meserii poti sa ai cu liceul de mate-info (eu inca sunt pe a 7 a dar nu stiu la ce liceu sau ce meserie sa fac) ma puteti ajuta?
Este tarziu sa te apuci de box la 13 ani?
Salutare. ma aflu aici cu speranta ca voi gasi ceva informatii utile din partea unor persoane ce au legatura cu subiectul, asa ca; de ceva timp ma gandesc sa plec ca sofer angajat pe comunitate cu ...? (mai mult)
Vreau sa devin manager. La ce facultate trebuie sa aplic si ce trebuie sa fac?
Dacă vreau sa fiu însoțitor de bord ce liceu e mai ok sa fac? Stiu ca se face un curs dupa ce treci bacul dar ma gandesc ca poate e mai bine sa faci si un liceu care sa aiba cat de cat legatura....? (mai mult)
Vreau un sfat. mai am două sau 3 sapt pana dau probele sportive.Și nu am rezistenta...alerg 1km in 5:45 Și trebuie in 4:25 pentru admitere, va rog frumos sa mi spuneti cum as putea sa ajung sa imi...? (mai mult)
Daca te angajezi, trebuie in fisa medicala sa iti ia si sangele sau urina?
Am o problemă și uneori, un mic sfat ajută. Am 20 de ani, sunt în ultimul an de liceu, dar nu- l mai pot continua din cauza unor probleme de medicale (cardiace), dar și de familie,...? (mai mult)
Aș dori să mă înscriu la facultatea ubb Cluj la sectia psihologie clinica și psihoterapie si mă interesează să știu din ce se da admiterea, dacă este greu odata ce ai intrat și ce...? (mai mult)
Sunt un elev de clasa a XI- a La profil real. De la început am incercat sa tin pasul cu toate materiile pe care le consider importante(romana, mate, chimie, bio, info si fizica) Este destul...? (mai mult)
eu o sa plec cu familia mea in Anglia peste 1 an si o sa am 16 ani, o sa fiu clasa a 10a insa nu apuc sa o termin. Intrebarea mea este cum o sa imi continui studiile acolo? La liceu, scoala?...? (mai mult)
Salut, ma tot intreb de ceva timp, cum poti ajunge conductor de locomotiva (tren)? exista cursuri pentru asa ceva, si daca da unde si cand au loc aceste cursuri, daca aveti detalii despre acest lucru...? (mai mult)
O întrebare urgență și cer seriozitate și cei cu multa cunoștință de cauză. Am inceput cursul de formare la Șantierul Naval Damen Galați și după 6 luni nu știu ce contract este...? (mai mult)
Hei guys! Am 15 ani si sunt din Iasi. Știți cumva metode de a face bani? Părinții nu imi dau. Si mna, vreau sa mi iau si eu un telefon nou. Dau funda! Scuzați categoria, dar am nevoie de un raspuns...? (mai mult)
Care este diferenta dintre Box si Kickboxing?
Sunt a 12-a si vreau la vara sa dau la subofiteri in armata, dar exista o proba IMB. Ce este aceasta si cum pot invata pentru ea?
Buna TPU stiu ca e o intrebare tampita dar cum as putea sa imi gasesc mai usor un loc de munca? Am 17 ani si este legal. Caut ceva dupa scoala adica dupa 4. Daca nu dati- mi exemple de locuri de munca...? (mai mult)
Buna, am o intrebare in legatura cu testele grila pentru admiterea la Liceul Militar(Breaza):care este timpul de lucru? Am vazut ca un test are 8 exercitii, mi se pare scurt...care e treaba? ne da 3 teste...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Originals
Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!