Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 24 Februarie 2025 sunt:
Cele mai bine plătite meserii din Romania?
Sunt elev in clasa a 11- a si ma gandesc sa dau la medicina, dar nu stiu la care facultate sa merg cea de la Targu- Mures sau cea de la Sibiu. Unii oameni imi recomanda sa meg la Mures pentru renume,...? (mai mult)
Ce merita mai mult sa te faci? Cu un viitor sigur. Psiholog sau veterinar?
Pe viitor as vrea sa fac academia de marina comerciala din Constanta si sa plec pe mare. Problema este ca as vrea sa stiu si eu salariu, treptat de la fiecare functie, sau macar cel mai mic salariu si...? (mai mult)
termin liceul si nu am idee ce sa fac cu viata mea. sunt pe stiinte sociale. si efectiv nu stiu la ce facultate sa ma duc. nu stiu la ce sunt bun. nu stiu nimic si nu stiu ce naiba ar trebui...? (mai mult)
fac mecanica profesională și vara dam examen mi- a picat dau din înlocuirea înlocuirea uleiului și filtrului de ulei. îmi poate explica careva cum se face. teoretic trebuie sa și prezint...? (mai mult)
Sunt clasa a VII- a si as vrea sa ma duc la un liceu de mate- info. Ideea e ca nu stiu daca o sa am medie de peste 8.50 ca sa ma duc la un liceu bun de mate- info. Ideea e, daca nu prind...? (mai mult)
Buna seara, am și eu o întrebare. As vrea sa aflu daca figurez in revisal ca angajat al vreunei firme, cum pot afla?
Salut as avea si eu o intrebare. Se merita sa fac facultatea pentru marketing? m- am tot interesat pe internet si parerile sunt impartite... cineva care chiar a facut facultatea asta mi- ar putea da o ...? (mai mult)
Ce trebuie sa faci pentru a ajunge subofiter in armata? faci scoala, daca da unde anume si cum poti intra?
Vreau si eu sa stiu de ce e nevoie pentru a intra la scoala de ofiteri militari. As vrea sa stiu probele, perioada de inscriere, orice informatie este utila. Sunt calsa a 12- a adica trebuie sa...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de rap dar multi mi- au zis ca trebuie sa am un flow. Ce este acela un flow si cum il fac sau cum il imbunatatesc? Si cum imi pot imbunatatii talentele la compus versuri? (Fara ...? (mai mult)
Daca fac Facultatea de economie si administrarea afacerilor specializarea Economie şi Afaceri Internaţionale : Ce meserie pot avea? Eu sunt pe filologie.Cat de grea este matematica? Este multa...? (mai mult)
Poate să-mi explice și mie cineva. Ca să ajungi medic legist trebuie să faci medicina sau dreptul? Aș dori mai multe informații, vă rog. Mulțumesc
Aa dori și eu sa ști în ce liceu de mecanica sa iese cu permisul. Mulțumesc.
Intrebarea asta este doar pentru cei din Craiova. La facultatea de economie si administrarea afacerilor Craiova, specializarea Administrarea afacerilor se face in Drobeta Turnu Severin?
Ce profil ar trebui sa urmez la liceu daca vreau sa ma fac pilot, vreau si motivul va rog, si exeple de licee
Sunt clasa a 12a si as vrea sa urmez universitatea de constructii... si nu stiu daca sa ma duc la drumuri si poduri sau in civil. Care e mai avantajoasa si de ce?
În domeniul marketing-ului salariile sunt mari?
Salut, dupa terminarea liceului as vrea sa lucrez in S.I.A.S. sau S.A.S., stiu sigur ca asta vreau sa fac in viata si ma documentez de ceva timp, ideea e ca din cate am inteles eu ca sa poti ajunge ...? (mai mult)
Voi ce credeti? Ce facultati sunt bune in Bacau? De cat sa fac o facultate si sa o fac fara rost, mai bine nu mai continu
Bunã ziua! Ce vechime de lucru am in cartea de muncã! Multumesc
Cat de greu este sa termini o postliceala de asistenti medicali? Argumentati...
