Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 24 Februarie 2025 sunt:
Salut, băieți și fete! Spuneți-mi și mie carierele pe care le pot avea de pe urma facultății de informatică și în ce constă acestea. Dacă nu îmi place matematica, mă pot descurca în IT?
daca faci facultatea de autovehicule rutiere din cadrul unei universitati tehnice pot sa lucrezi in politie? Adica sa devi ofiter fara sa faci vreo scoala de politie.Am auzit asta de la un prieten...? (mai mult)
Am 18 ani si vreau să dau în armată ca soldat gradat profesionist, vreau să știu in ce constă meseria asta, ce faci zi de zi in aia 8 ani in care trebuie sa stai la ei. Vreau sa răspundă...? (mai mult)
Salut, ce licee din Bucuresti imi recomandati? As vrea sa fie de mate- info/mate- info intensiv INFO. Cu mediile nu ma stresez, cred ca voi lua undeva la 8.20 romana si 9.50 mate. am medii bune...? (mai mult)
Dacă fac facultate în țară, pot munci în străinătate pe domeniul facultății? Știu că e o întrebare prostească, dar ce sunt masterul și doctoratul? Fiți amabili și răspundeți- mi, ofer...? (mai mult)
După părerea voastră, care este cel mai bănos job în România? Nu vreau răspunsuri inutile, așa că vă rog, fiți amabili.
am si eu o intrebare, as vrea sa deschid un magazin de telefoane, dar nu noi. Adica la mana a 2, Ce am nevoie pentru a deschide? Ma refer la acte necesare, casa de marcat? Sau ce? Si de...? (mai mult)
Meseria de tamplar este usoara sau grea? Se poate invata repede? Este bine platita? Unde o pot invata?
Voiam sa stiu daca este adevărat faptul ca daca doresti ca devii o vedetă de succes in America trebuie sa semnezi un contract cu diavolul şi să fi sub controlul Illuminatii. Acestia chiar...? (mai mult)
Era un site de unde cumparai rank si bani pentri GTA 5. Vazusem pe Youtube si am uitat cum se chema site-ul!
Daca nu imi place deloc matematica, ce meserii bune pot avea? :( Vreau raspunsuri serioase, nu gen: vanzatoare, chelnerita, , croitoreasa. Si nu fiti rai, stiu cat de cat dar nu ma pricep deloc la...? (mai mult)
Care este formarea profesionala pe care trebuie sa o parcurga cineva pentru a ajunge sa lucreze cu un caine politist in cadrul institutiilor MAI? Cat mai detaliat, va rog. M- ar interesa si ...? (mai mult)
Pot sa ma înscriu și la Facultatea de Educație Fizica și la cea de Kinetoterapie? (Ambele fiind din UNEFS București) Se suprapune admiterea? Daca de exemplu intru la cea de Sport ma pot transfera...? (mai mult)
Salut, aveți idee cam cât câștiga un proaspăt absolvent al facultății de geodezie în acest domeniu?
Vreau sa fac liceul in alta tara(Turcia) dar nu am nicio ruda,pe nimeni, acolo.pot sa-l fac sau nu?
Salutare. Cine stie ce se urmareste la testele psihologice pentru scoala de politie sau de jandarmi.Am incercat sa intru in politie, dar am cazut la testul psihologic si nu inteleg de ce. Cine imi poate...? (mai mult)
Vreau sa va intreb cat de folositoare este limba coreeana la noi in tara? Daca o invat as putea fi angajat ca traducator or something?
Am terminat cursul de pregatire și luni trebuie să mă prezint la unitatea la care am fost repartizat, dar, aceasta este la 60 km depărtare iar eu vreau sa fac naveta cu mașina personală....? (mai mult)
Dupa ce termin cu bacalaureatul, este vreo facultate in domeniu criminalistica, daca da unde, va rog daca stiti, dau funda.
Hello everyone. Anul acesta termin liceul.(filologie- engleză). Vreau ca mai departe sa plec pe vas de croazieră deoarece îmi place extrem de mult sa călătoresc(P.S.- In România nu prea mai am ...? (mai mult)
La anul merg la liceu si nu stiu daca sa merg la filologie sau mate- info. Imi plac foarte mult materiile de uman dar nu si cele de la real, dar daca as merge tot m- as descurca. Ideea e ca majoritatea...? (mai mult)
La anul merg la liceu si nu stiu daca sa merg la filologie sau mate- info. Imi plac foarte mult materiile de uman dar nu si cele de la real, dar daca as merge tot m- as descurca. Ideea e ca...? (mai mult)
Salutare! Ce nota va trebuii jn bac ca sa te faci politist sau jandarm si ce facultati va trebuii sa fac?
