Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 24 Februarie 2025 sunt:
Vreau si eu mai multe detalii despre scoala de stewardesse. Ce materii se predau acolo? La ce dau examene? Cat timp se face? Ce limbi straine trebuie sa stiu?
Is in căutarea lucrului cineva mă ajuta
Cum ai putea sa incepi o viata noua, sa faci ce- ti doresti si sa fii un respectat cand trecutul, familia si tara asta nu- ti mai sunt un sprijin? Cum sa te mai scuturi de morcila, odata ce ...? (mai mult)
Ce fel de material (materii ) se studiază la garda forestieră? - Cu ce medie se intra la un liceu corespunzător (pentru garda forestieră ) La ce fel de materii se da bacul Cat timp dureaza...? (mai mult)
Bună seara, am nevoie de un sfat. Vreau sa urmez o facultate, mai exact medicina. Dar vreau sa aleg dintre ginecologie și imunologie, știu ca sunt total diferite. Dar nu știu pe care sa o aleg. ...? (mai mult)
De obicei, care sunt cerintele pentru a avea un job la birou?
Anu acesta o sa mai fie admitere la Frontiera Oradea,adica la vara, stiu ca a fost acum in ianuarie dar o sa mai fie la vara?
Care i mai profitabil un site web sau sam fac cont pe blogger.com care i mai profitabil
Pentru un CV, la rubrica studii se completeaza si cele in desfasurare? de exemplu daca sunt student si mai am 2 ani de facultate acolo unde imi cere data din cat pana in cat am facut anumite studii scriu...? (mai mult)
As dori sa vad ce vecime am
Sunt in a X-a, filologie si vreau sa dau la informatica. Pot intra chiar daca sunt filologie sau trebuie neaparat mate-info?
Am o intrebare adresata studentilor de la medicina (eventual facultatea Carol Davila ) din Bucuresti.Este nevoie de o pregatire bazata pe alte materiale in afara de ceea ce precizeaza ei pe site?...? (mai mult)
Am inteles ca pe engleza intensiv te duci pe turism, as vrea sa stiu niste profiluri in care se foloseste engleza, nu vreau sa ma duc pe turism deoarece chiar nu ma pasioneaza si nu.mi place...? (mai mult)
Buna, am și eu câteva întrebări legate de cursul de dermopigmentare. Am înțeles ca la finalul acestui curs se va da un examen final. ce nota trebuie sa iei pentru a trece? Sau dacă nu îl treci...? (mai mult)
La facultate o sa am colegi gen ca in liceu la fiecare ora? e adevarat ca la facultatea nimeni nu isi mai face prieteni? sunt in a 12 sem 2 si am emotii privind anii studentiei
Heii! Daca ai terminat studiile la Academia de politie pe administrativ, trebuie sa anunti cand pleci la plimbare sau in alete locuri?
Cat castiga un Soldat SGP intr-o misiune dificila? Dar pe luna?
Stiti cumva ce probe se dau la ofiteri (mapn)?
Imi puteti spune ceva Forte Speciale din Romania care nu necesita diplome de Bacalaureat sau Studii Superioare? Ceva asemanator ca si Legiune Straina.
La inceputul semestrului trecut, m- am transferat de pe un profil de comert pe unul de stiinte sociale si intentionam sa dau la Academia de Politie.Intrebarea mea este ce alte joburi pot ocupa ...? (mai mult)
Ma pot angaja in armata ( am facut profesionala si 10 clase )?
as dori sa stiu ce profiluri sunt la liceul de arte din Sibiu si care a fost media de amitere anul trecut. Mersi.
Cine se aboneaza la canalul meu de Youtube?(.
Viitoarea mea cariera aș vrea să fie una militară, din păcate nu cunosc prea multe informații despre recrutări. Din câte știu înainte te puteai înrola ca simplu soldat neavând posibilitatea...? (mai mult)
Te poti inscrie in Armata Romana ca si in Legiune Straina? In Legiune straina nu ai nevoie de diplome sau studii superioare, dar trebuie sa stai 5 ani(asa am citit pe net), poti sa intri in...? (mai mult)
Daca am lucrat ca si casier intr-un supermarket pot spune ca experienta in customer service?