Salut. Stie cineva ce perspective de viitor am dupa ce termin la facultatea de mecanica departamentul ingineria transporturilor si a traficului? Multumesc anticipat
Daca iei nota mica in bac dar il iei cu nota mica poti intra la facultate?
In prezent ce salariul net(in mână) are un asistent medical debutant(cu studii postliceale)?
Cum poți sa iți găsești mai ușor de munca dacă nu ai experiența într-un anumit domeniu? Care sunt cele mai bune locuri de munca de început pentru o persoana fără studia superioare?
Buna TPU peste 2 luni gat liceul si vreau sa ma duc la munca in strainatate cine poate sa imi spuna unde gasesc firme in Romania care angajeaza in strainatate? DAU FUNDA.
ma poate ajuta cineva cu niste site-uri de locuri de munca si chirii din Canada mai exact Toronto?
Ce parere aveti despre postliceala din Bacau? E buna pentru un viitor cat de cat decent fara prea mult stres? Si ce salari au, in principal un incepator si unul cu vechime
Salut vreau sa dau la politie la subofițeri si vreau sa stiu la ce materii se da examen pentru a intra. Mulțumesc mult dau funda????????????
Cum pot deveni un cocalar? Cum vorbeste unul? Cel mai bun raspuns primeste funda!
Academia militară trebuie plătită?
Buna,TPU/Vă rog să-mi da-ți glume.
Care stie o metoda de promovare a unui site de anunturi?
Salutare. Sunt un baiat, varsta 25 de ani si ma tot gandesc ca e naspa situatia mea actuala. Adica pana la varsta asta nu am o masina a mea cumparata de mine, am una mai veche dar am primit- o de ...? (mai mult)
Diferența dintre liceu si profesională?
am si eu o intrebare. Daca vreau sa imi dau demisia de la locul de munca, sunt in perioada de proba (140zile functie de conducere) mai este nevoie de preavit, EX: maine depunde demisia, trebuie...? (mai mult)
La facultatea de marketing mă poate angaja vreo firmă cât încă învăț (sunt în facultate)?
Salut. Mi- ar place sa lucrez si sa ma specializez ca electrician. Ce parere aveti despre aceasta meserie? Este banoasa sau se moare de foame cu ea? Care este salariu unui electrician? Este usor ...? (mai mult)
Bună TPU Vreau să- mi public o carte cu povești pentru copii.Sunt talentat la astfel de compuneri.Cu ce editură aș putea colabora dacă am doar 11 ani? Țin să precizez că părinții mi- ar oferi...? (mai mult)
Ce parere aveti de Universitatea Dimitrie Cantemir din Constanta? As vrea sa dau acolo la facultatea de management turistic si comercial si am nevoie de niste pareri mai detaliate. FUNDA pentru...? (mai mult)
Cum e nivelul la o scoala postliceala?(masaj,, secretariat)etc
Cat castiga un detectiv in Romania?
Vreau sa ma reapuc de fotbal ce as putea sa fac
Anul asta termin facultatea de tehnica dentara si nu prea ma încânta sa lucrez in domeniu si m- am hotarat sa imi incerc norocul la scoala de Subofițeri de la Câmpina. Știți cumva daca ma ...? (mai mult)
Știți cumva cand se depun dosarele pentru Academia de Politie pentru sesiunea din vară? Știți cumva daca dosarele pentru Academie si Subofițeri se depun in acelasi timp?
Credeti ca exista Meritocratie in Romania sau doar daca dai spagă poti începe o carieră?
Hey! Dați-mi idei pentru videoclipuri de YouTube.
Exista ceava aplicatie orice in care sa iti spuna daca ai voce da sau nu.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Skins
Ai urmarit si tu serialul Skins UK? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat!