Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 24 Februarie 2025 sunt:
Pot deveni detectiv daca nu merg la un liceu militar, dar ma duc la o facultate in domeniu?
Ce liceu sa fac sa devin electrician, sunt din Pitesti, ce profesionala?
Vreau să fac 2 postliceale și să mă duc la muncă în UK. Aș avea șanse să găsesc ceva loc de muncă decent acolo cu diploma de electromecanic și mecanic auto? Ce sfaturi aveți?
Dupa ce termin liceul unde trebuie sa ma duc ca sa devin detectiv particular, sau detectiv la o agentie?
La interviu, la intrebarea "De ce vrei sa lucrezi pentru noi?" ce raspunsuri ai putea da.
La interviu, la intrebarea "Unde te vezi peste 5 ani?" ce raspunsuri poti sa dai?
Daca vreau sa devin avocat profilul de stiinte sociale este potrivit? Ce alt ceva ati recomanda?
Pentru cei care sunt jandarmi sau militari, imi puteti spune care dintre aceste meserii ar fi mai avantajoasa? din punct de vedere salarial si altele...Dau funda
Ca sa ma angajez la ANP ce facultate trebuie sa urmez?
Ma poate ajuta cineva cu un loc de munca in orasul Bacau? Am 21 de ani si liceul absolvit.
Puteți sa imi dați si mie pareri despre UMC (Universitatea Maritima Constanța)? As dori sa ma duc pe navigație si nu stiu cum sunt profesorii, condițiile, etc.
Hei stie cineva care sunt probele pe care trebuie să le dai daca vrei sa mergi la liceul sportiv? Adică stiu ca dai alergare de viteza dar nu stiu cati metri. Mentionez ca sunt din Brasov. Va rog daca...? (mai mult)
Ma pot angaja prin sursa externa la jandarmerie daca am avut media scazuta la purtare sub 9? Multumesc.
Cei din Republica Moldova care vor sa depuna actele la Universitatea Politehnica din Bucuresti, la Inginerie Electrica, tot trebuie sa dea examen de intrare?
Exista licee profesionale cu profil Mate-Info In Buzau. Pentru un prieten.
Ce s-a dat la examenul de clasa a 8 a anul trecut la romana și mate?
Buna scuzati-ma vreau sa imi fac un cont kik si nu stiu. E pentru prima dată :(
Salut, am aplicat pentru liceul militar, dar nu sunt apt, am dioptriile cu o idee mai mari decat cere baremul, daca intru la un liceu civil, pot sa ma transfer la un liceu militar dupa ce se rezolva...? (mai mult)
Era acum cateva zile o intrebare despre joburile banoase din Romania. Indubitabil a iesit castigator "jobul" de fotbalist/sportiv. Acum intrebarea e cum sunt platiti acesti fotbalisti? Cum se finanteaza...? (mai mult)
Ce sa aleg intre facultate si iubitul meu? De un an si ceva sunt intr o relatie perfecta cu un baiat din liceul meu. Hotarasem ca vrem sa mergem la facultate impreuna dar nu am gasit una care sa ne placa...? (mai mult)
Buna sunt youtuberul. Am un an de YouTube. Si am doar 1632 abonati... Cum sa fac sa am mai multi abonati? Prin care metodă?
Știți vrei firma sau sa mi dați un link pentru un bijutier cu un salariu de peste 4500 (45 milioane)lei? Bijutier ul are experiență va rog am căutat și nu am găsit, maximul de salariu...? (mai mult)
Bună, tuturor! Ce înțelegeți din următoarea întrebare, primită astăzi la un interviu? "Ce ești mai mult, colecţionar sau vânător?" Mulțumesc anticipat!
Care este diferenta dintre MMA si RXF?
Cum este la mate- info intensiv engleza? Ce ore faceti(si cate)? Stati mult sa invatati? Eu sunt de 8 la mate si de 10 la engleza...dar ma atrage numai mate- info. Daca vreunul dintre voi e din...? (mai mult)
Astazi am o intrebare: Ca ce voi fi specializat la un liceu de Filiera Tehnologica? Gen tractorist,informatician,parlamentar,gunoier,etc, ce specializare voi avea?
În marketing poți lucra de la distanță?
Buna tutor! Doresc sa dau la facultatea de medicină Carol Davila din București, la medicină dentară si vreau sa dau examenul din biologie si fizică si nu stiu exact care este programa pentru fizica....? (mai mult)
Cat primeste un barman la o cafena to-go?
Eu sunt un elev in clasa a 8- a si anul asta dau examen de capacitate. Am o mica problema. Nu prea stiu ce profil sa aleg! O sa dau niste informatii sa va face- ti o idee : - Sunt un elev destul de...? (mai mult)
Care sunt capitolele ce trebuiesc învățate la materia Istorie pentru Academia de Politite?
Când se fac înscrile la școala de Agenți de Politite Câmpina 2018?
Sunt in Iasi colegii sau licee cu legate de teatru? Daca cunoasteti, spuneti-mi, va rog, denumirea exacta
Bună ziua. Sunt studenta în anul 1. Mi am cautat de anul trecut un loc de munca deoarece îmi doresc sa am și banii câștigați de mine, sa nu mai cer părinților. Part time nu am găsit nimic,...? (mai mult)
Ce pot deveni dupa ce termin liceul? ( Vreau sa merg la uman sau servici ) Si daca merg la aceste profile. Se poate face ceva fara Bac?
Hei. Sunt clasa a 10- a, la filologie. Si vreau sa urmez o facultate dar nu stiu sigur la ce. as vrea sa lucrez intr- un birou cu multe hartogarii, sa am activitate, sa colaborez cu persoane, uneva...? (mai mult)
Imi poate spune cineva mai concret despre analizele medicale pentru liceul militar? Adica ce te pune sa faci acolo, la ce cabinete te duci, daca te pune sa te dezbraci etc.
Ce firme din Suceava primesc studenti pentru practica?
Care i faza cu creditele debpe primul semestru?
Salutare! Ce nota va trebuii in bac ca sa ma pot face pompier, ce salar iau pe luna si ce facultati va trebui să fac? La ce meserie are salariul mai mare: Polițist sau Pompier?
Dacă am astigmatism pot sa merg spre chirurgie?
Ce nota trebuie sa iau la examenul de la sf clasei a 8 ca sa intru la un liceu militar?
Daca termin liceu/colegiu cu specializarea turism si alimentatie ce profesie pot avea sau ca ce pot lucra? Dar stiinte ale naturii?
Ma puteti ajuta cu mai multe informatii despre punctele c si d? c) să facă dovada că a avut o activitate competiţională ca boxer amator pe o perioadă de cel puţin un an; d) să...? (mai mult)
Credeți că meseria de tehnician dentar va dispărea în viitor?
Ce tari iti ofera posibilitati de a invata la facultate fara a plati prea multi bani? Sii in ce tara sunt salarii bune si chirii relativ mici?
Am si eu o intrebare. Cant de ceva timp la orga si as vrea sa iminfac o formatie, dar nu stiu ce imi trebuie, ma refer la boxe, egaliztor, etc. Poate vineva sa ma ajute? Dau funda☺
Cum poti face bani online? Cu explicatie.
Aveti idee ce salarii au ofiterii de pe vasele de croaziera? ma intereseaza mai mult motoarele
Stie cineva dupa cat timp sau daca se poate avansa de la gradul de subofiter proasoat iesit la ofiter, sa dai la academie? De preferat experienta cuiva care a trecut prin asa ceva.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hannah Montana
Vrei si tu ce-i mai bun din ambele lumi? Afla cat de multe stii despre serialul Hannah Montana chiar acum!