Sall. TPU. Daca as deschide un service GSM Software de reinstall Windows si Reflash Android la mine in casa, as cere un pret de 20 de lei la windows si 25 de lei la Android, cate persoane ar veni daca...? (mai mult)
Cat castiga pe luna un Paramedic de la Serviciul de Mobil de Urgenta Reanimare si Descarcerare (S.M.U.R.D.)? As dori sa stiu si unde se fac acele cursuri speciale pentru paramedic. Multumesc...? (mai mult)
Medicina la Iasi sau la Cluj? As prefera raspunsuri de la eventuali studenti la aceste universitati.
Sunt clasa a 10- a si ma gandeam sa plec in strainatate dupa ce termin liceul si dau bacul, ca sa merg la o facultate sau universitate. Insa nu stiu in ce tara se dau salarii bune. Sau in ce tari...? (mai mult)
In cazul in care o persoana are nevoie să își inghete un an de facultate dar nu are posibilitatea să ajungă la secretariatul facultății, poate un membru de familie să meargă în locul ...? (mai mult)
SALUT TPU! am 12 ani si imi doresc sa fac bani stau in republica moldova, si nu stiu cum pot sa fac bani tinand cont ca am scoala. Va rog sa- mi dati sugestii de ce pot face la varsta mea legal si cam...? (mai mult)
Cand incep inscrierile la pompieri? Academia alexandru ioan cuza? Am vazut "fisa "lor si inscrierea nu e in perioada asta. Intreb chesriile astea deoarece am un coleg care da la ATM si el deja incepe...? (mai mult)
Buna sunt youtuber am 1570 de abonati. Am vazut ca alți youtuberi aveau, , fila comunitate". Ei aveau 10.000 de abonati. Am inteles ca se poate sa ai aceasta, , comunitate" si sub 10.000 de abonati....? (mai mult)
Am doua întrebări legate de facultăți : 1. La facultățile de marketing se face matematica? 2. facultatea de jurnalism este greu de absolvit? Poți avea o cariera bună sau riscul...? (mai mult)
Inafară de doctor,asistentam. Ce meserii bănoase mai sunt la facultatea,de după științe ale naturii, sau științe sociale?
La anul merg la liceu si nu stiu ce profil sa aleg. Sunt foarte buna la romana si engleza, la mate ma descurc cat de cat dar nu imi place ( cam de 7- 8 la geometrie care mi se pare cumplita,...? (mai mult)
La anul merg la liceu si nu stiu ce profil sa aleg. Sunt foarte buna la romana si engleza, chiar olimpica, la mate ma descurc cat de cat dar nu imi place ( cam de 7- 8 la geometrie care mi se...? (mai mult)
Care este diferenta intre psihologia clinica si psihoterapia?
La anul merg la liceu si nu stiu ce profil sa aleg. Sunt foarte buna la romana si engleza, chiar olimpica, la mate ma descurc cat de cat dar nu imi place ( cam de 7- 8 la geometrie care mi ...? (mai mult)
La anul merg la liceu si nu stiu ce profil sa aleg. Sunt foarte buna la romana si engleza, chiar olimpica, la mate ma descurc cat de cat ( cam de 7- 8 la geometrie care mi se pare cumplita, si la algebra...? (mai mult)
Buna ziua TPU, sunt cam indecisa in privinta carierei pe care vreau sa o urmez. Apelez la parerea voastra sincera dintre ce e mai bine/ avantajos financiar, dintre a urma un curs profesional sau o facultate....? (mai mult)
La anul merg la liceu si nu stiu ce profil sa aleg. Sunt foarte buna la romana si engleza, chiar olimpica, la mate ma descurc cat de cat dar nu imi place ( cam de 7- 8 la geometrie care mi se pare cumplita,...? (mai mult)
Cu ce mă voi ocupa mai exact odată terminată facultatea de construcții de mașini (cu departamentul -ingenieria sistemelor mecanice.)
As dori sa ava intreb ceva: Sunt din Romania si vreau sa fac liceul in Turcia.n- am nicio ruda in Turcia..as putea? M- am gandit sa stau la vreun camin de fete..sau sa- mi fac vreo prietena si ...? (mai mult)
Dacă mă duc la științe ale naturii, ce meserie bănoasa as putea avea?
Hei TPU, cineva a pus o vorba buna la un loc de munca pentru mine, dar eu as vrea sa ma angajez in alta parte mai bine platit. Daca sun la locul de munca unde a pus vb acea persoana si le spun ca renunt...? (mai mult)
Ce se studiaza la facultatea de ecologie si protectia mediului? Si dupa ce termini facultatea unde te poti angaza?
Pe ce data are loc admiterea la subofiteri, din vara? Ma intereseaza la Oradea mai ales.
Salutare.Imi poate spune cineva cum e la facultatea de exologie si protectia mediului? Ce se studiaza acolo si dupa terminarea facultatii unde ai putea lucra?
Ce ar trebui sa fac dupa ce termin facultatea de limbi straine ca sa ajung profesoara de engleza pentru scoala generala?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste celebritatea
Tu cat de bine stai la capitolul celebritati? Afla chiar acum!