A lucrat cineva la OTP Advisors? Cum este salariul? Sunt student si m-ar interesa.
Saptamana ce vine o sa am primul meu casting(pentru o prezentare de moda) si nu stiu ce si cum...
Ce salariu net primeste un optometrist incepator cu tot cu bonusuri?
Salut, deci mâine dau simularea la Română si poimâine la Matematică pentru examenu' de clasa a VIII- a. Dacă i- au o notă de rahat la matematică in primul rând (Sub 5), mai am sanse să mă ...? (mai mult)
Pentru studenții Basarabeni, examenele de admitere sunt obligatorii in Romania?
Cum pot sa ma angajez,in aeroport, la cek- in.
Buna stie cineva cum se intra la UNATC? Adica am intrat pe site ul lor si am vazut in mare cam ce trebuie pe partea de actorie, cea care ma intereseaza pe mine, dar ma refer la partea de admitere, adica...? (mai mult)
Stie cineva cum se intra la UNATC? Adica am intrat pe site ul lor, si am vazut in mare cam ce vor pe partea de actorie, dar ma refer ce trebuie sa faci acolo Adica te baga singur pe o scene? Si daca da,...? (mai mult)
Management VS Marketing: -PRO-Contra -Avantaje-Dezavantaje -Salarii -Timpul in care imi gasesc un loc de munca dupa ce termin facultatea
Cat de repede isi pot gasi absolventii de la facultatea de Marketing (Universitatea de Vest Timisoara) un job? am auzit ca e un domeniu ca e un domeniu bazat pe fete... care este diferenta dintre Marketing...? (mai mult)
Informatii despre une developer de jocuri (creeator de jocuri). Necesita facultate (daca da, cat timp? ) Ce liceu ar trebui sa urmez?
Ce inseamna experienta in customer service si exemple de joburi cu ajutorul carora as putea sa dobandesc o astfel de experienta.Multumesc
Nu am luat bacul, sunt ingrijorat si vreau sa ma schimb. Am reluat cursurile si ma gandesc sa incerc anul viitor daca nu acesta Stie cineva daca imi ramane undeva chestia asta?
aceasta intrebare este adresata cel mai mult elevilor de clasa a VIII-a! Ce credeti ca va pica luni la Simularea pentru Evaluarea Nationala? Dar la Evaluarea Nationala?
As vrea o cariera militara(la 19- 20 de ani, acum am 14 ani), mai exact in Legiune Straina. Daca refuzi sa stai cei 5 ani de zile, ce poti patii? Ai nevoie de bac, diplome sau studii superioare?...? (mai mult)
Meserii care aduc bani, dar fara facultate? Funda
Um pot sa sterg un video de pe Youtube dar nu mai stiu emailul puteti sa spuneti ce sa fac?
Arhitectura este un domeniu de viitor? O sa trebuiasca sa ma angajez la o firma? Salariul o sa fie mare?
Ce părere aveți de Facultatea de management din cadrul SNSPA? Credeți că o să ajung să am un loc de muncă rezonabil dacă urmez această facultate? Mulțumesc!
Buna, ati putea va rog sa ma ajutati sa- mi scriu cv- ul personal, am tema la civică, si am nevoie de un exemplu de CV completat, Sumarul calificarilor Sumarul aptitudinilor Educația(sunt inca...? (mai mult)
La liceul Bolintineanu sunt 2 programe(programul de vara/primavara si cel de iarna). Din ce luna/data o sa intre in programul de primavara/vara?
Este cineva care a terminat automatica si acum este angajat? Imi puteti spune unde si ce salariu aveti? Ce profil ati fost la automatica?
Buna TPU astăzi am primit un telefon din partea companie Damen Galați în calificarea de sudor CO2 si sincer sa fiu sunt inca la începutul drumului am lucrat că ospătar si in liceu am făcut sport...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu niste sfaturi legate de cantatul pe negativ? Nu stiu sa cant pe negativ si am nevoie de niste sfaturi, pareri si idei. FUNDA!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste celebritatea
Tu cat de bine stai la capitolul celebritati? Afla chiar acum!